Meniu

Aparat dentar Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Constantenii care isi doresc sa aiba un zambet armonios pot lua in calcul varianta montarii unui aparat dentar. In Constanta sunt cateva clinici foarte bune, recomandate de pacientii din oras si din tara, pentru serviciile de buna calitate in materie de ortodontie.

Avantajele unui aparat dentar sunt numeroase, atat in cazul copiilor si adolescentilor, cat si al adultilor. Pe langa pozitionarea corecta pe arcade si un zambet uniform, se imbunatateste masticatia, iar anumiti dinti pot fi salvati de la uzura excesiva. Asadar, ia in calcul un astfel de tratament cu aparat dentar, daca simti ca ai nevoie, si apeleaza la un profesionist din Constanta, dintre cei pe care ti-i prezentam in acest articol!

Cat costa sa-ti pui aparat dentar, in Constanta?

Pretul unui aparat dentar, in Constanta si in clinicile din toata tara, variaza in functie de tipul sau, de producator, de clinica si de specialistul care il monteaza. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Orizont Dent
Clinica-Verificata
1.975 Ron
 • Pretul pentru un aparat dentar fix porneste de la 1.975 Ron/arcada
 • Medici cu experienta
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Mediu prietenos
 • Posibilitati diverse, in materie de aparate dentare
 • Conditii stricte de igiena
Alya Medical Center
2.470 Ron
 • Pretul pentru un aparat dentar fix porneste de la 2.470 Ron/arcada
 • Metode avansate de tratament
 • Tratamente ortodontice realizate de un medic cu o experienta de peste 30 de ani
 • Servicii stomatologice non-stop
 • Aparatura actuala
 • Curatenie exemplara
Zircomed Dental
3.200 Ron
 • Pretul pentru un aparat dentar fix porneste de la 3.200 Ron/arcada
 • Servicii stomatologice moderne pentru toata familia
 • Tehnica si aparatura noua
 • Serviciu de urgente 24/7
 • Personal amabil si atent
 • Tarife mari fata de alte clinici
 • Timp mare de asteptare
DaVinci Dental Clinic
2.250 Ron
 • Pretul pentru un aparat dentar fix porneste de la 2.250 Ron/arcada
 • Servicii stomatologice pentru toate varstele
 • In relatie cu un laborator de tehnica dentara din California, US
 • Diversitate in materie de aparate dentare
 • Locatie primitoare
 • Unii spun ca nu se respecta orele de programare
Hayat Dent
2.965 Ron
 • Pretul pentru un aparat dentar fix porneste de la 2.965 Ron/arcada
 • Tratamente moderne, fara dureri
 • Aparatura performanta
 • Materiale de calitate superioara
 • Conditii stricte de igiena
 • Atmosfera placuta in clinica
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Constanta unde iti poti pune aparat dentar

Daca te intereseaza sa gasesti cel mai bun ortodont, la care sa-ti pui aparat dentar, in Constanta, iata cateva clinici pe care nu trebuie sa le ratezi:

1. Orizont Dent

Echipa clinicii stomatologice Orizont Dent este tot timpul in cautarea celor mai bune si moderne tratamente si proceduri, pentru a le oferi pacientilor sansa la un zambet perfect. Cei patru medici de aici sunt specializati in numeroase ramuri ale medicinei dentare: implantologie, protetica dentara, parodontologie, odontoterapie, pedodontie. Oferta de aparate dentare este si ea destul de bogata: gutiere ortodontice Invisalign, aparate dentare de contentie (fixe sau mobile), trainere dentare si mentinatoare de spatiu.

Pretul pentru un aparat dentar fix  porneste de la 1.975 de lei/arcada, iar un aparat dentar mobil are un tarif de 1.000 de lei.

Conform parerilor exprimate in mediul online, aceasta clinica este apreciata din mai multe motive: mediul prietenos, tratamentele complexe, cu rezultate foarte bune si fara durere, conditii stricte de igiena, echipamente ultramoderne. Din acest motiv, multi dintre pacienti spun ca profesionalismul intalnit aici este la cote ridicate.

Vezi parerile pacientilor despre Orizont Dent
Vezi Pareri

2. Alya Medical Center

Acest centru medical din Constanta ofera servicii stomatologice si de recuperare medicala. Spatiul este unul modern, in care echipa de profesionisti dispune de metode avansate de investigatie si tratament, care sunt deosebit de utile in stabilirea unui diagnostic corect si in alcatuirea unui plan de tratament personalizat. Clinica stomatologica este deschisa non-stop, preluand si urgente de aceasta natura. Tratamentele ortodontice sunt realizate, la Alia Medical Center, de catre dr. Neman Sawas, cu o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu provocator, dar plin de satisfactii, al medicinei dentare.

Pretul unui aparat ortodontic mobil este de 1.200 de lei, iar un aparat dentar fix metalic costa 2.470 de lei.

In recenziile postate in dreptul Alya Medical Center se arata ca pacientii sunt foarte multumiti de servicii. Ei spun ca medicii sunt amabili, profesionisti, devotati meseriei si adevarati artisti. Cuvinte de apreciere primeste si spatiul amenajat cu gust, dar si curatenia exemplara. In plus, sunt laudate si serviciile stomatologice destinate copiilor.

3. Zircomed Dental

Clinica Zircomed Dental, inaugurata in 2017, ofera servicii stomatologice moderne pentru toata familia. Echipa medicala este profesionista, atenta la detalii si da dovada de rabdare in relatia cu pacientii, ajutandu-i sa-si depaseasca frica de dentist. Tehnica si aparatura moderna le ofera oamenilor acces la proceduri si tratamente de calitate si fara dureri. Clinica este deschisa non-stop, serviciile fiind asigurate de medicii de garda care sunt disponibili la orice ora din zi si din noapte.

O consultatie de specialitate la ortodontie costa 200 de lei. Pentru un aparat dentar metalic fix, pretul pentru o arcada este de 3.200 de lei.

Oamenii sunt, in general, foarte multumiti de tratamentele si serviciile oferite de aceasta clinica dentara. Printre cele mai enumerate aspecte sunt: personalul amabil si atent, faptul ca exista serviciu de urgenta la orice ora, dar si modul cum sunt tratati micii pacienti, cu grija si o atitudine calda. Si pe lista nemultumirilor se afla cateva lucruri: preturile mari, timp mare de asteptare, uneori nu raspunde nimeni la telefonul clinicii.

4. DaVinci Dental Clinic

DaVinci Dental Clinic a fost infiintata de dr. Adrian Mina, medic stomatolog, pentru a oferi servicii de calitate pacientilor de toate varstele. Echipa medicala beneficiaza de suportul unui laborator de tehnica dentara din California – DaVinci Dental Studios, precum si de expertiza unor cadre medicale si tehnicieni dentari din tara. In materie de aparate dentare, aici exista o varietate de optiuni, de la aparate metalice fixe, la aparate safir, aparate mobile sau gutiere pentru bruxism.

Pretul unui aparat metalic fix este de 2.250 de lei, pentru o arcada, iar un aparat mobil costa 1.000 de lei.

Pacientii sunt, in general, multumiti de servicii, motivand ca au descoperit un loc primitor, in care medicii isi fac treaba cu profesionalism si ca serviciile sunt „la cel mai inalt nivel”. Sunt insa si oameni care spun ca nu ar mai repeta experienta, din diverse motive, printre care si cel ca s-au confruntat cu lipsa de punctualitate.

5. Hayat Dent

La Hayat Dent poti opta pentru unul dintre numeroasele servicii: chirurgie BMF, implanturi dentare, fatete dentare, lucrari protetice, tratamente moderne de profilaxie si ingrijire. Pe langa acestea, exista si posibilitatea de a beneficia de o gama vasta de aparate ortodontice: metalice, ceramice, safir, lingual. Calitatea serviciilor este asigurata de medici cu experienta vasta in domeniu si de echipamentele ultramoderne si materialele de calitate superioara, ce provin de la laboratoare certificate. Totul se desfasoara in conditii stricte de igiena, iar manoperele sunt fara durere.

Pretul unui aparat dentar mobil, pentru o arcada, este de 650 de lei, in timp ce un aparat dentar fix metalic are un pret de 2.965 de lei/arcada.

Cei mai multi dintre pacientii acestei clinici spun ca au avut parte aici de o experienta deosebita, datorita personalului medical amabil si bine pregatit, stilului de lucru curat si profesionist si atmosferei din clinica. Altii sunt de parere ca preturile sunt prea scumpe, existand cateva nemultumiri si referitor la faptul ca nu se raspunde la telefonul de urgenta al clinicii.

Concluziile noastre

In concluzie, daca doresti sa-ti indrepti dintii, poti opta pentru mai multe tipuri de aparat dentar. In Constanta, clinicile sunt destul de ofertante in privinta serviciilor ce tin de ortodontie, avand medici experimentati, bine pregatiti si aparatura moderna, ce asigura o manopera fara durere si fara disconfort pentru pacient.