Meniu

Detartraj Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre procedurile stomatologice prin care poti preveni numeroase probleme dentare si afectiuni gingivale este cea de detartraj. In Constanta, dentistii utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru indepartarea depunerilor de tartru si a placii bacteriene, care pun in pericol sanatatea orala.

Pentru un zambet sanatos si fara probleme, medicul stomatolog iti va recomanda sa faci periodic detartraj si periaj profesional. Dupa aceasta procedura, dintii sunt mai curati si respiratia mai proaspata, iar petele aparute din cauza tartrului vor fi eliminate. Poti merge la numeroase clinici dentare din Constanta pentru efectuarea acestui tratament in cele mai bune conditii si la pret accesibil.

Cele mai bune clinici stomatologice pentru detartraj din Constanta

Detartrajul este un tratament de profilaxie dentara disponibil in cadrul clinicilor dentare din Constanta, unde medicii stomatologic au adoptat cele mai noi tehnici pentru a asigura un tratament eficient, rapid si confortabil. Daca vrei sa identifici o clinica dentara compatibila cu bugetul si asteptarile tale, poti consulta urmatorul tabel:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj Constanta
Rating
Website
Orizont Dent
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Detartraj 200 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate ireprosabila
 • Colectiv bine pregatit
 • Amabilitate
 • Aparatura ultramoderna
Infinity Digital Dent
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Tehnologii de ultima ora
 • Raport bun calitate-pret
 • Atitudine pozitiva si profesionalism
 • Amabilitate
Step Dental
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Profesionalism si implicare
 • Preturi foarte bune
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
Toldimed
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Act medical stomatologic de calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Amabilitate
 • Tehnologie avansata
 • Raport calitate-pret satisfacator
DaVinci Dental Clinic
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Personal bine pregatit
 • Empatie si profesionalism
 • Buna comunicare
 • Clinica primitoare si curata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici dentare pentru detartraj in Constanta

Efectuarea periodica a detartrajului dentar contribuie la prevenirea unor afectiuni stomatologice grave, iar medicii stomatologi din Constanta le asigura pacientilor confort in timpul procedurii, prin folosirea celor mai avansate instrumente si prin aplicarea de anestezie locala atunci cand este nevoie.

Daca ai cautat pe Google “detartraj pret Constanta” si ai gasit acest articol, in continutul sau vei putea gasi tarifele practicate de cele mai bune clinici stomatologice din Constanta pentru aceasta procedura. Iata care sunt informatiile pe care trebuie sa le cunosti despre alegerile de top:

1. Orizont Dent

Topul celor mai bune clinici dentare din Constanta pentru efectuarea detartrajului incepe cu Orizont Dent, care a fost infiintata in 2015 si de atunci ofera multiple servicii stomatologice. La aceasta clinica, isi desfasoara activitatea specialisti cu experienta in domeniul medicinei dentare, al caror obiectiv este de a identifica cele mai potrivite planuri de tratament pentru fiecare pacient. Acestia mizeaza pe tratamente nedureroase si pe metode de preventie, asigurand proceduri din mai multe ramuri stomatologice.

La aceasta clinica, detartrajul costa 200 lei/arcada.

Pacientii care au trecut pragul clinicii spun ca serviciile stomatologice sunt de o calitate ireprosabila si ca aici au avut parte de o experienta placuta. Personalul lucreaza igienic si foloseste aparatura ultramoderna, iar ambientul din clinica este placut. Intregul colectiv este bine pregatit, amabil, comunicativ, rabdator si profesionist. Multi pacienti spun ca medicii din aceasta clinica i-au ajutat sa treaca peste frica de tratamente stomatologice.

Vezi parerile pacientilor despre Orizont Dent
Vezi Pareri

2. Infinity Digital Dent

Lista celor mai bune alegeri de clinici stomatologice din judetul Constanta pe care le poti alege pentru detartraj continua cu Infinity Digital Dent. Asa cum sugereaza si numele, aceasta clinica ofera servicii moderne, gazduind o echipa medicala cu expertiza in mai multe discipline ale stomatologiei. Clinica a fost infintata de catre dr. Amer Hijazi, a carui activitate clinica se intinde pe parcursul a mai mult de 20 de ani. Experienta dobandita in urma studiilor de specialitate si a masterului international de implantologie orala a fost consolidata prin cursuri si specializari efectuate in Romania si in alte state europene.

Privitor la costuri, detartrajul are pretul de 300 lei.

Prin recenzii oferite in mediul online, mai multi pacienti noteaza pozitiv serviciile, personalul si aparatura. Experienta profesionala, atitudinea pozitiva, empatia si amabilitatea sunt calitatile care descriu colectivul medical din clinica. Pe langa profesionalismul echipei, sunt puse intr-o lumina favorabila si alte aspecte, precum materialele si tehnologiile de ultima ora. Raportul calitate-pret este la randul sau apreciat ca fiind un avantaj al clinicii.

3. Step Dental

Step Dental este una dintre cele mai bune optiuni ale pacientilor din Constanta care intentioneaza sa faca detartraj dentar. Sunt acoperite mai multe ramuri ale stomatologiei si serviciile sunt prestate de o echipa formata din profesionisti. Clinica a fost infiintata de catre dr. Petru Mitrasca alaturi de sotia sa, care este medic specialist parodontolog. Acesta se afla intr-o dezvoltare profesionala continua, consolidandu-si experienta prin participarea la cursuri si traininguri de formare in tara si in strainatate. Aici profeseaza si dr. Corrado Cazacu, care la randul sau a urmat cursuri de specializare in orase mari europene.

Detartrajul dentar costa 250 lei.

Colectivul medical din aceasta clinica este profesionist si implicat, asa cum reiese din spusele pacientilor care si-au relatat experienta pe internet. De asemenea, ei spun ca preturile sunt foarte bune si recomanda cu incredere serviciile clinicii, unde se foloseste aparatura moderna si curatenia este o prioritate.

4. Toldimed

Daca locuiesti in Constanta si trebuie sa faci detartraj dentar, o varianta foarte buna o constituie clinica stomatologica Toldimed. Este formata din sapte cabinete dentare, dintre care doua au fost special concepute pentru copii. Calitatea tratamentelor si procedurilor efectuate de medici stomatologi al caror nivel inalt de pregatire profesionala este sustinuta de tehnologiile moderne, in care se investeste constant. Peste 2.000 de pacienti au trecut deja pragul clinicii si au beneficiat de tratamente personalizate.

Detartrajul dentar costa 300 lei.

Pacientii se declara foarte multumiti de aceasta clinica stomatologica, avand cuvinte de lauda pentru intreaga echipa. Profesionalismul, competenta, empatia si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile personalului. Raportul calitate-pret este notat pozitiv, la fel si tehnologia avansata folosita in clinica.

5. DaVinci Dental Clinic

Topul celor mai bune clinici stomatologice din Constanta unde poti merge pentru detartraj si alte tratamente pentru sanatatea orala este completat de DaVinci Dental Clinic. Echipa din cadrul clinicii este alcatuita din medici stomatologi cu experienta, care promoveaza tratamentele de preventie si ajuta pacientii cu solutii dintre cele mai complexe pentru obtinerea zambetului dorit si a unei sanatati orale optime. Clinica lucreaza cu laboratorul de tehnica dentara DaVinci Dental Studios din California, ceea ce sustine calitatea inalta a serviciilor.

La aceasta clinica, un tratament profilactic complet, ce include si detartraj, costa 300 lei.

Serviciile medicale sunt la cel mai inalt nivel, dupa cum noteaza unii pacienti care au ales aceasta clinica. Personalul este caracterizat ca fiind bine pregatit, empatic, profesionist si comunicativ, deoarece explica pas cu pas procedurile. Clinica este primitoare si curata.

Concluzii

Detartrajul este o procedura stomatologica de care poti beneficia la pret accesibil in cadrul celor mai reputate clinici din Constanta. Pe langa raportul calitate-pret, acestea se remarca prin aparatura moderna din dotare si prin nivelul de pregatire al medicilor.

Este important sa mergi periodic la stomatolog pentru a beneficia de tratamente de ingrijire orala, detartrajul fiind o procedura care se face, de regula, la sase luni sau chiar mai des in unele cazuri.