Meniu

Detartraj Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru un detartraj, pretul, in Galati, la clinicile stomatologice din acest oras, variaza, in functie de mai multe criterii. Chiar daca este o procedura relativ simpla, prin care se realizeaza curatarea in profunzime a dintilor, costurile sale pot fi influentate de mai multi factori: tipul detartrajului (clasic sau cu ultrasunete), notorietatea clinicii, pregatirea medicului si instrumentarul utilizat.

Detartrajul clasic presupune utilizarea unor instrumente specifice, care sunt actionate manual, in timp ce detartrajul cu ultrasunete se realizeaza cu o aparatura care utilizeaza vibratii mecanice cu o frecventa inalta, ce elimina depozitele de tartru de pe dinti si de sub nivelul gingiei. In Galati, poti merge la o sedinta de detartraj la cele cinci clinici de mai jos, avand garantia unor servicii de buna calitate.

Procedura de detartraj – ce pret are, in Galati

Dupa cum s-a specificat deja, un detartraj are un pret, in Galati, care variaza de la clinica la clinica. Urmareste tabelul de mai jos pentru a vedea care sunt tarifele practicate de cele mai bune clinici stomatologice din oras, in privinta acestor servicii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
My Dent
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Clinica stomatologica ultramoderna
 • Localizata in centrul orasului Galati
 • Echipa de medici cu experienta
 • Detartraj cu ultrasunete si multe alte proceduri moderne
 • Atmosfera primitoare
Family Smile
150 Ron
 • Pret Detartraj 150 Ron
 • Echipa medicala cu experienta
 • Echipamente moderne
 • Programari online
 • Urgente stomatologice
 • Numeroase tratamente stomatologice
 • Nu se respecta programarile
Dr. Leahu
280 Ron
 • Pret Detartraj 280 Ron
 • Tratamente fara durere
 • Tehnici si aparatura de ultima generatie
 • Bloc operator propriu
 • Servicii stomatologice variate
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
Dr. Mihaluta Florin
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Medici stomatologi cu experienta
 • Toata gama de specialitati stomatologice
 • Personal atent, calm si amabil
 • Tratamente pentru copii si adulti
 • Materiale de calitate si aparatura moderna
 • Tehnici si aparatura de ultima ora
Dento Art
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Toata gama de specialitati stomatologice
 • Tratamente de ultima generatie
 • Detartraj profesional efectuat cu un aparat performant
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Servicii pentru toate varstele
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde iti poti face detartraj la un pret bun, in Galati

Citeste in continuare informatii importante despre detartraj: pret, in Galati si ce pareri au oamenii despre clinicile in care se realizeaza.

1. My Dent

My Dent by dr. Budeci Mihai se afla in centrul orasului Galati si este o clinica stomatologica ultramoderna, unde serviciile sunt de calitate superioara, datorita echipei de medici cu experienta relevanta si aparaturii performante. In clinica se pune accent atat pe calitatea tratamentelor, cat si pe confortul pacientilor si de aceea profesioninistii de aici se preocupa constant sa vina cu cele mai eficiente solutii in acest sens. Printre serviciile oferite, si care nu sunt putine, se afla si procedura de detartraj cu ultrasunete.

Pretul pentru un detartraj complet este de 300 de lei.

Parerile galatenilor in legatura cu aceasta clinica stomatologica sunt in majoritate apreciative. Ei spun ca personalul este profesionist, prietenos si ca le inspira curaj atat copiilor si adolescentilor, cat si adultilor care au parte de tratamente, indiferent de complexitate. Pacientii mai puncteaza si ca spatiul clinicii este modern si deosebit de elegant, iar atmosfera este una primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre My Dent
Vezi Pareri

2. Family Smile

Clinica Family Smile a fost deschisa in 2019 si beneficiaza de toate echipamentele necesare pentru a le oferi galatenilor o ingrijire de calitate. Totodata, echipa medicala este si ea una de top, specializata in: implantologie, stomatologie pediatrica, protetica dentara, endodontie, odontoterapie, chirurgie dento-alveolara, estetica dentara. In clinica se primesc si urgente stomatologice si se efectueaza si proceduri simple, de ingrijire, cum ar fi detartrajul sau periajul profesional.

Potrivit tarifelor postate pe site-ul clinicii, pretul pentru un detartraj profesional pe ambele arcade este de 150 de lei.

Pacientii considera ca serviciile de la Family Smile sunt de buna calitate, iar in recenziile postate in mediul online ei motiveaza si de ce: medicii sunt profesionisti si au respect fata de meserie si pacienti, iar atitudinea intregului personal este amabila, astfel ca este usor sa te simti bine si confortabil. Sunt si cateva persoane care nu au fost multumite de faptul ca nu se respecta programarile.

3. Dr. Leahu

Clinica stomatologica Dr. Leahu din Galati este destinata atat adultilor, cat si copiilor, ce pot gasi aici servicii prompte si tratamente fara durere. Clinica dispune de 9 cabinete ce sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, iar in cadrul sau sunt si un bloc operator si un centru de imagistica 3D digital. Activitatea clinicii acopera toate domeniile medicinei dentare, oferind solutii actuale si performante. Cei interesati pot beneficia si  de detartraj cu ultrasunete, realizat cu aparatura avansata.

Pentru un detartraj, insotit de periaj profesional, pretul este de 280 de lei.

Oamenii apreciaza cat de bine dotata este aceasta clinica stomatologica. Ei spun ca tehnicile sunt moderne si ca aparatura este noua, iar ca brandul Dr. Leahu este unul de referinta pentru sanatatea orala. Medicii de aici sunt catalogati drept adevarati profesionisti, care manifesta grija fata de pacienti si ofera tratamente ireprosabile.

4. Dr. Mihaluta Florin

Patru medici stomatologi pun la dispozitia persoanelor din Galati servicii stomatologice personalizate, la standarde europene, in cadrul acestui cabinet. Medicul stomatolog Florin Mihaluta, impreuna cu echipa sa acopera toata gama de specialitati ale medicinei dentare: endodontie, chirurgie, parodontologie, implantologie, anestezie, protetica, tratamente pentru copii, ortodontie, anestezie si profilaxie. Medicii de aici sunt de parere ca un control la sase luni si o igiena corecta a cavitatii bucale pot schimba viata oricarei persoane, astfel ca pun la dispozitie si serviciul de detartraj profesional.

Pretul pentru un detartraj profesional pe ambele arcade este de 300 de lei.

In recenziile postate in mediul online, pacientii spun ca sunt multumiti de serviciile acestui cabinet stomatologic, pentru ca medicii lucreaza cu atentie si delicatete, iar preturile sunt acceptabile. De asemenea, cei care au mers cu copiii la stomatolog se declara multumiti de experienta, pentru ca personalul este calm si da dovada de experienta in lucrul cu cei mici.

5. Dento Art

Clinica Dento Art si-a format in timp o echipa de specialisti in mai multe domenii ale stomatologiei: endodontie, implantologie, parodontologie, ortodontie, protetica si estetica dentara, care garanteaza tratamente in acord cu ultimele descoperiri stiintifice. Aceasta clinica este un centru de educatie in stomatologie, care lupta sa fie un model social, ce sprijina piata locala si ii inspira pe toti oamenii. Printre serviciile puse la dispozitie, se numara cele de: ortodontie, implantologie, protetica, precum si tratamentele de igienizare si profilaxie, cum este si detartrajul profesional efectuat cu aparatul NSK Varios, care este lider in domeniul de echipamente dentare.

Pretul pentru un detartraj total este de 300 de lei, la Dento Art.

In majoritatea cazurilor, pacientii au fost foarte multumiti de serviciile de care au beneficiat in cadrul acestei clinici. Ei spun ca personalul este bine pregatit, amabil si inspira incredere. De asemenea, sunt apreciate si serviciile pentru copii.

Concluziile noastre

Daca esti in cautarea unei clinici stomatologice la care sa mergi pentru un detartraj, pretul, in Galati, nu este neaparat un criteriu de care sa tii seama. In primul rand, cauta o clinica buna si un medic pe masura, cu care sa pastrezi legatura pe termen lung, pentru ca detartrajul se efectueaza cel putin o data pe an (de doua ori pe an, in anumite situatii, cum ar fi cel al fumatorilor), astfel ca este important sa gasesti un cabinet in care sa te simti confortabil si sa revii cu placere.