Meniu

Endodontie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prevenirea, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor pulpare se efectueaza la endodont. In Iasi, sunt clinici stomatologice foarte bune, unde isi desfasoara activitatea specialisti cu experienta, ce sunt ajutati de aparatura si materiale de ultima generatie, prin care se rezolva cu succes chiar si cazurile cu un grad ridicat de dificultate.

Un endodont te ajuta sa-ti pastrezi zambetul natural, mergand pe premisa ca nicio alta solutie stomatologica nu este mai buna decat inzestrarea de la natura. Poti descoperi in acest articol care sunt clinicile din Iasi in care merita sa ajungi pentru un astfel de tratament, avand in vedere notorietatea si aprecierile de care acestea se bucura in randul pacientilor.

Cat costa un tratament la endodont, in Iasi?

Pretul pentru un tratament la endodont, in Iasi, difera de la o clinica la alta, in functie de diverse criterii. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Tratament endodontic
Rating
Website
Programare Online
Ozono
1 Clinica-Verificata
595 Ron
 • Pretul pentru Tratament endodontic porneste de la 595 Ron
 • Echipe medicale de elita
 • Buna interactiune medic-pacient
 • Tehnologie si materiale de ultima generatie
 • Terapie endodontica la microscop
 • Curatenie si atmosfera placuta
Maxident
2 Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pretul pentru Tratament endodontic porneste de la 500 Ron
 • Tratamente cu microscopul dentar
 • Medici tineri si bine pregatiti
 • Doctor cu experienta in endodontie
 • Personal amabil si prietenos
 • Echipamente medicale ultramoderne
 • Servicii pentru copii si adulti
Uzina de Zambete
3
950 Ron
 • Pretul pentru Tratament endodontic porneste de la 950 Ron
 • Medici tineri si comunicativi
 • Medic cu experienta specializat in endodontie la microscop
 • Personal bine instruit pentru abordarea pacientilor de toate varstele
 • Aparatura performanta
 • Tratamente pentru copii si adulti
 • Preturi ridicate
CardioDent
625 Ron
 • Pretul pentru Tratament endodontic porneste de la 625 Ron
 • Medici bine pregatiti
 • Aparatura si materiale moderne
 • Tratamente endodontice decontate prin CAS
 • Personal amabil, care ofera explicatii si incurajari
 • Nerespectarea programarilor
 • Preturi mari
Clinica Albert
290 Ron
 • Pretul pentru Tratament endodontic porneste de la 290 Ron
 • Solutii stomatologice personalizate pentru fiecare client
 • Echipamente si materiale in care se investeste constant
 • Echipa multidisciplinara
 • Servicii complete de stomatologie
 • Tratamente endodontice la microscop
 • Preturi accesibile
Dentia
450 Ron
 • Pretul pentru Tratament endodontic porneste de la 450 Ron
 • Echipa tanara si dinamica
 • Tratamente endodontice fara dureri
 • Tehnologie, materiale si aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil
 • Tratamente pentru copii si adulti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici stomatologice in care poti gasi un endodont, in Iasi

In clinicile de mai jos poti gasi un endodont, in Iasi, cu ajutorul caruia sa incepi un tratament pentru salvarea dintilor naturali:

1. Ozono

La clinica de stomatologie Ozono din Iasi serviciile sunt unele premium. Echipele medicale sunt de elită, iar echipamentele sunt foarte performante, astfel ca sunt identificate cu usurinta cele mai bune solutii pentru fiecare pacient. Experienta Ozono se bazeaza pe expertiza, tehnologie de varf si inovatie, dar si pe interactiune de calitate intre medic si pacient. Clinica este prevazuta cu laborator de radiologie si bloc operator, iar printre servicii se numara si endodontia. In cadrul cabinetului se utilizeaza tehnologie si materiale de ultima ora, care imbunatatesc terapia endodontica. Un exemplu este microscopul, care ajuta foarte mult la salvarea dintilor naturali.

Costul unui tratament endodontic la microscop porneste de la 595 de lei.

Gradul de satisfactie al pacientilor in privinta serviciilor clinicii Ozono din Iasi este unul foarte ridicat. Oamenii spun ca specialistii de aici i-au tratat cu profesionalism si atentie si ca intreg personalul a dat dovada de empatie. Multi spun ca au ajuns la aceasta clinica la recomandarea cunoscutilor si ca si-au format aceeasi impresie, si anume ca Ozono ofera servicii de calitate superioara, venind cu solutii adaptate pentru fiecare caz, intr-un spatiu curat si bine echipat.

Vezi parerile pacientilor despre Ozono
Vezi Pareri

2. Maxident

La Maxident Iasi poti beneficia de serviciile unui endodont, care te va ajuta sa-ti salvezi dintii afectati de infectii sau de inflamatii severe. Dr. Sorina Popa este medic specialist parodontologie si are practica in endodontie microscopica. Dr. Popa a absolvit Facultatea de Medicina dentara a Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi in 2015, iar patru ani mai tarziu a devenit medic specialist parodontolog. Pentru a le oferi iesenilor tratamente stomatologice de calitate si personalizate, a luat parte la numeroase cursuri de endodontie si restaurare coronara. Alaturi de dr. Popa, la Maxident mai activeaza inca trei medici tineri, specializati in ortodontie si ortopedie dento-faciala, chirurgie orala si maxilo faciala si stomatologie. 

Pretul unui tratament endodontic este cuprins intre 500 si 800 de lei.

Iesenii se declara foarte multumiti de calitatea serviciilor oferite de Maxident, spunand ca au fost intampinati cu amabilitate si tratati cu profesionalism si ca tratamentele dentare se efectueaza cu aparatura de calitate superioara. Despre personalul medical, oamenii spun ca este caracterizat prin: implicare, atentie la detalii, pregatire asidua, promptitudine si respect fata de pacienti.

3. Uzina de Zambete

Uzina de Zambete  este un cabinet ultramodern, in care pacientii sunt ajutati sa-si depaseasca teama de dentist si sa aiba acces la tratamente personalizate. Medicii sunt tineri, cu experienta, comunicativi si plini de entuziasm. Printre ei se afla si dr. Radu Stanescu, medic specializat in endodontie la microscop. Specialistul are experienta in domeniul endodontic si depune tot efortul pentru a salva dintii naturali ai pacientilor, iar datorita echipamentelor si materialelor de care dispune, acest lucru este posibil in majoritatea cazurilor.

Pretul pentru un tratament endodontic la microscop este cuprins intre 950 si 1.350 de lei.

Pentru foarte multi dintre pacienti, experienta traita in aceasta clinica stomatologica a fost una placuta, motivand ca au fost intampinati cu profesionalism si ca medicii sunt amabili si implicati. De fapt, aprecieri primeste intregul personal, despre care se spune ca este foarte bine instruit si ca mediul este armonios si placut. De asemenea, pacientii au mai remarcat si aparatura de top, dar si modul bland si educativ in care sunt tratati copiii. Unii sunt insa de parere ca preturile sunt nejustificat de mari.

4. CardioDent

CardioDent este o clinica infiintata in august 2011, in care sunt oferite servicii de stomatologie si cardiologie. In cele doua cabinete de medicina dentara isi desfasoara activitatea medici bine pregatiti, ajutati de aparatura de ultima generatie, cu care se realizeaza o diagnosticare precisa sau manopere fara durere. Tratamentele endodontice se realizeaza cu ajutorul microscopului, de catre dr. Andreea Zaharia, dr. Yllka Decolli si dr. rezident Damian Ilie, specializati in acest domeniu al medicinei dentare. Unele tratamente endodontice sunt gratuite, datorita faptului ca sunt decontate prin CAS.

Pretul unui tratament endodontic la microscop porneste de la 625 de lei.

Tratamentele si investigatiile stomatologice sunt realizate aici cu meticulozitate si profesionalism, dupa spusele pacientilor. Oamenii declara ca s-au simtit pusi in valoare si respectati, atat prin atitudinea amabila si incurajatoare a personalului, cat si prin faptul ca toate procedurile se efectueaza cu echipamente si materiale de calitate. Unele persoane spun insa ca sunt nemultumite, din cauza ca au asteptat si o ora peste programare sau ca preturile sunt prea mari.

5. Clinica Albert

In aceasta clinica de medicina dentara, eforturile personalului medical sunt directionate catre solutii personalizate, in acord cu nevoile si dorintele fiecarui pacient. Investitiile constante in echipamente si in cele mai noi materiale, precum si echipa multidisciplinara bine pregatita sunt atu-uri cu care clinica se prezinta in fata iesenilor si nu numai, oferind servicii complete, de stomatologie, radiologie, implantologie si tehnica dentara. Tratamentele endodontice se realizeaza la microscop, de catre medici tineri, dar bine pregatiti in acest domeniu.

Un tratament endodontic pentru monoradicular sau pluriradicular costa de la 290 si 390 de lei in sus.

Potrivit parerilor exprimate de pacienti in mediul online, clinica Albert este bine vazuta pentru calitatea serviciilor pe care le ofera. Cele mai apreciate lucruri sunt: profesionalismul si implicarea medicilor, atmosfera deosebita, preturile accesibile si faptul ca sunt oferite explicatii pe intelesul fiecaruia, in legatura cu procedurile sau tratamentele efectuate.

6. Dentia

Cabinetul Stomatologic Dentia din Iasi vine in intampinarea nevoilor iesenilor cu o echipa tanara, dinamica si care se afla permanent intr-un proces de analiza a tendintelor si tehnicilor la nivel mondial, pentru a le aplica spre binele si confortul pacientilor. In cabinet se efectueaza si tratamente endodontice fara dureri, pentru care se utilizeaza tehnologie, aparatura si materiale de ultima generatie, care sporesc rata de succes a tratamentelor pe termen lung.

Pretul unui tratament endodontic porneste de la 450 de lei, la Dentia.

Pentru unii dintre pacientii acestei clinici stomatologice, experienta a fost atat de placuta, incat le recomanda si altora sa-si trateze in aceasta locatie problemele dentare, mai ales in cazul in care au nevoie de tratamente endodontice. In general, oamenii spun ca personalul este amabil, bine pregatit si profesionist si ca are experienta de lucru atat cu copii, cat si cu adulti. Unii declara chiar ca au venit din alta tara pentru medicii de la Dentia si nu au fost dezamagiti.

Concluziile noastre

Cine este in cautarea unui endodont in Iasi are de unde alege, avand in vedere ca sunt atatea clinici de top, unde activeaza profesionisti bine pregatiti. In aceste locatii, cadrele medicale efectueaza tratamente moderne cu ajutorul microscopului, crescand substantial rata de succes pentru salvarea dintilor naturali.