Meniu

Albire dinti Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Unul dintre cele mai solicitate servicii in clinicile stomatologice din Sibiu este cel de albire a dintilor. In zilele noastre, zambetul impecabil este un factor decisiv in crearea unei bune impresii, avand capacitatea de a ridica foarte mult stima de sine a persoanei in cauza, dar si de a starni admiratia celor din jur.

In cazul in care vrei sa-ti imbunatatesti aspectul dintilor, poti opta pentru un tratament de albire profesionala la o clinica stomatologica din Sibiu. Pentru a lua o decizie buna in acest sens, poti tine cont de recomandarile din acest articol.

Cat costa o sedinta de albire de dinti in Sibiu

O sedinta de albire de dinti, in municipiul Sibiu, poate avea un tarif care variaza de la o clinica la alta. Tabelul de mai jos te poate ajuta sa-ti faci o idee asupra bugetului pe care sa-l aloci pentru procedura:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Albire dentara
Rating
Website
Alma Dent
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Albire dentara 500 Ron
 • Locatie accesibila
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal amabil
 • Urgente stomatologice
Dentica
900 Ron
 • Pret Albire dentara 900 Ron
 • Oferta vasta de tratamente stomatologice
 • Albire dentara in cabinet sau la domiciliu
 • Medici cu experienta
 • Solutii de tratament moderne
 • Curatenie
 • Se respecta orele de programare
Dr. Ceban Alexandra
700 Ron
 • Pret Albire dentara 700 Ron
 • Urgente stomatologice
 • Tratamente dentare simple sau complexe
 • Servicii pentru adulti si copii
 • Tratamente dentare numeroase
 • Albire dentara la cabinet sau la domiciliu
 • Buna comunicare medic-pacient
Iaconi Dental Clinic
1.100 Ron
 • Pret Albire dentara 1.100 Ron
 • Clinica situata in centrul istoric al Sibiului
 • Urgente stomatologice
 • Tratamente de albire profesionala la domiciliu sau in cabinet
 • Personal amabil si profesionist
 • Echipamente de ultima generatie
Dr. Moroianu Cristina
800 Ron
 • Pret Albire dentara 800 Ron
 • Medic cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi bune
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Albire profesionala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Sibiu in care se fac tratamente de albire de dinti

In continuare iti prezentam 5 clinici si cabinete stomatologice din Sibiu unde te poti programa pentru o albire de dinti:

1. Alma Dent

In cabinetul Alma Dent din Sibiu poti merge atat pentru o albire de dinti, cat si pentru alte servicii de specialitate: profilaxie dentara, estetica dentara sau odontoterapie.  Echipamentele utilizate aici sunt de ultima generatie, prin intermediul lor personalul medical asigurand tratamente eficiente si rapide. Fiecare membru al echipei Alma Dent este specializat pe anumite ramuri ale stomatologiei. Pe langa procedurile relativ usoare, cum este albirea dentara, medicii de aici trateaza si urgente dentare, in intervalul orar 9:00-24:00.

Pretul pentru o sedinta de albire de dinti este de 500 de lei.

Majoritatea celor care au pasit cel putin o data in clinica Alma Dent din Sibiu se declara multumiti de experienta, spunand ca personalul este amabil, implicat si ca procedurile sunt fara durere. Mai mult, sibienii considera ca aceasta clinica este un exemplu pentru celelalte din oras, in privinta atentiei fata de pacienti si a modului cum sunt gestionate urgentele stomatologice.

Vezi parerile pacientilor despre Alma Dent
Vezi Pareri

2. Dentica

Pentru o albire de dinti in orasul Sibiu te poti indrepta si catre clinica Dentica. Aici, oferta tratamentelor este una bogata: stomatologie generala, implantologie, restaurari dentare, endodontie, ortodontie, pedodontie etc. Din echipa de specialisti face parte si dr. Camelia Stefan, medic primar stomatolog, un medic renumit pentru eficienta tratamentelor si abordarea prietenoasa si calda. Tratamentele de albire dentara se realizeaza atat in cabinet, cu substante pe baza de peroxid de hidrogen, dupa un detartraj cu ultrasunete si periaj profesional, cat si prin gutiere, la domiciliu.

Pretul pentru o sedinta de albire dentara in cabinet este de 900 de lei.

Multi spun ca acesta este cel mai atractiv cabinet stomatologic din oras. Medicii sunt considerati adevarati specialisti, cu empatie si respect fata de meserie si de pacienti, care vin cu solutii adaptate fiecarui caz, chiar si din punct de vedere financiar. Oamenii mai lauda si modul de organizare a activitatii din clinica, avand in vedere curatenia si faptul ca se respecta orele de programare.

3. Dr. Ceban Alexandra

Dr. Alexandra Ligia Ceban reprezinta o alta optiune de top pentru o albire de dinti in Sibiu. Pe langa acest serviciu, in cabinetul acestui medic mai sunt oferite numeroase altele: urgente dentare, implantologie, protetica, endodontie, parodontologie, stomatologie copii. Indiferent ca lucrarile sunt simple sau complexe, dr. Ceban le abordeaza cu acelasi entuziasm si cu profesionalism. Tratamentele de albire dentara profesionala se realizeaza atat in cabinet, cat si la domiciliu, in acest caz prin intermediul gutierelor.

Pretul pentru o sedinta de albire dentara in cabinet porneste de la 700 de lei.

Pacientii vorbesc la superlativ despre acest medic, spunand ca stie sa lucreze cu pacientii si are calitati deosebite. Meticulozitatea, atentia, seriozitatea si calmul sunt doar cateva dintre calitatile pe care ei le-au remarcat la dr. Ceban, atat in cazul adultilor, cat si al copiilor, care vin cu placere la cabinet pentru profilaxie sau diverse proceduri.

4. Iaconi Dental Clinic

In cei peste 30 de ani de activitate, clinica s-a remarcat in Sibiu pentru serviciile de buna calitate, inclusiv pentru cele de albirea dintilor. Echipa medicala, din care amintim pe dr. Ilie Iaconi, medic specialist stomatolog, asigura o gama diversa de proceduri si tratamente care vizeaza: chirurgia dento-alveolara, protetica dentara, estetica dentara, implanturi, odontoterapie, endodontie, parodontologie, stomatologie copii, In privinta tratamentelor de albire profesionala, acestea se efectueaza atat la cabinet, cat si la domiciliu, prin gutiere, ca si in cazul clinicilor anterioare.

Pretul pentru o sedinta de albire dentara in cabinet porneste de la 1.100 de lei.

Serviciile acestei clinici sunt apreciate de pacienti, care spun ca „totul este la superlativ”. In primul rand, oamenii au remarcat profesionalismul medicilor, care dovedesc o preocupare deosebita pentru confortul pacientilor, apoi au sesizat si echipamentele de ultima generatie cu care este dotat cabinetul si, de asemenea, si faptul ca se respecta orele de programare.

5. Dr. Moroianu Cristina

Si cabinetul dr. Moroianu Cristina este o optiune buna pentru cei care vor un tratament de albire a dintilor. Dr. Moroianu este medic stomatolog generalist care activeaza si la compartimentul Unitati primiri urgente stomatologice din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, dar si la Spitalul Clinic de Pediatrie, in cadrul departamentului de stomatologie copii. Tratamentele de albire dentara se efectueaza in cabinet, utilizand dispozitive speciale care pot deschide nuanta dintilor fara ca acestia sa fie afectati.

Pretul pentru o albire dentara realizata in cabinetul dr. Moroianu este de 800 de lei.

Sunt numeroase recomandari in mediul online, lansate de pacienti multumiti, care le spun si altor sibieni sa apeleze la serviciile acestui medic dentist. Unii spun ca initial au mers cu frica la consultatie, dar, vazand metodele si abordarea dr. Moroianu au inceput sa se destinda si sa revina cu placere la cabinet. Preturile sunt considerate a fi decente, iar atmosfera placuta si relaxanta.

Concluziile noastre

In concluzie, daca iti doresti un zambet mai atragator, poti opta pentru o albire de dinti, in Sibiu fiind numeroase clinici stomatologice ce ofera acest serviciu. Unele dintre acestea efectueaza tratamente de albire atat in cabinet, cat si la domiciliu, prin intermediul gutierelor. Indiferent pentru ce varianta ai opta, un medic bun te va ajuta sa-ti imbunatatesti aspectul danturii.