Meniu

Aparat dentar Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti sa zambesti fara retineri, dar te complexeaza aspectul danturii, poti alege sa-ti pui aparat dentar in Ploiesti, la una dintre clinicile stomatologice de top. In acest articol te ajutam sa faci o alegere buna, prezentandu-ti cateva cabinete care se remarca prin calitatea serviciilor, a medicilor si care se bucura de aprecieri din partea pacientilor.

Un aparat dentar este o solutie pe care medicina moderna o ofera in ziua de astazi in mai multe variante: aparate fixe, mobile, invizibile etc. Oricare ar fi alegerea ta, in urma consultarii cu un medic ortodont, poti gasi o varietate de aparate dentare in clinicile bune din Ploiesti.

Cat costa un aparat dentar fix in Ploiesti?

Pretul pentru un aparat dentar fix variaza in Ploiesti, in functie de clinica si de diversi factori. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
Vidadental
Clinica-Verificata
2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500 Ron/arcada
 • Materiale de calitate superioara
 • Echipa profesionista, amabila si atenta la nevoile pacientilor
 • Tratamente si lucrari de ultima generatie
 • Medici cu experienta
 • Comunicarea foarte buna cu pacientii
 • Atmosfera relaxanta
Dr. Dumitrescu
2.470 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.470 Ron/arcada
 • Numeroase servicii, din toate specialitatile stomatologiei
 • Diverse tipuri de aparate dentare
 • Echipamente, materiale si tehnologie de ultima generatie
 • Medic bine pregatit si cu experienta bogata
Hollywood Smile
2.900 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.900 Ron/arcada
 • Medici cu pregatire internationala
 • Materiale de calitate superioara
 • Laborator dentar propriu
 • Diverse tipuri de aparate ortodontice
 • Aparatura performanta
Dr. Bogdan Rizea
2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500 Ron/arcada
 • Spatiu modern si confortabil
 • Abordare prietenoasa
 • Tratamente actuale
 • Varietate de aparate ortodontice
 • Medic cu experienta
InaDent
2.400 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.400 Ron/arcada
 • Aparate dentare de diverse tipuri
 • Aparatura moderna si performanta
 • Materiale de calitate superioara
 • Echipa tanara si competitiva
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Ploiesti unde iti poti pune aparat dentar

Acestea sunt cele mai bune clinici in care iti poti pune aparat dentar in orasul Ploiesti:

1. Vidadental

La clinica stomatologica Vidadental din Ploiesti poti beneficia de aparat dentar si de multe alte servicii. Calitatea tratamentelor este mult influentata de utilizarea materialelor de calitate superioara, ce provin de la laboratoare certificate si, desigur, de echipa de medici, care este bine pregatita si cu experienta. Cele mai recente tehnici si proceduri dentare intra in atentia medicilor de aici, care le aprofundeaza si le transforma intr-o precizie crescuta si un confort sporit al pacientilor. Tratamentele ortodontice sunt realizate cu maiestrie si implicare de catre dr. Raluca Grigore, medic primar si specialist in ortodontie si ortopedie faciala.

Un aparat metalic fix are un pret de 2.500 de lei/arcada, iar unul mobil are un pret de 900 de lei/arcada.

Numerosi pacienti au tinut sa-si exprime parerea pe internet referitor la aceasta clinica si din review-urile lor reiese ca sunt foarte multumiti. Ploiestenii spun ca sunt multe motive pentru care aceasta clinica merita 5 stele (din 5): locatia accesibila, personalul medical profesionist si competent, curatenia, atmosfera relaxanta. Unele persoane spun ca se trateaza in acest cabinet de multi ani si ca nu ar renunta la serviciile sale.

Vezi parerile pacientilor despre Vidadental
Vezi Pareri

2. Dr. Dan Mugur Dumitrescu

In cabinetul dr. Dan Mugur Dumitrescu, medic stomatolog cu experienta de peste 20 de ani, sunt puse la dispozitie servicii numeroase, in acelasi loc, astfel ca daca ai nevoie de un tratament, poti efectua tot aici si o radiografie dentara. Pe langa acestea mai sunt incluse in oferta cabinetului si: chirurgia orala, estetica dentara, igiena si profilaxia, implantologia, parodontologia, ortodontia. Daca iti doresti o dantura uniforma, poti apela la acest cabinet pentru un aparat dentar ceramic, fix metalic, mobil sau mobilizabil, lingual sau Incognito©.

Pretul unui aparat ortodontic fix este de 2.470 de lei/arcada, iar un aparat mobil costa 1.000 de lei/arcada.

Se spune despre aceasta clinica stomatologica, in general, ca este o clinica foarte buna, in care se ofera servicii fara repros. Doctorul stomatolog este foarte apreciat, datorita profesionalismului si a bunei dispozitii cu care isi trateaza fiecare pacient. De asemenea, oamenii au mai remarcat si instrumentarul si aparatura de ultima generatie, precum si materialele de buna calitate. La capitolul nemultumiri, unii au punctat ca preturile sunt foarte mari.

3. Hollywood Smile Center

Numele „Hollywood Smile Center” nu a fost ales intamplator. Profesionistii de aici dispun de pregatire internationala si au o experienta relevanta pentru a le putea oferi tuturor celor care le trec pragul un zambet ca al vedetelor: fara cusur si seducator. In ajutorul specialistilor sunt aparatura de ultima generatie si laboratorul dentar propriu, in care se utilizeaza materiale de calitate superioara. Aparatele dentare care se folosesc in tratamentele ortodontice de aici sunt de mai multe feluri: fixe metalice, opritoare, transparente sau invizibile (Invisalign).

Pretul pentru un aparat dentar fix, metalic este de 2.900 de lei/arcada, iar costul unui aparat mobil ajunge la 1.400 de lei/arcada.

Nivelul de satisfactie al pacientilor este foarte ridicat, potrivit recenziilor din mediul online. Acestia spun ca sunt foarte multumiti de rezultatele tratamentelor si de modul cum au interactionat cu personalul medical. In plus, sunt amintite procedurile fara durere, aparatura de ultima generatie si calitatea aparatelor dentare.

4. Dr. Bogdan Rizea

Serviciile stomatologice din cabinetul Dr. Bogdan Rizea din Ploiesti au in prim-plan o abordare prietenoasa, intr-un cadru relaxant, din care au disparut sunetul specific al aparaturii si mirosul caracteristic. Muzica de relaxare, tablourile moderne si culorile calde ii ajuta pe pacienti sa se simta confortabil si sa scape de teama de dentist. Astfel, ei se pot bucura de servicii si tratamente in liniste si pace: estetica si cosmetica dentara, terapia cariilor, chirurgie, pedodontie, implant dentar, ortodontie etc. Cei care au nevoie de un aparat dentar, au de ales dintr-o varietate de produse: fixe (metalice, ceramice, autoligaturant metalic sau fizionomic, safir, Incognito), mobile, disjunctoare, pendulum, Quad-helix, aparate extraorale.

Pretul pentru un aparat dentar metalic fix este de 2.500 de lei/arcada, iar un aparat mobil costa 700 de lei/arcada.

Pacientii doctorului Bogdan Rizea se declara multumiti de colaborarea cu acesta pentru diverse tratamente. Unii dintre ei spun ca este cel mai bun medic la care iti poti pune aparat dentar in Ploiesti, datorita calitatilor pe care le are: blandete, amabilitate, atitudine pozitiva. Si ceilalti medici primesc aprecieri pentru profesionalismul si priceperea de care dau dovada.

5. Ina Dent

Clinica Dentara Ina Dent este situata in Ploiesti si ofera acces la aparate dentare de diverse tipuri, precum si la alte tratamente moderne si eficiente din stomatologie (endodontie, reabilitari orale, implanturi dentarem estetica dentara etc.). Pe langa aparatura moderna, care se foloseste in clinici dentare din Occident, sunt folosite si materiale de calitate. In plus, echipa este tanara si competitiva, conectata la noile tehnologii in domeniu si cu participari periodice la simpozioane si congrese.

Un aparat dentar metalic fix costa aici 2.400 de lei/arcada, iar un aparat dentar mobil are un tarif de 1.000 de lei/arcada.

In majoritate, pacientii se declara multumiti de experienta sau experientele traite in aceasta clinica stomatologica. Sunt subliniate profesionalismul medicilor, tratamentele care au dus la salvarea dintilor naturali, buna comunicare cu pacientii. Sunt insa si persoane care nu impartasesc acelasi sentiment de multumire si declara ca au ramas cu un „gust amar” dupa diverse experiente, cum ar fi timpul de asteptare ridicat, datorat faptului ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de aparat dentar in Ploiesti, poti alege una dintre clinicile prezentate in acest articol. In fiecare dintre ele, medicii sunt bine pregatiti si lucreaza cu aparatura si materiale moderne, astfel incat sa-ti ofere sansa la un zambet frumos si sanatos.