Meniu

Detartraj Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In judetul Arges sunt numeroase clinici si cabinete dentare pe serviciile carora te poti baza, iar atunci cand te preocupa profilaxia si o igiena orala care sa te scuteasca de probleme serioase cum ar fi cariile si parodontoza, vei cauta desigur cel mai bun dentist la care sa faci un detartraj in Pitesti.

Articolul de mai jos iti poate servi drept ghid util in identificarea unui cabinet sau a unei clinici stomatologice in Pitesti pentru efectuarea unei curatari profesionale a dintilor si a unui detartraj care sa asigure inlaturarea temeinica de depunerilor de tartru de pe dantura, ori de cate ori este nevoie.

Ce optiuni ai pentru realizarea unui detartraj in Pitesti

Orice stomatolog care se respecta are in portofoliul si servicii de profilaxie, iar la clinicile si cabinetele de top din clasamentul de mai jos poti conta pe un detartraj in Pitesti, eficient si realizat in cele mai bune conditii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
Programare Online
Dental Prime
1 Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Detartraj 350 Ron
 • Profesionalism, experienta vasta si implicare
 • Servicii de calitate
 • Tratamente eficiente
 • Rezultate ireprosabile
 • Aparaturi ultraperformante
Dr. Leahu
2
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Experienta placuta la dentist
 • Personal profesionist, amabil si empatic
 • Proceduri eficiente
 • Curatenie ireprosabila
Clinica Victoria
3
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Lucrari fara durere
 • Rezultate bune ale tratamentelor
 • Spatiu curat si primitor
Tao Dent
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Medici profesionisti
 • Echipa tanara si frumoasa, dedicata profesiei
 • Materiale de calitate
Medical Tours
350 Ron
 • Pret Detartraj 350 Ron
 • Medici profesionisti si empatici
 • Explicatii detaliate si rabdare fata de pacienti
 • Proceduri fara durere
 • Frica de dentist dispare aici
 • Atitudine primitoare
 • Aparatura de noua generatie
 • Curatenie
Sara Dent
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Lucrari exceptionale
 • Medici bine pregatiti
 • Experienta si amabilitate
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti beneficia de un detartraj in Pitesti

In alegerea cabinetului dentar pentru un detartraj in Pitesti s-ar putea sa urmaresti mai multe criterii, cum ar fi prestigiul clinicii, aparatura de inalta calitate, conditiile de igiena, preturile si aprecierile pacientilor care le-au calcat pragul pentru diverse tratamente. Vei gasi mai jos o descriere a fiecarei clinici, cu informatiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai inspirata decizie.

1. Dental Prime

Esti in cautarea unei clinici stomatologice din Pitesti in cadrul careia sa poti beneficia de un detartraj corect, eficient si nedureros? Atunci Dental Prime este locul spre care ar trebui sa iti indrepti atentia daca vrei sa te bucuri de servicii ireprosabile. Avand peste 15 ani de experienta in domeniu si peste 10.000 de pacienti multumiti, Dental Prime este o optiune de luat in considerare. Pe langa detartraj, clinica formata din medici specialisti si asistente exceleaza si la servicii precum: montarea implantului dentar, tratamente dentare cu laser, estetica dentara si protetica, albire dentara si tratament endodontic, toate acestea fiind puse in aplicare cu ajutorul dotarilor ultraperformante. 

Pretul pentru un detartraj si o curatare profesionala este de 350 lei, iar cu o reducere, puteti accesa acest serviciu la pretul de 200 lei.

Rezultatele ireprosabile, profesionalismul, experienta vasta in domeniu si implicarea cadrelor medicale sunt principalele motive pentru care pacientii iau in considerare Dental Prime. Serviciile sunt de calitate, tratamentele aplicate sunt eficiente, rezultatele obtinute sunt conform asteptarilor, iar aparaturile folosite in cadrul diverselor proceduri sunt ultraperformante. In plus, atmosfera este primitoare, multi dintre pacienti mentionand ca si-au invins fobia de dentist.

Vezi parerile pacientilor despre Dental Prime
Vezi Pareri

2. Clinicile Dr. Leahu

Serviciile de profilaxie, printre care detartrajul dentar pe care il cauti, se regasesc in cadrul tratamentelor pe care le poti accesa la Clinica dentara Dr. Leahu din Pitesti, a cincea clinica infiintata in cadrul unei retele vaste de servicii stomatologice cu puncte de lucru si Bucuresti si in 12 alte orase din Romania. Proiectul apartine medicului stomatolog dr. Ionut Leahu, care a deschis primul cabinet in anul 2010 in Popesti-Leordeni, in apropierea Capitalei, si a evoluat accesand fonduri europene, devenind azi cea mai mare retea de clinici cu servicii stomatologice integrate din tara.

O retea de servicii de medicina dentara la standarde inalte isi arata respectul fata de pacienti si prin site-ul intuitiv si prietenos cu utilizatorul, in care se poate identifica usor lista tarifelor percepute. Pentru un detartraj si periaj profesional vei plati suma de 280 de lei.

Pacientii care au beneficiat de prestatiile cabinetelor clinicii Dr. Leahu din Pitesti se declara multumiti. Ei considera ca serviciile sunt de calitate, ca au avut o experienta placuta cu personalul profesionist si amabil, ca au primit explicatii amanuntite cu rabdare si empatie. De asemenea, este apreciata „mana usoara” a medicilor, procedurile eficiente si curatenia ireprosabila.

3. Clinica Dentara Victoria

Locuitorii din 6 orase din sudul tarii, printre care si Pitestiul, au la dispozitie servicii stomatologice integrate intr-un singur spatiu, de la profilaxie si detartraj dentar, pedodontie si endodontie, radiologie si pana la protetica si chirurgie orala. Le gasesti la Clinica Dentara Victoria, dotata cu echipamente medicale de ultima generatie, pentru tratamente de calitate. Un consiliu medical unic in Romania, din care fac parte toti medicii retelei, garanteaza existenta un forum de supervizare a diagnosticarii si tratamentului corect al fiecarui pacient.

Preturile serviciilor sunt publicate pe site-ul clinicii, pentru fiecare specialitate stomatologica. Detartrajul si curatarea profesionala se fac la pretul de 250 de lei.

Majoritatea pacientilor clinicii din Pitesti se declara multumiti de experienta avuta aici. Eu apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii profesionisti, personalul este amabil, lucrarile se efectueaza fara durere, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. De asemenea, se aminteste in recenzii de spatiul curat si primitor al clinicii. Nemultumirile unora dintre pacienti se refera la preturile considerate ridicate si la faptul ca personalul de la receptie raspunde foarte greu la telefon.

4. Tao Dent

Personalul Clinicii Tao Dent din Pitesti, alcatuit din 4 medici stomatologi, 2 tehnicieni dentari si 3 asistente, isi propune sa trateze pacienti si nu dinti, ceea ce poate fi luat ca o promisiune ca si un simplu detartraj va fi realizat tinand cont de particularitatile fiecarei persoane, insistandu-se asupra aspectelor care au nevoie de o atentie suplimentara. Clinica moderna, cu aparatura de ultima generatie, dispune si de un laborator propriu de tehnica dentara si ofera servicii pentru intreaga familie.

Pe site-ul cu informatii utile vei descoperi usor lista de preturi. Pentru un detrartraj cu periaj profesional vei achita suma de 300 de lei.

Putinele recenzii lasate de pacienti exprima un grad maxim de satisfactie pentru serviciile acestei clinici din Pitesti. Sunt consemnate profesionalismul medicilor, grupati intr-o echipa tanara si frumoasa, dedicata profesiei, serviciile exceptionale si materialele de calitate folosite.

5. Medical Tours

Medical Tours face parte dintr-un grup de clinici infiintat in 2009, an in care prima clinica stomatologica romano-franceza a inceput sa functioneze in Pitesti cu ajutorul unei echipe tinere si entuziaste, care si-a propus sa ofere servicii stomatologice la cel mai inalt nivel, dar si sa educe pacientii in ceea ce priveste preventia afectiunilor dentare, prin informare corecta si accentul pe servicii de curatare profesionala si detartraj.

Tarifele aferente celor trei centre ale Medical Tours sunt afisate pe site-ul web, pentru fiecare centru in parte. Un detartraj la Pitesti costa 350 de lei, ca parte a unui pachet de curatare profesionala a dintilor.

Pacientii consemneaza experiente placute prin intermediul recenziilor scrise pentru aceasta clinica. Multi spun ca au scapat aici de frica de dentist, printr-o atitudine primitoare, cu zambetul pe buze a personalului. Altii mentioneaza procedurile fara durere, insotite de explicatii furnizate cu rabdare si empatie de medici profesionisti. Aparatura de noua generatie, curatenia din interior si un bun raport calitate-pret sunt alte aspecte mentionate in comentarii.

6. Sara Dent

Clinica Sara Dent functioneaza in Pitesti din anul 2004 si ofera servicii stomatologice diverse, detaliate pe site-ul web. Detartrajul este inclus intre serviciile parodontologiei la aceasta clinica, in care activeaza o echipa de 3 medici stomatologi cu experienta si o asistenta medicala, care au ca obiectiv alcatuirea unui tratament personalizat pentru fiecare pacient care trece pragul cabinetului.

Te poti bucura de o informare prealabila corespunzatoare accesand lista de tarife de pe site-ul clinicii. Pentru o curatare profesionala cu detratraj si periaj vei plati 250 de lei la Sara Dent.

Cea mai mare parte a pacientilor se declara foarte multumiti de prestatiile clinicii, afirmand ca lucrarile realizate aici sunt exceptionale, ca medicii sunt bine pregatiti, experimentati si amabili, iar preturile sunt accesibile. Exista si cativa pacienti care sustin ca interventiile chirurgicale nu au avut cele mai bune rezultate.

Concluzii

Grija pentru sanatatea dentara incepe cu o igiena orala impecabila, iar preocuparea ta pentru a gasi cel mai bun cabinet stomatologic in care sa poti beneficia de un detartraj in Pitesti este perfect justificata. Dupa ce ai parcurs articolul de mai sus si ai aflat o multime de informatii documentate despre cele mai bune clinici dentare din oras cu servicii de profilaxie, vei putea sa iei cea mai buna decizie in privinta cabinetului spre care vrei sa te indrepti pentru detartraj, luand in considerare criterii precum profesionalismul medicilor, aparatura moderna, preturile si aprecierile pozitive ale altor pacienti.