Meniu

Aparat dentar Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet stomatologic in care sa iti instalezi un aparat dentar in Hunedoara, ceea ce inseamna ca te-ai hotarat sa investesti intr-un aspect imbunatatit al zambetului tau si nu vrei sa te deplasezi in alt oras pentru un tratament ortodontic. Optiunea iti este perfect indreptatita, avand in vedere ca scopul principal este calitatea dispozitivului si obtinerea celor mai bune rezultate in purtarea lui, fara drumuri incomode care ar presupune cheltuiala de timp, energie si bani.

Vestea buna este ca poti beneficia de serviciile unui ortodont bun in Deva, care sa iti monteze aparatul dentar de care ai nevoie, in functie de particularitatile danturii si de rezultatul estimat. Il poti gasi la una dintre clinicile si cabinetele de top din oras, care au in oferta lor de servicii consultatii si tratamente de ortodontie.

Ce optiuni ai pentru montarea unui aparat dentar in Hunedoara?

Desi poate ca ai observat ca in oras sunt multe cabinete de stomatologie, probabil stii ca nu orice dentist iti poate instala aparat dentar in Hunedoara. Specialistul caruia i te adresezi trebuie sa aiba pregatire suplimentara si competente de netagaduit in corectarea deficientelor de pozitionare a dintilor. Poti accesa serviciilor unui ortodont la una dintre clinicile sau cabinetele din clasamentul urmator.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
Rao Dental
Clinica-Verificata
2.500-3.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500-3.500 Ron
 • Echipa profesionista si plina de pasiune
 • Lucrari executate cu blandete si grija fata de pacienti
 • Tratamente complexe si de calitate
 • Raport excelent calitate-pret
 • Curatenie ireprosabila
Dental Solutions
2.000-3.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.000-3.000 Ron
 • Cel mai modern si profesionist cabinet din Hunedoara
 • Solutii specializate pentru toate problemele stomatologice
 • Medici profesionisti si pasionati de meserie
 • Lucrari dentare care arata bune si functioneaza perfect
 • Preturi ridicate
Policlinica Corvinul
1.800-2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 1.800-2.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Eficienta si promptitudine in tratamente
 • Clinica are un numar de telefon la care nu raspunde nimeni
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor/cabinetelor in care iti poti instala aparat dentar in Hunedoara

Ti-ar placea sa ai cele mai bune conditii si standarde inalte de calitate atunci cand alegi sa iti montezi aparat dentar in Hunedoara, de aceea articolul acesta iti va fi de mare folos in alegerea cabinetului stomatologic la care sa mergi si a ortodontului potrivit care sa iti aplice un tratament eficient. Informatiile din randurile de mai jos, referitoare la serviciile fiecarei clinici sau ale fiecarui cabinet, preturile practicate si parerile pacientilor care le-au calcat pragul te vor ajuta sa te decizi in cunostinta de cauza.

1. Rao Dental Studio

Rao Dental Studio este un cabinet nou si modern care desemneaza proiectul medicilor stomatologi dr. Radu Artean si dr. Oana Artean si activitatea acestora impreuna cu o echipa specializata de dentisti, care acopera servicii diverse de medicina dentara: odontoterapie restauratoare, endodontie, tratamente preprotetice, ortodontie – aparat dentar, tratamente protetice fixe si mobile, profilaxie, estetica dentara, reabilitare orala si radiografii dentare.

Daca optezi pentru montarea unui aparat dentar la acest cabinet, trebui sa stii ca pretul pentru un aparat mobil este de 1000 de lei, iar pentru un aparat ortodontic fix tariful variaza intre 2500 si 3500 de lei.

Pacientii care au beneficiat de serviciile acestui cabinet spun ca aici au gasit o echipa profesionista, plina de pasiune, care lucreaza cu blandete si grija, tratamente complexe si de calitate. Recenziile mai mentioneaza ca aceasta unitate de stomatologie se remarca printr-un raport excelent calitate-pret si prin curatenia ireprosabila.

2. Dental Solutions

Clinica Dental Solution este centrul de medicina dentara spre care se indreapta inca din anul 1994 locuitorii din Hunedoara pentru rezolvarea tuturor problemelor stomatologice: profilaxie, odontologie, endodontie, protetica, aparat dentar ortodontic, implant dentar, chirurgie dentara, parodontologie. Unitatea medicala este dotata cu aparatura de ultima generatie, microscop dentar, primul aparat de radiologie 3D si primul sistem CAD-CAM din oras, precum si cu propriul laborator de tehnica dentara.

Pretul pentru un aparat dentar variaza in functie de tipul dispozitivului si de materialul din care este confectionat. Pentru un aparat dentar mobil vei plati 900 de lei, in timp ce pretul aparatului fix variaza intre 2000 si 3000 de lei.

Pacientii care au fost tratati aici considera, potrivit recenziilor scrise, ca Dental Solutions este cel mai modern si mai profesionist cabinet dentar din judetul Hunedoara, in care se gasesc solutii specializate la toate problemele de sanatate orala. Medicii sunt, conform comentariilor, profesionisti si pasionati de meserie, aspect care contribuie la realizarea unor lucrari dentare care arata bine si functioneaza perfect. Sunt si pacienti care se declara nemultumiti de preturile ridicate.

3. Policlinica Stomatologica Corvinul

Daca te intrebi ce aparat dentar este cel mai potrivit pentru problemele de pozitionare ale dintilor tai, un specialist cu experienta in ortodontie de la Policlina Stomatologica Corvinul din Hunedoara iti poate raspunde cu siguranta. La aceasta clinica dentara cu servicii multiple in portofoliu vei intalni o echipa alcatuita din nu mai putin de 9 medici care acopera prin pregatirea si competentele lor toate specializarile stomatologiei. Radiologia este, de asemenea, integrata in oferta acestei unitati medicale cu traditie in orasul tau.

Aparatul dentar mobil are aici pretul de 950 de lei, iar aparatul fix are un pret de 1800-2500 de lei.

Putinele recenzii ale pacientilor policlinicii stomatologice inregistreaza opinii favorabile. Se consemneaza servicii de calitate, profesionalismul medicilor si eficienta si promptitudinea cu care acestia actioneaza. Sunt si pacienti nemultumiti de aspecte organizatorice, precum un numar de telefon care nu functioneaza, fiind nevoie de contactarea fiecarui medic in parte, si de timpul de asteptare mare.

Concluzii

Daca vrei sa iti indrepti dintii, pentru un aspect estetic imbunatatit si o masticatie optima si te sperie costurile suplimentare cu drumurile pentru instalarea unui aparat dentar, in Hunedoara poti beneficia de serviciile de ortodontie, accesand o consultatie la unul dintre cabinetele sau clinicile din clasamentul de mai sus. Nu trebuie sa te deplasezi in alt oras pentru a merge la ortodont, ci poti merge la un dentist care are competente in indreptarea dintilor, chiar la tine in localitate.

Cabinetele stomatologice cu servicii de ortodontie din Deva iti vor asigura o solutie de tratament adecvata, aparatul dentar de care ai nevoie, precum si controalele periodice de monitorizare si reglare a dispozitivului ortodontic.