Meniu

Aparat dentar Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru ca zambetul are un rol important in interactiunile zilnice si in imaginea despre sine, persoanele de orice varsta care au dintii incorect aliniati, inghestuiti sau departati pot lua in considerare purtarea unui aparat dentar. In Timisoara, exista numeroase cabinete si clinici stomatologice moderne, care asigura tratamente calitative si propun pacientilor cele mai potrivite solutii pentru obtinerea unui zambet pe masura asteptarilor.

Tratamentul ortodontic, adica tratamentul cu aparat dentar, are numeroase beneficii pentru sanatatea orala si previne consecintele pe care malocluzia le are asupra danturii si asupra increderii in sine. In acest oras, sunt situate foarte multe clinici dentare unde iti poti rezolva toate problemele danturii, inclusiv pe cele de ordin estetic.

Topul clinicilor unde se pune aparat dentar in Timisoara

Locuitorii orasului Timisoara au acces la servicii stomatologice de inalta calitate, indiferent ca vor sa isi puna aparat dentar, sa isi reconstruiasca dantura cu implanturi sau sa mearga la un simplu control de rutina. Daca te numeri printre cei care au domiciliul in acest oras si sunt interesati de tratament ortodontic, urmatorul tabel iti ofera cateva informatii utile despre cele mai reputate clinici dentare pe care le poti alege:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Programare Online
Eiffel Praxis
1 Clinica-Verificata
2.500-4.500 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar variaza intre 2.500-4.500 Ron
 • Cabinet modern
 • Design atragator
 • Atmosfera primitoare
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si dedicat
 • Fara frica de dentist
 • Solutii eficiente de tratament
iSmile Dental
2
890-7.414 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar variaza intre 890-7.414 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit, amabil si atent la detalii
 • Curatenie si dotari moderne
 • Mediu placut
Smile Clinic
3
4.448-22.243 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar variaza intre 4.448-22.243 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Buna comunicare cu personalul de la receptie
 • Curatenie si echipamente moderne
Orto Clinic
1.234-3.000 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar variaza intre 1.234-3.000 Ron
 • Tratamente ortodontice de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Respectarea programarilor
Dr. Leahu Dental
1.100-28.000 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar variaza intre 1.100-28.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal de la receptie amabil
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Curatenie si aparatura performanta
Evodent
2.000-3.000 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar variaza intre 2.000-3.000 Ron
 • Tratamente de calitate
 • Profesionalism si rabdare
 • Dotari moderne
 • Preturi rezonabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru tratamentul cu aparat dentar din Timisoara?  

Alinerea corecta a dintilor si a maxilarului contribuie la masticatie, la imbunatatirea dictiei si scade riscul de dezvoltare a cariilor, iar pacientii din Timisoara care sunt interesati de tratamentul cu aparat dentar trebuie sa se adreseze unui ortodont.

Indicat este ca tratamentul ortodontic sa aiba loc in copilarie, atunci cand medicul stabileste ca dintii nu sunt pozitionati corect. Cu toate acestea, atat copiii, cat si adultii pot sa poarte aparat dentar. Daca locuiesti in Timisoara si vrei sa beneficiezi de tratament ortodontic de inalta calitate, clasamentul de mai jos te va ajuta sa alegi o clinica dentara compatibila cu nevoie si bugetul tau:

1. Eiffel Praxis

Cu peste 10 ani de experienta in medicina dentara in Timisoara, Clinica stomatologica Eiffel Praxis pune accent pe tratamente fara durere, personalizate pentru fiecare pacient si pe o diversitate de servicii, in care se includ implantologie, estetica dentara, endodontie, protetica dentara, parodontologie, montare aparat dentar si albire dentara. Recent renovata si retehnologizata, clinica dispune de propriul laborator de tehnica dentara, Green Dental Lab, si de un workflow full digital implementat de peste 3 ani. Pentru aparatul dentar de care ai nevoie, te vei adresa catre dr. Tatiana Solomitcaia, medic ortodont. Fondatorii clinicii stomatologice sunt dr. Cosmin Popescu, medic specialist in implantologie, si tehnicianul dentar Alexandra Popescu.

Pretul pentru un aparat dentar este cuprins intre 2500 de lei si 4500 de lei, in functie de materialul din care este confectionat si de tipul de aparat.

Pacientii sunt multumiti de serviciile de calitate de la Eiffel Praxis si apreciaza ca este un cabinet stomatologic modern, cu design atragator, atmosfera primitoare, aparatura performanta, medici profesionisti, personal amabil si dedicat. Totodata, cei tratati aici spun ca au scapat de frica de dentist si au gasit rezolvarea problemelor de sanatate dentara semnalate medicilor.

Vezi parerile pacientilor despre Eiffel Praxis
Vezi Pareri

2. iSmile Dental

iSmile Dent dintre cele mai bune clinici dentare din Timisoara, pe care o poti alege pentru a iti pune aparat dentar si pentru alte tratamente stomatologice. Pacientii vor gasi aici rezolvare la problemele dentare si vor beneficia de planuri de tratament personalizate, concepute si efectuate de profesionisti orientati pe terapii non-invazive si interesati permanent de noile tehnici din domeniul stomatologiei.

La aceasta clinica, pretul unui aparat dentar variaza intre 890-7.414 Ron.

Aceasta clinica este foarte apreciata de pacienti, lucru ce reiese din numeroasele recenzii pozitive din mediul online. Serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul este bine pregatit, punctual, amabil si foarte atent la detalii. Clinica este moderna, curata si dotata cu aparatura noua. Sunt apreciate promptitudinea, rabdarea si mediul placut din clinica. Multi pacienti spun ca aici au scapat de frica de dentist.

3. Smile Clinic

Lista celor mai bune clinici stomatologice din Timisoara continua cu Smile Clinic, pe care o poti alege daca intentionezi sa iti pui aparat dentar. Clinica a fost infiintata in anul 2005, iar un trei ani mai tarziu se demara constructia noului sediu. In componenta sa intra sase cabinete, trei sali de asteptare si un departament de radiologie. Obiectivul acestei clinici este de a asigura tratamente stomatologice de inalta calitate, imbinand principii clasice cu tehnici moderne.

Pentru un aparat ortodontic, tarifele variaza intre 4.448-22.243 de lei.

In spatiul virtual, feedback-ul este foarte pozitiv. Numerosi pacienti si-au relatat experienta si spun ca au beneficiat de servicii inalt calitative, care se aliniaza la standarde internationale. Acestia au obtinut rezultatele dorite si recomanda clinica mai departe. Clinica este curata, bine dotata si cadrele medicale sunt caracterizate ca fiind profesioniste, amabile si empatice. Inclusiv personalul de la receptie este laudat pentru atitudinea prietenoasa.

4. Orto Clinic

Daca locuiesti in Timisoara si te afli in cautarea unei clinici stomatologice unde poti beneficia de tratament cu aparat dentar la standarde inalte de calitate, o alegere foarte buna o constituie Orto Clinic. Aici se ofera solutii ortodontice complete pentru pacientii de orice varsta si se asigura tratamente inalt calitative, realizate de medici cu experienta ce folosesc tehnici moderne. Un alt obiectiv pe care il indeplineste clinica este acela al respectarii unor standarde internationale de igiena.

In aceasta clinica, pretul aparatelor dentare porneste de la 1.236 lei si poate ajunge pana la 3.000 de lei.

Serviciile sunt de inalta calitate, potrivit unui numar mare de pacienti. Acestia au oferit recenzii pe internet, in care au descris experienta pe care au avut-o la clinica si in care si-au exprimat multumirea fata de rezultatele obtinute. Profesionalismul, seriozitatea si amabilitatea sunt cele mai apreciate calitati ale personalului. Ora programarii se respecta, iar cabinetul este curat si dotat cu aparatura de ultima generatie. Desi exista foarte multe opinii pozitive, sunt si cativa pacienti care se declara nemultumiti de atitudinea medicului.

5. Dr. Leahu Dental Clinic

O optiune de top pentru pacientii din Timisoara care au nevoie de aparat dentar este Dr. Leahu Dental Clinic. Detinuta de catre dr. Ionut Leahu, cea mai extinsa retea in domeniul stomatologiei din tara are o prezenta consolidata in 13 orase din Romania. Dupa finalizarea cursurilor la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, dr. Leahu a absolvit masterul in implantologia dentara in Germania si in chirurgie orala si implantologie in Spania. A urmat numeroase cursuri de pregatire in domeniul implantologiei si a fost speaker in cadrul mai multor prezentari din tara.

Pentru aparat dentar, pretul variaza intre 1.100 si 28.000 lei.

Feedback-ul exprimat de pacienti este in mare parte pozitiv, acestia spunand ca au beneficiat de servicii de calitate. Personalul de la receptie este amabil si primitor, iar medicii sunt bine pregatiti, dedicati si atenti la detalii. Mediul de lucru este impecabil si programarile se respecta, iar medicii folosesc aparatura performanta. Exista si cativa pacienti care declara ca experienta lor nu a fost tocmai placuta, spunand ca unii medici nu sunt suficient pregatiti.

6. Evodent

Lista celor mai bune clinici care sunt situate in Timisoara si la care se poate pune aparat dentar este completata de Evodent. De la infiintarea clinicii in 2019 si pana in prezent, au fost efectuate peste 14.000 de tratamente si au fost tratati peste 5.000 de pacienti. Sunt reunite mai multe ramuri ale stomatologiei, iar pacientii isi pot rezolva probleme dentare dintre cele mai complexe. Gama de tratamente este diversificata, iar personalul specializat in diferite discipline ale medicinei dentare foloseste tehnologii care asigura tratamente durabile. Standardele inalte de calitate sunt indeplinite prin folosirea echipamentelor de ultima generatie de catre medici cu pregatire vasta.

Pretul aparatului dentar variaza intre 2.000 si 3.000 de lei.

Referitor la parerea pacientilor despre aceasta clinica, exista foarte multe pareri pozitive exprimate pe internet. Clinica este foarte moderna, bine dotata si sunt disponibile locuri de parcare gratuit in apropiere. Personalul este profesionist, calm, rabdator si explica pe inteles procedurile. Tratamentele stomatologice sunt de calitate, aparatura folosita este de ultima generatie, iar tarifele practicate sunt rezonabile.

Concluzii

Daca iti doresti aparat dentar pentru alinierea corecta a dintilor si pentru un zambet fara probleme, poti beneficia de acest tratament la numeroase clinici stomatologice din Timisoara, in cadrul carora se respecta standarde inalte de calitate si profeseaza medici inalt calificati, care folosesc tehnici de ultima ora si echipamente performante.