Meniu

Extractie masea minte Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multi dintre cei care au dureri provocate de molarul de minte cauta informatii pe internet pe tema „extractie masea de minte pret Brasov” in speranta ca vor gasi informatii utile. Acest articol vine in sprijinul lor, oferindu-le alternative prin prezentarea mai multor clinici bune unde se fac aceste interventii.

Extractia maselelor de minte se realizeaza la recomandarea medicului stomatolog, in functie de pozitia si de sanatatea lor. Unele masele de minte erup partial si pot retine resturile alimentare, pot provoca dureri, sangerari ale gingiei, infectii sau carii, astfel ca va fi necesara extractia lor in aceste cazuri. In Brasov, sunt cateva clinici stomatologice in care sunt puse la dispozitie servicii de chirurgie, ce includ si astfel de interventii, care pot fi simple sau mai dificile, in functie de caz. De aceea, si preturile pot varia.

Extractie masea de minte: care este pretul, in Brasov

O extractie masea de minte are un pret, in Brasov, care poate varia de la clinica la clinica, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Extractie molar de minte
Rating
Website
Programare Online
Dentetico
1 Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste de la 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate impecabile
 • Buna pregatire
 • Tratament personalizat
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Aparaturi moderne si performante
 • Mediu steril
Topaltdent
2
330 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste de la 330 Ron
 • Aparatura radiologica digitala
 • Medici bine pregatiti si amabili
 • Numeroase tratamente
 • Posibilitatea de a achita in rate, fara dobanda
 • Turism medical
Prestige Dent
3
370 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste de la 370 Ron
 • Clinica moderna, cu o ambianta placuta
 • Medici bine pregatiti
 • Aparatura performanta
 • Tratamente fara durere
 • Personal amabil si implicat
Esdent
220 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste de la 220 Ron
 • Numeroase servicii de specialitate
 • Medicii explica procedurile pe intelesul pacientilor
 • Tratamente actuale si fara durere
 • Tehnologie de ultima generatie
Dental Elite
600 Ron
 • Pret Extractie molar de minte 600 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa multidisciplinara de specialisti
 • Tratamente minim invazive actuale
 • Se accepta plata in rate
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde sa mergi pentru o extractie de masea de minte, in Brasov

Iata care sunt clinicile la care te poti programa pentru o extractie de masea de minte. Pretul, in Brasov, poate sa varieze, dupa cum deja s-a mentionat. Poti citi insa informatiile de mai jos, inclusiv parerile oamenilor, pentru a-ti face o idee asupra calitatii si costurilor serviciilor:

1. Clinica Dentetico

Vrei sa mergi la o clinica stomatologica din Brasov unde sa poti apela la medici experti in chirugie dentara pentru lucrarea de extractie a maselei de minte? Atunci Dentetico este clinica spre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru a te bucura de servicii de inalta calitate. Echipa medicala este competenta atat in stabilirea unui diagnostic corect, cat si in aplicarea interventiilor chirurgicale dentare intr-o maniera corecta, astfel incat perioada de recuperare sa fie una usoara, iar rezultatele excelente. Pe langa extractia maselei de minte, specialistii mai pun in aplicare si: extractia dintilor monoradiculari / pluriradiculari, dintilor temporari, parodontici, extractia molarilor de minte partial erupti si inclusi, chistectomie, alveolotomie, frenectomie, chiuretaj gingival etc. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, medicii desfasoara de fiecare data un act medical corect si adaptat in functie de problemele pacientilor.

Pretul pentru extractia molarului de minte erupt este de 300 lei, extractia maselei partial erupte costa intre 350 lei si 400 lei, iar odontectomia (extractia maselei de minte incluse) este de 450-550 lei. 

Clinica de stomatologie din Brasov a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, peste doua sute, datorita serviciilor de inalta calitate, dar si datorita rezultatelor impecabile obtinute. In cadrul departamentului de chirurgie dentara vei face cunostinta cu medici bine pregatiti, care pot trata corect si interveni eficient in orice caz chirurgical. Avand la dispozitie aparaturi moderne si performante, actul stomatologic este de fiecare daca atent adaptat in functie de necesitatile pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dentetico
Vezi Pareri

2. Topaltdent

Cabinetul Stomatologic Topaltdent ofera servicii complete pentru o dantura sanatoasa. Echipa de specialisti, aparatura performanta si locatia deosebita sunt motive importante pentru alegerea acestei locatii din Brasov. Cabinetele sunt dotate cu aparatura radiologica digitala care functioneaza la standarde inalte pentru a descoperi defectele dentare, indiferent de profunzimea lor. Sunt cinci cadre medicale care isi desfasoara activitatea aici: medici stomatologi, unii avand competente in implantologie, si un medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala. Se fac si interventii care tin de chirurgie, cum ar fi extractii dentare  si diverse tratamente. In plus, sunt oferite si servicii de turism dentar, pentru persoanele care nu locuiesc in Brasov, asigurandu-se cazare intr-o zona apropiata de gara.

Pretul pentru extractia unui molar de minte porneste de la 330 de lei.

Clinica Topaltdent este foarte bine cotata in recenziile clientilor. Acestia spun ca medicii sunt profesionisti, atenti si cu o atitudine blanda, calitati care-i fac sa se simta „pe maini bune” indiferent de tratamentul pentru care s-au prezentat. De asemenea, oamenii mai recomanda clinica si pentru ambientul placut, echipamentele moderne, precum si pentru faptul ca sunt tratate si urgentele medicale.

3. Prestige Dent

Prestige Dent este o clinica dentara ce reuneste o gama larga de servicii stomatologice de inalta calitate, ce are ca si scop asigurarea unei stari de sanatate orala optima. Cu 11 ani de experienta in domeniu, echipa clinicii Prestige Dent are ca si obiectiv imbuntatirea constanta a serviciilor oferite, cu ajutorul aparaturii sau materialelor de ultima generatie si folosirea unor metode de tratament actuale, obtinand astfel rezultate optime in tratarea pacientilor. Cateva dintre serviciile pe care le puteti regasi in portofoliul clincii sunt cele de: profilaxie, implantologie, ortodontie, estetica dentara, tratamente chirurgicale sau tratamentele efectuate cu ajutorul laserului.  

Tariful pentru extractia unui molar de minte erupt este de 370 de lei, pentru extractia unui molar de minte semiinclus este 420 de lei, iar in cazul extractiei unui molar de minte inclus, pretul porneste de la 600 lei si poate ajunge pana la 1000 de lei. 

Serviciile de calitate, dotarile moderne si punctualitatea sunt doar cateva dintre aspectele apreciate de catre pacientii care au trecut pragul clincii Prestige Dent. Profesionalismul personalului, comunicarea excelenta si atmosfera primitoare contribuie si acestea la satisfactia pacientilor.

4. Dental Elite

Proiectul Dental Elite a luat nastere cu o echipa de oameni ambitiosi, care au dorit sa obtina excelenta pe piata serviciilor stomatologice din Brasov si din toata tara. Pentru a indeplini acest deziderat, in clinica sunt echipamente de ultima generatie, de mare ajutor pentru echipa multidisciplinara de specialisti ce activeaza in diferite ramuri ale medicinei dentare. La Dental Elite sunt protocoale bine stabilite ce au in centru nevoile pacientului. Sunt puse la dispozitie tratamente minim invazive, prin folosirea laserelor de ultima ora si a consumabilelor de foarte buna calitate, iar pentru multe dintre acestea se accepta plata in rate. Se efectueaza aici si extractii dentare, inclusiv de masele de minte.

Pretul pentru extractia unui molar de minte este de 600 de lei.

Recenziile postate in mediul online arata ca brasovenii sunt foarte multumiti de serviciile Dental Elite. Multe dintre review-uri vorbesc despre o experienta placuta inca de la intrarea in clinica, oamenii sustinand ca au fost abordati cu caldura si amabilitate. In aceeasi masura, sunt apreciate experienta, minutiozitatea si profesionalismul medicilor, care se reflecta in tratamente reusite, indiferent ca este vorba de interventii simple sau mai complicate. Oamenii mai spun si ca preturile sunt corecte pentru serviciile oferite.

5. Esdent

Echipa Esdent Brasov sta la dispozitia clientilor cu numeroase servicii de specialitate, de la consultatii de rutina, la interventii chirurgicale mai ample. Clinica a fost proiectata pentru a oferi experiente relaxante si confortabile, astfel ca personalul a fost ales dintre specialistii cu experienta si pasionati de ceea ce fac. Printre acestia se numara dr. Viorel Carp, medic stomatolog si specialist in implantologie-chirurgie sau dr. Dan Sandita, medic stomatolog si specialist in endodontie la microscop. Sunt tratate aici persoane de toate varstele, prin tehnologia de ultima generatie. Se realizeaza si extractii de dinti sau chirurgicale, precum si chiuretaje dupa extractii.

Tariful pentru extractia unui molar de minte este de 220-305 de lei, potrivit listei de preturi de pe site-ul clinicii.

Persoanele care au postat review-uri in mediul online in dreptul acestei clinici din Brasov sunt, in general, multumite. Ele spun ca medicii sunt implicati si calmi, explicand pe intelesul pacientilor procedurile si tratamentele, ca metodele de lucru sunt moderne si ca interventiile sunt diverse. Sunt si persoane care spun ca preturile sunt mai piperate fata de alte clinici si ca unele tratamente au fost efectuate cu superficialitate.

Concluziile noastre

Pentru o extractie masea de minte, pretul, in Brasov, variaza de la clinica la clinica. Daca in unele cabinete stomatologice, interventia se realizeaza cu pana in 300 de lei, in cazul maselelor care au erupt, in alte locatii tarifele pot chiar depasi suma de 600 de lei.

Este important insa de precizat ca aceste variatii de pret tin cont si de experienta medicilor sau de calitatea materialelor sau a echipamentelor utilizate. In Brasov sunt clinici foarte bine puse la punct, care au investit in aparatura de ultima generatie si in consumabile de calitate superioara, astfel ca se explica de ce in aceste cazuri tarifele sunt mai mari.