Meniu

Aparat dentar Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista o solutie moderna si eficienta pentru a indrepta dintii strambi sau cu alte defecte si o poti descoperi urmand un tratament cu aparat dentar in Targoviste. In acest oras, sunt cateva clinici bine cotate, in care activeaza medici ortodonti cu experienta si care ofera mai multe tipuri de aparate, de la aparate metalice fixe, care sunt cele mai solicitate, si pana la aparate mobile sau inovativele aparate dentare invizibile.

Citeste in continuare pentru a afla la ce clinici din Targoviste sa te programezi pentru un tratament ortodontic de calitate, indiferent ca pacientul este copil, adolescent sau adult!

Cat costa sa-ti pui aparat dentar in Targoviste

Pretul pentru un aparat dentar in Targoviste este diferit, de regula, de la o clinica la alta. Tabelul urmator te poate ajuta sa-ti faci o idee asupra costului estimativ al unui astfel de tratament:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
RG Dental
Clinica-Verificata
2.400 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 2.400 Ron
 • Aparatura si tehnologii performante
 • Echipa medicala specializata
 • Numeroase aparate dentare
 • Preturi accesibile
 • Laborator propriu de tehnica dentara
 • Tratamente fara durere
Etiquette
2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 2.500 Ron
 • Tratamente ortodontice cu numeroase aparate dentare
 • Aparatura performanta
 • Echipa numeroasa de medici specializati in diverse ramuri ale medicinei dentare
 • Interventii nedureroase
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Atmosfera placuta
Clinica Victoria
2.200 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 2.200 Ron
 • Servicii complete de stomatologie
 • Medici tineri si implicati
 • Aparate dentare fixe de mai multe tipuri
 • Bun raport calitate-pret
 • Clinica moderna
 • Aparatura de ultima generatie
Elida Dent
2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 2.500 Ron
 • Sase cabinete stomatologice
 • Aparatura moderna
 • Cabinet special amenajat pentru copii
 • Tratamente ortodontice diversificate
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Echipa tanara si amabila
Perfect Smile
2.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix metalic 2.500 Ron
 • Numeroase tipuri de aparate ortodontice
 • Servicii diverse de stomatologie
 • Echipa implicata si amabila
 • Se respecta orele de programare
 • Medic ortodont cu experienta
 • Mediu placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Targoviste ce ofera tratamente cu aparat dentar

Am identificat cinci clinici stomatologice care ofera tratamente cu aparate dentare in Targoviste si ti le prezentam in continuare, pentru a te ajuta sa descoperi acel loc in care sa fii tratat asa cum iti doresti si sa ai parte de servicii de calitate superioara.

1. RG Dental

O prima optiune pentru cei care vor si au nevoie de un aparat dentar in Targoviste este clinica stomatologica RG Dental, in cadrul careia se afla cabinete performante, dotate cu aparatura medicala avansata si inclusiv cu un laborator de tehnica dentara. In clinica infiintata in 1992 sunt de asemenea tehnologii avansate, cum este tehnologia CAD-CAM, prin intermediul careia se pot efectua lucrari protetice pe suport de titan si zirconiu, precum si fatete sau coroane din ceramica integrala. In privinta aparatelor ortodontice, medicii pun la dispozitie tratamente cu: aparate fixe metalice, aparate Safir, autoligaturant, gutiere transparente Invisalign si aparate dentare linguale.

Pretul pentru un aparat metalic fix este de 2.400 de lei, iar un aparat mobil costa 1.000 de lei.

Recenziile din mediul online arata ca nivelul de satisfactie este foarte ridicat, in privinta calitatii serviciilor. Echipa de la RG Dental este laudata pentru profesionalism si pentru ca face ca fiecare vizita la medicul dentist sa fie una placuta, fara durere si in deplin confort. Oamenii spun chiar ca echipa se completeaza perfect, ca o adevarata familie, si ca amabilitatea este cuvantul care o caracterizeaza cel mai bine.

Vezi parerile pacientilor despre RG Dental
Vezi Pareri

2. Etiquette

Etiquette Medical Center din Targoviste ofera servicii diverse de stomatologie, de la tratamente ortodontice cu aparat dentar si pana la chirurgie dentara, endodontie, implantologie sau protetica dentara. In privinta tipurilor de aparate dentare folosite, exista o mare varietate la aceasta clinica: aparate dentare ceramice, Damon, Incognito, Invisalign, aparate dentare metalice, safir, retainere, aparate dentare mobile si disjunctoare. Dr. Anca Nenovici este specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala in cadrul acestei clinici si alaturi de echipa de specialisti ofera servicii complete de stomatologie.

Pretul unui aparat dentar metalic fix este de 2.500 de lei, pentru o arcada, iar un aparat mobil costa 1.300 de lei.

Personalul bine pregatit, atmosfera placuta, interventiile fara durere si confortul din clinica sunt cele mai vehiculate calitati in recenziile oamenilor. Ei spun ca merg cu incredere la dentist, indiferent de tratamentele pe care le efectueaza, avand in vedere ca de fiecare data au fost tratati cu profesionalism si ca au avut parte de o experienta placuta.

3. Clinica Victoria

Clinica Victoria este un nume in Romania si in Targoviste, in ceea ce priveste serviciile stomatologice de calitate, inclusiv tratamentele cu aparate dentare. In cadrul clinicii sunt oferite servicii complete de stomatologie, intr-o singura locatie, inclusiv de radiologie dentara. Tratamentele ortodontice efectuate la Clinica Victoria se adreseaza si copiilor, si adultilor, care pot opta pentru aparate fixe metalice, din ceramica sau safir.

Pentru un aparat metalic fix, tariful este de 2.200 de lei.

Serviciile oferite de aceasta clinica sunt apreciate de targovisteni, care spun ca medicii sunt pasionati de ceea ce fac, sunt tineri si pun in centrul preocuparilor lor pacientii, explicandu-le pas cu pas ce este de facut. In plus, oamenii mai spun ca raportul calitate-pret este unul avantajos si ca in clinica sunt conditii moderne si aparatura de ultima generatie.

4. Elida Dent

Clinica ElidaDent a fost infiintata in anul 2015 si ofera numeroase servicii stomatologice in Targoviste, inclusiv tratamente cu aparate dentare. Activitatea companiei a debutat cu un singur cabinet, iar in acest moment sunt 6 cabinete stomatologice in cadrul clinicii si un cabinet conceput special pentru micii pacienti. Echipa clinicii este alcatuita din 13 medici, dintre care doi specialisti in ortodontie si ortopedie dento-faciala: dr. Ioana Andreescu si dr. Carmen Gramaticescu. Sunt mai multe tipuri de aparate dentare puse la dispozitie: aparate fixe metalice, din ceramica si safir, cu bracketi autoligaturanti, Damon Clear fizionomic, aparate fixe segmentare, aparate dentare linguale Incognito, dental Clear Alignet, aparate mobile, bimaxilare, functionale si miofunctionale, disjunctor.

Costul unui aparat dentar metalic fix este de 2.500 de lei/arcada, iar un aparat mobil costa 900 de lei.

Multi dintre pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii spun ca experienta a fost placuta si ca vor reveni cu incredere si pentru alte proceduri si tratamente stomatologice. Printre motivele invocate de ei se afla: conditiile bune din clinica, echipa tanara si amabila, curatenia exemplara si serviciile prompte.

5. Perfect Smile

La Perfect Smile, tratamentele cu aparat dentar sunt printre cele mai solicitate servicii stomatologice, in cazul copiilor si adolescentilor. Medicii de aici lucreaza cu mai multe tipuri de aparate ortodontice, cum ar fi: aparate fixe metalice, aparate ceramice, Damon, alignere dentare Spark, aparate mobile, disjunctor. Exista si un medic ortodont in echipa de la Perfect Smile, si anume dr. Husam Soboh, medic specialist ortodontie si ortopedie faciala.

Tariful pentru un aparat dentar metalic fix este de 2.500 de lei/arcada, iar pentru un aparat dentar mobil se va plati suma de 1.000 de lei.

Echipa si serviciile clinicii Perfect Smile sunt apreciate pe internet de pacientii care spun ca merg cu toata increderea la tratamente si pentru igienizari dentare, avand in vedere ca experientele lor nu au implicat durere si ca specialistii isi dau tot interesul. In plus, se spune ca timpul de asteptare este foarte mic si ca in clinica este atmosfera placuta.

Concluziile noastre

Tratamentele ortodontice sunt mult mai eficiente si mai rapide daca se efectueaza in copilarie, iar cei care sunt interesati de aparat dentar in Targoviste au la dispozitie numeroase clinici bune in acest oras. Serviciile de ortodontie sunt asigurate, in aceste clinici, de catre medici cu experienta, care lucreaza cu numeroase tipuri de aparate dentare fixe sau mobile. Pentru a urma un astfel de tratament de indreptare a dintilor, trebuie sa te programezi la una dintre clinici, la un ortodont cu experienta.