Meniu

Albire dinti Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentul de albire dinti in Constanta se adreseaza pacientilor care isi doresc un zambet mai alb si care vor sa indeparteze petele de pe dinti printr-o procedura sigura, care nu afecteaza smaltul si care imbunatateste vizibil nuanta danturii.

Fumatul si consumul de cafea sunt doar doua dintre obiceiurile care afecteaza culoarea dintilor, iar solutiile din comert nu au capacitatea de a reda stralucirea zambetului si de a actiona conform asteptarilor. Din acest motiv, este recomandat sa alegi albirea dentara profesionala si sa nu iti pui sanatatea orala in pericol folosind produse de albire care promit rezultate nerealiste.

Unde poti face tratament de albire dinti in Constanta

Constanta este unul dintre judetele in care se afla numeroase clinici stomatologice unde calitatea actului medical este superioara, acestea oferind si tratamente de albire a dintilor. Pentru a face alegerea corecta, este important sa cunosti care sunt cele mai populare clinici dentare si din ce motive sunt recomandate de un numar foarte mare de pacienti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Albire dentara
Rating
Website
Orizont Dent
Clinica-Verificata
1.500 Ron
 • Pret Albire dentara 1.500 Ron
 • Servicii stomatologice de inalta calitate
 • Profesionalism, seriozitate si atente
 • Curatenie
 • Echipamente ultramoderne
Infinity Digital Dent
1.000-1.500 Ron
 • Pret Albire dentara 1.000-1.500 Ron
 • Calitate inalta a serviciilor
 • Atitudine pozitiva, amabilitate si empatie
 • Echipamente de ultima generatie
 • Abordare profesionista
 • Raport bun calitate-pret
Step Dental
400 Ron
 • Pret Albire dentara 400 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Profesionalism si implicare
 • Cabinet curat
 • Aparatura moderna
 • Preturi bune
Toldimed
1.500 Ron
 • Pret Albire dentara 1.500 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Colectiv bine pregatit, empatic si dedicat
 • Tehnologii avansate
 • Raport bun calitate-pret
 • Amabilitate
DaVinci Dental Clinic
1.000-1.600 Ron
 • Pret Albire dentara 1.000-1.600 Ron
 • Servicii la cel mai inalt nivel
 • Personal bine pregatit si dedicat
 • Curatenie
 • Buna comunicare medic-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru tratamentul de albire dinti in Constanta

Metodele profesionale de albire a dintilor au avansat considerabil si au fost adoptate de numeroase clinici din Constanta, unde pacientii pot beneficia de tratamente calitative, nedureroase si eficiente.

Daca esti locuitor al acestui judet si te afli in cautarea unei clinici stomatologice pentru albirea dentara profesionala, urmatorul clasament iti poate fi de folos, intrucat prezinta cele mai bune clinici si ofera cateva informatii utile despre activitatea lor, cum ar fi preturile si parerile altor pacienti:

1. Orizont Dent

Infiintata in 2015, Orizont Dent ocupa o pozitie fruntasa in preferintele unui numar mare de pacienti din Constanta care merg periodic la tratamente de albire a dintilor. Inca de la debutul activitatii, misiunea clinicii a fost de a se diferentia de cabinetele stomatologice traditionale, asigurand pacientilor o atmosfera placuta si tratamente de inalta calitate, efectuate de o echipa de specialisti in mai multe arii stomatologice. Acestia promoveaza o relatie buna medic-pacient si ofera solutii multiple de estetica dentara, printre altele.

Albirea dentara cu laser costa 1.500 lei. Tariful include si tratament desensibilizant.

Pozitia fruntasa a clinicii stomatologice in acest clasament este justificata si de feedback-ul pozitiv din mediul online, unde cei mai multi pacienti si-au relatat experienta. Serviciile sunt pe masura asteptarilor, iar echipa este formata din profesionisti care dau dovada de seriozitate, atentie, rabdare si amabilitate. Clinica este moderna si curata, iar un aspect pozitiv scos in evidenta de multi dintre cei care i-au trecut pragul il reprezinta aparatura ultramoderna.

Vezi parerile pacientilor despre Orizont Dent
Vezi Pareri

2. Infinity Digital Dent

O clinica dentara moderna din Constanta pe care o poti alege pentru albirea dintilor si pentru numeroase alte tratamente este Infinity Digital Dent, unde profeseaza medici specializati care au studiat in strainatate. Cu peste 20 de ani de activitate, cel care a fondat clinica stomatologica este dr. Amer Hijazi. Datorita experientei si pregatirii vaste in domeniul medicinei dentare, acesta poate rezolva si cele mai complexe cazuri. Aplica cele mai avansate tratamente si tehnici stomatologice, are un master international si a participat la multe cursuri de specializare.

La aceasta clinica, albirea dentara costa 1.000 sau 1.500 de lei, in functie de tratamentul aplicat: cu lampa sau cu laserul.

Mai multi pacienti recomanda aceasta clinica si se declara multumiti de rezultatele obtinute. Profesionalismul, atitudinea pozitiva, empatia si amabilitatea sunt cateva dintre trasaturile atribuite personalului. Abordarea este profesionista si se folosesc echipamente de ultima generatie, ceea ce sustine calitatea inalta a serviciilor. De asemenea, este notat pozitiv raportul calitate-pret.

3. Step Dental

Step Dental este unul dintre cele mai apreciate cabinete stomatologice din Constanta, iar albirea dintilor este unul dintre tratamentele disponibile pe partea de estetica dentara. Sunt acoperite mai multe domenii ale stomatologiei, iar echipa este formata din medici cu pregatire vasta. Dr. Petru Mitrasca participa regulat la cursuri si traininguri de formare, dintre care unele se desfasoara in strainatate. El este cel care a fondat clinica, alaturi de sotia sa, dr. Stefania Mitrasca, medic specialist parodontolog. Din echipa face parte si dr. Corrado Cazacu, care a urmat la randul sau cursuri de specializare in strainatate.  

La aceasta clinica, albirea dentara cu Opalescence Boost costa 400 lei pentru ambele arcade.

In spatiul virtual, cativa dintre pacienti si-au exprimat aprecierea fata de serviciile clinicii. Aparatura moderna si curatenia din cabinet sunt cateva dintre motivele pentru care acestia recomanda cu incredere clinica. De asemenea, personalul da dovada de profesionalism si implicare, iar preturile sunt foarte bune.

4. Toldimed

Impartita in cinci cabinete pentru adulti si doua pentru copii, Toldimed se inscrie in clasamentul celor mai bune clinici stomatologice din Constanta pentru tratamente de estetica dentara, printre care si albirea dintilor. Una dintre misiunile clinicii este sa se alinieze la ultimele tehnologii din domeniu medicinei dentare, motiv pentru care face investitii constant in aparatura. Colectivul este format din medici cu nivel inalt de pregatire profesionala, ce prioritizeaza calitatea actului medical.

In ceea ce priveste preturile, albirea dentara cu lampa sau laser costa 1.500 lei.

Majoritatea pacientilor spun prin intermediul recenziilor pe internet ca serviciile din aceasta clinica sunt de calitate si ca au avut parte de o experienta placuta. Echipa de medici este profesionista, empatica, dedicata si amabila. Acestia folosesc tehnologie avansata, iar tratamentele sunt nedurereroase. Raportul calitate-pret constituie la randul sau un avantaj.

5. DaVinci Dental Clinic

O optiune foarte buna pentru pacientii din Constanta interesati de albirea dintilor si de tratamente moderne o constituie DaVinci Dental Clinic, unde se ofera servicii stomatologice complete. Pacientii isi pot rezolva orice problema de natura dentara, planurile de tratament fiind concepute in conformitate cu necesitatile individuale privind sanatatea orala. Calitatea actului medical este consolidata si prin suportul laboratorului de tehnica dentara DaVinci Dental Studios din California.

Pretul pentru albirea dentara este de 1.000 sau 1.600 lei, in functie de tratament: Opalescence sau Zoom.

Serviciile stomatologice din acest cabinet se ridica la standarde inalte de calitate, potrivit celor mai multe opinii exprimate de pacienti in mediul online. Clinica este primitoare si curata, iar personalul este bine pregatit, empatic si dedicat. De asemenea, tratamentele sunt explicate in detaliu.

Concluzii

Albirea dintilor este un tratament care se efectueaza la multe clinici stomatologice din Constanta, pe care le poti alege daca vrei sa beneficiezi de un act medical calitativ si rezultate pe masura asteptarilor.

Medicii stomatologi folosesc tehnici moderne, ce asigura confortul pacientului in timpul procedurii. Este unul dintre tratamentele cu ajutorul carora poti obtine un zambet impecabil, deoarece imbunatateste nuanta dintilor si elimina petele care nu pot fi indepartate prin simplul periaj dentar.