Meniu

Endodontie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oradenii, sau chiar si locuitorii altor orase, care sunt in cautarea celei mai eficiente metode prin care sa-si poate pastra dintii naturali pentru o perioada cat mai lunga, vor putea gasi raspunsul la un endodont, chiar in Oradea. Responsabilitatea lui este sa se ocupe de prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor tesutului din interiorul dintelui.

Nimeni nu spune ca un medic dentist nu poate sa trateze problemele ce tin de endodontie, doar ca rezultatele nu vor fi aceleasi ca cele obtinute de o persoana care se specializeaza pe asa ceva. De aceea, cele mai potrivite clinici din Oradea pentru persoanele care au nevoie de un tratament de canal, sunt cele in care isi desfasoara activitatea medici specialisti endodonti.

Unde se poate opta pentru serviciile unui endodont in Oradea?

Inainte de a urma tratamentul propus de un endodont din Oradea, pacientii trebuie sa treaca printr-o consultatie. Acest lucru ii ofera medicului oportunitatea sa se familiarizeze cu situatia lor, astfel incat planul pe care il recomanda sa fie cel mai eficient cu putinta. De abia dupa aceea, pacientul va putea trece la tratamentul de canal propriu-zis. Iata care sunt cele mai bune optiuni de clinici pentru un astfel de tratament:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Leahu
Clinica-Verificata
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Aparatura moderna
 • Echipa medicala tanara
 • Servicii medicale integrale
 • Tratament personalizat
 • Servicii decontate prin CAS
Dental Art
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura performanta
 • Standarde internationale
 • Servicii de calitate
 • Tratamente pentru toate varstele
 • Gama variata de tratamente
 • Atmosfera prietenoasa
Rodenta
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Medici profesionisti
 • Radiologie dentara
 • Servicii stomatologice pentru copii
 • Proceduri stricte de sterilizare
Maxilomed
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici specializati
 • Servicii de inalta performanta
 • Cercetare medicala continua
 • Conditii impecabile
Gavident
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Act medical de calitate
 • Servicii premium
 • Pret mai mic ca la alte clinici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care pacientii pot gasi un endodont in Oradea

Nu toate clinicile din oras au medici specializati pe fiecare ramura a stomatologiei, asa ca pacientii care au nevoie de tratament de canal vor trebui sa se orienteze catre echipe care au in componenta lor un endodont in orasul Oradea. In acest fel, vor primi opinia unui expert din domeniu, ceea ce ii va ajuta sa obtina cel mai bun tratament pentru problema lor.

1. Dr. Leahu

Grupul Dr. Leahu si-a deschis mai multe clinici in tara pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa aiba acces la serviciile sale si tocmai de aceea, persoanele care ar putea beneficia de opinia unui endodont in Oradea, se vor bucura sa auda ca si orasul lor apare pe lista. Tratamentele complexe se realizeaza sub miscroscop, asa ca nu exista loc de greseala. Serviciile de radiologie digitala le permit pacientilor sa faca rost de o radiografie chiar la prima vizita. Cabinetele prietenoase si sigure sunt perfecte pentru micii pacienti care interactioneaza pentru prima data cu un medic dentist, intrucat atmosfera ii va ajuta sa se relaxeze in prezenta unor oameni pe care nu-i cunosc.

Pentru o consultatie la medic dentist, tariful este de 140 de lei.

Cei mai multi pacienti apreciaza faptul ca medicii de la clinica Dr. Leahu sunt atenti, astfel incat planul de tratament pe care-l elaboreaza sa fie cat mai eficient. Chiar si cei care sufera de o stare de anxietate atunci cand se vad pe scaunul de la cabinet, se vor simti mai bine pe masura ce li se explica procedura si efectele la care trebuie sa se astepte.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Leahu
Vezi Pareri

2. Dental Art

La clinica Dental Art se pune accentul pe faptul ca durerea de dinti nu trebuie ignorata, intrucat starea de sanatate a unei persoane poate degenera si singura optiune ramasa este sa apeleze la un endodont. Echipa din cadrul clinicii din Oradea este pregatita sa faca fata la orice caz, cu ajutorul unui plan bine gandit. Cei interesati isi pot face o idee despre cum se desfasoara un tratament la aceasta clinica prin intermediul pozelor de tip before and after, care pot fi vizualizate pe site.

Pretul unei consultatii generale este de 100 de lei.

Interactiunea pe care medicii o au cu pacientii este unul din motivele care-i determina pe cei mai mult dintre ei sa revina la clinica, fie pentru o interventie de care au nevoie, fie pentru un control periodic. Oamenii parasesc cabinetul cu un zambet pe buze de fiecare data, datorita serviciilor de calitate si amabilitatii echipe de medici. Atmosfera este prietenoasa si serviciile sunt de calitate.

3. Rodenta

Pentru a discuta cu un endodont din Oradea, persoanele interesate se pot duce la clinica Rodenta, unde il vor gasi pe Dr. Tudericiu Mircea, care a participat la numeroase cursuri in tara si in strainatate tocmai pe aceasta tema. Prin intermediul pregatirii sale si totodata, cu ajutorul aparaturii moderne din cadrul clinicii, succesul tratamentului este garantat. Medicii au grija de spatiul in care lucreaza, asa ca fiecare suprafata este zilnic dezinfectata. Printre echipamentele de ultima generatie se afla microscopul operator dentar Carl Zeiss Opmi Pico, micromotorul endodontic, aparatul ultrasonic, radiografia 3D CBCT si multe altele. De asemenea, daca se confrunta cu o durere inexplicabila, pacientii au posibilitatea sa apeleze la tratamente stomatologice de urgenta.

O consultatie primara costa 100 de lei.

Echipa Rodenta se remarca prin promptitudine, intrucat toti care au vizitat clinica au adus aminte de faptul ca n-au fost nevoiti sa astepte mult timp pentru a fi primiti si pentru obtinerea unei radiografii dentare. Nici elaborarea planului de tratament nu a durat mai mult, iar rezultatele obtinute au fost pe placul pacientilor, ceea ce i-a determinat sa recomande clinica celor apropiati.  

4. Maxilomed

Dr. Camil Ianes este specialistul endodont de la clinica Maxilomed din Oradea, iar gama de servicii pe care o pune la dispozitia pacientilor este una variata: obturatie de canal la microscop, pulpectomie, dezobturare etc. Multumita gradului ridicat de pregatire a personalului si nivelului de echipare a clinicii, tratamentele marca Maxilomed au o performanta deosebita. Inainte de a urma tratamentul endodontic, cazul pacientului trebuie analizat cu atentie si evaluat, pentru ca doar in acest fel se poate alege un plan de tratament eficient. Pe langa acest aspect, clinica sprijina cercetarea medicala continua, oferind tuturor celor interesati articole si cursuri in care apar probleme si solutii de natura stomatologica.

In mod normal, o consultatie primara costa 100 de lei, dar daca este vorba de o urgenta, pretul o sa creasca la 200 de lei.

Pacientii apreciaza faptul ca medicii isi actualizeaza in mod constant informatiile, pentru a putea oferi cele mai bune solutii de tratament. Cei care au vizitat clinica s-au convins de nivelul de profesionalism de aici, iar numeroasele experiente placute sunt o dovada in acest sens. Mai mult decat atat, clinica acopera toate specialitatile de stomatologie, asa ca indiferent de afectiunea pe care o are o persoana, aici va gasi un tratament care sa o ajute. 

5. Gavident

Pacientii pot beneficia de serviciile unui endodont si la clinica stomatologica Gavident din Oradea. Scopul clinicii este sa aduca din nou fericirea pe chipul pacientului, caci modalitatea prin care cei mai multi oameni isi exprima starea pozitiva de spirit este zambetul. Fisele de tratament sunt arhivate cu mare atentie, asa ca pacientii nu trebuie sa-si faca griji in ceea ce priveste confidentialitatea.

Costul unei consultatii este de 80 de lei, iar in pret este inclus si planul de tratament.

Pacientii care au vizitat clinica i-au adus cuvinte de lauda, multumita caracterului modern, nivelului ridicat de calitate a serviciilor prestate, programului flexibil si rabdarii echipei de medici. Programarea se face foarte usor, iar pacientii au posibilitatea sa aleaga data si ora la care se vor intalni cu medicul din cadrul clinicii pentru a vedea care este cel mai potrivit plan pentru ei.

Concluzii

In concluzie, cu scopul de a scapa de durere si pentru a evita o eventuala extractie, pacientii vor trebui sa ia legatura cu o clinica in cadrul careia isi practica meseria un endodont din Oradea, intrucat in oras exista multe clinici care ofera printre serviciile sale si tratamentul de canal. Medicul specialist este cel care ii va ajuta pe pacienti sa evite o situatie neplacuta, prin intermediul unui plan de tratament optim.