Meniu

Aparat dentar Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dinti inghesuiti, greu de curatat, cu un aspect de natura sa faca persoana sa isi retina zambetul sunt printre motivele care determina necesitatea unui aparat dentar. In Brasov, dispozitivul se poate instala la una dintre clinicile de top unde exista specialitatea ortodontie.

In functie de problema reclamata de pacient si de examinarile unui specialist, prin controale amanuntite, se poate determina daca o persoana are nevoie de aparat dentar, pentru ce perioada este nevoie sa il poarte si ce tip de dispozitiv se impune, fix sau mobil.

Unde se poate pune aparat dentar in Brasov?

Atunci cand o persoana decide sa isi puna aparat dentar in Brasov, va dori sa se asigure ca face o alegere buna in privinta cabinetului de ortodontie ales. Clinicile din clasamentul de mai jos si-au dovedit competenta si calitatea serviciilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat fix metalic
Rating
Website
Mon Blanc Dental
Clinica-Verificata
2.350 Ron
 • Pret aparat fix metalic pentru o arcada 2.350 Ron
 • Rezultate uimitoare cu aparatul dentar
 • Medic caracterizat de seriozitate, rabdare si profesionalism
 • Servicii de calitate
 • Ambient placut
 • Frica de dentist a fost eliminata cu ajutorul personalului clinicii
Dentetico
2.500 Ron
 • Pret aparat fix metalic pentru o arcada 2.500 Ron
 • Rezultate de calitate
 • Personal medical profesionist, amabil si empatic
 • Frica de dentist este eliminata
 • Raport bun calitate-pret
 • Exista unele lucrari efectuate cu superficialitate
Unident
2.800 Ron
 • Pret aparat fix metalic pentru o arcada 2.800 Ron
 • Toate serviciile sunt concentrate in acelasi loc
 • Personal medical profesionist, empatic si amabil
 • Curatenia si igiena clinicii
 • Ustensile de calitate
 • Aparate de ultima generatie
Dental West
3.500-4.000 Ron
 • Pret aparat fix metalic pentru o arcada 3.500-4000 Ron
 • Profesionalismul desavarsit al medicilor
 • Grija fata de pacienti
 • Rabdarea si empatia cu clientii care au frica de dentist
 • Curatenia spatiului
 • Preturi ridicate
Ortho Smile
2.800 Ron
 • Pret aparat fix metalic pentru o arcada 2.800 Ron
 • Rezultate uimitoare cu aparatul dentar
 • Medic caracterizat de seriozitate, rabdare si profesionalism
 • Servicii de calitate
 • Ambient placut
 • Frica de dentist a fost eliminata cu ajutorul personalului clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde se poate pune aparat dentar in Brasov

Eficienta unui aparat dentar in Brasov depinde foarte mult de modul in care a fost instalat, in functie de problema care se doreste a fi rezolvata. Experienta si competentele medicilor ortodonti de la clinicile si cabinetele din clasamentul urmator garanteaza rezultatele asteptate.

1. Mon Blanc Dental

Aparatul dentar in Brasov se poate instala si la Cabinetul stomatologic Mon Blanc Dental. Clinica este structurata in jurul unei echipe de trei medici stomatologi, dr. Ionut Dragancea, dr. Oana Talmaciu si dr. Constantin Ghetiu, si se recomanda pacientilor din Brasov prin spatiul frumos amenajat, relaxant si primitor, in care isi desfasoara activitatea medici profesionisti, pregatiti pentru orice situatie, sa redea zambetul.

Tarifele sunt afișate amănunțit pe site-ul clinicii. Pentru un consult de specialitate in ortodontie se percepe suma de 150 lei. Un aparat fix metalic pentru o arcada costa 2350 de lei, iar un aparat ceramic fix este 3100 lei. Activarea aparatului costa 150 lei. Aparatul mobil este la pretul de 1500 lei pentru o arcada, la care se adauga 120 lei pentru activare.

Pacientii sunt foarte multumiti de serviciile acestei clinici, o dovedesc recenziile pozitive si cele 5 stele din maximum de 5 pe Google. Cabinetul impresioneaza de la prima vedere prin decorul placut, mobilierul deosebit si curatenia impecabila. Experienta cu medicii este consemnata in comentarii care vorbesc despre profesionalism, seriozitate si implicare, lucrari de succes, executate fara durere, in timp ce doctorul explica cu rabdare, pe intelesul fiecaruia, intreaga procedura. De asemenea, echipamentele si materialele folosite sunt apreciate ca fiind moderne si de buna calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Mon Blanc Dental
Vezi Pareri

2. Dentetico – Dental Esthetic Clinic

Clinica Dentetico din Brasov este locul in care se pot efectua o gama variata de lucrari, printre care si aparat dentar. La Dentetico, pacientii sunt intampinati intr-o atmosfera primitoare, creata atat de spatiul placut amenajat, cat si de personalul zambitor. Medicii specialisti, pregatiti in toate domeniile medicinei dentare si aparatura de noua generatie asigura proceduri eficiente si trainice.

Tarifele pot fi consultate pe site-ul web al clinicii. O consultatie de specialitate in ortodontie costa 120 lei. Pretul pentru un aparat fix pe o arcada este de 2500 lei, pentru dispozitivul metalic, si de 3200 lei, pentru cel ceramic, la care se adauga 80 lei pentru activare. Aparatul mobil il va costa pe pacient 1300 lei, plus 100 lei pentru activare.

Parerile pacientilor sunt foarte bune referitor la serviciile clinicii. Ei amintesc de rezultate de calitate, lucrari fara durere, personal medical profesionist, amabil si empatic, care ii ajuta pe oameni sa scape de frica de dentist. Se mai mentioneaza un bun raport calitate – pret. Exista si un caz al unei paciente care reclama o lucrare realizata incomplet.

Vezi parerile pacientilor despre Dentetico – Dental Esthetic Clinic
Vezi Pareri

3. Unident

Tehnica performanta si personalul cu inalta calificare recomanda Clinica Unident din Brasov pentru instalarea unui aparat dentar. Clinica face parte din Unident Group, brand medical premium, cu experienta de peste 20 de ani pe piata serviciilor stomatologice din Romania, specializat pe medicina dentara laser, radiologie dentara 3D, tehnica dentara digitala, microchirurgie faciala si oxygenoterapie hiperbarica.

Lista tarifelor se poate gasi pe site-ul web al clinicii. O consultatie de specialitate, cu fisa medicala electronica, interpretare investigatii radiologice, plan de tratament personalizat si deviz estimativ costa 200 lei. Aparatul ortodontic fix pe o arcada are un pret de 2800 de lei, pentru cel metalic, si de 3800 lei, pentru dispozitivul ceramic, iar activarea mai adauga 120 le la acest tarif. Pentru un aparat mobil, pacientul va plati 1100 lei plus 90 de lei activarea.

Clientii sunt multumiti de prestatia acestei clinici de stomatologie din Brasov. Sunt de apreciat faptul ca toate serviciile sunt concentrate in acelasi loc, ca personalul medical este profesionist, empatic si amabil, precum si curatenia si igiena clinicii. De asemenea, sunt amintite ustensilele de calitate si aparatele de ultima generatie.

4. Dental West

Peste 20 de ani de experienta in stomatologie si 4 clinici in Brasov, cu servicii in toate specialitatile, printre care si ortodontie si instalare aparat dentar. Primul cabinet a fost deschis in anul 1997, urmat in 2006, 2008 si 2016 de celelalte clinici, in care o echipa de medici cu competente in toate ramurile medicinei dentare lucreaza cu aparatura performanta pentru zambetul sanatos al pacientilor.

Tarifele sunt afisate pe site-ul clinicii. O consultatie la ortodont are pretul de 150 de lei. Aparatul fix pentru o arcada il va costa pe pacient 3500 (arcada inferioara) sau 4000 lei (arcada superioara), pentru dispozitivul metalic, si 4000 lei sau 5000 lei, in functie de arcada, pentru cel ceramic. O sedinta de activare a aparatului are un tarif de 50-100 lei si depinde de materialul din care este confectionat.

Pacientii se arata foarte multumiti de serviciile clinicilor Dental West, potrivit recenziilor. Acestia vorbesc despre profesionalismul desavarsit al medicilor, grija fata de pacienti, rabdarea si empatia dovedite fata de cei care au frica de dentist, curatenia din cabinete. Exista si pareri mai putin favorabile referitoare la preturile ridicate.

5. Ortho Smile

Se poate beneficia de aparat dentar in Brasov si la Clinica Ortho Smile, specializata in ortodontie si servicii de pedodontie, estetica dentara, chirurgie, endodontie si parodontologie. Dr. Andreea Marin si echipa sa se concentreaza pe crearea unor zambete deosebite, sanatoase si frumoase, intr-un mediu prietenos, cu grija fata de pacient.

Tarifele sunt afisate pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie primara in ortodontie se percepe pretul de 100 de lei. Un aparat fix metalic pe o arcada costa 2800 lei, un aparat ceramic fix – 3800 lei, iar dispozitivul fix pentru o arcada, confectionat din safir are pretul de 4300 lei. Activarea aparatului fix poate costa intre 70 si 120 de lei. Aparatul mobil are pretul de 1400 lei, iar activarea costa 50 de lei.

In recenziile lor, pacientii vorbesc despre rezultate uimitoare si durabile in urma purtarii aparatului dentar, despre medicul caracterizat de seriozitate, rabdare si profesionalism, servicii de calitate intr-un ambient placut. De asemenea, se aminteste faptul ca personalul a fost de ajutor in depasirea traumelor din copilarie legate de vizita la dentist.

Concluzii

Montarea unui aparat dentar in Brasov se poate realiza in siguranta, cu rezultate bune si o monitorizare de calitate pe timpul purtarii, la unul dintre cabinetele de ortodontie din cadrul unor clinici stomatologice de top. Aparatura de ultima generatie, personalul calificat, grija si amabilitatea fata de pacient fac din vizita la medicul stomatolog o experienta placuta, lipsita de durere si disconfort, atunci cand pacientii aleg una dintre clinicile din clasamentul de mai sus.