Meniu

Extractie masea minte Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multi dintre cei care au dureri provocate de molarul de minte cauta informatii pe internet pe tema „extractie masea de minte pret Brasov” in speranta ca vor gasi informatii utile. Acest articol vine in sprijinul lor, oferindu-le alternative prin prezentarea mai multor clinici bune unde se fac aceste interventii.

Extractia maselelor de minte se realizeaza la recomandarea medicului stomatolog, in functie de pozitia si de sanatatea lor. Unele masele de minte erup partial si pot retine resturile alimentare, pot provoca dureri, sangerari ale gingiei, infectii sau carii, astfel ca va fi necesara extractia lor in aceste cazuri. In Brasov, sunt cateva clinici stomatologice in care sunt puse la dispozitie servicii de chirurgie, ce includ si astfel de interventii, care pot fi simple sau mai dificile, in functie de caz. De aceea, si preturile pot varia.

Extractie masea de minte: care este pretul, in Brasov

O extractie masea de minte are un pret, in Brasov, care poate varia de la clinica la clinica, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Extractie molar de minte
Rating
Website
Topaltdent
Clinica-Verificata
420 Ron
 • Tariful pentru extractia unui molar de minte este 420 Ron
 • Aparatura radiologica digitala
 • Medici bine pregatiti si amabili
 • Numeroase tratamente
 • Posibilitatea de a achita in rate, fara dobanda
 • Turism medical
Mon Blanc Dental
400-500 Ron
 • Tariful pentru extractia unui molar de minte este 400-500 Ron
 • Clinica moderna, cu o ambianta placuta
 • Medici bine pregatiti
 • Aparatura performanta
 • Tratamente fara durere
 • Personal amabil si implicat
Dentetico
300-550 Ron
 • Tariful pentru extractia unui molar de minte este 300-550 Ron
 • Medici pregatiti in toate domeniile medicinei dentare
 • Echipamente, materiale si tehnici de ultima ora
 • Tratamente fara durere
 • Oferte speciale pentru clienti
 • Atmosfera placuta si primitoare
Esdent
200-275 Ron
 • Tariful pentru extractia unui molar de minte este 200-275 Ron
 • Numeroase servicii de specialitate
 • Medicii explica procedurile pe intelesul pacientilor
 • Tratamente actuale si fara durere
 • Tehnologie de ultima generatie
Dental Elite
600 Ron
 • Tariful pentru extractia unui molar de minte este 600 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa multidisciplinara de specialisti
 • Tratamente minim invazive actuale
 • Se accepta plata in rate
 • Preturi corecte
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde sa mergi pentru o extractie de masea de minte, in Brasov

Iata care sunt clinicile la care te poti programa pentru o extractie de masea de minte. Pretul, in Brasov, poate sa varieze, dupa cum deja s-a mentionat. Poti citi insa informatiile de mai jos, inclusiv parerile oamenilor, pentru a-ti face o idee asupra calitatii si costurilor serviciilor:

1. Topaltdent

Cabinetul Stomatologic Topaltdent ofera servicii complete pentru o dantura sanatoasa. Echipa de specialisti, aparatura performanta si locatia deosebita sunt motive importante pentru alegerea acestei locatii din Brasov. Cabinetele sunt dotate cu aparatura radiologica digitala care functioneaza la standarde inalte pentru a descoperi defectele dentare, indiferent de profunzimea lor. Sunt cinci cadre medicale care isi desfasoara activitatea aici: medici stomatologi, unii avand competente in implantologie, si un medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala. Se fac si interventii care tin de chirurgie, cum ar fi extractii dentare  si diverse tratamente. In plus, sunt oferite si servicii de turism dentar, pentru persoanele care nu locuiesc in Brasov, asigurandu-se cazare intr-o zona apropiata de gara.

Pretul pentru extractia unui molar de minte semiinclus este de 420 de lei.

Clinica Topaltdent este foarte bine cotata in recenziile clientilor. Acestia spun ca medicii sunt profesionisti, atenti si cu o atitudine blanda, calitati care-i fac sa se simta „pe maini bune” indiferent de tratamentul pentru care s-au prezentat. De asemenea, oamenii mai recomanda clinica si pentru ambientul placut, echipamentele moderne, precum si pentru faptul ca sunt tratate si urgentele medicale.

Vezi parerile pacientilor despre Topaltdent
Vezi Pareri

2. Mon Blanc Dental

Cei de la Mon Blanc Dental si-au propus sa-i ajute pe oamenii care au frica de dentist sa o depaseasca pentru totdeauna. Astfel, se pune accent pe preventie si pe metode blande de interventie, pentru ca pacientii sa nu simta durere sau disconfort in cabinet, ci sa se simta bine si sa revina cu placere. Clinica este moderna si amenajata intr-un stil luxuriant, iar aparatura performanta si echipa numeroasa de medici asigura servicii complete, de la proceduri de rutina, pana la interventii chirurgicale simple sau complexe. De asemenea, o atentie deosebita se acorda procedurilor de sterilizare, care sunt aplicate riguros. De extractiile dentare se ocupa dr. Oana Cristina Talmaciu, specialist in chirurgie si implantologie.

Pretul pentru o extractie de molar de minte erupt este de 400 de lei, iar pentru un molar de minte semi-inclus este de 450-500 de lei.

Potrivit review-urilor din mediul online, serviciile oferite de aceasta clinica sunt foarte apreciate. Clientii spun ca au descoperit aici medici meticulosi, atenti la detalii si profesionisti, dar si o clinica moderna si bine dotata, in care atmosfera este foarte placuta si productiva. Oamenii mai apreciaza si faptul ca procedurile le sunt explicate cu profesionalism si rabdare, dar si ca tratamentele nu implica durere.

3. Dentetico – Dental Esthetic Clinic

Clinica Dentetico din Brasov a aparut din dorinta de a le oferi oamenilor zambetul perfect dupa care tanjesc. Medicii de aici sunt pregatiti in toate domeniile medicinei dentare si vin cu solutii orientate spre nevoile fiecarei persoane. Procedurile, materialele si aparatura sunt actuale, pentru ca oamenii sa beneficieze de tratamente fara durere, confortabile si eficiente. In plus, sunt oferte speciale si diverse grile de bonusare pentru clienti. In cadrul departamentului de chirurgie al acestei clinici se fac extractii dentare, extractii cu alveolotomie si alveolopolastie, incizii de abcese si multe altele.

Pretul pentru extractia unui molar de minte erupt este de 300 de lei. Pentru extractia unui molar de minte semi-inclus, tariful este de 350-400 de lei, iar pentru un molar de minte inclus (odontectomie), pretul este de 450-550 de lei.

Sunt numeroase persoane care au beneficiat de serviciile acestei clinici si care o recomanda pentru diverse motive: medici foarte buni si comunicativi, tratamente fara durere, atmosfera placuta si primitoare. Unii spun chiar ca alegerea acestei clinici a fost cea mai buna decizie, avand in vedere profesionalismul si amabilitatea de care personalul a dat dovada in realizarea tratamentelor, dar si ca rezultatele au fost pe masura.

Vezi parerile pacientilor despre Dentetico – Dental Esthetic Clinic
Vezi Pareri

4. Esdent

Echipa Esdent Brasov sta la dispozitia clientilor cu numeroase servicii de specialitate, de la consultatii de rutina, la interventii chirurgicale mai ample. Clinica a fost proiectata pentru a oferi experiente relaxante si confortabile, astfel ca personalul a fost ales dintre specialistii cu experienta si pasionati de ceea ce fac. Printre acestia se numara dr. Viorel Carp, medic stomatolog si specialist in implantologie-chirurgie sau dr. Dan Sandita, medic stomatolog si specialist in endodontie la microscop. Sunt tratate aici persoane de toate varstele, prin tehnologia de ultima generatie. Se realizeaza si extractii de dinti sau chirurgicale, precum si chiuretaje dupa extractii.

Tariful pentru extractia unui molar de minte este de 200-275 de lei, potrivit listei de preturi de pe site-ul clinicii.

Persoanele care au postat review-uri in mediul online in dreptul acestei clinici din Brasov sunt, in general, multumite. Ele spun ca medicii sunt implicati si calmi, explicand pe intelesul pacientilor procedurile si tratamentele, ca metodele de lucru sunt moderne si ca interventiile sunt diverse. Sunt si persoane care spun ca preturile sunt mai piperate fata de alte clinici si ca unele tratamente au fost efectuate cu superficialitate.

5. Dental Elite

Proiectul Dental Elite a luat nastere cu o echipa de oameni ambitiosi, care au dorit sa obtina excelenta pe piata serviciilor stomatologice din Brasov si din toata tara. Pentru a indeplini acest deziderat, in clinica sunt echipamente de ultima generatie, de mare ajutor pentru echipa multidisciplinara de specialisti ce activeaza in diferite ramuri ale medicinei dentare. La Dental Elite sunt protocoale bine stabilite ce au in centru nevoile pacientului. Sunt puse la dispozitie tratamente minim invazive, prin folosirea laserelor de ultima ora si a consumabilelor de foarte buna calitate, iar pentru multe dintre acestea se accepta plata in rate. Se efectueaza aici si extractii dentare, inclusiv de masele de minte.

Pretul pentru extractia unui molar de minte este de 600 de lei.

Recenziile postate in mediul online arata ca brasovenii sunt foarte multumiti de serviciile Dental Elite. Multe dintre review-uri vorbesc despre o experienta placuta inca de la intrarea in clinica, oamenii sustinand ca au fost abordati cu caldura si amabilitate. In aceeasi masura, sunt apreciate experienta, minutiozitatea si profesionalismul medicilor, care se reflecta in tratamente reusite, indiferent ca este vorba de interventii simple sau mai complicate. Oamenii mai spun si ca preturile sunt corecte pentru serviciile oferite.

Concluziile noastre

Pentru o extractie masea de minte, pretul, in Brasov, variaza de la clinica la clinica. Daca in unele cabinete stomatologice, interventia se realizeaza cu pana in 300 de lei, in cazul maselelor care au erupt, in alte locatii tarifele pot chiar depasi suma de 600 de lei.

Este important insa de precizat ca aceste variatii de pret tin cont si de experienta medicilor sau de calitatea materialelor sau a echipamentelor utilizate. In Brasov sunt clinici foarte bine puse la punct, care au investit in aparatura de ultima generatie si in consumabile de calitate superioara, astfel ca se explica de ce in aceste cazuri tarifele sunt mai mari.