Meniu

Aparat dentar Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indreptarea dintilor cu aparat dentar in Bistrita este mult mai eficienta daca este realizata in copilarie, insa se pot obtine rezultate bune si in cazul adolescentilor si adultilor, chiar daca timpul de purtare a aparatului poate fi mai mare in aceste cazuri.

In functie de problema care trebuie remediata si de bugetul de care dispune pacientul, se alege aparatul dentar potrivit, avantajul fiind acela ca in clinicile bune din Bistrita sunt puse la dispozitie numeroase optiuni, din acest punct de vedere: aparate fixe, din ceramica, metal sau Safir, aparate mobile, aparate invizibile, aparate linguale etc. Poti vedea in continuare care sunt clinicile din oras spre care trebuie sa-si indrepti atentia in cazul in care vrei sa beneficiezi de un tratament ortodontic de calitate.

Cat costa sa-ti pui aparat dentar in Bistrita?

Pretul unui aparat dentar in clinicile din Bistrita variaza in functie de tipul sau, de producator, de clinica si de multe alte aspecte. In tabelul de mai jos sunt redate preturilor celor mai bine cotate clinici si cabinete stomatologice din Bistrita:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat Dentar fix
Rating
Website
Anna Dent
Clinica-Verificata
2.100 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 2.100 Ron
 • Doi medici cu experienta
 • Servicii complete de stomatologie pentru toata familia
 • Tratamente ortodontice
 • Locatie noua si moderna
 • Aparatura performanta
 • Urgente stomatologice
Radent
2.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 2.000 Ron
 • Stomatologie pentru adulti si copii
 • Radiologie dentara
 • Medic ortodont cu o buna pregatire si cu vasta experienta
 • Aparate dentare fixe si mobile, de diferite tipuri
 • Clinica moderna
Neomedica
1.900 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 1.900 Ron
 • Tehnica de top
 • Planificare digitala in cazul tratamentelor ortodontice
 • Soft Digital Smile Design prin care se poate vizualiza nou zambet
 • Varietate in privinta aparatelor dentare
 • Sase medici cu experienta
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici stomatologice din Bistrita in care se ofera tratamente cu aparat dentar

Sunt cateva clinici de stomatologie in Bistrita ce ofera tratamente cu aparate dentare. Iata care sunt acestea si ce le recomanda, pentru locuitorii din acest oras:

1. Anna Dent

Printre numeroasele servicii puse la dispozitie de cabinetul de stomatologie Anna Dent din Bistrita se numara si tratamentele ortodontice cu aparate dentare de diverse tipuri. Echipa de medici dentisti este alcatuita din doi profesionisti: dr. Andrei Halmaghi (specializat in chirurgie dento-alveolara) si dr. Anna Guigova, medic stomatolog. Clinica este pe piata de 8 ani si le ofera bistritenilor servicii complete de stomatologie, de la profilaxie si tratamentul cariilor, pana la chirurgie dentara.

Pretul pentru un aparat dentar metalic fix este de 2.100 de lei, pentru o arcada.

Personalul amabil si implicat, locatia noua si moderna, preturile accesibile si preluarea urgentelor stomatologice in weekend sunt aspecte de care multi dintre pacienti le amintesc in recenziile postate in mediul online. Nivelul de satisfactie este ridicat tocmai din aceste motive, iar oamenii le recomanda si altora sa se programeze pentru o consultatie de specialitate la Anna Dent.

Vezi parerile pacientilor despre Anna Dent
Vezi Pareri

2. RaDent Center

Serviciile oferite de RaDent Center Bistrita sunt vaste si includ si tratamentele cu aparat dentar. Aparatura performanta si pregatirea inalta a medicilor asigura interventii si tratamente de calitate superioara in urmatoarele domenii, pe langa ortodontie: odontologie, endodontie, implantologie, estetica dentara, protetica, stomatologie pentru copii, radiologie dentara, parodontologie, profilaxie. Tratamentele ortodontice sunt asigurate de un medic cu experienta vasta, care administreaza centrele RaDent din Bistrita si Targoviste: dr. Adina Silvia Tripon, medic dentist specializat in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Sunt utilizate in tratamente aparate dentare metalice sau din ceramica, fixe sau mobile, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Pretul pentru un aparat dentar metalic fix porneste de la 2.000 de lei.

Unii dintre bistritenii care au beneficiat de serviciile RaDent spun ca merg de cativa ani pentru tratamente stomatologice la aceasta clinica, pentru ca sunt multumiti mai ales ca procedurile medicale sunt fara durere. Pe langa acest aspect, oamenii mai puncteaza si ca atmosfera este placuta si aparatura performanta asigura tratamente de calitate buna, care se comporta bine in timp.

3. Neomedica

Neomedica Orthos este o alta clinica buna in care se efectueaza tratamente cu aparat dentar in Bistrita. Printre procedurile ortodontice pentru copii, adolescenti si adulti, sunt si alte servicii pentru imbunatatirea si mentinerea sanatatii orale: profilaxie, endodontie, pedodontie, estetica dentara, implantologie, parodontologie, chirurgie dentara, asigurate de sase medici specialisti. In cadrul tratamentelor ortodontice, se folosesc aparate fixe pozitionate pe fata externa a dintilor: ceramica, metalice, safir sau pe partea din spate: Incognito, care sunt invizibile pentru persoanele din exterior. Sunt puse la dispozitie si aparate dentare mobile, cum sunt cele Invisalign.

Pentru un aparat dentar metalic, pretul porneste de la 1.900 de lei.

Cele mai vehiculate calitati ale acestei clinici sunt: transparenta in privinta costurilor, profesionalismul medicilor si atmosfera placuta. In schimb, sunt si persoane care spun ca timpul de asteptare este mare, atat intre sedintele de tratament, cat si in cazul programarilor.

Concluziile noastre

Cei care au nevoie de aparat dentar in Bistrita pot remarca faptul ca au de unde alege, in privinta clinicilor care ofera acest serviciu. Cabinetele si clinicile stomatologice pun la dispozitie tratamente cu diverse tipuri de aparate ortodontice – fixe, mobile sau mobilizabile, de la branduri recunoscute in domeniu. In plus, medicii sunt bine pregatiti si cu experienta, unii profesand de mai bine de 10 ani.