Meniu

Detartraj Sibiu 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici la care sa poti beneficia de serviciul de detartraj in Sibiu? Ei bine, ai ajuns la articolul de care ai nevoie! Te poti folosi de informatiile ce urmeaza cu scopul de a face o alegere smart, in ceea ce priveste starea ta de sanatate.

Orasul Sibiu este mai mult decat o destinatie turistica pentru vacanta: Facultatea de Medicina de aici are un program special dedicat medicinii dentare, pe care multi tineri o urmeaza, in scopul de a deveni medici stomatologi de succes. Tocmai de aceea, in oras poti gasi mai multe clinici in cadrul carora lucreaza echipe tinere, formate din oameni ambitiosi si intr-o continua perfectionare.  

Cat costa detartrajul in Sibiu?

Pretul detartrajului in Sibiu poate sa difere, motiv pentru care este esential sa faci o mica cercetare inainte de a renunta la o clinica in favoarea alteia. Poate ca preturile sunt bune, dar clinica se afla in partea opusa din care locuiesti tu, sau nu are o gama de servicii suficient de variata. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea care este optiunea ideala pentru bugetul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
Alma Dent
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Detartraj 150 Ron
 • Echipament avansat
 • Medici profesionisti
 • Servicii complete si moderne
 • Locatie buna
 • Preturi accesibile
Dentica
200 Ron
 • Pret Detartraj 200 Ron
 • Tehnici moderne
 • Albire dentara in cabinet sau la domiciliu
 • Plan de tratament personalizat
 • Materiale de calitate
 • Colaborari cu laboratoare
Dr. Ceban Alexandra
150 Ron
 • Pret Detartraj 150 Ron
 • Aparatura noua
 • Medic specialist
 • Mediu placuta pentru copii
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Sterilizare performanta
Iaconi Dental Clinic
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Ampla experienta in domeniu
 • Ambianta confortabila
 • Garantie la orice manopera efectuata
Dr. Moroianu Cristina
150 Ron
 • Pret Detartraj 150 Ron
 • Aparatura moderna
 • Servicii accesibile
 • Materiale de inalta calitate
 • Promotii si oferte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti opta pentru detartraj in Sibiu

Intrucat pentru un detartraj, pretul in Sibiu variaza in functie de clinica, scopul topului prezentat mai jos este de a-i ghida pe oameni catre alegerea cea mai potrivita pentru ei. Pe langa informatiile legate de dotari, experienta, tarife si recenzii, sunt luate in calcul si aspecte precum locatia, varietatea catalogului de servicii si modalitatile de plata.

1. Alma Dent

Alma Dent este clinica din Sibiu, la care pacientii pot opta pentru o gama variata de servicii de profilaxie, de la detartraj cu cu periaj profesional, la fluorizare topica si sigilare molari. La clinica, medicii stomatologi fac tot posibilul ofere solutii financiare potrivite, astfel incat un numar cat mai mare de pacienti sa aiba acces la tratamente stomatologice. Prin intermediul unui serviciu de profilaxie dentara, o persoana poate sa previna imbolnavirea dentara, ceea ce o va ajuta sa economiseasca bani si timp pe viitor. Fiecare membru care face parte din echipa Alma Dent este specializat pe cate o alta ramura a stomatologiei, astfel incat toti pacientii care aleg serviciile de aici sa aiba parte de un tratament propus de un expert din domeniu.

Pretul detartrajului cu periaj profesional incepe de la 150 de lei.

Oamenii care si-au exprimat in mediul online opinia cu privire la clinica Alma Dent, au descris personalul ca fiind tanar, profesionist, pasionat si cu bun simt. Serviciile de care respectivii au beneficiat au fost de calitate, motiv care i-a determinat sa le recomande si altor persoane care se regasesc intr-o situatie similara cu a lor.

Vezi parerile pacientilor despre Alma Dent
Vezi Pareri

2. Dentica  

Oamenii care au nevoie de un tratament stomatologic preventiv, indiferent ca este vorba de airflow, sigilari, periaj profesional, gutiere pentru bruxism, fluorizare sau detartraj dentar in Sibiu, le vor gasi pe toate in catalogul clinicii Dentica. Medicii din echipa clinicii dispun de cunostintele necesare pentru a acoperi fiecare etapa a unui tratament stomatologic. Cu privire la modul in care se desfasoara detartrajul dentar la aceasta clinica, el trebuie efectuat la 6 luni, fiind urmat de un periaj profesional. Scopul medicilor stomatologi este de a oferi solutia ideala fiecarui pacient, indiferent ca respectivul are nevoie de un tratament preventiv, precum este detartrajul, care il va ajuta sa evite situatiile neplacute, sau de o interventie chirurgicala.

Pretul detartrajului este de 200 de lei.

Dupa cum marturisesc in recenziile lor, unele persoane nu credeau ca vizita la dentist poate fi o experienta placuta, dar si-au schimbat opinia in momentul in care au vizitat clinica Dentica. Unul din aspectele pe care le-au apreciat cel mai mult a fost empatia medicilor stomatologi, dar nici experienta sau profesionalismul nu sunt trecute cu vederea. 

3. Dr. Ceban Alexandra  

Cabinetul Dr. Ceban Alexandra este un alt loc in care oamenii se pot duce, in scopul de a obtine un detartraj de calitate in Sibiu. Detectarea problemelor in stadiile incipiente face ca tratamentul sa fie mult mai usor si de aceea, cabinetul pune la dispozitia pacientilor servicii stomatologice de preventie. Profesionalismul si dorinta de a gasi intotdeauna solutia optima definesc activitatea Dr. Ceban Alexandra, care-i incurajeaza pe oameni sa se convinga de acest fapt printr-o consultatie la cabinet. Tratamentele se efectueaza cu aparatura noua, iar instrumentele sunt intotdeauna sterilizate inainte de a fi folosite, pentru a-i oferi pacientului un grad ridicat de siguranta.

Pentru detartraj, pacientii platesc suma de 150 de lei.

Cei care au vizitat cabinetul au avut parte de o interactiune placuta cu Dr. Ceban Alexandra, ceea ce i-a determinat sa recomande clinica pe platformele de socializare pe care le frecventeaza de obicei. Aspectele pe care cei mai multi dintre ei le apreciaza sunt amabilitatea si profesionalismul.

4. Iaconi Dental Clinic  

Cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, medicii de la clinica dentara Iaconi din Sibiu isi perfectioneaza in mod constant tehnicile, inclusiv pe cele de stomatologie preventiva, adica detartrajul. Tehnologia moderna si pregatirea ii ajuta pe stomatologi sa ofere cele mai bune planuri de tratament, adaptate la nevoile pacientului. Specialisti precum Dr. Iaconi Ilie, medic specialist stomatolog, Dr. Tarnaru Rodica, in medicina dentara si Dr. Tincu Alexandru, medic specialist in chirurgie dento-alveolara, fac tot posibilul sa ofere solutii de tratament accesibile tuturor pacientilor. Fiind considerata cea mai ieftina metoda de a preveni afectiunile dentare si de a mentine sanatatea dintilor, detartrajul este un prim pas ideal catre o viata sanatoasa.

La Iaconi Dental Clinic, detartrajul cu ultrasunete face parte din pachetul recomandat de clinica, in care se regasesc periajul profesional, fluorizarea si airflowul, la pretul de 250 de lei.

Cele mai multe persoane care au ajuns sa fie pacienti ai clinicii Iaconi, s-au bucurat de o experienta placuta, in care medicii au dat dovada de pregatire la nivel maxim, in tema cu tehnologia, pasiune, promptitudine si corectitudine.

5. Dr. Moroianu Cristina  

Cabinetul stomatologic al Dr. Moroianu Cristina ofera servicii si tratamente stomatologice de inalta calitate, iar printre acestea se numara si detartrajul, in Sibiu. Aparatura moderna de care dispune cabinetul, impreuna cu materialele de inalta calitate, ii permit medicului stomatolog sa ofere cele mai bune tratamente. Pe langa acest cabinet, pentru serviciile Dr. Morioanu Cristina, pacientii se mai pot duce si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, sau la Spitalul Clinic de Pediatrie, in cazul in care doresc sa-i duca pe cei mici la un control.

La acest cabinet, pretul detartrajului este de 150 de lei.

In recenziile scrise de pacienti, Dr. Moroianu Cristina este apreciata pentru faptul ca explica fiecare etapa a tratamentului, astfel incat oamenii sa stie mereu ce urmeaza sa li se intampla. Rabdarea, atitudinea pozitiva si pasiunea pe care o are pentru actul medical ii determina pe pacienti sa se intoarca de fiecare data la acest cabinet din oras.

Concluzii

In cele din urma, nu ezita sa apelezi la un detartraj in Sibiu, intrucat acest tratament te poate ajuta sa eviti problemele de sanatate care ar putea aparea in urma unei igiene dentare precare. Desigur, exista si alte strategii pe care le poti pune in practica, de la adoptarea unui stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata, la renuntarea la fumat si alte vicii.