Meniu

Aparat dentar Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multumita obiectivelor turistice si numarului impresionant de clinici de stomatologie din oras, nu este de mirare ca foarte multi oameni sunt interesati sa urmeze tratamentul cu aparat dentar in Oradea. In acest fel, vor avea posibilitatea sa viziteze locuri pe care nu le-au mai vazut inainte, obisnuindu-se in acelasi timp cu noul lor stil de viata.

In Oradea isi desfasoara activitatea multi medici profesionisti, al caror scop este de a-i ajuta pe pacienti sa faca primii pasi catre o viata sanatoasa. In unele situatii, acest prim pas reprezinta tratamentul ortodontic, care poate fi urmat din copilarie si chiar si in viata de adult.

Cat costa un aparat dentar in Oradea?

In functie de tipul aparatului dentar ales, pretul din Oradea o sa difere. Din tabelul de mai jos, utilizatorii isi pot face o idee in legatura cu pretul de pornire la cele mai populare clinici din oras. In general, optiunea cea mai accesibila este aparatul dentar fix metalic, dar cei care sunt dispusi sa plateasca mai mult, il vor putea alege pe cel confectionat din ceramica.  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
Dr. Leahu
Clinica-Verificata
5.600 Ron
 • Pretul pentru un aparat dentar fix porneste de la 5.600 Ron
 • Aparatura moderna
 • Echipa de medici specialisti
 • Gama variata de tratamente
 • Servicii decontate prin CAS
 • Centru de radiologie dentara
Dental Art
7.000 Ron
 • Pretul pentru un aparat dentar fix porneste de la 7.000 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal specializat
 • Standarde internationale
 • Tratamente pentru toate varstele
 • Numeroase tipuri de implanturi dentare
 • Raport calitate-pret bun
Rodenta
9.000 Ron
 • Pretul pentru un aparat dentar fix porneste de la 9.000 Ron
 • Echipamente medicale ultramoderne
 • Medici profesionisti
 • Gama diversa de servicii
 • Servicii stomatologice pentru copii
 • Preturi mai mari ca la alte clinici
Estetical Dentis
5.600 Ron
 • Pretul pentru un aparat dentar fix porneste de la 5.600 Ron
 • Medici profesionisti
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Plan de tratament personalizat
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Gama variata de tratamente
Maxilomed
5.780 Ron
 • Pretul pentru un aparat dentar fix porneste de la 5.780 Ron
 • Medici specialisti
 • Servicii de calitate superioara
 • Cercetare medicala continua
 • Gama variata de servicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se poate pune aparat dentar in Oradea

In functie de clinica pe care o aleg in vederea unui aparat dentar in orasul Oradea, pretul si experienta generala o sa difere. In timp ce unele clinici ofera optiunea de aparat ortodontic pe o singura arcada, altele pun la dispozitia pacientului doar serviciul de aparat dentar bimaxilar.

1. Dr. Leahu

Una din clinicile la care se pot duce persoanele care au nevoie de tratament cu aparat dentar in Oradea face parte din grupul Dr. Leahu. Aici, tratamentele complexe sunt efectuate la microscop, iar vindecarea este de 7 ori mai rapida cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret. Clinica ofera servicii de ortodontie, de radiologie si de stomatologie de urgenta. In ceea ce-i priveste pe pacienti, nu exista o limita de varsta, asa ca parintii care vor sa-i aduca pe cei mici la cabinet in vederea obtinerii unui tratament, sau chiar si pentru un consult de rutina, vor putea face acest lucru. Pe partea de ortodontie, pacientii pot merge la clinica pentru o consultatie cu un medic specialist, care ii va ajuta sa aleaga intre aparatul fix metalic, cel din ceramica si safir, sau o combinatie dintre cele doua. Exista si optiunea de aparat dentar mobil.

Preturile de la clinica Dr. Leahu pornesc de la 2.800 de lei pentru un aparat dentar fix pentru o singura arcada, asa ca suma finala pentru amandoua o sa fie de 5.600 de lei.

Cei mai multi pacienti care au vizitat clinica Dr. Leahu au fost impresionati de serviciile de calitate superioara de care au avut parte. Experientele pozitive nu se limiteaza doar la adultii care au trecut pragul clinicii, ci si la micii pacienti, care au venit insotiti de parinti. Profesionalismul, politetea si spatiul ingrijit ii ajuta sa se relaxeze in prezenta medicilor, pentru ca tratamentul ortodontic sa fie cat mai putin deranjant si sa obtina un zambet cat mai stralucitor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Leahu
Vezi Pareri

2. Dental Art

La clinica Dental Art din Oradea, pacientii pot alege dintre aparatul dentar fix si cel mobil, intrucat aici isi desfasoara activitatea Dr. Pantel Corina, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Mai intai de toate, persoanele interesate se vor programa la o consultatie, unde se va face un studiu de caz si se va elabora un plan de tratament. Serviciile de ortodontie se adreseaza atat copiilor, cat si adolescentilor si adultilor. Turismul dentar le ofera oportunitatea pacientilor care au venit din alte orase, sau chiar si din alte tari, sa se bucure de servicii premium la preturi accesibile. In acelasi timp, ei se vor putea relaxa vizitand obiectivele turistice pe care orasul le pune la dispozitia lor. Exista numeroase optiuni de cazare, asa ca oamenii nu trebuie sa-si faca griji ca nu vor avea unde sa stea in timp ce se vindeca dupa tratament. 

Tratamentul cu aparat ortodontic fix incepe de la 7.000 de lei si este vorba de modelul bimaxilar.

Clinica Dental Art este apreciata atat de oradeni, cat si de cei care locuiesc in imprejurimi sau in alte tari, multumita serviciilor de calitate. Ceea ce-i determina pe pacienti sa se intoarca aici de fiecare data este gradul ridicat de profesionalism si atitudinea prietenoasa. Chiar si oamenii care se confrunta cu frica de dentist se vor simti relaxati aici, iar copiii vor veni din placere.    

3. Rodenta

Pe partea de aparate dentare, la clinica Rodenta din Oradea, pacientii il vor gasi pe Dr. Tudericiu Vlad, medic specialist ortodont. In functie de buget si de nevoi, cei interesati vor putea alege intre aparatul ortodontic mobil, cel fix metalic si fix ceramic. Pretul mai mare se datoreaza materialelor din care este confectionat aparatul dentar, intrucat varianta ceramica o sa fie mai greu de observat, ceea ce imbunatateste factorul estetic. Pe langa tratamentul propriu-zis, medicii din cadrul clinicii le vor oferi pacientilor toate informatiile de care au nevoie pentru a capata zambetul pe care si-l doresc, inclusiv sfaturi de igiena. Cea mai mare atentie va fi acordata aparatelor dentare fixe, intrucat nu pot fi indepartate fara interventia unui medic dentist.

Pretul aparatului ortodontic fix metalic porneste de la 9.000 de lei.

Pacientii care au vizitat clinica Rodenta au apreciat promptitudinea si profesionalismul echipei de medici care lucreaza aici. Clinica nu este doar bine organizata, ci si ingrijita, multumita echipamentului de protectie adecvat si a sistemelor performante de ventilatie. Toti cei care au nevoie de un tratament rapid vor putea beneficia de serviciile acestei clinici.

4. Estetical Dentis

Pentru servicii profesionale in ceea ce priveste obtinerea unui aparat dentar la o clinica din Oradea, cabinetul stomatologic Estetical Dentis le va oferi pacientilor toate resursele de care au nevoie in acest sens. Scopul echipei de stomatologi este sa redea oamenilor zambetul pe care l-au pierdut din cauza igienei orare precare, iar acest lucru se poate realiza multumita tehnologiei de ultima generatie din cadrul clinicii. In acelasi timp, profesionistii din cadrul echipei le vor oferi pacientilor toate informatiile de care au nevoie in scopul de a face o alegere cat mai buna pentru viitorul sanatatii lor. Planul de tratament este adaptat in functie de pacient.

Pretul pentru un aparat dentar fix porneste de la 2.800 de lei pe arcada, iar cei care au nevoie de tratament atat in partea superioara, cat si in cea inferioara, vor plati 5.600 de lei. 

Recenziile aduse clinicii Estetical Dentis sunt in mod predominant pozitive, iar acest lucru se datoreaza colectivului care trateaza fiecare pacient cu mare grija si empatie. Aceste caracteristici, impreuna cu aparatura profesionala, gama variata de servicii si aspectul general al clinicii, ii determina pe pacienti sa se intoarca de fiecare data cand au nevoie de parerea unui specialist.

5. Maxilomed

Un alt loc in care persoanele interesate se pot duce pentru a alege un aparat dentar in urma unei consultatii in Oradea este clinica Maxilomed. Medicii din cadrul echipei combina experienta clinica si cea academica, pentru ca informatiile si tehnicile lor sa fie actualizate in mod constant. In ceea ce priveste aparatul dentar, Dr. Anna-Maria Janosy este medic primar in ortodontie si ortopedie dento-faciala, iar pe langa tratamentul propriu-zis, exista si posibilitatea de a aranja o consultatie ortodontica lunara.

Pretul tratamentului cu aparat dentar fix incepe de la 2.890 de lei pentru o arcada, adica 5.780 pentru ambele.

Cei care au apelat la serviciile clinicii au fost impresionati de cat de mult s-a dedicat echipa de medici cazului lor. Multumita atat dotarilor si echipamentelor performante, cat si atitudinii prietenoase din partea medicilor, cei mai multi pacienti pot spune ca au avut parte de o experienta placuta, care i-a ajutat sa-si infranga teama de dentist.

Concluzii

Prin urmare, oricine isi poate pune aparat dentar in Oradea. Serviciile prestate in acest oras sunt de calitate superioara si chiar daca tratamentul pare sa fie mai costisitor la unele clinici decat la altele, exista preturi pentru toate tipurile de buget, iar singura responsabilitate a pacientilor este sa gaseasca optiunea cea mai potrivita pentru situatia lor.