Endodontie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cel mai probabil, cauti o clinica de top cu servicii de endodontie in Bucuresti, pentru ca iti este necesar un tratament complet si complex in urma caruia cariile si durerile dentare sa nu iti mai ridice probleme. Faptul ca in Bucuresti exista numeroase clinici stomatologice in cadrul carora se asigura si servicii de endodontie, iti pot complica cercetarea pe care o faci, in ideea in care urmaresti sa alegi intre cele mai bune.

Nu ai niciun motiv de panica! Acest articol informativ, pe care deja il citesti, te va ajuta sa iei o decizie buna si sa ajungi la clinica din Bucuresti potrivita pentru nevoile tale.

Cele mai bune clinici stomatologice cu servicii de endodontie in Bucuresti

Atunci cand cauti cele mai bune clinici cu servicii de endodontie din Bucuresti, trebuie sa pui accent atat pe tehnologia de care acestea dispun, pe experienta medicilor dentisti care lucreaza in cadrul cabinetelor, cat si pe costuri – in fond, trebuie sa stii daca bugetul de care dispui iti va fi suficient. Tabelul de mai jos iti vine in ajutor, oferindu-ti informatiile de care ai nevoie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Lucrari dentare impecabile
 • Empatie si comunicare buna cu pacientii de toate varstele
 • Curatenie si igiena
 • Personal amabil la receptie
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
Dental Premier
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Profesionalismul si meticulozitatea medicilor
 • Aparatura de ultima generatie
 • Servicii integrate in acelasi spatiu
 • Amabilitatea si empatia personalului
 • Lucrari de inalta calitate
 • Spatiu curat si luminos
 • Unii pacienti sustin ca s-ar putea imbunatati comunicarea personalului de la receptie
Trident
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitate deosebita a actului medical
 • Personal tanar, profesionist si amabil
 • Dotari de ultima generatie
 • Conditii de igiena desavarsite
 • Buna organizare
 • Unele lucrari nu au avut efectul scontat
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
Dent Estet
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipa tanara si entuziasta
 • Profesionalism si grija fata de pacienti
 • Frica de dentist dispare
 • Aparatura performanta
 • Ambient elegant si primitor
 • Preturi ridicate
 • Neintelegeri cu personalul de la receptie
Clinica DRM
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Promptitudinea in interventii
 • Rapiditatea efectuarii lucrarilor
 • Grija si empatia fata de pacienti
 • Tratamente complexe
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici dentare care ofera servicii de endodontie in Bucuresti

O clinica de top este aceea in care nevoile pacientilor sunt tratate prioritar si in cele mai bune conditii – astfel se pune problema si in situatiile in care subiectul este reprezentat de servicii de endodontie in Bucuresti, pentru ca trebuie sa fii o prioritate pentru medicul la care mergi.

Dincolo de materialele si tehnologia utilizate in clinicile de top, de experienta pe care o are acel endodont din Bucuresti la care ai decis sa mergi, importante sunt si preturile. Topul de mai jos te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie, tinand cont si de aspectele mentionate anterior.

1. DentalMed

De cele mai multe ori cauti servicii de endodontie pentru o nevoie presanta, de aceea ai nevoie de o alegere care sa iti garanteze un tratament eficient. Nu vei gresi optand pentru clinica DentalMed, furnizorul de servicii stomatologice al Casei Regale a României, prezenta pe piata medicala din Bucuresti de peste 15 ani. In prezent are 20 de cabinete dentare si 50 de medici stomatologi, repartizati in cele doua clinici, DentalMed Mariot si DentalMed Primaverii, cotate ca centre de excelenta in medicina dentara, cu servicii de calitate si interventii eficiente.

Site-ul clinicii este intuitiv si prietenos cu utilizatorul, care poate accesa fara probleme lista de preturi pentru serviciile prestate. Pentru o consultatie la endodontie, vei plati suma de 200 de lei. Un tratament endodontic cu obturatie de canal costa intre 850 de lei, pentru un dinte monoradicular si 1100 lei pentru un dinte triradicular.

Experienta celor 15 ani de existenta inseamna si mii de pacienti tratati si peste 1000 de recenzii pe Google. Acestea consemneaza serviciile de inalta calitate, profesionalismul si experienta medicilor, atentia si rabdarea de care au beneficiat pacientii, curatenia si igiena din interior, precum si amabilitatea personalului de la receptie. Comentariile mai amintesc lucrarile dentare impecabile, empatia si comunicarea excelenta cu pacientii de toate varstele. Sunt si recenzii care contin nemultumiri fata de preturile ridicate ale clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed
Vezi Pareri

2. Dental Premier

Ramanem la nivelul excelentei cu Dental Premier, o clinica in care tehnologia ultramoderna isi gaseste utilizarea in tratamente complexe, deci nu va fi o problema sa gasesti aici un bun endodont in Bucuresti. Fiecare dintre cele 9 cabinete stomatologice ale clinicii este dotat cu High Tech Dentistry de ultima generatie, aspect pentru care s-a emis Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, de catre liderul mondial in tehnologie dentara. 17 medici specialisti cu experienta si stagii de formare internationale lucreaza aici, acoperind toate ramurile stomatologiei moderne.

Preturile percepute la Dental Premier pot fi consultate pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie la endodontie se achita suma de 100 de lei. Tratamentul de canal are un pret cuprins intre 550 si 850 de lei, in functie de numarul de radacini ale dintelui tratat.

Pacientii se declara multumiti de serviciile clinicii, ei apreciind profesionalismul si meticulozitatea medicilor, aparatura de ultima generatie, serviciile integrate, amabilitatea si empatia personalului, lucrarile de inalta calitate, spatiul curat si luminos. Exista si cateva recenzii lasate de pacienti care sustin ca experienta cu personalul de la receptie nu a fost satisfacatoare.

3. Trident

Serviciile de endodontie ale Clinicii Trident din Bucuresti pot fi accesate la una dintre cele doua locatii, atat in zona Cotroceni, cat si in Herastrau. Nu va trebui sa mergi in locuri diferite pentru radiografie si alte tratamente, intrucat clinica dispune de servicii integrate. Cei 20 de medici stomatologi acopera toate ramurile stomatologiei si isi desfasoara activitatea in 7 cabinete individuale dotate cu aparatura ultramoderna, ce permit tratarea simultana a pacientilor si eliminarea timpului de asteptare.

De pe site-ul clinicii, pe care se navigheaza usor, se poate consulta lista de preturi. O consultatie il va costa pe pacient 200 de lei. Un tratament de canal are un pret de 1000 sau 1500 de lei, pentru un dinte monoradicular, respectiv pluriradicular.

Pacientii clinicii se declara multumiti de calitatea deosebita a actului medical, de profesionalismul si grija medicilor, de tehnologia moderna si de conditiile de igiena desavarsite. De asemenea, recenziile consemneaza inalta pregatire a personalului tanar si amabil si organizarea buna. Exista si pacienti care au avut experiente mai putin satisfacatoare, in ceea ce priveste preturile ridicate, timpul mare de asteptare si lucrari care nu au avut efectul scontat.

4. Dent Estet

Dent Estet este o retea nationala de stomatologie infiintata in 1999 de medicul dr. Oana Taban, CEO si fondator al grupului de clinici care se regasesc azi in Bucuresti si in alte 8 mari orase ale tarii. Pentru servicii de endodontie in Capitala, poti alege dintre cele 7 centre de medicina dentara, care se evidentiaza prin calitatea premium a tratamentelor efectuate si servicii integrate de radiologie digitala.

Preturile pot fi vizualizate cu ajutorul unei aplicatii in care se introduce orasul si serviciul dorit. Poti beneficia de expertiza unui endodont contra sumei de 250 de lei. Tratamentul de canal la aceasta clinica te va costa intre 700 si 1200 de lei, in functie de numarul de radacini ale dintelui.

In cea mai mare parte, recenziile pacientilor inregistreaza un grad ridicat de multumire pentru serviciile prestate aici. Ei remarca echipa tanara si entuziasta de medici, care actioneaza cu profesionalism si grija, insufland pacientilor incredere si eliminand frica acestora. Sunt amintite, totodata, aparatura performanta, ambientul elegant si primitor. Exista si unii pacienti care afirma ca preturile sunt ridicate, iar comunicarea cu personalul de la receptie nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

5. Clinica DRM

Endodontia este incadrata in gama completa de servicii stomatologice si de estetica dentara ale Clinicii DRM din Bucuresti. In cei peste 10 ani de existenta a clinicii, echipa medicala complexa si completa, cu specializari in toate domeniile stomatologiei, a tratat peste 3000 de pacienti si a invatat sa trateze zambetul cu seriozitate, asa cum se precizeaza de la prima interactiune a utilizatorului cu site-ul web.

Pentru tarifele aferente serviciilor clinicii, se poate consulta lista de preturi de pe site. Pentru o consultatie, medicul endodont percepe suma de 150 de lei. Tratamentul de canal te va costa la un cabinet DRM suma de 450 de lei pentru un dinte monoradicular si 550 de lei pentru un dinte pluriradicular.

Putinele recenzii lasate de pacienti la aceasta clinica consemneaza aspecte favorabile precum profesionalismul medicilor, promptitudinea in interventii, rapiditatea cu care au fost efectuate lucrarile, tratamentele complexe, efectuate cu grija si empatie, preturile accesibile.

Concluzii

Un tratament de endodontie in Bucuresti, executat la cele mai ridicate standarde de calitate, iti poate salva dintii, te poate scapa definitiv de durerile suparatoare si de infectiile periculoase ale canalului dentar. De aceea, alegerea celei mai bune clinici stomatologice din Capitala pentru efectuarea acestuia nu este un moft, ci o necesitate, iar garantiile oferite de clinicile din clasamentul de mai sus constau in personalul bine pregatit, aparatura de calitate si minimalizarea disconfortului resimtit de catre pacient in timpul interventiei.