Meniu

Aparat dentar Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In copilarie, multe dintre problemele dentare se pot rezolva mai rapid si mai eficient printr-un aparat dentar, in Botosani fiind multe clinici stomatologice ce pun la dispozitie acest serviciu.

In functie de preferinte si de necesitati, poti gasi aparate dentare ieftine in Botosani sau mai scumpe, cum sunt aparatele Invisalign. Clinicile pe care ti le prezentam mai jos sunt bine cotate, iar pacientii vorbesc despre ele, in majoritatea cazurilor, la superlativ. Asadar, citeste in continuare pentru a vedea care sunt optiunile atunci cand ai nevoie de un tratament ortodontic de calitate superioara.

Cat costa sa-ti pui aparat dentar in Botosani?

Pretul pentru un aparat dentar, in Botosani, variaza in functie de clinica, medicul ortodont, tipul fiecarui aparat, astfel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
Pro Dentax
Clinica-Verificata
2.500 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix porneste de la 2.500 Ron
 • Dotari ultramoderne
 • Tratamente stomatologice complexe
 • Medici cu experienta
 • Gama vasta de servicii
 • Aparate dentare de mai multe tipuri
 • Preturi mari
Dentastic
2.200 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix porneste de la 2.200 Ron
 • Servicii complete de stomatologie
 • Laborator propriu de tehnica dentara
 • Aparatura si tehnologie de ultima generatie
 • Specialisti cu experienta
 • Personal amabil si profesionist
 • Diverse tipuri de aparate dentare
Anatomic Dent
2.100 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix porneste de la 2.100 Ron
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Dotari de ultima ora
 • Medici cu o buna pregatire
 • Tratamente ortodontice cu aparate de diverse tipuri
 • Clinica moderna
 • Mediu primitor
Teodent
1.800 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix este de 1.800 Ron
 • Personal medical care se perfectioneaza constant
 • Investitii in aparatura performanta
 • Tratamente dentare personalizate
 • Tratamente ortodontice cu diverse tipuri de aparate dentare
 • Diversitate a serviciilor stomatologice
DC Dental
2.000 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix este de 2.000 Ron
 • Echipa medicala este coordonata de dr. Drochioi, un medic cu o experienta vasta
 • Tratamente rapide si fara durere
 • Aparatura de ultima generatie
 • Oferta variata de aparate dentare: de la aparate mai ieftine, pana la aparatele Invisalign
 • Promptitudine si amabilitate
 • Conditii moderne in clinica
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Botosani care ofera tratamente cu aparat dentar

Iata care sunt cele cinci clinici stomatologice in care vei beneficia de tratamente cu aparat dentar la standarde inalte, in Botosani:

1. Pro Dentax

O prima optiune pentru un aparat dentar in Botosani este clinica stomatologica Pro Dentax, ce a aparut pe piata in 2016 cu misiunea de a le aduce pacientilor o experienta placuta cu fiecare vizita. Serviciile clinicii includ: implantologie, chirurgie, radiologie, estetica dentara, profilaxie, endodontie, ortodontie, proteze dentare. De asemenea, specialistii clinicii ofera si servicii pentru copii. Tratamentele ortodontice se realizeaza cu aparate dentare fixe sau mobile, dupa o consultatie prealabila la medicul ortodont, cum este dr. Gabriela Budacu, medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala.

Pretul pentru un aparat dentar metalic fix porneste de la 2.500 de lei.

Dupa cum au aratat clientii in review-uri, aceasta clinica ofera servicii de calitate, caracterizate de profesionalism si grija fata de pacient. Personalul medical este apreciat pentru modul cum reuseste sa le redea zambetul celor care ajung in clinica, prin tratamente fara durere si printr-o atitudine pozitiva. Unii spun insa ca preturile sunt foarte mari.

Vezi parerile pacientilor despre Pro Dentax
Vezi Pareri

2. Dentastic

Clinica Dentastic este o alta varianta buna pentru un aparat dentar in municipiul Botosani. Aceasta clinica dispune de aparatura de ultima generatie si de un laborator propriu de tehnica dentara, astfel ca este recunoscuta ca fiind singura clinica din zona Moldovei ce realizeaza coroane si fatete dentare pe loc, in cadrul aceleiasi sedinte. Tratamentele ortodontice se realizeaza cu mai multe tipuri de aparate: aparate dentare mobile, pentru copii, aparate dentare transparente Safir, aparate dentare ceramice si aparate dentare Invisalign. Clinica a fost infiintata ca o afacere de familie si este prima din Botosani care a adus stomatologia digitala si microscopia dentara.

Pretul pentru un aparat dentar fix metalic porneste de la 2.200 de lei.

Pacientii au multe cuvinte de lauda la adresa clinicii, spunand ca este dotata cu aparatura moderna si ca materialele sunt de calitate. Despre medici se spune ca sunt implicati, atenti si amabili cu fiecare pacient, astfel ca atmosfera si conditiile sunt asemanate cu cele din clinicile din Occident.

3. Anatomic Dent

Anatomic Dent este o retea de clinici stomatologice prezente in Iasi si Botosani, care ofera si tratamente cu aparat dentar. Pe langa acestea, oferta de servicii mai include: stomatologie generala, protetica, odontologie, implantologie, cosmetica dentara, endodontie si stomatologie pentru copii. Dotarile din cabinete sunt de ultima ora, atat pe partea de endodontie, cat si pe estetica dentara. Tipurile de aparate dentare puse la dispozitie sunt diverse, de la aparate mobile si mobilizabile, la aparate dentare fixe din metal sau ceramica.

Pretul pentru un aparat dentar metalic fix porneste de la 2.100 de lei.

Persoanele care au optat pentru serviciile Anatomic Dent spun ca au luat o decizie buna, avand in vedere modul cum au fost tratate, rabdarea si profesionalismul medicilor. In plus, oamenii mai spun ca preturile sunt accesibile. Un alt aspect pozitiv mentionat de clienti este faptul ca aceasta clinica este una moderna  si cu un mediu primitor.

4. Teodent

Clinica Teodent din Botosani ofera atat tratamente cu aparat dentar, cat si multe alte servicii de specialitate. Colectivul medical este axat pe perfectionarea continua, participand constant la cursuri in acest scop, iar investitiile in aparatura sunt garantia unor acte medicale sigure si de calitate. Tratamentele cu aparate dentare sunt personalizate si se adreseaza in special copiilor si adolescentilor, pentru ca la varsta lor se obtin cele mai bune rezultate. Oferta de aparate dentare este vasta, tocmai pentru a se potrivi tuturor necesitatilor, dar si preferintelor fiecarui pacient.

Pretul pentru un aparat dentar metalic fix este de 1.800 de lei.

Mai multi clienti ai clinicii au notat in mediul online ca s-au bucurat de numeroase aspecte poztive: curatenie, profesionalism, seriozitate. Echipa Teodent este catalogata drept „foarte amabila”, oferindu-le oamenilor toate informatiile de care au nevoie cu zambetul pe buze. In plus, botosanenii mai declara ca tratamentele de care au beneficiat in aceasta clinica au fost fara durere si fara frica.

5. DC Dental

Clinica DC Dental este specializata in chirurgie orala si maxilo-faciala si implantologie avansata, oferind totodata, in Botosani, si tratamente cu aparat dentar. Clinica este coordonata de dr. Cristian Drochioi, un medic specialist chirurgie oro-maxilo-faciala cu o experienta solida in domeniu. Tot la acest medic se pot adresa cei care au nevoie de aparat dentar. Oferta de aparate este variata la DC Dental: aparate fixe fizionomice autoligaturante, din safir din ceramica sau aparate fixe metalice, aparate mobilizabile sau miofunctionale.

Pretul pentru un aparat dentar fix metalic este de 2.000 de lei, iar pentru un aparat Invisalign se va achita un tarif incepand de la 10.800 lei.

Activitatea acestei clinici este apreciata in mediul online de catre cei care i-au trecut pragul. Cele mai amintite aspecte sunt: promptitudinea, amabilitatea, profesionalismul, tratamentele rapide si fara dureri. Pe langa aceste calitati, oamenii mai apreciaza buna pregatire a dr. Drochioi, aparatura de ultima generatie si conditiile moderne din clinica.

Concluziile noastre

Pentru cei care sunt interesati sa-si puna aparat dentar in Botosani, sunt numeroase clinici care ofera acest serviciu. In unele dintre acestea, oferta de tratamente ortodontice este deosebit de vasta, fiind puse la dispozitie numeroase aparate, in functie de preferintele si nevoile pacientului: aparate mobile sau mobilizabile, aparate fixe metalice sau din ceramica, aparate safir, autoligaturante sau aparate miofunctionale.

Primul pas care trebuie facut catre un astfel de tratament este sa te programezi la o consultatie la medicul ortodont, alaturi de care vei lua cele mai bune decizii legate de sanatatea si frumusetea zambetului tau.