Meniu

Detartraj Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te-ai decis sa apelezi la o clinica pentru un detartraj in Targoviste, inseamna ca vrei sa faci tot posibilul pentru a preveni aparitia, reaparitia sau progresul afectiunilor stomatologice. Ideal este ca oamenii sa invete sa fie responsabili cu privire la sanatatea orala inca din copilarie, asa ca daca esti parinte, nu ezita sa-l duci pe cel mic la un control din timp!

In Targoviste exista mai multe clinici care ofera servicii de profilaxie, in catalogul carora se afla si detartrajul. Aceste tratamente te ajuta sa-ti creezi niste obiceiuri sanatoase, care-ti vor fi de mare folos in evitarea afectiunilor stomatologice ce apar pe masura ce inaintezi in varsta.

Cat costa un detartraj in Targoviste?

Costul detartrajului in Targoviste poate sa difere si tocmai de aceea, daca bugetul reprezinta un factor decisiv pentru tine, trebuie sa te familiarizezi cu tarifele clinicilor din timp. In scopul de a-ti face munca mai usoara, tabelul de mai jos cuprinde informatii cu privire la clinica, serviciu si pret, centralizate intr-un singur loc:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
RG Dental
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Detartraj 200 Ron
 • Aparatura medicala avansata
 • Echipa medicala specializata
 • Gama variata de tratamente
 • Mediu de lucru curat si steril
 • Buna organizare si curatenie
Etiquette
200-300 Ron
 • Pret Detartraj 200-300 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Conditii maxime de siguranta
 • Peste 10 ani de experienta in domeniu
Dr. Tarek Farhat
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Tehnici moderne de lucru
 • Situat in centrul orasului
 • Tratamente dentare personalizate
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
Elida Dent
200 Ron
 • Pret Detartraj 200 Ron
 • Aparatura performanta
 • Echipa specializata
 • Gama completa de servicii
 • Cabinet special pentru copii
 • Conditii maxime de siguranta
Perfect Smile
170 Ron
 • Pret Detartraj 170 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Gama variata de tratamente
 • Preturi accesibile
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de detartraj in Targoviste

Detartrajul din Targoviste nu se realizeaza in acelasi mod la toate clinicile sau cabinetele din oras si tocmai de aceea, preturile pot sa varieze intr-o oarecare masura. Chiar daca practica tarife diferite, clinicile de mai jos pun acest serviciu la dispozitia pacientilor, iar informatiile legate de activitatea lor te pot ajuta sa te decizi asupra uneia dintre ele:

1. RG Dental

Clinica RG Dental ofera intr-un spatiu relaxant si elegant toate specializarile importante din stomatologie, inclusiv profilaxia, in care se regaseste detartrajul, in orasul Targoviste. Pe langa detartraj, celelalte servicii de profilaxie de care pot beneficia pacientii clinicii sunt consultatiile stomatologice regulate, periajul profesional, airflow, fluorizarea, sigilarea dentara si radiologia. Serviciile sunt realizate cu ajutorul aparaturii medicale avansate, de o echipa medicala specializata, care pune pe primul loc dorintele pacientului. Detartrajul realizat aici este cel cu ultrasunete, care actioneaza folosind vibratii pentru a elimina tartrul dentar. Prin acest tratament se elimina si petele superficiale formate pe dinti.

Pretul unui detartraj cu ultrasunete este de 200 de lei.

Cei care au ales serviciile RG Dental au observat la aceasta clinica o echipa formata din medici care se completeaza reciproc, pentru a oferi o gama variata de servicii. Dupa cum reiese din comentarii, personalul este experimentat si profesionist, iar acest lucru ii determina pe pacienti sa apeleze in continuare la serviciile prestate aici.

Vezi parerile pacientilor despre RG Dental
Vezi Pareri

2. Etiquette

O clinica la care pacientii au de ales din mai multe pachete in care este inclus detartrajul in Targoviste, este Etiquette. Intrucat un spatiu primitor este esential pentru ca pacientii sa se poata bucura de o experienta placuta la dentist, echipa clinicii face tot posibilul sa asigure niste conditii maxime de confort si siguranta. Echipamentele ultramoderne sunt utilizate pentru a oferi servicii de profilaxie de calitate superioara, astfel incat toti pacientii sa obtina zambetul pe care si-l doresc.

Pacientii pot opta pentru o igienizare simpla, care consta in detartraj cu ultrasunete si periaj, iar pretul pachetului este de 200 de lei, sau pentru o igienizare completa, in care este inclus si serviciul airflow pe langa cele doua mentionate, iar pretul este de 300 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile Etiquette marturisesc in comentariile lasate clinicii ca au avut parte de o experienta placuta, in care interventiile au decurs fara durere, ceea ce i-a ajutat sa-si depaseasca teama de dentist. Serviciile de calitate se realizeaza intr-un cadrul placut, in care confortul si singuranta reprezinta prioritati ale personalului medical.

3. Dr. Tarek Farhat

Cabinetul stomatologic al dr. Tarek Farhat din Targoviste acopera intreaga gama de servicii stomatologice, inclusiv cele de profilaxie, precum este detartrajul. Pacientii sunt asteptati intr-un mediu placut si confortabil, in cadrul caruia pot alege, impreuna cu medicul, o varianta de tratament care sa se potriveasca situatiei lor. Indiferent de natura problemei sau de nevoi, Dr. Tarek Farhat ofera cele mai eficiente, rapide si practice solutii. Calitatea serviciilor medicale, impreuna cu respectul fata de pacient, reprezinta prioritatile cabinetului stomatologic.

Costul unui detartraj, insotit de periaj profesional, este de 300 de lei.

Cabinetul dr. Tarek Farhat a obtinut un rating pozitiv in urma recenziilor acordate de pacienti, iar acest aspect reflecta calitatea serviciilor prestate. Totusi, au existat probleme de comunicare cu personalul de la receptie, ceea ce i-a determinat pe unii oameni sa ofere un rating mai mic.

4. Elidadent

La Elidadent, persoanele interesate pot opta pentru un pachet care contine detartraj si periaj profesional in Targoviste. Clinica a fost infiintata in anul 2015, iar de atunci, medicii au continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, participand la diverse cursuri si congrese. Prioritatea clinicii este de a-i convinge pe oameni ca stomatologia fara durere sau frica exista si oricine poate sa aiba acces la ea. Alte servicii pentru care pot opta pacientii sunt airflow, pachetul de igienizare premium cu tehnologia revolutionara EMS, fluorizarile locale, gutiere pentru albire si bruxism si sigilarea dintelui permanent.

La aceasta clinica, pretul detartrajului, insotit de periaj profesional este de 200 de lei.

Majoritatea recenziilor acordate clinicii Elidadent de catre utilizatori sunt pozitive si aduc in discutie serviciile de calitate la preturi rezonabile. Pacientii primesc mai multe solutii de tratament, astfel incat sa o aleaga pe cea mai potrivita, iar acest aspect contribuie la o experienta placuta.

5. Perfect Smile

La clinica Perfect Smile din Targoviste, medicii care fac parte din echipa sunt pregatiti sa ofere o rezolvare, indiferent de problema cu care se confrunta pacientul, iar unele cazuri, un detartraj o sa fie solutia ideala. Activitatea clinicii se bazeaza in primul rand pe responsabilitate, incredere si pasiune, asa ca pacientii care aleg sa beneficieze de tratamentele recomande aici au siguranta ca medicii ii pun nevoile pe primul loc. Pentru a efectua tratamentele respective, aparatura de ultima generatie si personalul specializat vin de fiecare data in ajutor. In gama de servicii de profilaxie, pe langa detartraj, sunt prezente si periajul profesional, airflow, fluorizarea, chiuretajul subgingival si imobilizarea dintilor frontali.

Detartrajul cu ultrasunete costa 170 de lei.

In postarile pe care le-au scris, persoanele care au optat pentru serviciile clinicii Perfect Smile au apreciat profesionalismul si timpul mic de asteptare. Programarile se respecta, iar amabilitatea medicilor care fac parte din echipa i-a ajutat pe multi sa-si infranga teama de dentist.

Concluzii

In cele din urma, daca esti in cautarea locului ideal in care iti poti face un detartraj in orasul Targoviste, clinicile de mai sus reprezinta un bun punct de pornire in acest sens. Programeaza-te la una din ele si alege oferta de pe urma careia crezi ca poti beneficia cel mai mult!