Meniu

Detartraj Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Placa bacteriana si tartrul de pe suprafata dintilor pot fi responsabile pentru multe dintre afectiunile dentare, de aceea este necesara o curatare profesionala, de preferinta la un cabinet stomatologic din proximitatea ta, caruia sa te adresezi pentru detartraj in Bucuresti sector 4. Capitala este locul in care pacientii au acces la o diversitate de servicii pentru sanatatea dentara si poate fi dificil sa le identifici pe cele mai calitative.

Articolul de fata a fost alcatuit pe baza unei cercetari temeinice si iti poate servi drept ghid de orientare in identificarea cabinetului dentar din Bucuresti sector 4, in care sa soliciti un detatraj.

Cat costa un detartraj in Bucuresti sector 4?

Conditiile de acces la un detartraj in Bucuresti sector 4 sunt importante pentru tine, iar pretul este, desigur, una dintre ele. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor stomatologice care ofera servicii de profilaxie dentara, precum si tarifele percepute pentru un detartraj, de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
Clinica Dr. Melnic
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret pachet Detartraj 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Amabilitatea personalului
 • Rabdare si empatie in abordarea pacientilor de toate varstele
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor
 • Aparatura ultramoderna
Dentaline
250 Ron
 • Pretul pentru un pachet de Detartraj porneste de la 250 Ron
 • Experiente placute
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul impecabil al medicilor
 • Aparatura ultraperformanta
 • Personal amabil
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor
 • Cele mai bune solutii de tratament
Dr. Aristide
150 Ron
 • Pretul pentru un pachet de Detartraj porneste de la 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Mana usoara, pentru interventii fara durere
 • Tratamente reusite
 • Programari nerespectate
Rana Art Dent
300 Ron
 • Pretul pentru un pachet de Detartraj porneste de la 300 Ron
 • Echipa bine pregatita, profesionista
 • Personal comunicativ si prietenos
 • Medicii inspira incredere pacientilor
 • Tratamente prompte, eficiente si durabile
 • Proceduri fara durere
 • Rezultate bune si la copii
Perfect Smile Studio
250 Ron
 • Pretul pentru un pachet de Detartraj porneste de la 250 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Proceduri lipsite de durere
 • Profesionalism si meticulozitate
 • Dotari moderne
 • Tratamente de succes
 • Atmosfera relaxata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici stomatologice in care poti face detartraj in Bucuresti sector 4

Iti plac lucrurile facute temeinic, iar un detartraj in Bucuresti sector 4 nu face exceptie de la acest principiu. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta orala, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre dotarile cu echipamente, despre competentele medicilor stomatologi, precum si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica Dr. Melnic

La Clinica Dr. Melnic din Bucuresti sector 4, pacientii pot beneficia de implant dentar, tratamentul bolii parodontale, ortodontie si endodontie la standarde inalte de calitate, realizate cu tehnologii de varf, precum si de servicii de profilaxie dentara – detartraj si curatare profesionala. Te vei adresa pentru indepartarea tartrului catre dr. Catalina Fleancu, medic specialist in parodontologie, sau catre dr.  Tatiana Moisei, medic specialist chirurgie dento-alveolara si estetica faciala. Clinica dispune de  trei centre, toate amplasate pe strada Biserica Alexe din Capitala, in care poti conta pe competentele si experienta unei echipe alcatuite din 20 de medici stomatologi cu o buna pregatire profesionala. Fondatorul si coordonatorul cabinetelor dentare este dr. Ion Melnic, medic specialist in chirurgie dento-alveolara, cu bogata experienta clinica, cel care a infiintat primul cabinet Dr. Melnic, in urma cu peste 16 ani.

Un pachet de igienizare profesionala, in care este inclus detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, airflow si fluorizare, potrivit informatiilor de pe site-ul cabinetelor, are pretul de 300 de lei.

Pacientii clinicii se declara multumiti de prestatiile clinicii. Ei apreciaza  serviciile de calitate, profesionalismul si dedicarea medicilor, amabilitatea personalului, rabdarea si empatia in abordarea persoanelor de toate varstele, aparatura ultramoderna si lipsa durerii in timpul procedurilor. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dr. Melnic
Vezi Pareri

2. Dentaline

Clinica stomatologica Dentaline din Bucuresti sector 4 utilizeaza tehnologii digitale inteligente de ultima generatie, pentru tratamente personalizate, cu rezultate predictibile, de ortodontie, protetica, chirurgie orala, detartraj dentar, estetica dentara, extractii, fatete dentare, implant dentar, parodontologie, profilaxie, radiologie dentara, pedodontie, tratamente de canal si terapia cariilor dentare. Detartrajul se realizeaza in cadrul unor sedinte periodice de profilaxie dentara, recomandate o data la 6 luni, cu o durata de 50 de minute. Sedintele includ detartraj cu ultrasunete, periaj profesional + airflow, fluorizare si anamneza – evaluarea starii de sanatate orala si sfaturi personalizate de igiena.

In functie de complexitatea tratamentului si de metodele utilizate, cu sau fara air flow, pretul unei sedinte de igienizare profesionala a dintilor se situeaza intre 250 si 300 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru activitatea clinicii, pacientii considera ca au avut experiente placute la Dentaline si recomanda clinica pentru serviciile de calitate, profesionalismul impecabil al medicilor, aparatura ultraperformanta si amabilitatea personalului. Totodata, persoanele tratate aici au fost placut surprinse de lipsa durerii in timpul procedurilor si considera ca au beneficiat de cele mai bune solutii de tratament pentru problemele dentare.

3. Dr. Aristide

La Cabinetul stomatologic Dr. Aristide din Bucuresti sector 4, poti accesa o paleta completa de servicii de sanatate orala: profilaxie – detartraj, periaj profesional, air flow si fluorizare, odontoterapie, endodonție, protetica, pedodontie, ortodontie sau implantologie. Dupa cum arata si diversitatea specializarilor si tratamentelor, clinica se adreseaza pacientilor de toate varstele. Medicul Dan Aristide, stomatolog cu experienta si pasiune fata de profesie, coordoneaza o echipa de medici competenti, cu diverse pregatiri de specialitate. Sub umbrela brandului Dr. Aristide functioneaza un cabinet dentar in sector 4 si unul in sector 1.

Tarifele se pot verifica pe site-ul cabinetelor Dr. Aristide. Detartrajul te va costa aici 150 de lei pentru o arcada, deci 300 de lei pentru intreaga dantura.

Pacientii sunt in general incantati de experienta inregistrata in aceasta clinica, de serviciile de calitate, de profesionalismul medicilor, de mana usoara cu care executa procedurile si de eficienta tratamentelor aplicate. Unele persoane sunt nemultumite de micile intarzieri in onorarea programarilor.

4. Rana Art Dent

Clinica Rana Art Dent din Bucuresti sector 4 si-a castigat reputatia in special pentru serviciile excelente in implantologie dentara, prestate de dr. El-Rabah Rabah, medic stomatolog cu o experienta de peste 30 de ani, insa pacientii se pot adresa aici si pentru detartraj, albirea dintilor, fluorizare, chirurgie dentara, stomatologie laser si ortodontie. Tratamentele se efectueaza in trei cabinete dotate cu aparatura noua, performanta si sunt adresate atat adultilor, cat si copiilor. Pachetul profilactic, alcatuit din detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si air flow, are ca principale beneficii prevenirea cariilor si mentinerea albului natural al dintilor.

Toate serviciile dentare oferite de clinica si preturile aferente acestora pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru detartraj, se poate opta intre pachetul de igienizare care contine detartraj cu ultrasunete + periaj profesional + air flow, la pretul de 350 de lei, sau pentru detartraj ultrasunete + air flow, la pretul de 300 de lei.

Pacientii clinicii sunt multumiti de prestatiile echipei bine pregatite, profesioniste, alcatuita din oameni comunicativi, prietenosi, care insufla incredere si efectueaza tratamente prompte, eficiente si durabile. Recenziile din mediul online mai consemneaza proceduri fara durere si rezultate bune chiar si cu cei mai mici dintre pacienti.

5. Perfect Smile Studio

Serviciile de profilaxie de la clinicile Perfect Smile Studio din Bucuresti sector 4 includ detartraj, periaj profesional, air flow si fluorizare topica, alaturi de o paleta larga de tratamente stomatologice in diverse specialitati de medicina dentara: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, endodontie, ortodontie, parodontologie, implantologie, protetica si estetica dentara. Clinica este deservita de o echipa alcatuita din noua medici stomatologi tineri, entuziasti si bine pregatiti, care utilizeaza metode moderne si aparatura performanta pentru rezultate remarcabile in sanatatea orala. Te poti adresa pentru detartraj oricareia dintre cele doua cabinete Perfect Smile Studio din sectorul 4 al Capitalei.

Pachetul detartraj + periaj profesional are aici pretul de 250 de lei. Pentru pacientii care doresc o igienizare si mai profunda, clinica pune la dispozitie pachetul detartraj + periaj profesional + air flow, la pretul de 300 de lei.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile clinicii si recomanda serviciile la standarde inalte, procedurile lipsite de durere, profesionalismul si meticulozitatea medicilor, dotarile moderne si tratamentele de succes efectuate aici. Persoanele care au fost tratate aici vorbesc si de atmosfera relaxata, in care frica de dentist este eliminata.

Concluzii

Este simplu sa te ocupi de preventia cariilor si de pastrarea sanatatii gingiilor cu servicii periodice de profilaxie la clinici de top, in care poti face detartraj in Bucuresti sector 4, ca parte a unui pachet complet de igienizare cu beneficii multiple. In cabinetele medicale de top care figureaza in clasamentul prezentat in acest articol, vei putea accesa servicii la standarde inalte de calitate, cu metode moderne si medici profesionisti, dedicati profesiei.

Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre centrele de stomatologie din Bucuresti sector 4, cu siguranta vei gasi mult mai usor clinica de care ai nevoie pentru efectuarea unui detartraj atat de important pentru sanatatea orala.