Albire dinti Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o dantura mai alba si pentru indepartarea petelor care nu dispar prin simplul periaj dentar, multe persoane se orienteaza catre proceduri de albire dinti in Pitesti, fiind un oras in care sunt situate numeroase clinici stomatologice moderne ce asigura tratamente de ultima ora.

Nuanta dintilor are un rol estetic foarte important, iar de-a lungul anilor este afectata inevitabil de consumul regulat al unor alimente si de obiceiuri nesanatoase, precum fumatul. Albirea dentara profesionala poate fi solutia pe care o cautai pentru obtinerea unei danturi impecabile, iar in acest articol iti prezentam cele mai bune clinici stomatologice din Pitesti unde specialistii aplica tratamente moderne si nedureroase.

Ce clinica sa alegi pentru albire dinti in Pitesti?

Albirea dintilor este o procedura tot mai populara, iar clinicile stomatologice din Pitesti asigura acest serviciu si ofera mai multe variante de tratament. Datorita raportului bun calitate-pret si experientei personalului, urmatoarele clinici sunt considerate a fi cele mai bune:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Albire dentara
Rating
Website
Dr. Leahu
Clinica-Verificata
1.685 Ron
 • Pret Albire dentara 1.685 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Personal foarte bine pregatit
 • Rabdare si atentie la detalii
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Aparatura performanta
Clinica Victoria
1.200 Ron
 • Pret Albire dentara 1.200 Ron
 • Servicii stomatologice de inalta calitate
 • Personal cu experienta
 • Empatie si amabilitate
 • Aparatura noua si moderna
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Cativa pacienti spun ca preturile sunt mari
Tao Dent
1.550 Ron
 • Pret Albire dentara 1.550 Ron
 • Tratamente stomatologice calitative
 • Personal bine pregatit
 • Echipament performant
 • Profesionalism
 • Amabilitate
Medical Tours
1.100 Ron
 • Pret Albire dentara 1.100 Ron
 • Act medical stomatologic de calitate
 • Medici profesionisti si implicati
 • Planuri de tratament explicate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare si amabilitate din partea receptiei
Sara Dent
1.400 Ron
 • Pret Albire dentara 1.400 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Medici bine pregatiti si prompti
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Aparatura moderna
 • Ambianta placuta
 • Unii pacienti spun ca preturile sunt mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici pentru tratamentul de albire dinti in Pitesti

Cand vine vorba despre tratamente stomatologice, este important sa alegi o clinica unde sa beneficiezi de un act medical de inalta calitate, lucru valabil si pentru albirea dintilor, o procedura disponibila la mai multe clinici stomatologice din orasul Pitesti.

Clasamentul de mai jos surpinde detalii importante despre cabinetele si clinicile dentare de top din Pitesti, la care poti merge atunci cand iti doresti o estetica imbunatatita a danturii:

1. Dr. Leahu

Clinica Dr. Leahu din Pitesti este una dintre cele mai bune optiuni pentru tratamentul de albire a dintilor. Este a 5-a clinica din grupul clinicilor dentare Dr. Leahu, cu prezenta consolidata in mai multe orase mari din Romania. In componenta clinicii intra 8 cabinete dentare, unde isi desfasoara activitatea medici stomatologi profesionisti, care pun confortul pacientului si calitatea tratamentului pe primul loc. Clinicile au fost infiintate de dr. Ionut Leahu, care si-a propus sa ofere servicii integrate de stomatologie si sa adopte tehnologii performante in fiecare dintre punctele de lucru ale celei mai extinse retele de clinici dentare din tara.  

La aceasta clinica, albirea dentara profesionala Zoom costa 1.685 lei.

Clinica Dr. Leahu este una dintre cele mai apreciate clinici stomatologice din Pitesti, asa cum reiese din feedback-ul pozitiv de la zeci de pacienti. Prin intermediul recenziilor online, majoritatea dintre ei spun ca au beneficiat de o experienta de calitate superioara si ca personalul este foarte bine pregatit, amabil, rabdator, atent la detalii si comunicativ, intrucat explica toate etapele tratamentului. Atmosfera linistita si aparatura performanta sunt alte aspecte notate pozitiv.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Leahu
Vezi Pareri

2. Clinica Dentara Victoria

In Pitesti, una dintre cele mai bune clinici pe care le poti alege pentru albirea dintilor, dar si pentru alte tratamente stomatologice, este Clinica Dentara Victoria. Aici, planurile de tratament sunt verificate de un consiliu medical si se folosesc tehnologii de inalta precizie, ceea ce se traduce intr-o calitate inalta a actului medical si o experienta buna a pacientilor. Dotarile tehnologice sunt actualizate in permanenta, iar in componenta clinicii intra inclusiv un laborator de tehnica dentara si radiologie.

Privitor la tarife, albirea dentara cu lampa costa 600 lei/arcada.

Foarte multi pacienti ai clinicii si-au relatat experienta in mediul online, unde au scris despre motivele pentru care au recomandat aceasta clinica si altora. Serviciile sunt de calitate superioara, personalul are experienta, este empatic, amabil si atent. Pe langa profesionalismul medicilor, pacientii mai apreciaza faptul ca se utilizeaza aparatura noua si moderna, dar si modul curat de lucru. Exista si cativa pacienti care spun ca experienta lor nu a fost cea mai buna, motivand ca preturile sunt destul de mari si ca trebuie sa faca investigatii complexe inainte de tratament.

3. Tao Dent

O alta clinica dentara din Pitesti careia te poti adresa pentru albirea dintilor prin metode profesionale este Tao Dent. Aceasta clinica stomatologica, in cadrul careia se ofera servicii premium de peste 10 ani, reuneste multiple cabinete modern amenajate si un laborator de tehnica dentara. Calitatea tratamentelor este asigurata de o echipa de medici cu experienta in diferite ramuri ale stomatologiei, care mizeaza pe tehnologii de ultima generatie.

Tratamentul de albire dentara costa 1.550 lei la aceasta clinica.

Clinica a primit feedback pozitiv in mediul online de la pacienti, care ii recomanda serviciile din motive precum: tratamente si materiale de calitate, personal bine pregatit, echipament performant. Acestia sunt multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut si de atitudinea medicilor.

4. Medical Tours

Albirea profesionala a dintilor este unul dintre tratamentele oferite la Medical Tours, clinica stomatologica din Pitesti a carei activitate a inceput in anul 2009. Echipa formata din 168 angajati este preocupata de excelenta actului medical si de folosirea ultimelor tehnologii din domeniu, lista de servicii acoperind mai multe discipline stomatologice. Succesul tratamentelor este garantat atat de pregatirea medicilor din colectivul clinicii, cat si de tehnologiile performante.

Pretul pachetului de albire dentara este de 1.100 lei.

Majoritatea pacientilor care au trecut pragul acestei clinici si care au decis sa isi impartaseasca experienta in mediul online se declara multumiti de calitatea serviciilor, spunand ca Medical Tours este o clinica moderna unde medicii sunt profesionisti, implicati, atenti si comunicativi. Planurile de tratament sunt explicate in detaliu si se foloseste aparatura de ultima generatie. Atmosfera este calda si primitoare, pacientii avand cuvinte de lauda inclusiv pentru personalul de la receptie.

5. Sara Dent

Topul celor mai bune clinici stomatologice din Pitesti pe care le poti alege pentru tratamentul de albire a dintilor este completat de Sara Dent. Activitatea clinicii a inceput in anul 2014, cu scopul de a oferi pacientilor servicii complete si inalt calitative. Una dintre prioritatile personalului este de a isi perfectiona continuu tehnicile si de a folosi tehnologii moderne. Echipa de medici ofera servicii din mai multe ramuri ale stomatologiei si se ghideaza dupa valori care pun pe primul loc pacientul.

Albirea dentara cu laser costa 1.400 lei in cadrul acestei clinici dentare din Pitesti.

Dintre pacientii care au scris recenzii in mediul online despre clinica, majoritatea spun ca au avut o experienta buna si ca serviciile sunt de calitate. Medicii sunt apreciati pentru experienta, profesionalism, promptitudine si amabilitate, dar mai ales pentru faptul ca sunt comunicativi si ofera explicatii cu privire la tratament. Se foloseste aparatura moderna si ambianta din cabinetele dentare este placuta. In vreme ce majoritatea pacientilor spun ca raportul calitate-pret este bun, exista si persoane care descriu tarifele ca fiind mari.

Concluzii

Pitesti este un oras ofertant din punct de vedere al serviciilor stomatologice, deoarece gazduieste numeroase clinici unde poti beneficia de tratamente de albire a dintilor si de rezolvarea oricarei probleme de natura dentara.

Pretul este un factor important in momentul alegerii unei clinici, dar exista si alte aspecte in functie de care poti lua o decizie inspirata, cum ar fi experienta personalului, reputatia clinicii respective, aparatura folosita si atitudinea medicilor.