Meniu

Aparat dentar Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

A devenit o moda in randul copiilor si, mai ales, al adolescentilor din Romania sa poarte aparat dentar. In Iasi sunt cateva clinici foarte bune la care poti apela pentru un astfel de tratament care are un dublu rol: estetic, contribuind la indreptarea dintilor si la un zambet armonios, dar si functional, asigurand  o muscatura corecta.

Poti descoperi, in acest articol, care sunt cele mai bune clinici din Iasi, in materie de tratamente ortodontice cu aparate dentare pentru copii si adulti. Dupa cum vei putea observa, in aceste cabinete exista o oferta variata de solutii, de la aparate dentare mobile, la aparate dentare metalice sau invizibile, adaptate varstei pacientului si nevoilor sale.

Cat costa sa-ti pui aparat dentar in Iasi?

In tabelul de mai jos poti vedea cat costa sa-ti pui aparat dentar in Iasi, indiferent ca alegi unul mobil, fix-metalic sau Safir (cu bracketi transparenti, realizati din cristale de safir):

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar mobil
Rating
Website
Programare Online
Maxident
1 Clinica-Verificata
850 Ron
 • Pret Aparat dentar mobil 850 Ron
 • Echipa alcatuita din specialisti cu experienta
 • Varietate in privinta aparatelor ortodontice
 • Personal amabil
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Numeroase servicii stomatologice
Ozono
2
1.095 Ron
 • Pret Aparat dentar mobil 1.095 Ron
 • Echipa medicala specializata in tehnici inovative
 • Gama vasta de interventii
 • Materiale si tehnologii avansate
 • Diverse tipuri de aparate ortodontice
 • Personal atent si implicat
 • Clinica moderna
 • Bloc operator si laborator propriu de radiologie
Dentesse
3
950 Ron
 • Pret Aparat dentar mobil 950 Ron
 • Abordare multidisciplinara a cazurilor
 • Numeroase optiuni in materie de aparate dentare
 • Medici cu experienta
 • Aparatura performanta
 • Laborator propriu de radiologie
Dr. Leia Tvigun
900 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar mobil porneste de la 900 Ron
 • Personal profesionist
 • Respect deosebit pentru fiecare pacient
 • Preturi accesibile
 • Rapiditate in programari
 • Decontare prin CNAS
Uzina de Zambete
1.100 Ron
 • Pret Aparat dentar mobil 1.100 Ron
 • Medici specializati in toate ramurile stomatologiei
 • Laser dentar
 • Tratamente ortodontice variate
 • Tratamente pentru adulti si copii
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Personal amabil si zambitor
 • Preturi mai mari fata de alta clinici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde iti poti pune aparat dentar in Iasi

Iata cele mai bune clinici pe care sa le iei in considerare in cazul montarii unui aparat dentar, in Iasi:

1. Maxident

Maxident si-a propus inca de la infiintare sa le ofere iesenilor si nu numai o experienta placuta, astfel incat cei care au frica de dentist sa scape de ea si sa-si recapete sanatatea orala. Echipa acestui cabinet este alcatuita din patru medici: un medic stomatolog si trei specializati in: ortodontie si ortopedie faciala, chirurgie orala si maxilo-faciala, parodontologie, cu practica in endodontie microscopica. Si in aceasta clinica exista o mare varietate de aparate dentare: mobile, fixe (metalice, ceramica, Safir), mixte, autoligaturante.

Costul unui aparat mobil se ridica la 850 de lei. Pretul pentru un aparat fix metalic este de 1.600 de lei pentru o arcada, iar un aparat Safir costa 2.800 de lei/arcada.

Iesenii spun despre aceasta clinica numeroase lucruri pozitive: ca medicii sunt profesionisti si lucreaza cu atentie, ca intreg personalul este amabil si cu zambetul pe buze, ca in clinica este o atmosfera placuta si curatenie. In plus, este apreciat si faptul ca sunt puse la dispozitie numeroase servicii de stomatologie la un loc.

Vezi parerile pacientilor despre Maxident
Vezi Pareri

2. Ozono

Clinica Ozono din Iasi este recunoscuta pentru echipele medicale de top. Aici se pune accentul pe calitatea interactiunii dintre medic si pacient pentru ca acesta din urma sa primeasca toata atentia de care are nevoie. Abordarea este una multidisciplinara, astfel ca tratamentele sunt optime, experientele placute si numarul de vizite redus. Clinica este prevazuta cu bloc operator propriu si laborator de radiologie. Printre serviciile puse la dispozitie se afla si cel de ortodontie, unde poti beneficia de aparate ortodontice mobile, fixe, aparate rapide pentru adulti, aparate ortodontice autoligaturante.

Pretul pentru un aparat dentar mobil este de 1.095 de lei.

Clinica Ozono se bucura de numeroase aprecieri din partea pacientilor, care au remarcat: profesionalismul incontestabil al echipei medicale, atentia si placerea pe care o manifesta in realizarea tratamentelor, faptul ca planurile de tratament sunt stabilite de comun acord, dar si ca personalul de la receptie este amabil si implicat. De asemenea mai este punctat si ca Ozono este o clinica moderna si bine echipata.

3. Dentesse

Dentesse este un grup extins de clinici dentare din Moldova, avand o experienta de peste 15 ani. Tratamentele efectuate in clinica Dentesse din Iasi sunt realizate printr-o abordare multidisciplinara, de catre o echipa medicala ce este specializata in toate ramurile stomatologiei. Sunt disponibile numeroase optiuni in materie de aparate ortodontice: aparate dentare metalice,  invizibile, Safir, cu bracketi ceramici, Invisalign. Astfel, fiecare pacient poate beneficia de un tratament adaptat necesitatilor, dar si bugetului pe care il are la dispozitie.

Pretul pentru un aparat dentar mobil este de 950 de lei. Pentru un aparat dentar fix, metalic, tariful este de 2.450 de lei pentru o arcada, iar un aparat Safir costa 3.495 de lei, pentru o arcada.

Multi dintre cei care au postat review-uri despre Dentesse sunt foarte multumiti de servicii, apreciind buna pregatire si experienta cadrelor medicale, abordarea pro-pacient si aparatura moderna. Oamenii mai sunt multumiti si de faptul ca pot face radiografii pe loc, in clinica, fara sa mai fie nevoiti sa se deplaseze in alta parte pentru aceasta investigatie. Printre toate aceste aspecte pozitive enumerate se afla si parerea unor pacienti cum ca serviciile sunt foarte costisitoare.

4. Dr. Leia Tvigun

Medicul ortodont Leia Tvigun este cunoscut in Iasi, avand o experienta de  peste 10 ani in ortodontie. A absolvit Facultatea de Medicina Dentara UMF Gr. T. Popa, din Iasi, iar rezidentiatul l-a urmat in Ortodontie si Ortopedie Dentofaciala, tot in localitate. Abordarea acestui profesionist este de a explica foarte bine atat diagnosticul, cat si planul de tratament, pentru ca fiecare pacient sa ia o decizie bine informata. In cabinet se pot monta numeroase tipuri de aparate dentare: fixe (metalice, ceramice, Safir), mobile, miofunctionale, de contentie, miniimplante ortodontice, dar si tratamente ortodontice preventive si sub supraveghere ortodontica pentru copii, de la varsta de 5 ani.

Pretul pentru un aparat dentar mobil este de cuprins intre 900 si 1.200 de lei, iar pentru un aparat dentar fix, metalic – 1.700 de lei. Aparatul ortodontic Safir costa 3.200 de lei.

Pacientii acestui cabinet se declara incantati de serviciile primite, potrivit recenziilor din mediul online. Ei sustin ca tratamentele sunt eficiente, si in cazul copiilor, si al adultilor, ca medicul este profesionist, are rabdare si o etica de lucru exemplara. Din aceste motive si din multe altele enumerate, oamenii recomanda acest medic cu incredere, spunand ca este o adevarata placere sa colaborezi cu un profesionist cu rezultate foarte bune.

5. Uzina de Zambete

In clinica dentara Uzina de Zambete serviciile sunt unele premium, pentru a le oferi iesenilor sansa la o dantura impecabila si, nu in ultimul rand, la sanatate. Echipa este alcatuita din profesionisti care trateaza cu seriozitate, implicare si entuziasm fiecare caz. Printre medicii de aici se afla si dr. Bogdan Radu Dragomir, medic primar ortodontie, dar si dr. Raluca Vieriu, medic specialist ortodontie, la care se poate apela pentru aparate dentare, indiferent de varsta. Solutiile oferite de specialistii de aici sunt: aparatele dentare invizibile, translucide, aparate dentare metalice sau autoligaturante.

La Uzina de Zambete, pretul pentru un aparat dentar mobil este de 1.100 de lei, in timp ce un aparat ortodontic fix, metalic, pentru o arcada, costa 2.450 de lei, iar un aparat Safir are un tarif de 3.550 de lei.

Recenziile postate de pacienti arata cat de multumiti sunt de serviciile si tratamentele de care au beneficiat in aceasta clinica stomatologica. Ei subliniaza ca inca de la intrare au fost intampinati cu zambetul pe buze, intr-o atmosfera placuta si relaxanta si ca echipa este alcatuita din oameni amabili, pozitivi si pasionati de ceea ce fac. Unii spun insa ca preturile sunt foarte mari, atat in cazul consultatiilor, cat si al tratamentelor.

Concluziile noastre

Indreptarea dintilor nu este doar un moft, ci o necesitate, de aceea atat copiii, cat si adultii opteaza pentru aparat dentar. In Iasi sunt numeroase clinici in care isi desfasoara activitatea medici ortodonti apreciati si cu experienta, ce isi ofera tot suportul pentru ca pacientii sa se bucure de un zambet impecabil.

Dintii drepti au, pe langa importanta de ordin estetic, un rol in muscatura corecta, dar si o functionalitate pe toate planurile. Prin urmare, daca esti din Iasi, te poti programa la una din clinicile de mai sus pentru a beneficia de un ajutor de specialitate, care sa-ti ofere sansa la un zambet armonios si sanatos!