Aparat dentar Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru ca zambetul are un rol important in interactiunile zilnice si in imaginea despre sine, persoanele de orice varsta care au dintii incorect aliniati, inghestuiti sau departati pot lua in considerare purtarea unui aparat dentar. In Timisoara, exista numeroase cabinete si clinici stomatologice moderne, care asigura tratamente calitative si propun pacientilor cele mai potrivite solutii pentru obtinerea unui zambet pe masura asteptarilor.

Tratamentul ortodontic, adica tratamentul cu aparat dentar, are numeroase beneficii pentru sanatatea orala si previne consecintele pe care malocluzia le are asupra danturii si asupra increderii in sine. In acest oras, sunt situate foarte multe clinici dentare unde iti poti rezolva toate problemele danturii, inclusiv pe cele de ordin estetic.

Topul clinicilor unde se pune aparat dentar in Timisoara

Locuitorii orasului Timisoara au acces la servicii stomatologice de inalta calitate, indiferent ca vor sa isi puna aparat dentar, sa isi reconstruiasca dantura cu implanturi sau sa mearga la un simplu control de rutina. Daca te numeri printre cei care au domiciliul in acest oras si sunt interesati de tratament ortodontic, urmatorul tabel iti ofera cateva informatii utile despre cele mai reputate clinici dentare pe care le poti alege:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
iSmile Dental
Clinica-Verificata
800-1.300 Euro
 • Pret Aparat dentar 800-1.300 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit, amabil si atent la detalii
 • Curatenie si dotari moderne
 • Mediu placut
Smile Clinic
189-4.500 Euro
 • Pret Aparat dentar 189-4.500 Euro
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Buna comunicare cu personalul de la receptie
 • Curatenie si echipamente moderne
Orto Clinic
250 Euro
 • Pret Aparat dentar 250 Euro
 • Tratamente ortodontice de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Respectarea programarilor
 • Cativa pacienti se declara dezamagiti de atitudinea medicului
Dr. Leahu Dental
600-4.800 Euro
 • Pret Aparat dentar 600-4.800 Euro
 • Servicii de calitate
 • Personal de la receptie amabil
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Curatenie si aparatura performanta
 • Cativa pacienti spun ca unii medici nu sunt suficient de pregatiti
Evodent
300 Euro
 • Pret Aparat dentar 300 Euro
 • Tratamente de calitate
 • Profesionalism si rabdare
 • Dotari moderne
 • Preturi rezonabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru tratamentul cu aparat dentar din Timisoara?  

Alinerea corecta a dintilor si a maxilarului contribuie la masticatie, la imbunatatirea dictiei si scade riscul de dezvoltare a cariilor, iar pacientii din Timisoara care sunt interesati de tratamentul cu aparat dentar trebuie sa se adreseze unui ortodont.

Indicat este ca tratamentul ortodontic sa aiba loc in copilarie, atunci cand medicul stabileste ca dintii nu sunt pozitionati corect. Cu toate acestea, atat copiii, cat si adultii pot sa poarte aparat dentar. Daca locuiesti in Timisoara si vrei sa beneficiezi de tratament ortodontic de inalta calitate, clasamentul de mai jos te va ajuta sa alegi o clinica dentara compatibila cu nevoie si bugetul tau:

1. iSmile Dental

iSmile Dent dintre cele mai bune clinici dentare din Timisoara, pe care o poti alege pentru a iti pune aparat dentar si pentru alte tratamente stomatologice. Pacientii vor gasi aici rezolvare la problemele dentare si vor beneficia de planuri de tratament personalizate, concepute si efectuate de profesionisti orientati pe terapii non-invazive si interesati permanent de noile tehnici din domeniul stomatologiei.

La aceasta clinica, pretul unui aparat dentar variaza intre 800-1.300 euro per arcada.

Aceasta clinica este foarte apreciata de pacienti, lucru ce reiese din numeroasele recenzii pozitive din mediul online. Serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul este bine pregatit, punctual, amabil si foarte atent la detalii. Clinica este moderna, curata si dotata cu aparatura noua. Sunt apreciate promptitudinea, rabdarea si mediul placut din clinica. Multi pacienti spun ca aici au scapat de frica de dentist.

Vezi parerile pacientilor despre iSmile Dental
Vezi Pareri

2. Smile Clinic

Lista celor mai bune clinici stomatologice din Timisoara continua cu Smile Clinic, pe care o poti alege daca intentionezi sa iti pui aparat dentar. Clinica a fost infiintata in anul 2005, iar un trei ani mai tarziu se demara constructia noului sediu. In componenta sa intra sase cabinete, trei sali de asteptare si un departament de radiologie. Obiectivul acestei clinici este de a asigura tratamente stomatologice de inalta calitate, imbinand principii clasice cu tehnici moderne.

Pentru un aparat ortodontic, tarifele variaza intre 189-4.500 euro.

In spatiul virtual, feedback-ul este foarte pozitiv. Numerosi pacienti si-au relatat experienta si spun ca au beneficiat de servicii inalt calitative, care se aliniaza la standarde internationale. Acestia au obtinut rezultatele dorite si recomanda clinica mai departe. Clinica este curata, bine dotata si cadrele medicale sunt caracterizate ca fiind profesioniste, amabile si empatice. Inclusiv personalul de la receptie este laudat pentru atitudinea prietenoasa.

3. Orto Clinic

Daca locuiesti in Timisoara si te afli in cautarea unei clinici stomatologice unde poti beneficia de tratament cu aparat dentar la standarde inalte de calitate, o alegere foarte buna o constituie Orto Clinic. Aici se ofera solutii ortodontice complete pentru pacientii de orice varsta si se asigura tratamente inalt calitative, realizate de medici cu experienta ce folosesc tehnici moderne. Un alt obiectiv pe care il indeplineste clinica este acela al respectarii unor standarde internationale de igiena.

Pretul aparatelor dentare porneste de la 250 euro in aceasta clinica.

Serviciile sunt de inalta calitate, potrivit unui numar mare de pacienti. Acestia au oferit recenzii pe internet, in care au descris experienta pe care au avut-o la clinica si in care si-au exprimat multumirea fata de rezultatele obtinute. Profesionalismul, seriozitatea si amabilitatea sunt cele mai apreciate calitati ale personalului. Ora programarii se respecta, iar cabinetul este curat si dotat cu aparatura de ultima generatie. Desi exista foarte multe opinii pozitive, sunt si cativa pacienti care se declara nemultumiti de atitudinea medicului.

4. Dr. Leahu Dental Clinic

O optiune de top pentru pacientii din Timisoara care au nevoie de aparat dentar este Dr. Leahu Dental Clinic. Detinuta de catre dr. Ionut Leahu, cea mai extinsa retea in domeniul stomatologiei din tara are o prezenta consolidata in 13 orase din Romania. Dupa finalizarea cursurilor la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, dr. Leahu a absolvit masterul in implantologia dentara in Germania si in chirurgie orala si implantologie in Spania. A urmat numeroase cursuri de pregatire in domeniul implantologiei si a fost speaker in cadrul mai multor prezentari din tara.

Pentru aparat dentar, pretul variaza intre 3.000 si 24.000 lei.

Feedback-ul exprimat de pacienti este in mare parte pozitiv, acestia spunand ca au beneficiat de servicii de calitate. Personalul de la receptie este amabil si primitor, iar medicii sunt bine pregatiti, dedicati si atenti la detalii. Mediul de lucru este impecabil si programarile se respecta, iar medicii folosesc aparatura performanta. Exista si cativa pacienti care declara ca experienta lor nu a fost tocmai placuta, spunand ca unii medici nu sunt suficient pregatiti.

5. Evodent

Lista celor mai bune clinici care sunt situate in Timisoara si la care se poate pune aparat dentar este completata de Evodent. De la infiintarea clinicii in 2019 si pana in prezent, au fost efectuate peste 14.000 de tratamente si au fost tratati peste 5.000 de pacienti. Sunt reunite mai multe ramuri ale stomatologiei, iar pacientii isi pot rezolva probleme dentare dintre cele mai complexe. Gama de tratamente este diversificata, iar personalul specializat in diferite discipline ale medicinei dentare foloseste tehnologii care asigura tratamente durabile. Standardele inalte de calitate sunt indeplinite prin folosirea echipamentelor de ultima generatie de catre medici cu pregatire vasta.

Pretul aparatului dentar porneste de la 300 euro.

Referitor la parerea pacientilor despre aceasta clinica, exista foarte multe pareri pozitive exprimate pe internet. Clinica este foarte moderna, bine dotata si sunt disponibile locuri de parcare gratuit in apropiere. Personalul este profesionist, calm, rabdator si explica pe inteles procedurile. Tratamentele stomatologice sunt de calitate, aparatura folosita este de ultima generatie, iar tarifele practicate sunt rezonabile.

Concluzii

Daca iti doresti aparat dentar pentru alinierea corecta a dintilor si pentru un zambet fara probleme, poti beneficia de acest tratament la numeroase clinici stomatologice din Timisoara, in cadrul carora se respecta standarde inalte de calitate si profeseaza medici inalt calificati, care folosesc tehnici de ultima ora si echipamente performante.