Meniu

Extractie Masea de Minte Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti un cabinet specializat in extractia maselei de minte in Bucuresti, Sectorul 5? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cinci clinici de incredere din capitala catre care iti poti indrepta atentia. Indepartarea maselei de minte este o interventie chirurgicala si, ca in cazul oricarei astfel de proceduri, conteaza foarte mult ca medicul sa fie profesionist, bine pregatit si implicat in solutionarea problemei, indiferent de gradul sau de complexitate. Din fericire, in capitala ai sansa de a descoperi o multime de clinici de renume, in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici cu o buna pregatire si experimentati in solutionarea fiecarei probleme dentare. 

Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile din Sectorul 5 la care poti apela cu incredere, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii din cadrul lor. De asemenea, afla si cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care au apelat la serviciile unitatilor stomatologice enumerate mai jos.

Cat costa procedura de extractie a maselei de minte in Bucuresti, Sectorul 5?

Inainte de a merge la cabinetul de stomatologie pentru extractia maselei de minte in Sectorul 5, cel mai bine ar fi sa te informezi cu atentie in legatura cu preturile practicate. Iata care sunt tarifele aplicate pentru o extractie, dar si care sunt denumirile clinicilor enumerate mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Extractie Masea de minte
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 700 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Echipa profesionista de medici
 • Tratamente personalizate
 • Rezultate excelente
Cris Smile Studio
350 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 350 Ron
 • Relationare impecabila cu medicii
 • Echipamente moderne
 • Rezultate excelente
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera primitoare
Trident
650 Ron
 • Pret Extractie Masea de minte 650 Ron
 • Relationare impecabila cu personalul
 • Echipamente moderne
 • Act stomatologic ireprosabil
 • Proceduri chirurgicale excelente
 • Rezultate exemplare
 • Atmosfera primitoare
Rasmin Dent
250 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 250 Ron
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Implicare si atentie la detalii
 • Dotari de inalta calitate
 • Tratamente personalizate
 • Proceduri chirurgicale excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Atitudine pozitiva
Dr. Leustean
590 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 590 Ron
 • Relationare eficienta cu medicii
 • Echipamente moderne
 • Diagnostic corect
 • Tratamente personalizate
 • Proceduri chirurgicale excelente
 • Buna pregatire
 • Act stomatologic exemplar
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in procedura de extractie a maselei de minte in Bucuresti, Sectorul 5

Durerea a devenit din ce in ce mai insuportabila, asa ca ai luat hotararea, in cele din urma, sa apelezi la ajutorul medicilor dentisti chirurgi, specializati in extractia maselei de minte in Bucuresti, Sectorul 5? Atunci te invitam sa citesti cu atentie informatiile de mai jos. Afla, de asemenea, cat de implicati sunt medicii pentru obtinerea rezultatelor dorite:

1. DentalMed Luxury

DentalMed Luxury este o clinica dentara din Bucuresti, Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de specialitate si, eventual, pentru extractia maselei de minte. Unitatea stomatologica dispune de o echipa bine pregatita de medici specializati in chirurgie, care pun in aplicare proceduri chirurgicale exemplare, cum ar fi extractia molarului de minte. Dispunand de aparaturi, echipamente si materiale de inalta calitate, actul stomatologic este unul ireprosabil, atent adaptat in functie de necesitatile tuturor pacientilor. Printre interventiile care sunt puse in aplicare in departamentul de chirurgie dentara, pe langa extractia molarului de minte, se numara si: extractia dintilor inclusi, semiinclusi, tratament alveolita, chistectomie, extractie dinte monoradicular si pluriradicular etc.

Pretul pentru extractia molarului de minte incepe de la 700 lei si 5.000 lei, in pret fiind inclusa anestezia locala si sutura.

Amabilitatea, buna pregatire, implicarea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile care sunt apreciate de catre pacienti si pentru care se intorc ori de cate ori se confrunta cu probleme dentare. Pentru ca unitatea stomatologica dispune de o echipa profesionista de medici, experimentati in chirurgia dentara, extractia maselei de minte este intotdeauna o procedura de succes, indiferent cat de complexa ar fi. Tratamentele puse la dispozitie sunt intotdeauna personalizate in functie de necesitatile pacientului, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed Luxury
Vezi Pareri

2. Cris Smile Studio

Cris Smile Studio este o alta unitate stomatologica din Sectorul 5 catre are iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru procedura de extractie a meselei de minte. Echipa de medici dentisti este formata din doctori de incredere, avand competenta de a adapta actul medical in functie de necesitatile medicala ale fiecarui pacient in parte. In cadrul departamentului de chirurgie dentara vei face cunostinta cu dr. Alina Craciun, medic stomatolog specialist in chirurgie dento-alveolara, practica parodontologie laser si dr. Victor Stanciu, chirurgie buco-maxilo-faciala și implantologie. Avand la dispozitie toate echipamentele necesare, atat tratamentele, cat investigatiile chirurgicale elaborate sunt excelente, rezultatele obtinute fiind pe masura asteptarilor tuturor.

Pretul pentru o extractie molarului de minte erupt este de 350 lei (cu tot cu anestezie si sutura), extractia molarului de minte semiinclus este de 400 lei, iar cel inclus este de 600 lei.

Unitatea stomatologica are peste sase sute de recenzii pozitive publicate in mediul online, prin intermediul carora pacientii isi exprima multumirea si aprecierea fata de relationarea impecabila cu medicii stomatologi. Avand in vedere ca echipamentele folosite sunt de moderne si calitative, rezultatele obtinute in urma extractiilor maselelor de minte sunt de fiecare data excelente. De asemenea, atmosfera este una primitoare.

3. Trident

Trident este o alta unitate stomatologica din Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca ti s-a recomandat sa iei in considerare extractia maselei de minte. Echipa de medici din departamentul de chirurgie dentara este formata din doctori profesionisti, bine pregatiti, printre care se numara si: dr. Lucian Chirila, medic primar chirurgie oro-maxilo-faciala, dr. Alexandru Isop, dr. Mihaela Radulescu, dr. Cristian Rotaru, Razvan Staicu, medici specialisti in chirurgie oro-maxilo-faciala. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, actul medical desfasurat este unul ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. Pe langa extractia maselei de minte, mai poti opta si pentru extractia: dintilor monoradiculari si pluriradiculari, dintilor temporari, replantare, extractie cu alveolotomie, odontectomie, chistectomie etc.

Pretul pentru extractia molarului de minte erupt este de 650 lei.

Clinica de stomatologie din Bucuresti este puternic apreciata de pacienti, acestia fiind de-a dreptul incantati de relationarea cu personalul. Pentru ca medicii au la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, actul stomatologic este intotdeauna ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile pacientilor. Procedurile chirurgicale sunt intotdeauna excelente, iar rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor tuturor.

4. Rasmin Dent

Rasmin Dent isi desfasoara activitatea de peste 12 ani in Bucuresti, Sectorul 5, unde pacientii pot merge cu incredere daca vor sa fie corect tratati si sa beneficieze de proceduri chirurgicale excelente de extractie a maselei de minte. In cadrul departamentului de chirurgie isi desfasoara activitatea un medic implicat si bine pregatit, dr. Nikola Kostovski, medic specialist in chirurgie orala si implantologie, care are competenta de a pune in aplicare o multime de servicii. Printre acestea se numara si: extract dinte parodontic, monoradicular, pluriradicular, rest radicular, molar de minte erupt si semiinclus, extractie prin alveolotomie, odontectomie, chistectomie, chirurgia frenului etc.

Pretul pentru extractia molarului de minte erupt la un medic stomatolog este intre 250 lei – 450 lei, cea la medicul chirurg variaza intre 400 lei si 500 lei, iar extractia molarului de minte semiinclus este intre 500 lei si 600 lei. 

Buna pregatire a personalului, experienta vasta de care da dovada, implicarea si atentia la detalii sunt motivele pentru care pacientii isi indreapta atentia catre aceasta unitate medicala. Pentru ca medicii au la dispozitie aparaturi, echipamente si materiale de inalta calitate, tratamentele stomatologice sunt atent personalizat, iar procedurile chirurgicale sunt excelente. Atmosfera este primitoare, clinica este de o curatenie impecabila, iar atitudinea medicilor intotdeauna pozitiva.

5. Dr. Leustean Dental Studio

In completarea clinicilor prezentate mai sus iti prezentam si cabinetul Dr. Leustean Dental Studio din Sectorul 5, la care poti merge cu incredere daca vrei sa te programezi pentru procedura de extractie a maselei de minte. Echipa de medici este atent pregatita si experimentata, avand competenta de a gasi solutii potrivite indiferent cat de severa este problema dentara. Aceasta are la dispozitie toate materialele si echipamentele necesare pentru elaborarea unor tratamente eficiente, dar si pentru desfasurarea unor proceduri chirurgicale ireprosabile. Pe langa extractia molarului de minte, medicii mai pot pune in aplicare si: extractie alveoloplastica (monoradicular si pluriradicular), extractie chirurgicala dinte aflat in contact cu formatiuni anatomice, extractie dinte parodontotic, extractie molar de minte partial erupt sau inclus, chistectomie etc.

Pretul pentru extractia molarului de minte erupt este de 590 lei, pentru cel partial erupt este de 750 lei, iar pentru cel inclus este de 990 lei.

Clinica de stomatologie din capitala a primit numeroase laude din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de relationarea eficienta cu echipa de medici. Multumita echipamentelor moderne care se afla in cadrul clinicii, medicii pot stabili un diagnostic corect, un tratament eficient si, daca este cazul, o procedura chirurgicala excelenta. Specialistii sunt bine pregatiti si in indepartarea molarilor de minte erupti, partial erupti si inclusi, asigurand un act stomatologic exemplar. 

Concluzii

Daca vrei sa apelezi la ajutorul unui stomatolog cu experienta vasta in procedurile de extractie a maselei de minte in Bucuresti, Sectorul 5, poti lua in considerare cu incredere clinicile prezentate anterior in articol. Pe langa faptul ca medicii dau dovada de o buna pregatire in domeniu, acestia au la dispozitie si toate echipamentele necesare pentru elaborarea unui act medical perfect.