Meniu

Albire dinti Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru un aspect mai sanatos al danturii si pentru o mai mare incredere in sine, multi pacienti aleg tratamentele de albire dinti in Iasi, judet unde sunt localizate numeroase clinici stomatologice in care profeseaza medici cu experienta si unde se ofera servicii complete de estetica dentara si inclusiv din alte discipline ale stomatologiei.

Albirea dentara este recomandata persoanelor care isi doresc dinti mai albi si care se confrunta cu pete la nivelul acestora, cauzate de consumul unor alimente care pateaza dantura sau de unele obiceiuri practicate la ordinea zilei. Fumatul este unul dintre acestea, fiind un obicei nesanatos pentru sanatatea orala si pentru estetica dintilor, la fel si neglijarea igienei dentare.  

La ce cabinete stomatologice se fac tratamente de albire dinti in Iasi

Persoanele care locuiesc in Iasi se bucura de o diversitate de optiuni atunci cand vine vorba despre alegerea unui cabinet stomatologic unde se face si albire de dinti. Urmatorul tabel reuneste clinicile dentare de top, prezentand cateva dintre aspectele cheie pentru care sunt considerate a fi cele mai inspirate alegeri:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Albire dentara
Rating
Website
Programare Online
Maxident
1 Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pret Albire dentara 700 Ron
 • Proceduri si servicii calitative si personalizate
 • Tratatamente eficiente de albire a dintilor
 • Aparaturi performante
 • Rezultate excelente
Ozono
2
1.655 Ron
 • Pret Albire dentara 1.655 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Dotari de ultima generatie
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Profesionalism, amabilitate si atentie
 • Curatenie
Dentesse
3
1.500 Ron
 • Pretul pentru Albire dentara porneste de la 1.500 Ron
 • Servicii la standarde europene
 • Colaborare eficienta intre medici si asistente
 • Personal foarte bine pregatit si amabil
 • Atmosfera relaxanta
 • Parcare privata
 • Preturi ridicate
Uzina de Zambete
1.400 Ron
 • Pret Albire dentara 1.400 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism si atentie
 • Personal de la receptie amabil si bine pregatit
 • Tehnici si aparatura de ultima generatie
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Preturi mari
Clinica Andreica
1.000 Ron
 • Pretul pentru Albire dentara porneste de la 1.000 Ron
 • Calitate foarte inalta a actului medical
 • Tratamente moderne si tehnici de ultima ora
 • Curatenie
 • Profesionalism, intelegere si atentie la detalii
 • Lucrari efectuate superficial
AliDent
500 Ron
 • Pret Albire dentara 500 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Atmosfera relaxanta
 • Medici profesionisti si rabdatori
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica stomatologica pentru albire dinti in Iasi

Albirea dintilor este o procedura stomatologica disponibila in cadrul unor clinici dentare din Iasi cu o reputatie foarte buna, ca urmare a calitatii superioare a tratamentelor si a pregatirii personalului.

In continuare, poti vedea care sunt clinicile stomatologice din Iasi unde medicii folosesc cele mai noi tehnici in materie de albire dentara, ceea ce se traduce in rezultate pe masura asteptarilor si intr-un nivel minim de disconfort:

1. Maxident

Maxident este o clinica de stomatologie amplasata in Iasi, care ofera pacientilor si posibilitatea de a opta pentru o procedura eficienta si de lunga durata de albire a dintilor. Stomatologii care isi desfasoara activitatea la Maxident sunt profesionisti, capatand o experienta vasta in domeniu datorita bunei pregatiri in mediul universitar, dar si postuniversitar prin participarea la diverse cursuri de specialitate, programe de perfectionare si congrese pe diverse teme dentare. Fondatorii unitatii medicale sunt dr. Catalina Simona Stan, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala si dr. Stefan Daniel Stan, medic specialist in chirurgie orala si maxilo-faciala. Alaturi de acestia isi desfasoara activitatea medici bine instruiti, dar si asistente experimentate, cu ajutorul carora actul medical este complet. 

Tariful aplicat pentru un tratament de albire dentara este de 700 lei, iar costul unei gutiere de albire este de 200 lei.

Unitatea medicala din Iasi este apreciata pentru procedurile, tratamentele si serviciile stomatologice puse in aplicare, datorita faptului ca sunt de calitate, precise si personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Alaturi de aparaturile performante, cadrele medicale reusesc sa obtina rezultatele dorite, oferindu-le sansa pacientilor de a zambi cu incredere.

Vezi parerile pacientilor despre Maxident
Vezi Pareri

2. Ozono

O clinica dentara foarte apreciata din Iasi, in cadrul careia se ofera servicii premium de stomatologie personalizata, inclusiv tratamente de albire a dintilor, este Ozono. Daca alegi aceasta clinica, beneficiezi de o abordare multidisciplinara. Echipa este formata din medici specialisti cu expertiza inalta in anumite discipline ale medicinei dentare, ce folosesc tehnologii performante si identifica impreuna cele mai bune solutii, indiferent de complexitatea cazului.

Pentru albire dentara in cadrul acestei clinicii, pacientii vor plati 1.655 lei.

Clinica are o reputatie foarte buna printre pacienti, care au oferit recenzii in mediul online, unde au subliniat avantajele principale pe care le-au remarcat la clinica. Aceasta este moderna, curata si dotata cu aparatura de ultima generatie. Comunicarea medic-pacient este foarte eficienta, iar intregului personal ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, amabilitatea, rabdarea, atentia si grija pentru pacient. Serviciile sunt de inalta calitate si rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

3. Dentesse

Clinica Dentesse este alegerea preferata a unui numar foarte mare de pacienti din Iasi, care merg aici pentru albirea dintilor si pentru rezolvarea oricaror probleme de natura stomatologica. Cu peste 15 ani de experienta, grupul de clinici medicale dentare Dentesse propune tratamente multidisciplinare la standarde occidentale, efectuate cu ajutorul tehnologiile actuale. Colectivul este format din medici stomatologi cu experienta vasta, ce acopera toate domeniile medicinei dentare. Se investeste permanent in tehnologizarea tratamentelor, in pregatirea medicilor si in calitatea serviciilor.

Pretul pentru tratamentul de albire dentara variaza intre 1.500 si 1.750 lei, in functie de metoda folosita: lampa plasma Zoom, respectiv laser.

Mai multi pacienti si-au relatat experienta pe internet, unde au scris cuvinte de lauda la adresa clinicii, a serviciilor si personalului. Serviciile se aliniaza standardelor europene din punct de vedere al calitatii si sunt puse la dispozitie de o echipa formata din medici si asistente care colaboreaza eficient. Personalul este foarte bine pregatit, empatic, amabil si comunicativ. Atmosfera este relaxanta si se foloseste aparatura moderna. In plus, clinica beneficiaza de parcare privata. Cu toate ca majoritatea recenziilor sunt pozitive, unii pacienti sunt de parere ca tarifele practicate de clinica sunt foarte mari.

4. Uzina de Zambete

O clinica dentara din Iasi unde poti beneficia de o gama larga de tratamente, printre care si albirea dintilor prin tehnici de ultima generatie, este Uzina de zambete. Cu un nume sugestiv, aceasta clinica ofera servicii premium si ajuta pacientii sa obtina zambetul dorit, cu ajutorul celor mai avansate tehnologii si instrumente folosite in medicina dentara actuala. Reuneste o echipa dinamica, cu experienta in mai multe ramuri ale stomatologiei.

In ceea ce priveste costurile tratamentului de albire dentara, aceasta are tariful de 1.400 lei.

Potrivit celor care au scris recenzii dupa ce au beneficiat de tratamente la acest cabinet stomatologic, serviciile sunt de inalta calitate si experienta lor a fost una foarte placuta. Tratamentele sunt efectuate cu profesionalism si atentie, iar personalul de la receptie este primitor, amabil si bine pregatit. Se folosesc tehnici de ultima generatie, iar aparatura folosita este de top. Comunicarea cu pacientul este eficienta, acesta beneficiind de explicatii si de un ambient placut. Cativa pacienti se declara nemultumiti de preturile serviciilor.

5. Clinica Andreica

Pentru albirea dintilor si pentru tratamente stomatologice de inalta calitate, pacientii din Iasi pot alege clinica Andreica. Medicii stomatologi din cadrul acestei clinici dentare realizeaza interventii medicale complexe pentru redobandirea sanatatii orale si folosesc tehnologii dentare inovative. Este disponibila o gama variata de servicii, in care sunt incluse tratamente din diferite ramuri ale medicinei dentare, inclusiv de radiologie.

La aceasta clinica, tariful pentru albirea dentara este cuprins in intervalul de pret 1.000-1.200 lei, in functie de metoda utilizata: lampa Zoom sau laser.

Preturile accesibile, calitatea actului medical si conditiile foarte bune din clinica sunt principalele motive pentru care un numar mare de pacienti apreciaza aceasta locatie si o recomanda mai departe. Tratamentele moderne, tehnicile de ultima generatie, curatenia din cabinet sunt alte aspecte notate pozitiv. Personalul medical este descris ca fiind profesionist, intelegator, atent la detalii si rabdator. Exista si cateva recenzii mai putin favorabile, de la pacienti care spun ca tratamentele lor au fost efectuate in graba.

6. AliDent

Tabloul celor mai bune clinici din Iasi pe care le poti alege pentru albirea dintilor si pentru alte probleme dentare este completat de AliDent. Activitatea cabinetului stomatologic a inceput in anul 2000, acesta asigurand tratamente complete si moderne pacientilor de orice varsta. Aici profeseaza o echipa multidisciplinara, formata din medici stomatologi specialisti cu pregatire complexa, ce folosesc echipamente de ultima generatie pentru servicii de reabilitare orala.

Pachetul de albire dentara costa 500 lei in cadrul acestei clinici.

Mai multi pacienti recomanda cabinetul stomatologic, spunand ca este elegant si ca atmosfera de acolo e relaxanta, prielnica inclusiv pentru cei mai mici vizitatori. Tratamentele sunt de calitate, iar medicii sunt profesionisti, rabdatori si prietenosi. Este apreciata inclusiv diversitatea de tratamente disponibile.

Concluzii

Albirea dintilor prin tehnici moderne si sigure pentru sanatatea orala se poate efectua la mai multe cabinete si clinici stomatologice din Iasi, unde pacientii beneficiaza de un raport bun calitate-pret si de un nivel superior de confort.

Daca locuiesti in Iasi si te intereseaza tratamentul de albire dentara profesionala, poti alege una dintre clinicile unde profeseaza medici stomatologi cu experienta, ce ofera tratamente moderne de estetica dentara.