Meniu

Detartraj Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti o curatare in profunzime a danturii, prin indepartarea placii bacteriene si printr-un periaj profesional, poti face detartraj la pret accesibil in Arad, judet in care sunt situate mai multe clinici stomatologice moderne. Aceasta procedura este realizata cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, care au capacitatea de a reduce la minim disconfortul pacientilor.

De regula, detartrajul se face o data la sase luni, insa medicul iti poate recomanda sa vii mai des la cabinet pentru o curatare profesionala daca esti fumator, daca ai implant dentar sau daca porti aparat dentar. Citeste articolul pana la capat pentru a vedea care sunt cele mai bune optiuni de clinici stomatologice din Arad unde poti face detartraj.

Unde poti face detartraj la pret accesibil in Arad?

Arad este unul dintre orasele ce gazduiesc clinici stomatologice moderne, unde pacientii pot beneficia, printre altele, de detartraj la pret bun. Pentru a gasi mai usor o astfel de clinica, poti consulta urmatorul tabel in care vei identifica rapid tarife si informatii esentiale despre activitatea cabinetelor considerate a fi cele mai bune din judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
Dr. Alexa Iulia
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Empatie si grija pentru pacient
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
AR Dental
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Servicii de top
 • Aparatura performanta
 • Materiale de calitate
 • Profesionalism
 • Personal comunicativ
Vivas Dent
350 Ron
 • Pret Detartraj 350 Ron
 • Tratamente stomatologice de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Personal amabil
 • Curatenie
Denta Max
200 Ron
 • Pret Detartraj 200 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Profesionalism
 • Planuri de tratament explicate in detaliu
 • Dotari la standarde occidentale
 • Atmosfera relaxanta
Dr. Hirlav Madalina
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Profesionalism
 • Buna comunicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. Dr. Alexa Iulia

Cabinetul Stomatologic Dr. Alexa Iulia ocupa o pozitie fruntasa in optiunile pacientilor din Arad care vor sa faca detartraj la pret accesibil. Obiectivul cabinetului este de a oferi tratamente de inalta calitate si de a informa corect pacientul. Personalul mizeaza pe tehnici moderne de tratament, in aplicarea carora se foloseste aparatura de ultima ora, ce completeaza experienta medicului dentist generalist.

La acest cabinet, detartrajul costa 250 lei.

Foarte multi pacienti care au ales serviciile acestui cabinet le-au descris ca fiind de calitate, spunand ca au avut o experienta foarte placuta. Cabintul este foarte curat si bine intretinut, la fel si echipamentele folosite. Dr. Alexa Iulia este descrisa ca fiind profesionista, empatica, grijulie si pasionata de meserie. Cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie si atmosfera este placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alexa Iulia
Vezi Pareri

2. Ardental

Ardental este o clinica dentara din Arad unde se asigura tratamente stomatologice de inalta calitate, inclusiv detartraj la preturi avantajoase. Obiectivul clinicii Ardental este de a realiza fiecare tratament intr-un mod profesional si de a atinge cele mai ridicate standarde, precum si de a se dezvolta in permanenta si de a isi imbunatati performantele. In cadrul sau, noii specialisti sunt sprijiniti si beneficiaza de pregatire, fiind organizate inclusiv cursuri in domeniul stomatologiei.

Detartrajul costa 300 lei la aceasta clinica.

In mediul online, pacientii spun ca serviciile medicale oferite de Ardental sunt de top si ca se folosesc cele mai bune materiale. Clinica este foarte bine dotata, fiind prezente mai multe aparate performante. Profesionalismul si amabilitatea sunt doua dintre calitatile personalului. De asemenea, medicii sunt foarte comunicativi si prezinta planurile de tratament intr-o maniera detaliata. La randul lor, preturile sunt notate pozitiv.

3. Vivas Dent

Pentru detartraj la pret bun in judetul Arad, te poti indrepta catre Vivas Dent, clinica stomatologica unde se ofera servicii diversificate, fiind acoperite mai multe ramuri ale medicinei dentare. Clinica dispune de laborator de tehnica dentara si laborator de radiologie 3D. Aici profeseaza o echipa de opt medici specializati in diferite domenii alte stomatologiei, care folosesc aparatura performanta in conformitate cu activitatea cabinetului. Pe langa calitatea tratamentului, colectivul are misiunea de a se perfectiona continuu.

Pretul pentru detartraj dentar porneste de la 350 lei.

Pacientii se declara foarte multumiti de tratamente si spun ca serviciile sunt de inalta calitate. Argumentele din spatele recenziilor pozitive sunt profesionalismul medicilor, precum si amabilitatea acestora si a intregului personal. In plus, curatenia din clinica este remarcabila.

4. Denta Max

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, clinica Denta Max reprezinta una dintre cele mai bune variante daca vrei sa efectuezi detartrajul la pret accesibil intr-o clinica dentara din Arad. Aici, serviciile sunt puse la dispozitia pacientilor de catre colectiv format din cadre universitare, medici si personal calificat. In lista de servicii sunt incluse atat tratamente simple si rapide, cat si proceduri chirurgicale complexe, fiind acoperita o gama larga de specialitati medicale.

Pretul pentru detartraj porneste de la 200 lei.

Majoritatea pacientilor noteaza prin recenzii faptul ca sunt multumiti de rezultate si ca tratamentele sunt de calitate. Planurile de tratament sunt foarte bine structurate si ulterior explicate pacientilor, astfel incat acestia sa poata lua o decizie corecta impreuna cu medicul. Clinica este dotata la standarde occidentale si atmosfera este una relaxanta. Cat despre personal, acesta este caracterizat de profesionalism si seriozitate. Exista si cativa pacienti spun ca preturile sunt prea mari.

5. Dr. Hîrlav Mădălina

Dr. Harlav Madalina este unul dintre medicii stomatologi din Arad pe care ii poti alege pentru efectuarea detartrajului la un pret foarte bun. In cabinetul acesteia, se ofera servicii stomatologice din mai multe discipline ale medicinei dentare, ceea ce inseamna ca poti beneficia de tratamente moderne pentru estetica si ingrijirea danturii. Se utilizeaza tehnologii moderne si materiale de calitate.

Detartrajul are tariful de 250 lei in acest cabinet.

Multe persoane recomanda serviciile acestui cabinet stomatologic, unde spun ca au beneficiat de intreaga atentie a medicului dentist si ca tratamentele nu au fost dureroase. Dr. Hirlav Madalina descrisa ca fiind profesionista, perseverenta, comunicativa si calma, avand o pregatire vasta in domeniul medicinei dentare.

Concluzii

In Arad, numeroase clinici stomatologice includ in lista de servicii detartraj la pret accesibil, oferind un raport bun calitate-pret si punand pe primul loc confortul pacientului si o buna sanatate orala.

Desi nu este o procedura foarte complicata, e indicat sa alegi o clinica dentara cu reputatie buna si recunoscuta pentru calitatea tratamentelor, mai ales ca detartrajul trebuie efectuat periodic si va trebui sa revii atunci cand iti indica medicul.