Meniu

Detartraj Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Majoritatea pacientilor care solicita efectuarea procedurii de detartraj in Cluj o fac pentru a isi mentine dantura sanatoasa si pentru a preveni afectiunile gingivale. In unele cazuri, medicii recomanda efectuarea acestui tratament inainte de inceperea unor interventii complexe, deoarece tartrul si placa bacteriana trebuie indepartate in prealabil.

In judetul Cluj exista numeroase cabinete si clinici stomatologice, iar aceasta procedura este una dintre cele mai frecvente. Detartrajul presupune indepartarea tartrului si a bacteriilor care se depun pe dinti si care nu pot fi eliminate prin periajul zilnic. Aceasta igienizare a dintilor rezulta intr-un zambet sanatos si promoveaza sanatatea orala.

Top clinici stomatologice unde poti face detartraj in Cluj

Cluj este unul dintre judetele in care serviciile stomatologice sunt de calitate inalta, iar detartrajul este doar una dintre cele mai efectuate proceduri in cadrul unor clinici renumite. Daca esti in cautarea unui cabinet pentru a beneficia de curatarea profesionala a dintilor, urmatorul tabel iti va fi de folos, deoarece prezinta pe scurt cele mai bune optiuni ale pacientilor din aceasta zona a tarii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
Programare Online
Clinica Prodent
1 Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pret unui Detartraj porneste de la 160 Ron
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Profesionalism
 • Tehnologia avansata
 • Aparaturi moderne
 • Act medical corect
 • Tratament personalizat
 • Rezultate rapide si precise
 • Curatenie impecabila
AnaDent
2
155 Ron
 • Pretul unui pachet de Detartraj porneste de la 155 Ron
 • Act medical de calitate
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura moderna
Dentocalm
3
380 Ron
 • Pret pachet Detartraj 380 Ron
 • Clinica noua si cu un design modern
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate excelente
 • Atitudine profesionista si empatica
 • Locatie centrala si locuri de parcare disponibile
EB Dent
160 Ron
 • Pret Detartraj 160 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Igiena si dotari moderne
 • Preturi rezonabile
 • Profesionalism
DentaCare
150 Ron
 • Pretul unui Detartraj porneste de la 150 Ron
 • Interventii confortabile
 • Act medical de calitate
 • Atentie la detalii
 • Preturi accesibile
Dent Complet
100 Ron
 • Pretul unui pachet de Detartraj porneste de la 100 Ron
 • Profesionalism
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Personal bine pregatit
 • Curatenie si dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru efectuarea detartrajului in Cluj

Deoarece optiunile de clinici stomatologice sunt foarte numeroase in Cluj, persoanele care vor sa isi faca detartraj vor gasi cu siguranta chiar in apropierea lor un cabinet foarte bun. Totusi, exista si alte criterii care trebuie luate in calcul la alegerea clinicii, cum ar fi calitatea serviciului sau usurinta in comunicarea cu personalul.

In acest sens, clasamentul de mai jos surprinde cateva dintre informatiile care te-ar putea interesa despre clinicile de top din acest judet:  

1. Clinica Prodent

O optiune fiabila pe care o poti lua in considerare in Cluj atunci cand vrei sa beneficiezi de un detartraj de calitate este reprezentata de clinica Prodent. Serviciile de igienizare sunt puse in aplicare de un personal medical bine pregatit si bine echipat, astfel incat rezultatele obtinute sa fie rapide si eficiente. Din cadrul echipei se remarca activitatea dr. Ana Tihon, medic specializat in stomatologie generala. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi, unde s-a specializat pe stomatologie generala, endodontie protetica si estetica dentara. Aceasta pune in aplicare cu profesionalism si tehnicile de igienizare dentara, printre care se numara si detartrajul ultrasonic, airflow NSK si periaj profesional. Durata aproximativa a unei sedinte curatare este cu aproximatie de 45 de minute, timp in care se utilizeaza aparaturi si echipamente moderne, pentru obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp scurt. 

Pretul pentru un detartraj profesional porneste de la 160 lei. 

Buna pregatire, implicarea, profesionalismul si empatia de care medicii dau dovada in cadrul acestei unitati stomatologice sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii se declara multumiti. Tehnologia avansata din cadrul clinicii si aparaturile moderne contribuie semnificativ la elaborarea unui act medical corect si personalizat in functie de necesitatile fiecarei persoane. Rezultatele obtinute sunt rapide si pe masura asteptarilor, iar clinica este de o curatenie impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Prodent
Vezi Pareri

2. AnaDent

Clinica stomatologica AnaDent din Cluj, situata in centrul orasului, ofera pacientilor o gama variata de servicii stomatologice, atat pentru adulti, cat si pentru copii, printre care si detartrajul dentar. Cu un personal din care fac parte 18 medici, in clinica se rezolva problemele danturii si ale cavitatii bucale de complexitate mica sau mare, atat de estetica, precum si functionale.

Privitor la tarife, detartrajul cu ultrasunete supragingival si periaj are pretul de 155 lei/arcada. Pentru detartraj cu ultrasunete, periaj si air flow, pacientii vor plati 250 lei/arcada. Tariful pentru un detartraj subgingival profund este 230.

Pacientii si-au exprimat aprecierea fata de serviciile acestei clinici prin intermediul unor recenzii publicate pe internet. Acestia spun ca procedura a fost realizata cu profesionalism si ca rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor. Un avantaj important il reprezinta comunicarea foarte eficienta dintre medic si pacient. Profesionalismul, seriozitatea si empatia sunt principalele calitati ale personalului. Atmosfera este una placuta, iar medicii interactioneaza impecabil chiar si cu cei mai mici pacienti.

3. Dentocalm

Din lista celor mai bune optiuni de clinici localizate in Cluj unde poti beneficia de detartraj face parte si Dentocalm. Detartrajul este doar unul dintre serviciile stomatologice disponibile in cadrul clinicii, unde se efectueaza tratamente din toate specializarile medicinei dentare, inclusiv dintre cele mai complexe. Aici profeseaza medici cu experienta vasta, consolidata prin studii si prin participarea la congrese nationale si internationale.

Asa cum indica lista de preturi, pentru detartraj, periaj profesional si air-flow pacientii vor plati 380 lei.

Numeroasele recenzii pozitive din mediul online denota faptul ca serviciile acestei clinici sunt de inalta calitate, intrucat foarte multi pacienti spun ca au avut o experienta placuta si ca au obtinut rezultate excelente. Atitudinea profesionista, empatica si amabila a personalului constituie unul dintre punctele forte ale clinicii. Mai sunt subliniate si alte aspecte pozitive, precum aparatura moderna, locatia centrala si disponibilitatea locurilor de parcare.

4. EB Dent

Pentru detartraj, dar si pentru alte servicii stomatologice, poti alege EB Dent, una dintre optiunile de top ale pacientilor din Cluj. Cu o capacitate in continua dezvoltare, aceasta clinica asigura numeroase tratamente stomatologice si prioritizeaza folosirea unei aparaturi de ultima generatie. A fost fondata de catre Dr. Bebeselea Sterp Elena, care dupa absolvirea studiilor de specialitate in domeniul medicinei dentare a profesat in cadrul UPU Cluj-Napoca, departamentul de stomatologie.  

Pretul pentru detartraj ultrasonic supragingival si subgingival este de 160 lei. Pentru detartraj si periaj profesional, tariful este de 200 lei. Pentru fluorizare, pacientii vor achita 50 de lei in plus. Daca aleg pachetul detartraj, air flow si fluorizare, pretul este de 300 lei.

Recomandarile din mediul online reflecta faptul ca EB Dent este una dintre cele mai apreciate clinici din judet. Cei mai multi pacienti recomanda serviciile clinicii, pe care le descriu ca fiind de foarte buna calitate. In locatie se respecta masuri stricte de igiena si dotarile sunt de ultima generatie. Rezultatele corespund asteptarilor, iar personalul este descris ca fiind profesionist, rabdator si amabil. Programarile se respecta, iar preturile sunt foarte rezonabile.

5. DentaCare

In Cluj, poti face detartraj la numeroase clinici de top, intre care si DentaCare. Serviciile stomatologice sunt puse la dispozitia pacientilor de catre o echipa de specialisti care se informeaza permanent cu privire la noutatile din domeniu si care isi consolideaza experienta prin participarea la congrese si cursuri de perfectionare nationale sau internationale. Aici se acopera o gama completa de tratamente stomatologice, ceea ce inseamna ca se poate rezolva orice problema dentara.

In ceea ce priveste tarifele, detartrajul costa 150 lei/arcada. Poti alege curatarea profesionala, care include detartraj si jet activ de bicarbonat, la pretul de 200 lei/arcada.

Multi dintre cei care au trecut pragul clinicii au decis sa isi relateze experienta si pe internet. Acestia spun ca au beneficiat de interventii rapide si confortabile, pentru care au fost folosite echipamente de inalta calitate. Activitatea personalului este descrisa de profesionalism si rabdare. Atentia la detalii, curatenia si promptitudinea sunt alte avantaje ale clinicii. Preturile sunt accesibile si comunicate de la prima consultatie.

6. Dent Complet

Daca ai ales sa mergi la o clinica din Cluj pentru detartraj, una dintre cele mai bune variante este Dent Complet. Medicii specialisti din cadrul acestei clinici si-au reunit experienta acumulata pe parcursul anilor de studii si profesare in domeniu pentru a oferi tratamente de inalta calitate pacientilor. Echipa multidisciplinara dezvolta planuri de tratament adaptate fiecarui pacient, mizand pe tehnologii de ultima ora.

Pretul unei igienizari profesionale airflow/detartraj are pretul cuprins in intervalul 100-400 lei la aceasta clinica.

Dintre pacientii care si-au exprimat online concluziile despre experienta avuta, cei mai multi spun ca au obtinut rezultatele mult dorite si ca au gasit acolo o echipa de profesionisti. Personalul este bine pregatit, pasionat de meserie, empatic si rabdator. Conditiile de igiena sunt excelente, iar in clinica sunt prezente dotari si tehnologii moderne. Sunt exprimate si cateva pareri mai putin pozitive, de catre pacienti care s-au declarat nemultumiti de preturi si de timpul de asteptare.

Concluzii

Numarul de clinici moderne din Cluj in care se efectueaza tratamente profilactice, adica detartraj si igienizare profesionala, este foarte generos. In functie de buget si de asteptari, poti gasi rapid o clinica in care sa beneficiezi de servicii calitative.

Raportul calitate-pret si abordarea personalului sunt principalele criterii de care trebuie sa tii cont la alegerea unei clinici. Poti face detartraj in Cluj la pret accesibil, in cadrul unor cabinete unde profeseaza medici cu experienta, ce folosesc tehnologii in conformitate cu ultimele tendinte, ceea ce inseamna tratamente eficiente si nedureroase.