Meniu

Aparat dentar Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dinti inghesuiti, greu de curatat, cu un aspect de natura sa faca persoana sa isi retina zambetul sunt printre motivele care determina necesitatea unui aparat dentar. In Brasov, dispozitivul se poate instala la una dintre clinicile de top unde exista specialitatea ortodontie.

In functie de problema reclamata de pacient si de examinarile unui specialist, prin controale amanuntite, se poate determina daca o persoana are nevoie de aparat dentar, pentru ce perioada este nevoie sa il poarte si ce tip de dispozitiv se impune, fix sau mobil.

Unde se poate pune aparat dentar in Brasov?

Atunci cand o persoana decide sa isi puna aparat dentar in Brasov, va dori sa se asigure ca face o alegere buna in privinta cabinetului de ortodontie ales. Clinicile din clasamentul de mai jos si-au dovedit competenta si calitatea serviciilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Programare Online
Dentetico
1 Clinica-Verificata
2.500 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 2.500 Ron
 • Rezultate excelente
 • Relationare impecabila medic-pacient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act stomatologic ireprosabil
 • Tratamente personalizate
 • Ambient primitor
 • Spatiu curat
Mon Blanc Dental
2
2.350 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 2.350 Ron
 • Rezultate uimitoare cu aparatul dentar
 • Medic caracterizat de seriozitate, rabdare si profesionalism
 • Servicii de calitate
 • Ambient placut
Unident
3
3.900 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 3.900 Ron
 • Toate serviciile sunt concentrate in acelasi loc
 • Personal medical profesionist, empatic si amabil
 • Curatenia si igiena clinicii
 • Ustensile de calitate
 • Aparate de ultima generatie
Dental West
3.000 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 3.000 Ron
 • Profesionalismul desavarsit al medicilor
 • Grija fata de pacienti
 • Rabdarea si empatie
 • Curatenie
Ortho Smile
2.900 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 2.900 Ron
 • Rezultate uimitoare cu aparatul dentar
 • Medic caracterizat de seriozitate, rabdare si profesionalism
 • Servicii de calitate
 • Ambient placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde se poate pune aparat dentar in Brasov

Eficienta unui aparat dentar in Brasov depinde foarte mult de modul in care a fost instalat, in functie de problema care se doreste a fi rezolvata. Experienta si competentele medicilor ortodonti de la clinicile si cabinetele din clasamentul urmator garanteaza rezultatele asteptate.

1. Clinica Dentetico

Dentetico este o clinica dentara din Brasov la care poti merge cu incredere pentru aplicarea unui aparat dentar de calitate, cu scopul indreptarii eficiente a dintilor. Departamentul de ortodontie este reprezentat de medici cu o buna pregatire si vasta experienta in evaluarea corecta a pacientilor care au nevoie de un tratament ortodontic. Pentru ca medicii au acces la aparaturi de ultima generatie si produse de inalta calitate, atat evaluarea, cat si tratamentul in sine decurg excelent. Printre tipurile de aparate dentare catre care iti poti indrepta atentia se numara si: aparatul dentar fix metalic, ceramic, Invisalign, invizibil (lingual), Damon. Perioada de purtare difera de la o persoana la alta in functie de gradul de severitate a problemei. In medie, pentru corectarea danturii, pacientii il poarta aproximativ 1-2 ani.

Pretul aplicarii aparatului dentar porneste de la 2.500 lei per arcada.

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile clinicii Dentetico se declara multumiti de rezultatele obtinute, mentionand ca relationarea dintre ei si medici este una impecabila. Pentru ca aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, actul stomatologic desfasurat este ireprosabil, iar tratamentele sunt atent personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. In plus, ambientul este primitor, iar spatiul din interiorul cabinetului este atent dezinfectat.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dentetico
Vezi Pareri

2. Mon Blanc Dental

Aparatul dentar in Brasov se poate instala si la Cabinetul stomatologic Mon Blanc Dental. Clinica este structurata in jurul unei echipe de trei medici stomatologi, dr. Ionut Dragancea, dr. Oana Talmaciu si dr. Constantin Ghetiu, si se recomanda pacientilor din Brasov prin spatiul frumos amenajat, relaxant si primitor, in care isi desfasoara activitatea medici profesionisti, pregatiti pentru orice situatie, sa redea zambetul.

Tarifele sunt afișate amănunțit pe site-ul clinicii. Pentru un consult de specialitate in ortodontie se percepe suma de 200 lei. Un aparat fix metalic pentru o arcada costa 2.350 de lei, iar un aparat ceramic fix este 3.100 lei.

Pacientii sunt foarte multumiti de serviciile acestei clinici, o dovedesc recenziile pozitive si cele 5 stele din maximum de 5 pe Google. Cabinetul impresioneaza de la prima vedere prin decorul placut, mobilierul deosebit si curatenia impecabila. Experienta cu medicii este consemnata in comentarii care vorbesc despre profesionalism, seriozitate si implicare, lucrari de succes, executate fara durere, in timp ce doctorul explica cu rabdare, pe intelesul fiecaruia, intreaga procedura. De asemenea, echipamentele si materialele folosite sunt apreciate ca fiind moderne si de buna calitate.

3. Unident

Tehnica performanta si personalul cu inalta calificare recomanda Clinica Unident din Brasov pentru instalarea unui aparat dentar. Clinica face parte din Unident Group, brand medical premium, cu experienta de peste 20 de ani pe piata serviciilor stomatologice din Romania, specializat pe medicina dentara laser, radiologie dentara 3D, tehnica dentara digitala, microchirurgie faciala si oxygenoterapie hiperbarica.

Lista tarifelor se poate gasi pe site-ul web al clinicii. Consultatia de specialitate cu fisa medicala electronica, interpretare investigatii radiologice, plan de tratament personalizat si deviz estimativ costa 170 lei. Aparatul ortodontic fix pe o arcada are un pret de 3.900 de lei, pentru cel metalic, si de 5.000 lei, pentru dispozitivul ceramic, iar activarea mai adauga 120 le la acest tarif. Pentru un aparat mobil, pacientul va plati 1.400 lei plus 100 de lei activarea.

Clientii sunt multumiti de prestatia acestei clinici de stomatologie din Brasov. Sunt de apreciat faptul ca toate serviciile sunt concentrate in acelasi loc, ca personalul medical este profesionist, empatic si amabil, precum si curatenia si igiena clinicii. De asemenea, sunt amintite ustensilele de calitate si aparatele de ultima generatie.

4. Dental West

Peste 20 de ani de experienta in stomatologie si 4 clinici in Brasov, cu servicii in toate specialitatile, printre care si ortodontie si instalare aparat dentar. Primul cabinet a fost deschis in anul 1997, urmat in 2006, 2008 si 2016 de celelalte clinici, in care o echipa de medici cu competente in toate ramurile medicinei dentare lucreaza cu aparatura performanta pentru zambetul sanatos al pacientilor.

Tarifele sunt afisate pe site-ul clinicii. O consultatie la ortodont are pretul de 150 de lei. Pretul aparatului ortodontic fix metalic atat pentru arcada superioara, cat si pentru cea inferioara, porneste de la 3.000 de lei. O sedinta de activare a aparatului are un tarif de 50-100 lei si depinde de materialul din care este confectionat.

Pacientii se arata foarte multumiti de serviciile clinicilor Dental West, potrivit recenziilor. Acestia vorbesc despre profesionalismul desavarsit al medicilor, grija fata de pacienti, rabdarea si empatia dovedite fata de cei care au frica de dentist, curatenia din cabinete. Exista si pareri mai putin favorabile referitoare la preturile ridicate.

5. Ortho Smile

Se poate beneficia de aparat dentar in Brasov si la Clinica Ortho Smile, specializata in ortodontie si servicii de pedodontie, estetica dentara, chirurgie, endodontie si parodontologie. Dr. Andreea Marin si echipa sa se concentreaza pe crearea unor zambete deosebite, sanatoase si frumoase, intr-un mediu prietenos, cu grija fata de pacient.

Tarifele sunt afisate pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie primara in ortodontie se percepe un tarif incepand de la 100 de lei. Un aparat fix metalic pe o arcada costa 2.900 lei, un aparat ceramic fix – 3.800 lei, iar dispozitivul fix pentru o arcada, confectionat din safir are pretul de 4.300 lei. Activarea aparatului fix poate costa intre 70 si 120 de lei. Aparatul mobil are pretul de 1400 lei, iar activarea costa 50 de lei.

In recenziile lor, pacientii vorbesc despre rezultate uimitoare si durabile in urma purtarii aparatului dentar, despre medicul caracterizat de seriozitate, rabdare si profesionalism, servicii de calitate intr-un ambient placut. De asemenea, se aminteste faptul ca personalul a fost de ajutor in depasirea traumelor din copilarie legate de vizita la dentist.

Concluzii

Montarea unui aparat dentar in Brasov se poate realiza in siguranta, cu rezultate bune si o monitorizare de calitate pe timpul purtarii, la unul dintre cabinetele de ortodontie din cadrul unor clinici stomatologice de top. Aparatura de ultima generatie, personalul calificat, grija si amabilitatea fata de pacient fac din vizita la medicul stomatolog o experienta placuta, lipsita de durere si disconfort, atunci cand pacientii aleg una dintre clinicile din clasamentul de mai sus.