Endodontie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dintii naturali sunt o podoaba pentru fiecare om si, desi sunt multe lucruri ce-i pot pune in pericol, exista tratamente pentru pastrarea lor, ce se realizeaza la endodontie. In Cluj, sunt cateva clinici foarte bune unde isi desfasoara activitatea medici endodonti cu experienta, ce folosesc instrumente si echipamente de ultima generatie, precum un microscop dentar, ce fac diferenta in cazul tratamentelor.

In articolul de fata poti descoperi care sunt aceste clinici si ce tarife se practica in Cluj pentru astfel de servicii.

Top clinici cu servicii de endodontie, din Cluj

Iata cateva informatii care te pot interesa despre tratamentele de endodontie din Cluj, informatii ce au fost sintetizate in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie Endodontie
Rating
Website
Dentocalm
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret Consultatie endodontica 90 Ron
 • Tratamente ce acopera toate specialitatile medicinei dentare
 • Tratamente complete si complexe pentru carii si dureri dentare
 • Materiale de foarte buna calitate
 • Tratament endodontic la microscop
 • Tratamente fara dureri
AnaDent
160 Ron
 • Pret Consultatie endodontica 160 Ron
 • Gama variata de servicii stomatologice pentru toate varstele
 • Tratamente endodontice cu un microscop performant
 • Radiografii digitale
 • Servicii pentru toate varstele
 • Medici bine pregatiti si cu experienta
Paris Dental Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie endodontica 150 Ron
 • Tratamente stomatologice variate, fara durere
 • Microscop dentar performant
 • Medici bine pregatiti
 • Clinica are un aspect foarte placut
EB Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie endodontica 100 Ron
 • Tratamentele endodontice se efectueaza exclusiv la microscop
 • Echipa multidisciplinara
 • Tratamente fara dureri
 • Urgente stomatologice
 • Consiliere pe toata durata tratamentului
 • Unii nu au fost multumiti de cum au fost tratati
Alverna Studio 1
120 Ron
 • Pret Consultatie endodontica 120 Ron
 • Specialisti tineri si bine pregatiti
 • Preturi avantajoase
 • Aparatura de ultima generatie, inclusiv microscop endodontic
 • Design deosebit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

5 clinici de top din Cluj cu servicii de endodontie

Iti prezentam 5 clinici dentare renumite unde se ofera si servicii de endodontie, in Cluj. Iti poti identifica preferata dintre acestea?

1. Dentocalm

Clinica dentara Dentocalm ofera o gama variata de tratamente ce acopera toate specialitatile medicinei dentare, incepand cu profilaxia si pana la ortodontie, endodontie si implantologie. Clinica dispune de aparatura de ultima generatie, printre care se numara aparatul de inhalosedare si microscopul endodontic. In cadrul serviciului de endodontie de la Dentocalm se fac tratamente complete si complexe pentru carii si dureri dentare, se utilizeaza materiale biocompatibile pentru a se pastra vitalitatea dintelui si se fac obturatii fizionomice cu compozite de calitate superioara ce redau functionalitatea si aspectul natural al dintilor.

Pretul unei consultatii de endodontie este de 90 de lei. Un tratament endodontic la microscop incisiv-canin este de 650 de lei, iar un tratament endodontic la microscop, molar, este de 895 de lei.  

Sute de pacienti si-au exprimat opiniile pe internet in legatura cu aceasta clinica, iar review-urile lor vorbesc despre experiente placute, rezultate de calitate si medici care sunt bine pregatiti, din toate punctele de vedere. Un alt aspect apreciat in randul clientilor este serviciul de urgente stomatologice non-stop. In plus, oamenii spun ca tratamentele se fac fara dureri.

Vezi parerile pacientilor despre Dentocalm
Vezi Pareri

2. AnaDent

Ana Dent se prezinta in fata pacientilor din Cluj, si nu numai, printr-o gama variata de servicii, printre care se numara: endodontie, radiologie dentara sau inhalosedare. Prin intermediul microscopului, tratamentul endodontic este mai eficient si mai rapid, pentru ca acest aparat, cu care este dotata si aceasta clinica, poate depista canalele suplimentare, poate indeparta acele rupte si poate localiza si sigila perforatiile radiculare. Dupa tratamentul endodontic, se efectueaza o radiografie digitala de control, acestea impreuna conducand la salvarea dintelui.

Consultatia cu pansament calmant costa 160 de lei la un endodont din Cluj, de la AnaDent. Tariful pentru dezobturarea canalelor radiculare costa 150 lei/canal, iar pentru acces explorator sub microscop pe un canal pretul este de 230 de lei.

Parerile in legatura cu aceasta clinica stomatologica abunda in cuvinte de apreciere la adresa medicilor. Oamenii sunt multumiti ca interventiile se fac intr-un mod profesionist, specialistii acordand atentie fiecarui caz si dand dovada de calm, rabdare si o buna pregatire. Clinica este apreciata si pentru modul cum sunt tratati copiii, dar si pentru punctualitate si tratamente ireprosabile in cazul adultilor.

3. Paris Dental Clinic

Paris Dental Clinic a aparut in fata clujenilor pentru a oferi o gama completa de tratamente de buna calitate, printr-o echipa de medici bine pregatiti in toate domeniile stomatologiei si cu ajutorul aparaturii de ultima generatie. Pe specialitatea endodontie activeaza dr. Madalina Pintea, medic specialist endodont. Pentru a putea conserva dintii naturali, medicul foloseste un microscop dentar performant ce poate vedea in profunzime si descoperi detalii care pot scapa ochiului.

O consultatie de specialitate la endodontie costa 150 de lei, iar un pansament calmant – 150 de lei. Pentru un tratament endodontic la premolari se achita 950 de lei.

Parerile pacientilor sunt in majoritate pozitive, vorbindu-se in review-uri despre o echipa serioasa si profesionista, care ofera servicii de calitate. Unii spun chiar ca au adormit pe scaun in timpul procedurilor, simtindu-se relaxati, in siguranta si bine tratati. Sunt numeroase persoane care spun ca tratamentele au avut succesul scontat, dar si ca aceasta este cea mai frumoasa clinica dentara din oras.

4. EB Dent

EB Dent a fost infiintat sub tutela medicului Elena Bebeselea Sterp si numara profesionisti specializati in diverse ramuri ale medicinei dentare: endodontie, chirurgie, protetica sau implantologie. Tratamentele stomatologice sunt astfel realizate de o echipa multi-disciplinara ce sporeste calitatea actului medical. Tratamentele endodontice sunt realizate exclusiv cu ajutorul microscopului dentar, ceea ce inseamna ca infectiile dentare sau cariile profunde pot fi tratate astfel incat sa fie pastrata integritatea dintelui natural.

Tariful pentru obturatie dinte monoradicular costa 100 de lei/canal, iar pentru obturatie canal dinte pluriradicular costul este de 50 lei/canal. Un drenaj endodontic are un pret de 150 de lei.

Opinia generala in legatura cu aceasta clinica stomatologica este una foarte buna, contribuind la aceasta impresie a pacientilor mai multe aspecte: preturi mai bune fata de alte clinici, personal primitor si profesionist, serviciul de urgente, precum si consilierea de la inceputul si pana la finalul tratamentului. Doar cateva persoane spun ca nu au fost multumite de atitudinea personalului.

5. Alverna Dental Studio 1

La Alverna Dental Studio 1 poti veni daca esti din Cluj-Napoca sau vii special in acest oras pentru a-ti rezolva problemele dentare. Preturile avantajoase, echipa de specialisti cu experienta si aparatura de ultima ora sunt argumente care conving despre calitatea actului medical de aici. Serviciile de endodontie cuprind lucrari specifice, de la diagnosticare si pana la tratamente moderne si sunt efectuate de dr. Raul Muresan, medic specialist stomatologie generala si endodontie, impreuna cu dr. Cezara Iavorenciuc, medic rezident Endodontie.

Pretul unui tratament endodontic asistat de microscop porneste de la 200 de lei. Obturatia endodontica la dinte pluriradicular costa 360 de lei, iar pansamentul endodontic antiseptic costa 90 de lei.

Opiniile pacientilor sunt in majoritate laudative si indreptate in special catre profesionalismul si amabilitatea echipei medicale, despre care oamenii spun ca da dovada de amabilitate peste asteptari. Pentru unii, impresiile bune s-au format inca de la prima vizita, cand au remarcat aparatura de ultima generatie, medicii tineri si devotati si designul deosebit.

Concluziile noastre

Cabinetele si clinicile stomatologice bune din Cluj, ce ofera si servicii de endodontie, au facut investitii si au achizitionat echipamente de ultima generatie, care fac ca tratamentele sa se desfasoare mai rapid si mai eficient. In cazul tratamentelor de canal, cunoscute si ca tratamente de indepartare a nervului, un microscop, de exemplu, este esential, pentru ca el poate surprinde lucruri ce nu se vad cu ochiul liber si care conteaza pentru pastrarea integritatii dintilor naturali.

Alege, asadar, o clinica buna, bine dotata si profesionista, daca doresti sa ai parte de servicii stomatologice, inclusiv endodontice, de calitate superioara!