Meniu

Aparat dentar Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alinierea incorecta a dintilor este motivul care ii determina pe tot mai multi pacienti sa isi puna aparat dentar, Braila fiind unul dintre orasele in care sunt localizate clinici moderne unde se poate efectua tratamentul ortodontic. Acesta se adreseaza persoanelor de orice varsta si schimba radical estetica zambetului atat la copii, cat si la adulti.

In clinicile din Braila, medicii ortodonti pun la dispozitia pacientilor mai multe tipuri de aparate dentare si ii ajuta sa faca alegerea potrivita in functie de nevoi si buget. Din acest articol poti afla care clinici din apropierea ta ofera servicii de ortodontie si care sunt motivele pentru care sa le alegi daca te intereseaza un astfel de tratament.

Topul clinicilor stomatologice unde iti poti pune aparat dentar in Braila

In Braila, isi desfasoara activitatea numerosi medici ortodonti, care monteaza diferite tipuri de aparate dentare si asigura tratamente ce rezulta intr-o estetica imbunatatita a zambetului, a pronuntiei si a muscaturii. Pentru a identifica o clinica stomatologica potrivita pentru tine, poti incepe prin consultarea tabelului de mai jos. Acesta surprinde cateva informatii care iti vor fi de folos pentru a lua o decizie inspirata:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Adorable D.
Clinica-Verificata
1.800-3.000 Ron
 • Pret Aparat dentar 1.800-3.000 Ron/arcada
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Medici bine pregatiti si amabili
 • Preturi bune
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Aparatura moderna
SteliDental
1.000-3.800 Ron
 • Pret Aparat dentar 1.000-3.800 Ron/arcada
 • Tratamente stomatologice de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Dotari de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Raport bun calitate-pret
Hyperdent
1.000 Ron
 • Pret Aparat dentar 1.000 Ron/arcada
 • Calitate inalta a serviciilor
 • Atitudine prietenoasa si profesionista
 • Medici bine pregatiti
 • Preturi bune
 • Amabilitate
Dental Pulse
1.100-3.800 Ron
 • Pret Aparat dentar 1.100-3.800 Ron/arcada
 • Act medical stomatologic de inalta calitae
 • Medici cu experienta
 • Atentie la pacient
 • Curatenie
 • Preturile sunt descrise de unii pacienti ca fiind mari
Estet Dent
1.000 Ron
 • Pret Aparat dentar 1.000 Ron/arcada
 • Servicii moderne si de calitate
 • Personal bine pregatit si perfectionist
 • Preturi rezonabile
 • Atmosfera placuta
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica stomatologica pentru tratamentul cu aparat dentar in Braila?

Daca locuiesti in Braila si ai nevoie de aparat dentar pentru pozitionarea corecta a dintilor pe arcada si pentru corectarea muscaturii, optiunile de clinici stomatologice sunt destul de diversificate, asa cum ai putut observa in tabelul de mai sus.

Pentru a iti oferi o imagine de ansamblu asupra celor mai bune clinici stomatologice din Braila, care includ si ortodontia in lista de servicii, a fost alcatuit un clasament care prezinta mai multe detalii despre activitatea si tarifele practicate in cadrul acestora:

1. Adorable Dentistry

Clasamentul optiunilor preferate ale pacientilor din Braila referitor la cele mai bune clinici stomatologice pentru montarea unui aparat dentar incepe cu Adorable Dentistry. Lista de servicii acopera mai multe domenii ale medicinei dentare, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia intr-un singur loc de tratamente multiple, efectuate de o echipa multidisciplinara ce prioritizeaza calitatea actului medical.

La aceasta clinica, pretul unui aparat dentar variaza intre 1.800 si 3.000 lei/arcada, in functie de tipul aparatului.

Serviciile acestei clinici dentare sunt foarte apreciate, o dovada in acest sens fiind numeroasele recenzii pozitive exprimate in mediul online. Printre avantaje se numara ambientul placut, curatenia, preturile bune si atentia de care beneficiaza cei care trec pragul clinicii. Numeroase cuvinte de lauda sunt aduse personalului medical, caracterizat de trasaturi ca priceperea, amabilitatea, rabdarea, profesionalismul si pasiunea pentru meserie. Tratamentele sunt de calitate si medicii folosesc aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Adorable Dentistry
Vezi Pareri

2. SteliDental

In Braila, o optiune foarte buna pentru cei care isi doresc aparat dentar o constituie clinica SteliDental. Acestia pot beneficia de servicii complete de stomatologie, efectuate de o echipa de medici cu experienta in mai multe ramuri ale medicinei dentare. Membrii colectivului isi consolideaza permanent pregatirea, prin participarea la cursuri si specializari in tara si in strainatate. Integrarea tehnologiilor moderne este una dintre prioritatile clinicii, astfel ca succesul tratamentelor este garantat deopotriva de pregatirea medicilor si de folosirea tehnicilor de ultima ora.

Privitor la tarife, pretul unui aparat dentar porneste de la 1.000 lei si poate ajunge la 3.800 lei/arcada.

Dintre pacientii care au beneficiat de serviciile acestei clinici, multi si-au exprimat aprecierea prin recenzii in mediul online, unde au mentionat faptul ca tratamentele sunt de calitate si ca dotarile clinicii sunt de ultima generatie. Atmosfera este calda si prietenoasa, ceea ce ii ajuta mai ales pe pacientii care se tem de dentist. Personalul abordeaza cu pricepere probleme dentare complexe si este caracterizat de profesionalism si amabilitate. Printre avantaje sunt surprinse raportul calitate-pret si relatia buna medic-pacient.

3. Hyperdent

In clasamentul optiunilor principale referitor la montarea unui aparat dentar in orasul Braila se inscrie si Hyperdent. Este una dintre clinicile stomatologie in cadrul carora poti rezolva probleme de natura stomatologica dintre cele mai complexe, intrucat sunt acoperite mai multe specialitati ale medicinei dentare. Echipa multidisciplinara foloseste aparatura moderna pentru a bifa succesul tratamentelor stomatologice.

In aceasta clinica, preturile pentru un aparat dentar pornesc de la 1.000 lei.

Parerile din spatiul virtual plaseaza aceasta clinica stomatologica drept una dintre cele mai apreciate din orasul Braila. Cateva dintre motive sunt calitatea inalta a serviciilor, atitudinea prietenoasa si profesionista a medicilor, preturile bune si amabilitatea intregului personal. La baza numeroaselor recomandari pozitive se afla mai ales pregatirea si seriozitatea medicilor.

4. Dental Pulse

Dental Pulse este o clinica stomatologica localizata in Braila, ale carei servicii cuprind si montarea de aparat dentar. Misiunea clinicii este de a oferi tratamente complete si complexe pacientilor, folosind tehnologii de ultima ora. Colectivul cu experienta se aliniaza la ultimele evolutii tehnologice si in acest fel reuseste sa asigure o calitate superioara a actului medical stomatologic.

Pretul unui aparat dentar porneste de la 1.100 lei si poate ajunge la 3.800 lei/arcada.

Clinica este curata, primitoare si serviciile sunt de o calitate foarte buna, asa cum reflecta numeroasele pareri exprimate de pacienti pe internet. Ei recomanda aceasta clinica pentru ca medicii au experienta, sunt foarte atenti la nevoile pacientului si preturile sunt foarte bune. Exista si cateva pareri negative, desi foarte putine la numar. Unii pacienti spun ca preturile sunt destul de mari.

5. Estet Dent

Estet Dent este una dintre cele mai performante clinici stomatologice din Braila, unde poti beneficia , printre altele, de tratament cu aparat dentar. Activitatea clinicii a debutat in anul 2003 si de atunci asigura o gama completa de tratamente din toate ramurile stomatologiei, puse la dispozitie de o echipa specializata. Profesionalismul si calitatea procedurilor sunt cateva dintre principiile dupa care se ghideaza activitatea clinicii, unde se pot rezolva orice probleme de natura dentara.

Si la aceasta clinica, pretul pentru montarea unui aparat dentar porneste de la 1.000 lei.

Serviciile oferite de Estet Dent sunt calitative, moderne si accesibile, dupa cum subliniaza mai multi pacienti in recenziile lor. Clinica este primitoare si se respecta conditii stricte de igiena, iar personalul este bine pregatit, atent la nevoile pacientilor, perfectionist, amabil si prompt. Preturile sunt rezonabile si atmosfera din cabinet este placuta. Exista si cativa pacienti care mentioneaza un dezavantaj al clinicii, anume ca programarile nu se respecta intotdeauna.

Concluzii

Cu ajutorul clasamentului prezentat anterior, iti va fi mai usor sa identifici o clinica dentara din Braila unde sa iti pui aparat dentar. Indicat este sa o alegi pe cea compatibila cu asteptarile tale in ceea ce priveste experienta medicilor, pretul tratamentului ortodontic si atmosfera din clinica. Toate aceste detalii sunt importante pentru un tratament de succes, mai ales ca montarea aparatului dentar este urmata de vizite periodice la medicul stomatolog.