Albire dinti Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedurile de albire dinti in Cluj capata o atentie tot mai mare, deoarece un numar mare de cabinete si clinici stomatologice au introdus in dotarea lor echipamente si aparaturi de ultima ora, cu ajutorul carora sa ofere pacientilor zambete impecabile.

Uneori, mentinerea unei igiene orale corespunzatoare nu este suficienta pentru a pastra culoarea alba a dintilor sau pentru a preveni decolorarea profunda a acestora, care poate aparea din cauza unor medicamente sau a unor obiceiuri precum fumatul excesiv sau consumul regulat de cafea. In aceste cazuri, albirea dentara devine singura solutie eficienta:

Top cabinete si clinici stomatologice pentru albire dinti in Cluj

Albirea dintilor prin tratamente moderne, care nu provoaca disconfort, este disponibila in mai multe cabinete stomatologice din Cluj. Daca te intereseaza acest serviciu si vrei sa alegi o clinica unde primeaza calitatea, urmatorul tabel ti-ar putea fi de folos, deoarece sintetizeaza optiunile de top ale pacientilor din acest judet si cateva detalii relevante despre tratamentul de albire a dintilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Albire dinti
Rating
Website
AnaDent
Clinica-Verificata
750 Ron
 • Pretul tratamentului de Albire dentara este de 750 Ron
 • Act medical de calitate
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura moderna
EB Dent
400 Ron
 • Pretul tratamentului de Albire dentara este de 400 Ron
 • Echipa medicala multidisciplinara
 • Servicii de calitate
 • Preturi rezonabile
 • Personal amabil si bine pregatit
D’institute
1.500 Ron
 • Pretul tratamentului de Albire dentara este de 1.500 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Dotari performante si tehnologii ultramoderne
 • Personal bine pregatit
 • Atmosfera placuta
ArtStomatologica
1.200 Ron
 • Pretul tratamentului de Albire dentara este de 1.200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Aspect modern si aparatura performanta
 • Abordare profesionista
 • Locatie usor accesibila
ProliDent Clinic
1.300 Ron
 • Pretul tratamentului de Albire dentara este de 1.300 Ron
 • Calitate inalta a serviciilor
 • Locatie centrala si moderna
 • Personal bine pregatit si comunicativ
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Unii pacienti considera ca preturile sunt prea mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica stomatologica pentru albire dinti in Cluj?

Fara indoiala, Cluj este unul dintre judetele ofertante in materie de servicii stomatologice, iar tratamentele de albire a dintilor sunt efectuate intr-un numar generos de cabinete si clinici ale caror servicii se ridica la standarde inalte.

Urmatorul clasament a fost alcatuit pentru cei care vor sa aleaga o clinica stomatologica de top, unde sa beneficieze de confort si rezultate pe masura asteptarilor. Acesta surprinde informatii utile despre cabinetele si clinicile dentare localizate in acest judet si a caror reputatie este foarte buna:

1. AnaDent

Cu peste 18 ani de activitate si 18.000 de pacienti tratati in ultimul deceniu, AnaDent este una dintre cele mai bune optiuni pentru albirea dintilor in judetul Cluj. In cadrul acesteia, profeseaza o echipa de medici specializati pe cate un domeniu al stomatologiei, asa incat sa fie acoperite toate ramurile medicinei dentare. Unul dintre obiectivele personalului este formarea profesionala continua.

Pretul pentru albirea profesionala a dintilor la aceasta clinica variaza in functie de tratamentul aplicat. Pentru albirea cu sistem Opalescente, pretul tratamentului care se efectueaza la domiciliu este de 750 lei/2 arcade. Albirea interna sistem Opalescente pentru dinti devitalizati are pretul de 250 lei/dinte. 3 sedinte de albire cu lampa sistem Beyond la cabinet costa 1.400 lei.

Foarte multi pacienti au scris in mediul online recenzii pentru aceasta clinica. Ei spun ca au avut o experienta foarte placuta si ca de fiecare data au remarcat profesionalismul, seriozitatea si punctualitatea personalului. Sunt apreciate calitatea serviciilor, buna comunicare medic-pacient, atmosfera calda, atitudinea empatica si interesul pentru confortul pacientului. Un alt punct forte il reprezinta aparatura moderna din dotarea clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre AnaDent
Vezi Pareri

2. EB Dent

EB Dent este una dintre locatiile apreciate de catre pacientii din Cluj, fiind o clinica de stomatologie unde se efectueaza, printre altele, si albirea dintilor. Echipa multidisciplinara este alcatuita din medici specializati pe diferite ramuri ale stomatologiei, al caror obiectiv este sa asigure o calitate superioara a actului medical. Clinica a fost infiintata de dr. Bebeselea Sterp Elena, care anterior a profesat in cadrul UPU Cluj-Napoca in calitate de medic dentist.

Conform listei de tarife, albirea profesionala endodontica are pretul de 200 lei/dinte. Pentru albirea profesionala Opalescence, pretul sedintei este de 400 lei. Pacientii pot sa aleaga un pachet de doua sedinte cu tariful de 700 lei.

Pacientii care au trecut pragul clinicii spun ca au avut o experienta placuta si ca sunt multumiti atat de calitatea serviciilor, cat si de rezultate. Preturile sunt rezonabile, conditiile de igiena foarte bune si aparatura folosita de ultima generatie. Profesionalismul, promptitudinea, atentia la detalii si amabilitatea sunt trasaturile care definesc cel mai bine personalul.

3. D’institute

Daca locuiesti in Cluj si vrei sa beneficiezi de tratamente de albire a dintilor calitative, D’institute este una dintre cele mai bune variante de clinici stomatologice. Aceasta unitate medicala acorda o atentie deosebita dotarilor ultramoderne si tehnologiilor de ultima generatie, prioritizand tehnica stomatologica digitala. Echipa profesionista din cadrul clinicii colaboreaza interdisciplinar pentru a asigura cele mai bune rezultate pacientilor.  

Referitor la preturi, albirea dentara Philips Zoom are tariful de 1.500 lei. Pentru albirea fatetelor sau obturatiilor din compozit, pretul este de 450-800 lei.

Pacientii se declara impresionati de calitatea serviciilor si de estetica acestei clinici, asa cum reiese din cele mai multe pareri exprimate online. Clinica este curata, ordonata si dotata cu cea mai perfomanta aparatura. Personalul este pregatit la cel mai inalt nivel, amabil, atent si rabdator. Tehnologia folosita este impresionanta, iar atmosfera placuta si relaxanta.

4. ArtStomatologica

Albirea dintilor se poate efectua si la ArtStomatologica, o clinica stomatologica din Cluj unde activeaza o echipa de medici specializati in toate disciplinele medicinei dentare. Personalul mizeaza pe tehnologiile de ultima ora pentru a oferi tratamente si rezultate pe masura asteptarilor. Misiunea acestei clinici este de a transforma actul stomatologic intr-o experienta placuta pentru fiecare pacient.  

La acest cabinet stomatologic, pretul pentru albirea dentara profesionala este de 1.200 lei.

Pacientii recomanda serviciile clinicii, pe care le descriu ca fiind de cea mai buna calitate. Aparatura folosita este performanta, clinica are aspect modern si atmosfera este placuta. Abordarea profesionista, rabdarea, atentia la detalii si seriozitatea sunt cateva dintre aspectele surprinse de pacienti in recenziile exprimate in mediul online. Locatia este usor accesibila, iar organizarea clinicii este la randul sau apreciata.

5. ProliDent Clinic

Daca locuiesti in Cluj si tratamentele de albire a dintilor ti-au atras atentia, o clinica foarte buna pe care o poti alege este ProliDent Clinic. De peste 20 de ani, echipa din cadrul acestei clinici, infiintata in 1996, asigura o gama completa de servicii stomatologice si prioritizeaza calitatea tratamentelor. Personalul are o experienta vasta, atat pe plan profesional, cat si academic.

Pretul tratamentului de albire dentara este de 1.300 lei.

Opiniile exprimate de cativa dintre pacientii clinici reflecta o calitate inalta a serviciilor. Locatia este centrala, moderna si curata. Personalul este profesionist, devotat si comunicativ. Este apreciat modul de lucru al medicilor, atentia la nevoile pacientului, precum si disponibilitatea de a raspunde la orice intrebare sau curiozitate despre tratamentele stomatologice efectuate. Exista si cativa pacienti nemultumiti de experienta avuta, unul dintre motive fiind preturile prea mari.

Concluzii

Cluj este un judet ce gazduieste numeroase clinici stomatologice moderne unde iti poti face o albire a dintilor pe masura asteptarilor, prin intermediul unor tratamente de ultima ora. Albirea dentara este o procedura ce contribuie semnificativ la estetica danturii, motiv pentru care multi pacienti o aleg atunci cand sunt nemultumiti de nuanta dintilor si de aparitia unor pete vizibile.

Exista suficiente clinici dentare unde primeaza confortul pacientului si unde preturile sunt rezonabile. Cel mai important este sa decizi in functie de calitatea serviciului si de abordarea medicilor, aceasta cantarind foarte mult in alegerea finala. Albirea dintilor in Cluj la pret accesibil se poate face inclusiv in clinici de top.