Meniu

Detartraj Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o igiena orala corespunzatoare si prevenirea afectiunilor dintilor si gingiilor se recomanda periodic efectuarea unei curatari profesionale si a unui detartraj. In Brasov, acesta se poate realiza la una dintre clinicile stomatologice de top din orasul de la poalele Tampei.

Detartrajul este o procedura non-invaziva si nedureroasa, care nu afecteaza in niciun fel structura dintilor si care are ca scop eliminarea tartrului de pe dinti si spatiile interdentare, pentru pastrarea igienei si a sanatatii cavitatii bucale.

Unde se poate face detartraj in Brasov?

Pentru o curatare profesionala riguroasa si un detratraj in Brasov, persoanele doritoare pot merge la una dintre clinicile dentare din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
Esdent
Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pret Detartraj pe dinte 25 Ron
 • Profesionalismul si competenta medicilor
 • Amabilitate fata de pacient si rabdare in explicatii
 • Mana usoara in executarea lucrarilor
 • Atmosfera placuta
Topaltdent
20 Ron
 • Pret Detartraj pe 20 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si deosebit de amabili
 • Cabinete dotate cu echipament ultramodern
 • Proceduri fara durere
 • Preturi accesibile
Dental West
20 Ron
 • Pret Detartraj 20 Ron
 • Toate serviciile sunt concentrate in acelasi loc
 • Personal medical profesionist, empatic si amabil
 • Curatenia si igiena clinicii
 • Ustensile de calitate
 • Aparate de ultima generatie
Unident
25 Ron
 • Pret Detartraj 25 Ron
 • Toate serviciile sunt concentrate in acelasi loc
 • Personal medical profesionist, empatic si amabil
 • Curatenia si igiena clinicii
 • Ustensile de calitate
 • Aparate de ultima generatie
Dent Estet
30 Ron
 • Pret Detartraj 30 Ron
 • Calitatea ridicata a serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Atentia si rabdarea fata de pacienti
 • Ambientul primitor si curat
 • Aparatura de noua generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde poti beneficia de detartraj in Brasov

Referitor la serviciile dentare, pacientii cauta intotdeauna cel mai bun medic sau tehnician care sa execute o lucrare, iar in privinta unui detartraj in Brasov, nu trebuie sa isi faca griji cu privire la rigurozitatea procedurii si competenta personalului, daca alege o clinica din clasamentul urmator:

1. Esdent

Servicii de profilaxie si igienizare se realizeaza in conditii foarte bune la Esdent si nu va fi greu de gasit un cabinet pentru detartraj Brasov. Exista 3 clinici moderne Esdent in oras, cu peste 12 ani de experienta, in care activeaza 28 de medici stomatologi care ingrijesc pacientii cu multa delicatete si maximum de profesionalism.

Tarifele practicate de clinica sunt afisate pe site-ul acesteia. Pentru un detartraj cu ultrasunete se percepe un pret de 25 de lei pe dinte. Exista si un pachet de curatare, care include detartraj si periaj profesional, la un cost de 235 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile clinicilor Esdent din Brasov si le recomanda pentru profesionalismul si competenta medicilor, pentru calitatea lucrarilor, pentru comportamentul impecabil fata de pacient, caracterizat de amabilitate si rabdare in explicatii. Se precizeaza de asemenea ca doctorii au mana usoara in executarea lucrarilor. Unii pacienti reclama experiente mai putin placute cu unii dintre medici, preturi prea ridicate si intarzieri in programari.

Vezi parerile pacientilor despre Esdent
Vezi Pareri

2. Topaltdent

Se poate efectua un detartraj bun la Topaltdent, Clinica Stomatologica si Implantologie Dentara, care ofera pacientilor o gama completa de servicii dentare, realizate cu aparatura de ultima generatie, de catre medici cu ani de experienta. Tratamentele stomatologice vizeaza atat infrumusetarea zambetului, cat si diagnosticarea si tratarea afectiunilor complexe ale cavitatii bucale.

Preturile pentru serviciile Topaltdent sunt afisate pe site-ul clinicii. Pentru cei care cauta detartraj pret Brasov, la acest cabinet stomatologic detartrajul unui dinte costa 20 de lei, iar pentru o arcada se percepe 100 de lei. Un pachet de igienizare (detartraj ultrasunete, periaj profesional, airflow) este la pretul de 450 lei.

Gradul de satisfactie al pacientilor clinicii este foarte ridicat, de 5 stele din 5, pe baza recenziilor lasate. Comentariile consemneaza serviciile de calitate, medicii profesionisti si deosebit de amabili, cabinetele dotate cu echipament ultramodern, proceduri fara durere. De asemenea, se mentioneaza preturile accesibile.

3. Dental West

Serviciile de profilaxie si detartrajul dentar nu lipsesc din cabinetele celor 4 clinici Dental West din Brasov. Reteaua de clinici are peste 20 de ani de experienta in stomatologie si ofera consultatii si proceduri in toate specialitatile stomatologice. Povestea Dental West incepe cu deschiderea primului cabinet in anul 1997, urmat de celelalte clinici in 2006, 2008 si 2016. Personalul medical specializat lucreaza cu profesionalism, ajutat de aparatura performanta, pentru un zambet sanatos al pacientilor.

Tarifele pot fi consultate pe site-ul clinicii. La detartraj, pentru un dinte, tariful este de 20 lei. Detartrajul face parte si dintr-un pachet de igienizare care cuprinde detartraj + periaj + airflow profijet, la pretul de 300 de lei.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile clinicilor Dental West, conform recenziilor lasate pe Google. Ei amintesc de profesionalismul impecabil al medicilor, grija fata de pacienti, rabdarea si empatia in lucrul cu cei care au frica de dentist, curatenia din cabinete. Unii clienti reclama preturile ridicate.

4. Unident

Un detratraj si o curatare profesionala se pot face la Clinica Unident din Brasov, dotata cu tehnica performanta si personal cu inalta calificare. Cabinetul stomatologic face parte din Unident Group, brand medical premium, cu experienta de peste 20 de ani in medicina dentara din Romania, specializat pe stomotalogia cu laser, radiologie dentara 3D, tehnica dentara digitala, microchirurgie faciala si oxygenoterapie hiperbarica.

Lista de preturi poate fi accesata pe site-ul web al clinicii. Pentru detartraj se percepe un tarif de 25 lei pentru un dinte. Pachetul care contine detrartraj ultrasonic, alaturi de consultatia periodica, investigatia interorala cu camera video, periaj profesional, air flow, educatie sanitara si programare pentru mentenanta costa 273 lei, iar daca se adauga decontaminare bacteriana Laser Biolase, pretul pachetului va fi de 380 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile acestei clinici de stomatologie din Brasov. Acestia apreciaza faptul ca toate serviciile sunt concentrate in acelasi loc. De asemenea, se mentioneaza personalul medical profesionist, empatic si amabil, precum si curatenia si igiena clinicii. Nu sunt uitate nici ustensilele de calitate si aparatele de ultima generatie.

5. Dent Estet

Clinica Dent Estet din Brasov este locul ideal in care se poate face un detartraj riguros. Face parte din Grupul Dent Estet, in prezent cea mai complexa retea de servicii stomatologice din Romania, care cuprinde peste 15 clinici in București si alte mari orase din tara, 4 centre integrate de radiologie digitala si singurul departament ATI dintr-o clinica dentara din Romania.

Pretul detartrajului si al pachetelor de profilaxie dentara in care este inclus si detatrajul este afisat pe site-ul clinicilor Dent Estet. Detartrajul costa 30 lei pentru un dinte. In functie de complexitate si tehnologia folosita la curatare, pretul unui pachet de igienizare este cuprins intre 450 lei si 770 lei.

Pacientii se declara satisfacuti de serviciile clinicii din Brasov, remarcand prin intermediul recenziilor, calitatea ridicata a prestatiilor medicale, profesionalismul medicilor, atentia si rabdarea fata de persoanele tratate, ambientul primitor si curat. De asemenea, este amintita aparatura de noua generatie. Unele comentarii spun ca preturile sunt prea ridicate.

Concluzii

Procedura esentiala pentru pastrarea sanatatii orale, detartrajul in Brasov se poate realiza la una dintre clinicile dentare de prestigiu din orasul de la poalele Tampei. Separat sau ca parte a unui pachet de igienizare profesionala, detartrajul se realizeaza aici cu tehnologie moderna, de catre personal experimentat, cu inalta calificare, garantand rezultate deosebite in materie de curatare a dintilor si prevenire a afectiunilor cavitatii bucale, de la carii pana la probleme ale gingiilor cum ar fi parodontoza.