Meniu

Aparat dentar Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o problema precum dinti pozitionati incorect pe arcada, inghesuiti sau prea distantati, poti alege sa porti un aparat dentar, in Pitesti fiind numeroase cabinete stomatologice la care sa te programezi, in acest scop.

Atat copiii si adolescentii, cat si adultii pot merge la ortodont pentru o consultatie in care se va stabili, de comun acord cu specialistul, care este aparatul de care pacientul are nevoie, pentru a obtine zambetul dorit. Nu ezita sa urmezi un astfel de tratament dentar, pentru ca afectiunile netratate pot duce la formarea unor defecte de vorbire sau la instalarea cariilor, printre altele. Citeste in continuare pentru a afla unde anume, in Pitesti, poti merge pentru un tratament cu aparat dentar!

Cat costa sa-ti pui aparat dentar in Pitesti?

Tariful pentru montarea unui aparat dentar, in municipiul Pitesti, poate sa varieze in functie de diverse aspecte: tipul sau, complexitatea problemei care trebuie corectata, clinica etc. Informatiile din tabelul de mai jos te pot ajuta sa-ti faci o idee asupra tarifelor practicate in acest oras pentru un tratament ortodontic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Programare Online
My Dent
1 Clinica-Verificata
1.900 Ron
 • Pret Aparat dentar 1.900 Ron
 • Numeroase tratamente stomatologice
 • Medici cu experienta
 • Cabinet modern
 • Accent pe confortul si siguranta pacientilor
 • Urgente stomatologice
Dental Prime
2
3.000 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar porneste de la 3.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Dotari moderne
 • Interior curat si elegant
 • Proceduri stomatologice nedureroase
Clinica Victoria
3
2.200 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar porneste de la 2.200 Ron
 • Oferta vasta de servicii stomatologice
 • Medic ortodont prezent in fiecare zi in cabinet
 • Tratamente fara dureri
 • Echipamente moderne
 • Atmosfera placuta
 • Preturi mai mari fata de alte clinici stomatologice din Pitesti
Metropolitan Dental
1.800 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar porneste de la 1.800 Ron
 • Situat in zona centrala a Pitestiului
 • Servicii stomatologice pentru toate varstele
 • Personal bine pregatit
 • Atmosfera placuta
 • Tratamente fara durere
Clinica Dr. Vuta
1.550 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar porneste de la 1.550 Ron
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Specialist ortodont cu experienta
 • Tratamente pentru copii, adolescenti si adulti
 • Aparate dentare mobile sau fixe
 • Mediu curat si sterilizat
Dental Spa
1.300 Ron
 • Pretul unui Aparat dentar porneste de la 1.300 Ron
 • Medic cu experienta si cu participari la congrese nationale si international
 • Tratamente stomatologice personalizate
 • Aparatura moderna
 • Servicii din toate ramurile medicinei dentare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Pitesti unde poti solicita un tratament cu aparat dentar

In aceste 5 clinici de mai jos poti merge cu incredere sa-ti pui aparat dentar, avand in vedere ca sunt catalogate de pacientii din Pitesti, si nu numai, ca oferind servicii de buna calitate.

1. MyDent

Specialistii de la MyDent Pitesti isi ofera ajutorul pentru numeroase tratamente stomatologice, inclusiv pentru cele cu aparat dentar. In clinica pot fi tratate inclusiv urgentele stomatologice si sunt puse la dispozitie si servicii de cosmetica si estetica dentara si faciala. Te poti programa la o consultatie la un ortodont de la MyDent, daca vrei sa ai dinti drepti si bine aliniati si sa te bucuri de imbunatatirea masticatiei si a igienei gurii.  

Pretul pentru un aparat dentar fix metalic este de 1.900 de lei.

Pitestenii spun la unison, in recenziile de pe internet, ca serviciile acestei clinici sunt de foarte buna calitate. Ei motiveaza ca au fost tratati de catre medici care si-au dat tot interesul si care sunt dotati cu calm si rabdare, pentru a-si ajuta pacientii sa se simta bine si in siguranta pe scaunul de la dentist. Multi spun ca acest cabinet este modern si ca merg cu incredere si placere atat la tratamentele de profilaxie, cat si la cele mai complexe.

Vezi parerile pacientilor despre MyDent
Vezi Pareri

2. Dental Prime

Peste 10000 de pacienti din judetul Arges si-au recapatat zambetul apeland la Clinica Dental Prime din Pitesti pentru servicii de implant dentar, estetica dentara si protetica, endodontie, ortodontie, montare aparat dentar si tratamente inovatoare cu laser. Personalul clinicii se concentreaza 100 % pe nevoile pacientului, oferind solutii personalizate, in cadrul unor etape de interactiune cu rol bine definit: efectuarea programarii, confirmarea datei si orei la care va avea loc vizita la dentist, consultatie initiala, cu stabilirea nevoilor, propuneri si estimarea costurilor implicate, apoi tratamentul propriu-zis, cu una sau mai multe sedinte, dupa caz. Pentru aparat dentar iti stau la dispozitie experienta si pregatirea dr. Valeria Voiculescu, medic stomatolog specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala. Brandul Dental Prime este reprezentat prin doua centre de stomatologie, unul in Pitesti si altul in Mioveni.

In functie de model si de tehnica ortodontica utilizata, pretul unui aparat dentar porneste de la 3000 de lei.

Pacientii care au trecut pragul clinicii din Pitesti considera ca au beneficiat aici de servicii de calitate, de competentele unor medici profesionisti si de tratamente cu rezultate bune. Totodata, se apreciaza dotarile moderne, interior curat si elegant si lipsa durerilor in timpul procedurilor stomatologice.

3. Clinica Dentara Victoria

O echipa medicala numeroasa si pasionata isi desfasoara activitatea la clinica dentara Victoria din Pitesti, pe care o poti lua in calcul in cazul in care ai nevoie de un aparat dentar. Pe langa serviciul de ortodontie, mai sunt incluse si altele in oferta clinicii: endodontie, odontoterapie, radiologie, chirurgie, protetica sau pedodontie. In clinica este prezent in fiecare zi un medic ortodont (dintre dr. Mihai Mihailescu si dr. Ligia Comanescu, medici specialisti ortodonti) dispus sa-si ajute pacientii sa ia cele mai bune decizii in privinta tratamentelor cu aparat dentar.

Tariful pentru un aparat dentar porneste de la 2.200 de lei.

Pentru multi dintre pacientii acestei clinici dentare, timpul petrecut aici a fost placut si relaxant, atipic fata de experientele pe care unii dintre ei le-au trait in alte cabinete de profil. Avand in vedere tratamentele fara dureri, amabilitatea si profesionalismul medicilor, precum si faptul ca sunt utilizate echipamente si materiale moderne, serviciile sunt de calitate superioara. Unii sunt insa de parere ca preturile sunt „exagerate” si ca nu este o buna comunicare cu pacientul.

4. Metropolitan Dental Spa

Acest cabinet stomatologic din Pitesti este o alegere buna in ceea ce priveste montarea unui aparat dentar, dar si in privinta altor servicii specifice: implantologie, protetica, parodontologie, implantologie, endodontie, estetica dentara, tratamentul cariilor. Dr. Madalina Manu isi desfasoara activitatea in acest cabinet, iar specialistul pune accentul atat pe educarea pacientilor pentru prevenirea si tratarea afectiunilor dentare, cat si pe construirea unei relatii stranse intre medic si pacient.

Pretul pentru un aparat dentar metalic fix la acest cabinet din Pitesti porneste de la 1.500 de lei.

Cei care au mers la aceasta clinica spun, in majoritate, ca sunt  multumiti de experienta traita, unii punctand chiar ca rar gasesti in Pitesti astfel de servicii stomatologice. In sprijinul acestei afirmatii sunt subliniate aspecte precum: personal calificat si amabil, tratamente fara durere, preturi avantajoase, ambient placut si prietenos.

5. Clinica Dr. Vuta

Dentrust Family este o alta optiune buna pentru cei care isi doresc sa-si indrepte dintii, in Pitesti, prin intermediul unui aparat dentar. Din echipa clinicii, care este cunoscuta si sub numele de Clinica Dr. Vuta, fac parte cinci medici specialisti si trei asistente, printre care si dr. Sabrina Nitulescu, medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala. Tratamentele ortodontice vizeaza atat copiii si adolescentii, cat si adultii. Acestia pot alege intre aparatele mobile si cele fixe, in functie de necesitati si de bugetul de care dispun.

Pretul pentru un aparat dentar metalic fix porneste de la 1.550 de lei.

In privinta serviciilor oferite de aceasta clinica dentara, oamenii sunt multumiti, spunand ca tratamentele au dat rezultatele dorite, inclusiv in privinta purtarii aparatului dentar. Pacientii mai spun ca totul arata impecabil in cabinet, intr-un mediu curat si sterilizat si ca medici sunt deschisi si profesionisti. In plus, oamenii mai spun ca tratamentele sunt efectuate cu rapiditate si fara durere.

6. Dental Spa

O alta optiune de top, in Pitesti, in ceea ce priveste montarea unui aparat dentar este Dental Spa. Datorita echipei medicale cu experienta, implicate in realizarea tratamentelor personalizate si a echipamentelor moderne de interventie, aceasta clinica stomatologica si-a castigat un renume in oras, oferind servicii pentru fiecare ramura a medicinei dentare. Dr. Andra Bogdan a absolvit in 2006 Facultatea de Medicina Dentara din Craiova si a participat la numeroase congrese nationale si internationale in domeniu.

Pretul pentru un aparat metalic fix porneste de la 1.300 de lei.

Pe internet, opiniile in legatura cu aceasta clinica sunt in majoritate laudative. Oamenii sunt foarte multumiti de mai multe aspecte: tratamentele nedureroase, sentimentul de siguranta pe care l-au avut inca de cum au pasit in cabinet, tehnologia moderna, implicarea si buna pregatire a dr. Andra Bogdan. Multi spun ca au uitat cu desavarsire de frica de dentist pe scaunul din acest cabinet.

Concluziile noastre

Oferta este destul de generoasa pe piata serviciilor stomatologice din Pitesti in ceea ce priveste aparatele dentare. Medicii ortodonti din acest oras le pun la dispozitie diverse modele de aparate dentare pacientilor lor, astfel incat sa-si trateze eficient probleme precum: masticatia deficitara, inghesuirile sau ocluziile dentare incorecte. Datorita evolutiei tehnologiei, in acest domeniu, acum exista aparate aproape invizibile, care corecteaza anomaliile dento-maxilare fara sa atraga atentia intr-un mod inestetic, dar la fel de populare sunt in continuare si aparatele fixe din metal sau ceramica.