Meniu

Albire dinti Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Mai multe clinici dentare in cadrul carora se efectueaza tratamente de albire dinti in Galati au integrat ultimele tehnologii si echipamente pentru a asigura pacientilor o experienta cat mai confortabila in timpul procedurilor stomatologice. La finalul tratamentului, dintii sunt mai albi si mai stralucitori, fiind indepartate petele care nu dispar prin simplul periaj dentar.

Desi in comert sunt promovate diverse tratamente care promit albirea dintilor intr-un timp foarte scurt, acestea pot fi de-a dreptul periculoase pentru sanatatea orala. De aceea, daca iti doresti un zambet mai alb cu cateva nuante, este recomandat sa alegi albirea profesionala. In Galati, numeroase cabinete si clinici stomatologice efectueaza aceasta procedura de estetica dentara.

Unde poti face tratamente de albire dinti in Galati

Albirea dintilor este un tratament tot mai cautat la clinicile dentare din Galati si de pretutindeni, deoarece oamenii pun un accent tot mai mare pe estetica zambetului. Daca te intereseaza un astfel de tratament si vrei sa identifici o clinica stomatologica ale carei servicii sunt compatibile cu nevoile si bugetul tau, verifica optiunile propuse in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Albire dentara
Rating
Website
My Dent
Clinica-Verificata
1.200 Ron
 • Pret Albire dentara 1.200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Promptitudine si siguranta
 • Raport bun calitate-pret
 • Profesionalism si empatie
 • Curatenie si atmosfera placuta
Family Smile
850 Ron
 • Pret Albire dentara 850 Ron
 • Servicii stomatologice calitative
 • Medici cu experienta, empatici si atenti la nevoile pacientului
 • Raport excelent calitate-pret
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Echipamente de ultima generatie
Dr. Leahu
1.685 Ron
 • Pret Albire dentara 1.685 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Tehnici noi si echipamente ultramoderne
 • Profesionalism si empatie
 • Atentie la nevoile pacientului
Dr. Mihaluta Florin
1.200 Ron
 • Pret Albire dentara 1.200 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate superioara
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Preturi acceptabile
Dento Art
300 Ron
 • Pret Albire dentara 300 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate si empatie
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Cativa pacienti spun ca preturile sunt destul de mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica stomatologica pentru albire dinti in Galati

Vrei sa identifici o clinica stomatologica din judetul Galati unde poti beneficia in conditii sigure de tratamentul de albire a dintilor? Fiind un tratament de estetica dentara, albirea profesionala este disponibila la foarte multe clinici, insa este important sa alegi o locatie apreciata pentru calitatea rezultatelor si pentru experienta medicilor.

In randurile urmatoare, poti afla cateva informatii de interes despre cele mai reputate clinici stomatologice din acest judet, in cadrul carora poti beneficia de albire dentara si de alte tratamente moderne pentru un zambet frumos si sanatos:

1. My Dent

Clasamentul celor mai bune clinici dentare din Galati incepe cu My Dent, unde poti face tratamentul de albire a dintilor in cele mai bune conditii. In efectuarea tratamentelor se utilizeaza materiale de ultima generatie, iar medicii folosesc tehnici noi si respecta cu strictete protocoale bine stabilite. Calitatea procedurilor stomatologice este garantata nu numai de integrarea ultimelor tehnologii in activitatea medicilor, dar si de experienta acestora.

Albirea dentara profesionala costa 1.200 lei la aceasta clinica.

Cabinetul de stomatologie este foarte apreciat printre locuitori din Galati, care spun ca aici au beneficiat de un raport corect calitate-pret si de rezultate pe masura asteptarilor. Cateva dintre calitatile personalului, surprinse in recenziile de pe internet, sunt profesionalismul, devotamentul, empatia, rabdarea si precizia. Curatenia din cabinet este ireprosabila si atmosfera este relaxanta. Un avantaj foarte important il constituie prezenta echipamentului ultramodern in clinica, la fel si promptitudinea si siguranta actului medical.

Vezi parerile pacientilor despre My Dent
Vezi Pareri

2. Family Smile

Family Smile face parte din clinicile din Galati alese de un numar foarte mare de pacienti interesati de albirea dintilor. Infiintata in 2019, clinica respecta standarde europene in privinta calitatii ingrijirilor si echipamentelor din dotare. In lista de servicii sunt cuprinse mai multe arii ale medicinei dentare, tratamentele fiind puse la dispozitie de personal cu un nivel inalt de pregatire si cu experienta vasta.  

Pretul pentru albirea dentara este de 120 lei (airflow Profijet) sau 850 lei (albire dentara cu gutiere personalizate).

Potrivit opiniilor exprimate de un numar mare de pacienti in mediul online, serviciile clinicii sunt calitative si asigurate de medici cu experienta. Printre trasaturile personalului se numara profesionalismul, empatia, grija pentru pacient si rabdarea. Atmosfera este placuta si relaxanta, iar dotarile cabinetului sunt foarte moderne, fiind utilizate echipamente de ultima generatie. In plus, raportul calitate-pret este excelent.

3. Dr. Leahu

Clinica Dr. Leahu din Galati se inscrie pe lista celor mai bune clinici din judet pentru efectuarea unei game variate de tratamente stomatologice moderne, printre care si albirea dintilor. In componenta clinicii intra 9 cabinete dotate cu aparatura profesionala, 3 dintre acestea fiind dedicate copiilor. Face parte din cea mai extinsa retea de clinici stomatologice din Romania, infiintata de dr. Ionut Leahu, medic stomatolog cu competenta in implantologie orala, care a studiat in strainatate si care isi consolideaza in permanenta cunostintele prin participarea la cursuri si specializari.

Pretul pentru albirea dentara profesionala este de 1.685 lei.

Multe persoane recomanda clinica dr. Leahu din Galati, pe care o descriu ca fiind o clinica definita de profesionalism. Serviciile sunt de inalta calitate, iar echipa de medici este atenta la nevoile pacientului, empatica, dedicata si rabdatoare. Se folosesc echipamente ultramoderne si tehnici noi de tratament.  

4. Dr. Mihaluta Florin

Clinica Dr. Mihaluta Florin este situata in Galati si ofera pacientilor servicii medicale stomatologice variate, printre care si tratamente moderne de albire a dintilor. Tratamentele specializate sunt puse la dispozitie in conformitate cu nevoile pacientului, de catre o echipa formata din 4 medici stomatologi care mizeaza pe o calitate superioara a actului medical. Pentru a bifa intotdeauna acest obiectiv, se fac investitii in pregatirea medicala a personalului si in tehnologiile folosite.

Tratamentul de albire dentara costa 1.200 lei.

Numeroasele recomandari din mediul online au la baza motive precum calitatea superioara a tratamentelor si modul de lucru profesionist al medicilor. Acestia sunt atenti la nevoile pacientului si foarte comunicativi. Un alt aspect notat pozitiv il constituie preturile, care sunt acceptabile.

5. Dento Art

Dento Art completeaza clasamentul celor mai bune clinci dentare din Galati, unde albirea dintilor este doar unul dintre numeroasele tratamente disponibile. In cadrul sau profeseaza o echipa formata din medici si asistente a caror experienta in domeniu se intinde pe parcursul a doua decenii si care mizeaza pe o buna calitate a relatiilor interumane. Pentru a oferi tratamente complete, colectivul clinicii reuneste specialisti cu pregatire in diverse arii ale stomatologiei.

La aceasta clinica, albirea dentara se face cu ajutorul gutierelor. Gutiera pentru albire costa 300 lei.

Personalul clinicii este foarte bine pregatit, amabil si empatic, asa cum denota recenziile pacientilor care si-au relatat experienta in mediul online. Medicii gasesc solutii chiar si pentru probleme avansate si sunt prompti, fiind disponibili sa raspunda la toate intrebarile privitoare la tratamente. Exista si cateva opinii mai putin favorabile, de la pacienti care spun ca preturile sunt destul de mari.

Concluzii

Albirea dintilor prin metode profesionale este o varianta sigura pentru sanatatea orala, acest tratament fiind disponibil in lista de servicii a numeroase clinici stomatologice din Galati. Pentru rezultate pe masura asteptarilor, este recomandat sa alegi clinici care si-au construit o reputatie buna de-a lungul anilor, pe baza calitatii serviciilor oferite si a experientei medicilor stomatologi.

Deoarece sunt disponibile mai multe tipuri de tratamente pentru albirea dintilor, medicul te va ajuta sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine. Cu ajutorul clasamentului prezentat anterior, iti poti face o idee cu privire la calitatea serviciilor si tarifele practicate de cele mai apreciate clinici dentare din Galati.