Meniu

Aparat dentar Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te gandesti sa-ti pui aparat dentar in Suceava, dar ti-e teama ca rezultatul pe care-l vei obtine nu o sa fie cel la care ai visat? Ei bine, medicii stomatologi care-si practica meseria la diverse clinici si cabinete din oras, dispun de cunostintele necesare pentru a-ti oferi un tratament personalizat, care sa raspunda nevoilor tale.

Daca aspectul estetic are o importanta deosebita pentru tine, atunci clinicile din Suceava iti pun la dispozitie aparate dentare din ceramica si alte materiale, care nu ies in evidenta la fel de mult ca cele metalice. In acelasi timp, daca bugetul este factorul decisiv, exista multe optiuni accesibile din punct de vedere financiar.

Cat costa un aparat dentar in Suceava?

Pretul consultatiei de specialitate, impreuna cu cel al aparatului dentar in Suceava, variaza in functie de clinica. Citind tabelul de mai jos, poti sa descoperi care este pretul de pornire al tratamentului ortodontic la o clinica oarecare din oras si tipul de aparat dentar caruia ii corespunde:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
New Dent
Clinica-Verificata
1.700 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 1.700 Ron
 • Materiale si instrumente de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Gama variata de aparate dentare
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Atmosfera placuta
Rose Dental Expert
1.600 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 1.600 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Gama variata de aparate dentare
 • Formare continua
 • Atmosfera primitoare
CrystalDent
1.600 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 1.600 Ron
 • Aparatura performanta
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Gama variata de aparate dentare
 • Atmosfera placuta
 • Studii si practica in strainatate
Ridere
1.900 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 1.900 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Experienta indelungata
 • Servicii de radiologie dentara
 • Doar cu programare
 • Preturi mai mari ca la alte clinici
Hel Dent
1.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 1.500 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal medical experimentat
 • Diverse aparate ortodontice
 • Conditii depline de igiena si siguranta
 • Experienta de peste 15 ani
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti pune aparat dentar in Suceava

Clinicile din topul de mai jos ofera, printre altele, tratamentul cu aparat dentar in orasul Suceava, insa nu toate dispun de aceleasi modele de aparate ortodontice. Un alt aspect important pe care trebuie sa-l iei in considerare este experienta traita de ceilalti pacienti care au beneficia de serviciile de ortodontie oferite de clinicile de mai jos:

1. New Dent

Echipa multidisciplinara de la New Dent este formata din medici cu experienta, specializati in diverse domenii ale stomatologiei, printre care se numara si tratamentele cu aparate dentare in Suceava. Activitatea clinicii este dedicata furnizarii de servicii dentare complete exceptionale, prin intermediul materialelor si instrumentelor de ultima generatie: miscroscopul endodontic Leica, anestezia computerizata, aparatul de radiologie si alte tehnologii moderne. Clinica pune la dispozitia pacientilor o gama variata de aparate dentare: aparatul ortodontic fix metalic simplu si Damon, cel ceramic, Spark, Win, New Smile, Invisalign si mobil. De asemenea, pacientii pot opta pentru gutiera de contentie sau pentru serviciul de indepartare a aparatului dentar.

Preturile pentru aparate dentare incep de la 1.700 de lei, pentru aparatul ortodontic fix metalic, iar cel din safir costa 2.700 de lei. Aparatul ortodontic mobil costa 900 de lei.

Dintre recenziile acordate clinicii New Dent, cele mai multe sunt pozitive si aduc in discutie rabdarea si amabilitatea medicilor stomatologi, care explica fiecare detaliu al tratamentului in parte. Clinica este frumos amenajata si primitoare, ceea ce-i ajuta atat pe adulti, cat si pe micii pacienti sa se simta mai bine in timpul vizitei la dentist.

Vezi parerile pacientilor despre New Dent
Vezi Pareri

2. Rose Dental Expert

Persoanele care au nevoie de opinia unui specialist in aparate dentare din Suceava, se pot duce la clinica Rose Dental Expert, unde lucreaza Dr. Ungureanu Sorina, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala. In urma unei consultatii de specialitate, in care pacientului i se raspunde la toate intrebarile pe care le are, se alege planul ideal de tratament. Investitiile in echipamente de ultima generatie, dar si formarea continua a personalului medical, reprezinta cele doua aspecte care le permit medicilor sa ofere tratamente de calitate superioara. Printre serviciile de ortodontie de care pot beneficia pacientii se numara tratamentul cu aparat dentar fix metalic, din safir sau de tip Damon, cel cu aparat dentar mobil, aparatul de contentie, indepartarea sau activarea aparatului dentar, cimentarea inelului ortodontic si alipirea unui bracket desprins.

Tarifele pentru aparate ortodontice incep de la 1.600 de lei, pentru aparatul dentar fix metalic si 2.500 de lei pentru cel din safir. Pretul aparatul dentar mobil este de 1.000 de lei.

In recenziile lasate clinicii, pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii Rose Dental Expert au apreciat atentia acordata de personalul medical la detalii, igiena si comunicarea constanta. Profesionalismul, seriozitatea si calitatea sunt cuvintele folosite in mai multe comentarii pentru a descrie activitatea acestei clinici.

3. CrystalDent

Tot pentru o gama variata de aparate ortodontice in Suceava, cei interesati pot vizita cabinetul Crystaldent. Misiunea cabinetului este de a oferi pacientilor servicii stomatologice la nivelul calitativ pe care si-l doresc si totodata, de a oferi solutii adecvate cazurilor complexe, construind relatii bazate pe incredere si de durata cu pacientii. Calitatea serviciilor, profesionalismul echipei si respectul pentru pacienti reprezinta aspectele care ghideaza activitatea cabinetului. De servicii pot beneficia atat adultii, cat si copiii care sunt dusi pentru prima data la un control stomatologic. Aparatele dentare puse la dispozitia pacientilor de acest cabinet sunt aparatul dentar fix metalic, ceramic, din safir si cel mobil.

Preturile aparatelor dentare incep de la 1.600 de lei pentru aparatul dentar fix metalic si 2.600 de lei pentru cel din safir, iar aparatul dentar mobil costa 900 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile cabinetului Crystaldent i-au acordat un rating pozitiv, lucru ce se datoreaza calitatii tratamentelor elaborate in cadrul lui. Pacientii sunt primiti intr-un ambient familial, indiferent ca este vorba de adulti sau de copii.

4. Ridere

Cabinetul stomatologic Ridere, la care oricine poate opta pentru tratamentul cu aparat dentar in Suceava, a fost fondat in anul 2013 si de atunci, medicii continua sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, pentru a oferi servicii la standarde cat mai inalte. De tratamentele ortodontice se ocupa Dr. Alexandru Nichifor si Dr. Iohana Rosu, medici specialisti in ortodontie. Personalul medical crede intr-o abordare strict personalizata si de aceea, pretul corect este comunicat doar in urma unei consultatii cu un medic de specialitate. Pacientii nu pot fi preluati fara programare, asa ca oamenii care isi doresc sa beneficieze serviciile cabinetului trebuie sa sune din timp.

Tarifele pentru aparate dentare pornesc de la aproximativ 1.900 de lei pentru aparatul fix metalic.

Multi pacienti care au vizitat cabinetul stomatologic Ridere au avut parte de o experienta placuta, ceea ce i-a determinat sa revina, dupa cum povestesc chiar ei in recenziile pe care le-au scris. Totusi, exista cazuri in care oamenilor le-a fost imposibil sa se programeze, pentru ca programul cabinetului era mult prea incarcat, sau cazuri in care serviciile nu s-au ridicat la asteptarile lor.

5. Hel Dent

In scopul de a obtine opinia unui dentist din Suceava, pacientii se pot duce la cabinetul Hel Dent, unde isi desfasoara activitatea Dr. Buzdugan Vasilica, medic specialist in ortodontie. Realizarea tratamentelor de calitate este posibila datorita aparaturii de ultima generatie si a echipei de medici cu experienta in domeniul stomatologic. In plus, tratamentele se efectueaza in conditii maxime de siguranta si igiena, pentru a le oferi oamenilor confortul de care au nevoie. Pacientii pot opta pentru aparat ortodontic mobil, aparat fix metalic, ceramic, metalo-ceramic si din safir. Printre celelalte servicii de care pot beneficia se numara contentia fixa, activarea ori indepartarea aparatului ortodontic, inlocuirea arcului fizionomic la cerere, mini implantul etc.

Pretul pentru un aparat ortodontic fix metalic este de 1.500 de lei, iar cel pentru aparatul fix ceramic este de 2.400 de lei. Aparatul fizionomic din safir costa 2.500 de lei si cel mobil, 700 de lei.

Motivul pentru care pacientii au scris recenzii pozitive la adresa cabinetului Hel Dent este calitatea serviciilor stomatologice, care sunt efectuate cu seriozitate si profesionalism. Totodata, unii au fost nemultumiti, intrucat au existat problemele din cauza programarilor care nu au fost respectate.

Concluzii

Prin urmare, nu e dificil sa beneficiezi de tratamentul cu aparat dentar in Suceava, daca iei in considerare informatiile prezentate mai sus. Fiecare caz are particularitatile sale, asa ca nu exista un tratament care sa fie in egala masura benefic pentru toata lumea, ceea ce inseamna ca pentru a alege aparatul ortodontic ideal, trebuie sa te programezi la o consultatie cu un specialist.