Meniu

Aparat dentar Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti rapid o clinica stomatologica unde poti beneficia de tratamentul cu aparat dentar in Slatina? In continuare, vei vedea care sunt cele mai reputate cabinete si clinici din apropierea ta, unde profeseaza specialisti in ortodontie si unde se ofera diverse tipuri de aparate dentare.

Pentru mai multe detalii cu privire la tipul de aparat dentar care ti se potriveste, ai nevoie de parerea specializata a unui medic ortodont, care te va ajuta sa faci o alegere corecta in urma unei consultatii, in care evalueaza atat starea danturii, cat si rezultatele investigatiilor imagistice (radiografia panoramica).

La ce clinici stomatologice se pune aparat dentar in Slatina?

Persoanele care locuiesc in Slatina si vor sa beneficieze de tratament ortodontic, adica sa poarte aparat dentar pentru corectarea pozitiei dintilor pe arcada si a malocluziei, pot alege dintre urmatoarele clinici stomatologice, specializate si in ortodontie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
Clinica Victoria
Clinica-Verificata
2.200 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 2.200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Tratamente complete
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi bune
Biodentis
3.000 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 3.000 Ron
 • Servicii la standarde inalte de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism
 • Interes pentru specializare continua
 • Tehnici de ultima ora si aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cat costa montarea unui aparat dentar in Slatina?

In mod similar celorlalte clinici dentare din tara, pretul pentru aparat dentar in orasul Slatina difera de la o clinica stomatologica la alta, in functie de tip si model. Este important ca aparatul ales sa corespunda nevoilor si bugetului tau, iar medicul ortodont e specialistul care te va ajuta sa faci alegerea potrivita.

Pentru tratamente ortodontice in Slatina, te poti adresa urmatoarelor clinici stomatologice:

1. Clinica Victoria

Clinica Victoria este alegerea de top a pacientilor din Slatina care sunt interesati de montarea unui aparat dentar. Aceasta clinica ofera un sistem stomatologic complet, reunind cabinete stomatologice pentru fiecare specializare a medicinei dentare, sectie de radiologie, sali de chirurgie si laborator de tehnica dentara. Calitatea actului medical este garantata atat prin experienta profesionistilor, cat si prin integrarea evolutiei tehnologice in activitatea clinicii, facandu-se investitii constant in aceasta directie. In plus, clinica dispune de consiliu medical specializat pentru diagnosticare si planuri de tratament.

Pentru un aparat fix metalic, pretul este de 2.200 lei/arcada.

Clinica Victoria ofera servicii de inalta calitate, asa cum mentioneaza multi dintre pacientii care si-au relatat pe internet experienta. Colectivul medical se remarca prin profesionalism, corectitudine, amabilitate si pregatire solida. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca se asigura tratamente complete. Clinica este moderna si dotata cu aparatura de ultima generatie, iar atmosfera relaxanta contribuie la experienta placuta a pacientilor. La capitolul preturi, acestea sunt descrise ca fiind accesibile in comparatie cu tarifele practicate de cabinete.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Victoria
Vezi Pareri

2. BioDentis

In Slatina, pentru tratamente stomatologice complexe si de calitate, inclusiv pentru montarea unui aparat dentar, poti alege clinica dentara BioDentis. Echipa medicala din cadrul acestei clinici acopera o gama variata de servicii, din diverse ramuri ale stomatologiei. Obiectivul personalului este de a asigura un grad inalt de confort si calitate superioara in privinta actului medical, motiv pentru care pune accent deosebit pe specializarea continua si participa regulat la seminarii internationale pentru a se pune la curent cu noutatile din domeniul stomatologiei.

La aceasta clinica, aparatul fix metalic are pretul de 3.000 lei/arcada.

Cativa dintre pacientii care au trecut pragul clinicii BioDentis si-au exprimat recunostinta fata de medici prin intermediul recenziilor online. Acestia spun ca serviciile se ridica la standarde inalte de calitate si apreciaza personalul pentru ca tine ritmul cu tehnicile de ultima ora, este profesionist, bine pregatit si foloseste tehnologii moderne. In plus, se utilizeaza aparatura de ultima generatie.

Concluzii

Daca locuiesti in Slatina si ai nevoie de aparat dentar pentru corectarea unor probleme ca malocluzia este important sa alegi medici specialisti cu experienta, deoarece tratamentul ortodontic se intinde pe parcursul a mai mult de un an, mai ales in cazul adultilor.

In acest oras, exista suficienti medici ortodonti care iti pot oferi solutii potrivite nevoilor si bugetului tau, fiind disponibile mai multe tipuri de aparate dentare. Raportul bun calitate-pret si parerile pozitive din partea altor pacienti cantaresc foarte mult in luarea unei decizii atunci cand vine vorba despre tratamentul ortodontic.