Meniu

Aparat dentar Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urmeaza sa iti pui aparat dentar in Baia Mare? Daca ai luat aceasta hotarare, nu mai ramane decat sa gasesti o clinica unde profeseaza specialisti in ortodontie. Acest tratament are scopul de a schimba complet estetica danturii prin alinierea corecta a dintilor.

Poti beneficia de tratament ortodontic la orice varsta, desi copilaria este perioada cea mai potrivita. In cazul adultilor, perioada de purtare a aparatului dentar va fi ceva mai lunga, insa rezultatele vor fi pe masura asteptarilor. In Baia Mare, poti gasi medici ortodonti la mai multe clinici. De aceea, prin acest articol vrem sa iti oferim mai multe detalii despre clinicile stomatologice considerate de top, astfel incat sa poti face mai usor o alegere.

Unde iti poti pune aparat dentar in Baia Mare?

Numeroase clinici stomatologice din Baia Mare acopera si ortodontia in gama lor de servicii, ceea ce inseamna ca pun la dispozitia pacientilor tratamentul cu aparat dentar. In continuare, poti vedea un tabel in care sunt prezentate denumirile celor mai bune clinici stomatologice unde se face tratament ortodontic si care sunt preturile pentru acesta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
iDentify
Clinica-Verificata
3.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 3.000 Ron/arcada
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa formata din profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Buna organizare
 • Programarile se respecta
Dunca Dental
2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500 Ron/arcada
 • Servicii complete si de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Clinica moderna si curata
 • Aparatura de ultima generatie
 • Situata in centrul orasului
Megdent
2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500 Ron/arcada
 • Servicii de calitate
 • Rapiditate
 • Program flexibil
Dentasym
2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500 Ron/arcada
 • Standarde inalte de calitate
 • Medici profesionisti, dedicati si implicati
 • Personal de la receptie amabil
 • Aparatura ultramoderna
 • Curatenie si ambient placut
Tutodent
2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500 Ron/arcada
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Profesionalism
 • Personal atent si empatic
 • Atmosfera placuta
 • Cativa pacientii spun ca preturile sunt destul de mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi o clinica stomatologica pentru tratamentul cu aparat dentar in Baia Mare?

Tot mai multe persoane din Baia Mare aleg sa isi puna aparat dentar pentru a indreptarea dintilor si corectarea muscaturii. Pentru a vedea care tip de aparat dentar ti se potriveste, este necesar sa te adresezi unui medic ortodont.

In clasamentul de mai jos poti vedea care sunt cele mai bune optiuni de clinici stomatologice din Baia Mare la capitolul ortodontie:

1. iDentify

Pentru montarea unui aparat dentar si pentru o suita diversificata de tratamente stomatologice, pacientii din Baia Mare pot sa aleaga iDentify, clinica unde sunt acoperite mai multe ramuri ale medicinei dentare. Cu denumirea initiala CTDental, prima clinica din acest grup a fost infiintata in anul 2009 si cea mai recenta a fost fondata in 2019. Pe parcursul anilor de activitate, clinica s-a dezvoltat si echipa s-a extins, astfel ca in prezent ofera o gama completa de servicii stomatologice intr-un singur loc si utilizeaza tehnologii de ultima generatie.

Un aparat ortodontic fix metalic are pretul de 3.000 lei/arcada la aceasta clinica.

Serviciile stomatologice de la iDentify sunt de inalta calitate, lucru subliniat de mai multi pacienti prin intermediul recenziilor exprimate in mediul online. Echipa este formata din profesionisti, care sunt dedicati, rabdatori, atenti la nevoile pacientilor si bine organizati. Inclusiv personalul de la receptie este laudat. Programarile se respecta si atmosfera din clinica este placuta.

Vezi parerile pacientilor despre iDentify
Vezi Pareri

2. Dunca Dental Clinic

In topul clinicilor stomatologice din Baia Mare pe partea de ortodontie se inscrie si Dunca Dental Clinic, unde sunt disponibile mai multe tipuri de aparate dentare. Folosind cele mai noi tehnologii din domeniu, colectivul medical din acest cabinet stomatologic ofera solutii pentru o gama larga de probleme de natura dentara, asigurand tratamente complete. Inca de la debutul activitatii, ofera servicii stomatologice profesionale si mizeaza pe performanta.

Aparatul fix metalic are pretul de 2.500 lei/arcada.

Clinica se bucura de un feedback pozitiv in mediu online, venit din partea a numerosi pacienti care i-au trecut pragul. Acestia spun ca au avut o experienta foarte buna si descriu serviciile ca fiind complete si de calitate. Clinica este moderna, curata, amenajata la cele mai inalte standarde si dotata cu aparatura de ultima generatie. Cat despre personal, acesta se remarca prin profesionalism, ambilitate, rabdare si flexibilitate. Un alt avantaj il reprezinta localizarea clinicii, care se afla in centrul orasului Baia Mare.

3. Megdent

Megdent face parte din clinicile din Baia Mare unde poti beneficia de tratamentul cu aparat dentar, fiind o clinica ce integreaza servicii din mai multe ramuri ale stomatologiei. Aici profeseaza o echipa de medici cu experienta, preocupati de imbunatatirea tehnicilor utilizate in cadrul tratamentelor, motiv pentru care participa in mod regulat la cursuri de pregatire stomatologica, precum si la congrese si manifestari stiintifice de interes pentru activitatea lor. Pentru a asigura calitatea actului medical, se folosesc tehnologii moderne.

Un aparat dentar fix metalic are tariful de 2.500 lei/arcada.

O parte dintre pacientii care au beneficiat de tratamente la aceasta clinica stomatologica au oferit calificative maxime in recenziile lor. In principal, feedback-ul pozitiv se datoreaza calitatii serviciilor, profesionalismului de care da dovada colectivul si flexibilitatii programului. De asemenea, pacientii apreciaza rapiditatea de interventie.

4. Dentasym

Pentru tratamentul cu aparat dentar si alte servicii stomatologice moderne, pacientii din Baia Mare se pot adresa clinicii Dentasym, formata din 7 cabinete individuale. Aici, colectivul este format din numerosi medici specializati pe o anumite discipline stomatologice, care folosesc metode inovative de tratament si prioritizeaza o calitate superioara a actului medical. Pentru a reusi sa bifeze de fiecare data acest obiectiv, medicii participa la cursuri de specialitate si folosesc cele mai bune materiale de pe piata de profil.

In ceea ce priveste preturile, aparatul fix metalic are tariful de 2.500 lei/arcada.

Din parerile exprimate de pacienti in mediul online, reiese ca serviciile sunt de calitate si ca activitatea clinicii se ridica la nivelul clinicilor de top din Europa. Posibilitatea de a beneficia de tratamente complete este foarte apreciata, la fel si faptul ca medicii sunt profesionisti, dedicati meseriei si implicati. Sunt adresate cuvinte de lauda si personalului de la receptie si asistentelor, care dau dovada de amabilitate. Ambientul din clinica este placut, fiind notate pozitiv curatenia si aparatura ultramoderna.

5. Tutodent

Clasamentul celor mai bune clinici stomatologice din Baia Mare pentru montarea unui aparat dentar este completat de Tutodent, clinica dentara unde poti beneficia de servicii personalizate si profesionale. Din echipa fac parte medici cu experienta in domeniul medicinei dentare de peste 10 ani, personalul participand la cursuri private pentru a isi perfectiona tehnicile si pentru a se pune in tema cu ultimele tehnologii din domeniu, ceea ce le permite sa aplice practici inovatoare.

Aparatul fix metalic are pretul de 2.500 lei pentru o arcada.

Numerosi pacienti se declara multumiti de profesionalismul, atentia si empatia medicilor din aceasta clinica stomatologica si de calitatea tratamentelor de care au beneficiat. Personalul este rabdator, grijuliu si serios. De asemenea, atmosfera este placuta si pacientii spun ca s-au simtit confortabil. Ca dezavantaj, unii pacienti considera ca preturile sunt destul de mari.

Concluzii

Daca locuiesti in Baia Mare si ai luat decizia de a iti pune aparat dentar, este important sa alegi o clinica stomatologica reunoscuta pentru calitatea actului medical si pentru abordarea profesionista a medicilor. Tariful este la randul important, dar in alegerea unei clinici trebuie sa primeze experienta personalului. Recenziile venite din partea altor pacienti sunt adesea utile in acest sens.