Meniu

Detartraj Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-ai propus sa mergi la stomatologie pentru un detartraj in sector 2, pentru a te deplasa mai confortabil si nu a pierde mult timp, dar inca nu ai gasit clinica sau cabinetul careia/caruia sa i te adresezi? Dupa ce vei citi acest articol scris cu scop informativ, vei bifa misiune indeplinita.

In Bucuresti, in majoritatea cabinetelor si clinicilor dentare se face si detartraj, important este sa identifici unitatea medicala potrivita nevoilor tale.

Ce optiuni ai pentru detartraj in sector 2, Bucuresti?

La modul general, atunci cand doresti sa gasesti o clinica la care sa mergi pentru un serviciu stomatologic, nu incepi sa cauti fara sa-ti stabilesti factorii determinanti pentru decizie – in acest caz, proximitatea fata de locuinta – detartrajul in sector 2, performantele medicale ale dentistilor si costurile implicate. Tabelul de mai jos iti ofera informatii utile, care te vor ajuta sa decizi mai usor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
LLL Dental
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Experienta de nota 10
 • Profesionalismul medicilor
 • Rabdarea si intelegerea fata de pacienti
 • Eficienta tratamentelor
 • Abordarea interdisciplinara
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor
 • Ambient placut
 • Curatenia din interior
 • Intarzieri peste ora programarii
Dentarbre
200 Ron
 • Pret Detartraj 200 Ron
 • Medici profesionisti, centrati pe nevoile pacientului
 • Amabilitatea si empatia personalului
 • Frica de dentist este depasita
 • Proceduri nedureroase
 • Spatiu frumos amenajat
 • Curatenie ireprosabila
Dr. Todosi
200 Ron
 • Pret Detartraj 200 Ron
 • Servicii la cel mai inalt nivel
 • Profesionalismul medicilor
 • Pasiunea cu care se lucreaza
 • Comunicarea excelenta cu pacientul
 • Preturi accesibile
SORIdent
300-400 Ron
 • Pret Detartraj 300-400 Ron
 • Profesionalismul si rabdarea medicului
 • Comunicarea excelenta cu pacientii
 • Delicatetea interventiilor
 • Lipsa durerii
 • Raport bun calitate-pret
 • Unii pacienti sustin ca lucrarile efectuate nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor
Dentist-Who
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Cabinet de exceptie
 • Personalul inspira incredere
 • Medic profesionist si intelegator
 • Curatenie
 • Dotari moderne
 • Sunt si pacienti care sustin ca plombele nu sunt bine finisate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici la care sa mergi pentru un detartraj in sector 2

Topul pe care il poti citi in cele ce urmeaza include unitatile medicale stomatologice din zona de interes pentru tine, putand sa iti ofere detartraj in sector 2, in conditiile despre care poti afla parcurgand randurile de mai jos. Astfel, vei putea sa stii si care este bugetul de care vei avea nevoie.

1. LLL Dental

Ai tot interesul sa mergi pentru un detartraj la o clinica dentara din proximitatea ta, mai ales cand vei afla ca LLL Dental dispune de toate facilitatile si toate specializarile necesare pentru a trata orice fel de problema de stomatologie, inclusiv de radiografie dentara si laborator propriu. Clinica din sectorul 2 al Bucurestiului, cu o traditie de peste 20 de ani, are o echipa de 30 de oameni, bine antrenati in tainele stomatologiei, care impartasesc valori ca profesionalismul, lucrul bine facut si respectul fata de pacient.

O buna comunicare cu pacientii inseamna si informarea corecta cu privire la pretul serviciilor. Din lista cu tarifele clinicii, afisata pe site-ul web, poti afla ca pentru un detartraj cu ultrasunete trebuie sa achiti suma de 300 de lei.

Pacientii LLL Dental considera ca experienta la aceasta clinica este de nota 10, concluzie la care ajung pe baza unor aspecte ca: profesionalismul medicilor, rabdarea si intelegerea manifestate de acestia, eficienta tratamentelor, abordarea interdisciplinara, lipsa durerii in timpul procedurilor, ambientul placut si curatenia din interior. Unii pacientii sustin ca au avut de asteptat peste ora programarii pentru a intra in cabinetul medicului.

Vezi parerile pacientilor despre LLL Dental
Vezi Pareri

2. Dentarbre

La Clinica Dertarbre din sectorul 2 al Capitalei se imbina inspirat serviciile stomatologice cu frumusetea naturii si poate iti vei dori sa faci detartrajul intr-un spatiu inedit amenajat, cu tablouri si decoratiuni care te fac sa te simti intr-o padure sau pe o pajiste inverzita. Pe langa decorul placut, clinica se remarca prin profesionalismul si calitatea actului medical realizat de o echipa de 5 medici specialisti, cu experienta si atentie la nevoile pacientului.

Lista de preturi se poate vizualiza pe site-ul web si cuprinde toate serviciile clinicii, inclusiv detartrajul, pentru care va trebui sa platesti suma de 200 de lei.

Recenziile lasate de pacienti pentru Dentarbre confirma serviciile de calitate ale clinicii. Potrivit acestora, unitatea de stomatologie din sectorul 2 este un loc frumos amenajat, in care activeaza medici profesionisti si seriosi, centrati pe nevoile pacientului. Amabilitatea si empatia sunt aspecte care contribuie la depasirea fricii si a momentelor de tensiune in timpul interventiilor complexe. Procedurile sunt apreciate ca fiind nedureroase, iar curatenia din cabinete, ca ireprosabila.

3. Dr. Todosi

La cabinetul Dr. Todosi din sectorul 2, infiintat de medicul stomatolog dr. Radu Todosi, specializat pe stomatologie generala si pe implantologie, isi ofera serviciile 3 medici, care acopera impreuna consultatii si tratamente in domeniile: implantologie, protetica dentara, endodontie, chirurgie stomatologica si parodontologie, nelipsind, desigur, nici procedurile de profilaxie, cum ar fi detartrajul si curatarea profesionala.

Tarifele percepute de medicii de la Dr. Todosi sunt publicate pe site-ul cabinetului. Pretul unui detartraj este de 200 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile acestui cabinet stomatologic. Ei apreciaza in special experienta la medicul Radu Todosi, pe care il considera ca fiind cel mai bun dentist. In general, aspectele cel mai des mentionate se refera la profesionalismul medicilor, pasiunea pe care o depun in lucrarile efectuate cu grija, comunicarea excelenta cu pacientul, serviciile la cel mai inalt nivel si preturile accesibile.

4. SORIdent

SORIdent este cabinetul medicului dr. Sorin-Bogdan Dragnea, medic dentist cu specializare in implantologia orala, cu o experienta de peste 15 ani si o preocupare permanenta pentru imbunatatirea perfomantelor in tratamentul pacientilor, manifestata prin cercetare si participarea cu lucrari stiintifice la numeroase congrese si conferinte ale stomatologilor din tara si de peste hotare. Ca orice dentist care se respecta, medicul acorda o importanta deosebita masurilor de profilaxie si vei putea beneficia de un detartraj profesional eficient si fara durere la acest cabinet din sectorul 2.

Lista de preturi pentru tratamentele si procedurile efectuate de medicul Sorin Dragnea este publicata pe site-ul web al cabinetului. Pentru un detartraj se percepe o suma cuprinsa intre 300 si 400 de lei, in contul carora vei primi si un periaj profesional cu air flow.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile acestui medic, pe care il recomanda pentru profesionalism si rabdare, pentru comunicarea excelenta cu pacientul, pentru delicatetea interventiilor, lipsite de durere, pentru rezultatele deosebite si pentru un bun raport calitate-pret. Sunt si persoane care sustin ca lucrarile efectuate nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

5. Dentist-who

La cabinetul Dentist-who poti accesa o serie de servicii stomatologice printre care detartraj dentar, albire dentara, implant dentar, coroane si punti de zirconiu, proteze scheletate, bijuterii dentare, proceduri menite sa contribuie la integrarea sociala a pacientilor. Refacerea fizionomiei si esteticii, dar si a functiei de masticatie sunt prioritare pentru echipa clinicii din sectorul 2, alcatuita din medici specializati, cu nenumarate ore de practica si lucrari realizate.

Preturile pentru serviciile si tratamentele stomatologice la Dentist-who pot fi consultate pe site-ul cabinetului. Un detartraj cu periaj profesional si airflow are pretul de 250 lei.

Multumirea pacientilor pentru serviciile de la acest cabinet din sectorul 2 al Bucurestiului se reflecta in recenziile lasate pe Google. Ei apreciaza ca este un cabinet de exceptie, foarte curat si modern, cu un medic deosebit, profesionist, intelegator si care inspira incredere. Pe de alta parte, sunt si cativa pacienti care sustin ca plombele realizate aici nu sunt finisate bine.

Concluzii

Grija pentru sanatatea dintilor si prevenirea problemelor de sanatate orala trebuie sa fie o preocupare constanta, iar vizita la dentist si curatarea profesionala periodica nu trebuie sa fie o corvoada, ci trebuie sa se desfasoare in proximitatea ta, de aceea articolul de mai sus iti poate servi drept ghid in orientarea catre cel mai bun cabinet in care poti beneficia de un detartraj in sectorul 2.

Accesibilitatea si serviciile de calitate, precum cele ale clinicilor si cabinetelor din clasamentul de mai sus, sunt factori hotaratori datorita carora nu vei mai fi tentat/-a sa amani vizita in scop profilactic la medicul stomatolog.