Aparat dentar Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dintii inghesuiti sau, dimpotriva, prea spatiati, ori muscatura incorecta pot fi cauze pentru care o persoana ar putea avea nevoie de un aparat dentar. In Cluj, acesta poate fi montat la una dintre clinicile dentare care au in portofoliu si servicii de ortodontie. In urma unei consultatii, specialistul constata daca pacientul trebuie sa beneficieze de indreptarea dintilor cu ajutorul unui dispozitiv fix sau mobil, potrivit problemei cu care se confrunta persoana.

Locuitorii Clujului, precum si vizitatorii orasului din inima Transilvaniei au la dispozitie numeroase clinici si cabinete in care medicii ortodonti pot evalua starea danturii si pot monta in cele mai bune conditii de calitate si confort, aparatul dentar adecvat.

Unde se poate pune aparat dentar in Cluj?

Rolul aparatului dentar si instalarea acestuia sunt deosebit de importante pentru sanatatea danturii, de aceea, alegerea clinicii stomatologice potrivite din Cluj, prevazute cu personal cu experienta si materiale de calitate, este esentiala. Consultarea clasamentului de mai jos, al celor mai apreciate clinici, care ofera servicii la standarde ridicate poate fi de un real folos persoanelor care doresc sa isi monteze un aparat dentar:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Dentocalm
Clinica-Verificata
2.900-3.830 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix pentru arcada este 2.900-3.830 Ron
 • Medicii profesionisti care trateaza fara durere
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Abilitatea de a face vizita la dentist a copiilor sa para o joaca
 • Eficienta tratamentelor in caz de urgente stomatologice
DentaCare
2.000-2.500 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix pentru arcada este 2.000-2.500 Ron
 • Personal profesionist si atent la nevoile pacientilor
 • Experiente placute la dentist pentru orice varsta
 • Rezolvarea eficienta a problemelor danturii
 • Pret accesibil al serviciilor
Dr. Ayman
2.400-3.400 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix pentru arcada este 2.400-3.400 Ron
 • Profesionalismul si experienta medicului
 • „Mana usoara” a doctorului, fara durere in timpul tratamentelor
 • Rezolvarea eficienta a problemelor danturii
 • Sfaturi medicale pertinente
ArtStomatologica
2.000-2.500 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix pentru arcada este 2.000-2.500 Ron
 • Profesionalismul si eficienta
 • Rabdarea si grija fata de pacienti
 • Amabilitatea personalului, incepand de la receptie
 • Calitatea aparaturii si a materialelor folosite
Arialdent
2.100-2.650 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar fix pentru arcada este 2.100-2.650 Ron
 • Proceduri lipsite de durere
 • Profesionalism si rabdare
 • Amabilitatea personalului
 • Raport bun calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care monteaza aparat dentar in Cluj

In Cluj, exista numeroase clinici unde se poate pune aparat dentar. De instalarea corecta a aparatului potrivit depinde modul in care se vor alinia ulterior dintii, dar si confortul persoanei care apeleaza la el, felul in care se va obisnui cu dispozitivul medical si ii va tolera prezenta in cavitatea bucala. Un bun ortodont va intelege sa se ocupe de toate aceste aspecte si sa foloseasca cele mai bune materiale pentru rezolvarea problemelor danturii.

Experienta personalului si calitatea serviciilor clinicilor din Cluj, incluse in clasamentul de mai jos, sunt factori care vor contribui esential la eficienta aparatului dentar instalat.

1. Dentocalm

La Clinica Dentocalm din Cluj pacientii isi pot monta un aparat dentar, aceasta oferind si servicii de ontodontie, dintr-o gama larga de alte de servicii stomatologice, precum parodontologie, implantologie, profilaxie, pedodontie, estetica, protetica, chirurgie si tratamente laser. Personalul format din 8 medici stomatologi si 6 asistente isi propune sa abordeze pacientii, atat adulti, cat si copii, cu grija si empatie, oferindu-le o experienta placuta, lipsita de durere. Clinica acopera si servicii de urgente stomatologice.

Pretul pentru un aparat dentar la acest centru medical din Cluj variaza in functie de tipul de dispozitiv si de problema care se doreste a fi rezolvata. Montarea unui aparat dentar metalic fix pentru arcada costa 2900 lei. Tariful poate creste la 3830 lei daca pacientul opteaza pentru un aparat fix din material ceramic.

Gradul de satisfactie a clientilor acestei clinici se concretizeaza si in cele peste 300 de recenzii, in urma carora Dentocalm atinge o cota de 5 stele din 5.  Pacientii remarca lipsa de durere in timpul procedurilor stomatologice, rezultat al profesionalismului, grijei si empatiei de care da dovada personalul medical. Acestia mentioneaza si faptul ca echipa de medici colaboreaza excelent pentru rezolvarea problemelor ivite in tratamentul afectiunilor dintilor si gingiilor, grija deosebita fata de copiii de orice varsta si rezolvarea eficienta a urgentelor stomatologice.

Vezi parerile pacientilor despre Dentocalm
Vezi Pareri

2. DentaCare

Situata in inima Clujului, clinica DentaCare ofera o multime de servicii stomatologice printre care: ortodontie si montare aparat dentar, profilaxie, estetica, odontologie, parodontologie, protetica, chirurgie si implantologie. Deviza personalului alcatuit din patru medici si trei asistente medicale este „Iubeste sa zambesti!”, care este si numele unei actuale campanii de promovare a unei promotii de ortodontie.

Pentru a beneficia de montarea unui aparat dentar la aceasta clinica din Cluj, pacientii pot accesa consultatia ortodontica gratuita si pot plati in rate procedurile de indreptare a dintilor. Preturile variaza in functie de tipul aparatului si de materialul din care este confectionat. Pentru un aparat mobil, tariful este cuprins intre 500 si 1000 lei, depinzand de complexitate. Pretul aparatului fix metalic este de 2000 lei, iar pentru un aparat fix ceramic, pacientul va plati 2500 lei, tarifele putand scadea in timpul promotiilor active.

Recenziile pacientilor clinicii din Cluj vizeaza in mare masura serviciile de ortodontie si montarea aparatului dentar. Sentimentul de multumire este evident si este generat de profesionalismul si calitatea umana a personalului medical, de modul in acesta intelege sa comunice si sa se aplece asupra nevoilor fiecarei persoane, indiferent de varsta. Vizitele la dentist au fost catalogate drept experiente placute, in cursul carora au fost rezolvate cu succes diferite probleme. Pretul accesibil al serviciilor este un alt punct forte mentionat in comentarii.

3. Cabinet Ortodontic dr. Ayman

Acest cabinet stomatologic situat in Cluj este specializat pe ortodontie, iar montarea unui aparat dentar este realizata de Dr. Ayman Hamdan, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala, cu o experienta de peste 8 ani si sute de cazuri tratate. Cabinetul mai ofera si servicii de stomatologie generala, proceduri estetice, endodontie, implantologie, chirurgie, protetica si profilaxie.

Tarifele cabinetului din Cluj sunt stabilite corespunzator tipurilor de aparate. Pentru un aparat dentar mobil, instalat pe ambele arcade, pacientul va achita 1500-2000 lei. Un aparat dentar metalic fix, pe o singura arcada costa 2400 lei, iar aparatul transparent fixat pe arcada are pretul de 3400 lei. Consultatia ortodontica preliminara costa 100 lei.

Pacientii cabinetului au inregistrat o experienta deosebita la acest medic ortodont, iar recenziile lor confirma acest aspect. Doctorul Ayman este apreciat pentru profesionalismul săi, pentru „mana usoara” care face ca durerea in timpul interventiilor stomatologice sa fie inexistenta. Au fost remarcate, de asemenea, si indicatiile extrem de folositoare si rezultatele foarte bune in rezolvarea problemelor dintilor si gingiilor tratate de medic.

4. ArtStomatologica

Instalarea unui aparat dentar la aceasta clinica din Cluj nu reprezinta o problema pentru personalul medical alcatuit din trei tineri medici stomatologi specializati in ortodontie, chirurgie, parodontologie, endodontie si protetica dentara. Doctorii, pentru care stomatologia este o arta, urmaresc sa transforme vizita pacientilor la dentist intr-o experienta confortabila si sa aiba grija sa inmulteasca zambetele frumoase si danturile sanatoase.

Preturile pentru montarea unui aparat dentar cuprind si alte sume aferente consultatiilor, punerii in functiune a dispozitivului si controalele periodice dupa instalarea acestuia. Pentru un aparat mobil, pretul este de 1000 lei. Tarifele pentru un aparat fix pentru arcada variaza in functie de materialul din care este confectionat, intre 2000 si 2500 de lei.

Clientii clinicii sunt multumiti de serviciile cabinetelor stomatologice si de procedurile de care au beneficiat aici. Acestia au remarcat amabilitatea intregului personal, incepand chiar cu cel de la receptie. Medicii sunt apreciati pentru profesionalism, atentie la detalii, grija cu care opereaza si eficienta tratamentelor aplicate. Un alt aspect asupra carora se insista in comentarii este calitatea aparaturii si a materialelor folosite.

5. Arialdent

Locuitorii din Cluj isi pot pune aparat dentar la Arialdent, un cabinet specializat in stomatologie generala, chirurgie si terapie laser, ortodontie si ortopedie dento-faciala, cu peste 20 de ani de experienta. Personalul, instruit in cele mai recente tehnologii, opereaza cu materiale premium si aparatura de ultima generatie, care contribuie la eficientizarea procedurilor intr-un timp redus.

Aparatele dentare oferite pacientilor la clina Arialdent au preturi care variaza in functie de rolul pe care il indeplinesc in problemele de ortodontie si de materialul din care sunt alcatuite. Pentru un aparat mobil, tariful este de 1050 lei, iar pentru un aparat fix instalat pe una dintre arcade, pretul este cuprins intre 2100 si 2650 lei, corespunzator materialului folosit, metal sau ceramica.

Opiniile clientilor privind activitatea acestui cabinet stomatologic consemneaza rezolvarea unor cazuri dificile, rezultate uimitoare in materie de indreptare a dintilor si imbunatatirea zambetului. De asemenea, sunt remarcate amabilitatea, profesionalismul si rabdarea medicilor, lipsa de durere in timpul procedurilor si un bun raport calitate-pret al serviciilor.

Concluzii

Montarea unui aparat dentar in orasul din inima Transilvaniei, Cluj, se poate realiza cu succes la una dintre clinicile de prestigiu, de catre medicii caracterizati de profesionalism, experienta si grija fata de pacienti. Problemele de ortodontie pot fi rezolvate usor in clinici care pun accent pe calitatea actului medical si respectul fata de pacienti.

Succesul unei lucrari ortodontice, imbunatatirea muscaturii si a zambetului cu ajutorul unui aparat dentar depind in mare masura de medicul care o realizeaza, de pregatirea sa si de felul in care stie sa adapteze solutiile cunoscute la problemele specifice ale pacientului. Apeland la o clinica de top din Cluj pentru aparatul dentar, se obtine garantia unui lucru bine efectuat si a unui rezultat pe masura.