Meniu

Aparat dentar Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copiii, adolescentii si adultii care au nevoie de aparat dentar, in Arad, au avantajul ca piata serviciilor de acest tip este una numeroasa si diversificata. Aparate dentare fixe, mobile sau mobilizabile sunt cateva dintre optiunile pe care le au la dispozitie in clinicile renumite care pun accent pe calitate si confort.

Citeste in continuare pentru a vedea care sunt aceste clinici stomatologice si cat costa, in Arad, tratamentele cu aparat dentar, fie pentru a imbunatati pozitia anumitor dinti, a maxilarului superior sau inferior!

Cat costa sa-ti pui aparat dentar in Arad?

Pretul pentru un aparat dentar, in Arad, difera in functie de producator, de clinica, de medicul ortodont, de complexitatea problemei tratate. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele pentru aparatele dentare fixe si mobile in acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
Dr. Alexa Iulia
Clinica-Verificata
2.700 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.700 Ron
 • Tratamente pentru toate varstele
 • Urgente stomatologice
 • Medic apreciat pentru calmul si amabilitatea sa
 • Tratamente fara durere
 • Situat in centrul orasului
AR Dental
4.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 4.000 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Tratamente ortodontice cu gutiera Inman Aligner
 • Echipa tanara si implicata
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta
Premium Dental
3.470 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 3.470 Ron
 • Tratamente de ultima generatie, fara dureri
 • Personal medical amabil si flexibil
 • Numeroase tratamente ortodontice
 • Doi medici ortodonti cu experienta
 • Aparatura performanta
Denta Max
2.400 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.400 Ron
 • Locatia primitoare
 • Personal atent si amabil
 • Numeroase proceduri si tratamente stomatologice
 • Medici cu experienta, inclusiv pe partea de ortodontie
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
Dr. Hirlav Madalina
2.600 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.600 Ron
 • Numeroase tratamente stomatologice
 • Medic comunicativ si amabil
 • Potrivit pentru cei care se tem de dentist, pentru ca sunt ajutati sa-si depaseasca frica
 • Tratamente fara durere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici din Arad in care se poate pune aparat dentar

Dintr-un clasament al celor mai bune clinici din Arad, in privinta tratamentelor cu aparat dentar, nu aveau cum sa lipseasca acestea de mai jos:

1. Dr. Alexa Iulia

Cabinetul de medicina dentara Dr. Alexa Iulia se ingrijeste de sanatatea danturii pacientilor sai, indiferent de varsta pe care acestia o au. Serviciile variate si experienta medicala sunt avantaje pentru care aradenii se prezinta in numar mare la aceasta clinica. Aici sunt tratate inclusiv urgentele stomatologice si se efectueaza tratamente cu laser, de implant dentar, fatete dentare. Medicul a participat la numeroase cursuri de formare si dezvoltare, pentru a-si imbunatati cunostintele si abilitatile si a le putea oferi astfel pacientilor acces la tratamente moderne si eficiente.

Pretul pentru un aparat dentar metalic, fix este de 2.700 de lei iar pentru un aparat mobil tariful este de 1.200 de lei.

Recenziile postate la adresa acestei clinici stomatologice sunt in majoritate laudative, unii spunand ca dr. Alexa Iulia se afla pe lista celor mai buni dentisti din judet. Amabilitatea, rabdarea, calmul, atentia la detalii, atitudinea pozitiva si tratamentele fara durere sunt doar cateva dintre cele mai apreciate calitati ale sale.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alexa Iulia
Vezi Pareri

2. AR Dental

In clinica stomatologica AR Dental sunt abordate numeroase specialitati: ortodontie, estetica dentara, implant dentar, protetica dentara, reabilitare orala. In clinica functioneaza si un laborator de tehnica dentara si sunt oferite inclusiv cursuri de specialitate. Echipa este formata din dr. Sorin Mihali, conferentiar universitar doctor, dr. Adrian Jantea – asist. univ. dr.  si dr. Carina Trif. Tratamentele de indreptare a dintilor se realizeaza cu gutiere ortodontice Inman Aligner, care ofera rezultate foarte bune dupa doar 6-18 saptamani, fiind ideal pentru alinierea dintilor anteriori proeminenti sau aglomerati.

Pretul pentru un aparat dentar Inman Aligner este de 4.000 de lei.

Potrivit opiniilor exprimate in mediul online in legatura cu aceasta clinica stomatologica, serviciile oferite sunt de buna calitate. Aradenii apreciaza mai multe aspecte: echipa tanara si implicata, tratamentele fara durere, aparatura performanta si normele de securitate sanitara. Se mai subliniaza in review-uri si ca aceasta clinica este moderna, cu o atmosfera placuta.

3. Premium Dental

Dupa cum spune si numele sau, Premium Dental ofera servicii de calitate superioara: tratamente endodontice la microscop, tratamente parodontale, tratamente laser, anestezie digitala, radiologie dentara. Medicii sunt tineri, dar cu experienta si cu un interes special pentru sanatatea si frumusetea zambetului celor care le trec pragul. Te poti programa la o consultatie de ortodontie sau pentru un aparat dentar la dr. Diana Barsan si dr. Denisa Golban, medici specializati in acest domeniu.

Pretul pentru un aparat dentar metalic fix porneste de la 3.470 de lei/arcada, iar tariful unui  aparat dentar mobil porneste de la 1.400 de lei.

Serviciile oferite de Premium Dental sunt apreciate de clienti, care au precizat in mediul online ca aparatura de ultima generatie si echipa medicala bine pregatita sunt avantaje incontestabile ale clinicii. Aradenii mai spun si ca angajatii au dat dovada de flexibilitate fata de pacienti, stabilind ore de programare in functie de disponibilitatea lor.

4. Denta Max

Serviciile clinicii Denta Max pun in prim plan nevoile pacientilor. Toate manoperele de precizie se efectueaza cu microscopul, iar aparatura si instrumentarul sunt omologate in UE si de Ministerul Sanatatii din Romania. In cei 20 de ani de experienta, clinica si-a creat un nume asociat cu lucrarile reusite si durabile sau cu interventiile chirurgicale foarte reusite, in cazul implanturilor dentare. Lect. Univ. dr. Calin Cioban este doctor in stiinte medicale si conduce echipa acestei clinici, iar dr. Madalin Stefoane este medic specialist in ortodontie la care te poti programa pentru un aparat dentar.

Pretul unui aparat dentar fix este de 2.400 de lei, iar pentru un aparat dental mobil tariful este de 1.200 de lei.

Atat pe partea de lucrari si proceduri simple, cat si in ceea ce priveste interventiile mai complexe, clinica este apreciata de pacienti. Se spune, in recenziile din mediul virtual, ca locatia este primitoare si ca personalul este atent si amabil. In plus, clientii mai declara ca medicii au atentie la detalii si sunt axati pe calitate si confortul pacientului. Unele persoane sunt insa nemultumite din diverse motive: faptul ca pretul final al tratamentului a fost mai mare fata de cel comunicat initial sau ca raportul calitate-pret lasa de dorit.

5. Dr. Hirlav Madalina

Cabinetul stomatologic dr. Hirlav Madalina din Arad pune la dispozitia locuitorilor din acest oras atat tratamente cu aparat dentar, cat si: detartraj, albire dentara, tratament pentru parodontoza, proteze, implanturi dentare, tratamente de canal si multe alte servicii specifice acestui domeniu al medicinei. Tratamentele ortodontice se realizeaza cu aparate dentare de diverse tipuri, in functie de nevoile si de preferintele solicitantului.

Pretul pentru un aparat dentar metalic este de 2.600 de lei, iar un aparat dentar mobil costa 1.100 de lei.

Aradenii care au pasit cel putin o data in acest cabinet se declara multumiti de servicii, conform review-urilor de pe internet. Cele mai apreciate lucruri sunt: tratamentele fara durere, amabilitatea medicului si explicatiile pe care le ofera cu calm si rabdare. Unele persoane spun ca medicul este comunicativ, ceea ce-i face sa se destinda si sa nu se mai teama de procedurile din cabinet.

Concluziile noastre

Imbunatatirea pozitiei anumitor dinti se face printr-un tratament cu aparat dentar, in Arad fiind numeroase clinici la care te poti programa pentru aceasta procedura. Fie ca optezi pentru un aparat fix, din ceramica sau metalic, sau pentru unul mobil – mai confortabil si mai usor de purtat, trebuie sa-ti indrepti atentia catre un ortodont apreciat si catre o clinica in care serviciile sunt catalogate de pacienti ca fiind de buna calitate.

Clinicile dentare din Arad sunt dotate cu aparatura noua, medicii au ani buni de experienta sau sunt tineri si entuziasti, astfel ca poti avea garantia unor tratamente  de calitate superioara.