Meniu

Extractie Masea de Minte Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Din anumite cauze nu ai o varianta care sa salveze situatia si trebuie sa faci o extractie de masea de minte in Bucuresti? In mod cert, nu ai o misiunea prea usoara cand in discutie intra alegerea clinicii la care vei merge, pentru ca tocmai multitudinea acestora iti face mai dificila decizia.

Acest articol informativ a fost gandit sa-ti vina in ajutor intr-un astfel de caz, aducandu-ti in prim plan cele mai bune clinici stomatologice din Bucuresti catre care te poti indrepta si alte informatii relevante. 

Cele mai bune clinici stomatologice pentru extractie masea de minte din Bucuresti

Ai putea sa crezi ca sa mergi la o clinica sa faci o extractie de masea de minte in Bucuresti nu este o misiune greu de indeplinit. In fond, lucrurile pot fi privite asa, cu conditia sa te informezi optim. Ai nevoie sa ajungi la un dentist foarte bun, cu experienta, si care sa practice preturi corecte. In aceasta idee, tabelul de mai jos, te poate ajuta, pentru ca iti ofera informatii de care esti interesat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret extractie Masea de minte
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pretul interventiei de extractie a maselei de minte porneste de la 600 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa multidisciplinara
 • Servicii stomatologice luxury
 • Imagistica dentara 3D
 • Laborator digital intern de tehnica dentara
Dental Premier
450 Ron
 • Pretul interventiei de extractie a maselei de minte porneste de la 450 Ron
 • Tehnologie de ultima ora
 • Medici specialisti
 • Materiale medicale de calitate
 • Certificari internationale
 • Masuri suplimentare de protectie
Trident
600 Ron
 • Pretul interventiei de extractie a maselei de minte porneste de la 600 Ron
 • Bloc operator la standarde de spital
 • Gama completa de tratamente stomatologice
 • Echipa formata din specialisti
 • Parcare si alimentare electrica
 • Dotari moderne
 • Certificat de garantie pentru toata lucrarile dentare
Dent Estet
750 Ron
 • Pretul interventiei de extractie a maselei de minte porneste de la 750 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Materiale de cea mai buna calitate
 • Atmosfera placuta
 • Abilitati de comunicare
Dental Hospital
350 Ron
 • Pretul interventiei de extractie a maselei de minte porneste de la 350 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Servicii de stomatologie pentru copii
 • Preturi accesibile
 • Blocul operator respecta legislatia europeana
 • Unii pacienti au avut probleme cu programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care poti sa faci o extractie de masea de minte in Bucuresti

Extractia maselei de minte in Bucuresti sau oriunde altundeva necesita o abordare atenta a medicului dentist, in fond este un act medical care se realizeaza in cadrul unei interventii chirurgicale. Prin urmare, va trebui sa te indrepti catre un dentist foarte bun.

Pe de alta parte, la o cautare simpla sub forma extractie masea de minte pret in Bucuresti nu vei primi un raspuns general valabil, costurile fiind diferite de la o clinica la alta. Ceea ce trebuie sa faci este sa compari. Vezi topul de mai jos si alege ce este cel mai bine pentru tine!

1. DentalMed

La DentalMed in Bucuresti, oamenii pot gasi cel mai sigur protocol stomatologic din Romania, asa ca interventia de extractie de masea de minte se efectueaza in conditii maxime de siguranta. Procedurile chirurgicale folosite in cadrul clinicii completeaza, in mod unitar, celelalte metode de tratament ale afectiunilor dintilor pacientilor. Dificultatile extractiilor molarilor de minte sunt bine cunoscute, asa ca fiecare caz va avea nevoie de o evaluare atenta radiografica si de o planificare a interventiei. Pentru a solutiona orice problema, clinica este dotata cu tehnologie de ultima generatie, iar echipa multidisciplinara este formata atat din medici romani, cat si din medici straini.

Pretul procedurii de extractie a molarului de minte porneste de la 600 de lei, iar serviciul include anestezia locala si sutura.

Conform recenziilor lasate de pacienti, clinica exceleaza la mai multe capitole: profesionalism, calitate, pregatire in domeniu, amabilitate etc. Experientele oamenilor sunt in mod predominant pozitive, asa ca nu este de mirare ca multi dintre ei aleg sa se intoarca la clinica, fie pentru a beneficia de un tratament de estetica dentara, fie pentru un control periodic. Abilitatile de comunicare sunt excelente, ceea ce inseamna ca atat adultii, cat si copiii se simt bine aici.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed
Vezi Pareri

2. Dental Premier

Clinica Dental Premier din Bucuresti indeplineste cele mai inalte standarde, asigurand efectuarea unor servicii precum este cel de extractie a molarului de minte in conditii optime, multumita investitiei de peste doua milioane de euro. Pentru serviciile de chirurgie dentara se folosesc tehnici de generatie noua, precum este aparatul Piezosurgery. Clinica utilizeaza doar instrumental de mare finete pentru extractiile dentare, cu scopul de a proteja osul si gingia. In ceea ce priveste extractia molarului de minte, procedura poate dura doar cateva minute, exceptie facand cazurile complexe, cand durata interventiei este direct proportionala cu dificultatea.

Costul interventiei de extractie de molar de minte incepe de la 450 de lei.

Pacientii care au apelat la serviciile clinicii Dental Premier marturisesc ca au obtinut o dantura de invidiat si nu regreta alegerea facuta. Nu doar romanii opteaza pentru un tratament la aceasta clinica, ci si persoanele venite din strainatate, care au nevoie de opinia unui specialist. Pacientii primesc mai multe optiuni, astfel incat tratamentul pe care il aleg sa li se potriveasca nevoilor.

3. Trident

La Tridient in Bucuresti, pacientii vor gasi o clinica dotata cu aparatura de ultima generatie, datorita careia extractia maselei de minte este mai usoara ca oricand. De aceasta interventie se ocupa Dr. Mihaela Radulescu, specialist in chirurgie maxilo-faciala, care a participat la mai multe cursuri si congrese internationale, in scopul de a-si perfectiona tehnicile de lucru si de a oferi pacientilor o experienta cat mai putin dureroasa. Tratamentele stomatologice se realizeaza in cele mai bune conditii de igiena: scaunele dentare sunt dotate cu sistem special de autodezinfectie, iar instrumentalul stomatologic este de unica folosinta.

Tarifele interventiei de extractie a molarului de minte incep de la 600 de lei.

Pacientii care au optat pentru serviciile clinicii Trident o recomanda si altor persoane care se afla intr-o situatie similara, fiind cu adevarat multumiti de experienta prin care au trecut. Serviciile stomatologice sunt pentru toata familia, iar amabilitatea personalului ii ajuta pe toti cei care se simt anxiosi din cauza vizitei la dentist sa treaca peste consultatie cu succes.

4. Dent Estet

Misiunea clinicii Dent Estet este de a asigura binele pacientilor pe termen lung prin intermediul inovatiei continue, lucru care se vede din modul in care interventia de extractie de masea de minte se realizeaza. Serviciile stomatologice se ridica la standarde occidentale, datorita, pe de-o parte, tehnologiei de ultima generatie si pe de alta parte, personalului medical bine pregatit, gata sa vina cu un plan de tratament pentru orice caz. Diagnosticul se stabileste prin consultarea unei comisii medicale, a carei responsabilitate este de a analiza dosarul cu investigatii digitale pe care pacientul le-a realizat anterior.

Pretul pentru extractia molarului de minte incepe de la 750 de lei.

Persoanele care au vizitat Dent Estet si au impartasit si cu altii impresia pe care clinica le-a lasat-o, au adus aminte de atmosfera prietenoasa si de calitatea serviciilor. Toti pacientii care vin la aceasta clinica au acces la un portofoliu impresionant de tratamente, efectuate de medici specialisti, ambitiosi si cu experienta in domeniu.

5. Dental Hospital

Fiind vorba de un loc in care tratamentele stomatologice se realizeaza in conditii maxime de siguranta, nu este de mirare ca pentru extractia molarului de minte in Bucuresti, multe persoane aleg sa mearga la clinica Dental Hospital. Pe partea de chirurgie dentara, pacientii il vor gasi aici pe Dr. George Craioveanu, medic primar in chirurgie oro-maxilo-faciala. Procedurile se realizeaza sub anestezie, asa ca pacientii nu trebuie sa-si faca probleme in ceea ce priveste durerea, ci doar sa asculte indicatiile medicului stomatolog in perioada de recuperare. Dupa finalizarea interventiei, pacientului i se vor recomanda medicamente antiinflamatorii, in scopul de a reduce pe cat posibil senzatia de disconfort.  

Preturile pentru extractia maselei de minte incep de la 350 de lei.

Experienta placuta de care au avut parte cei mai multi pacienti se datoreaza amabilitatii si respectului acordat de personalul medical. Au existat si situatii in care oamenii s-au confruntat cu o situatie dificila, fie din cauza programarilor nerespectate, fie pentru ca serviciul pentru care au optat nu s-a ridicat la standardele lor, motiv pentru care nu pot recomanda clinica.

Concluzii

In concluzie, extractia maselei de minte in Bucuresti se poate realiza la mai multe clinici care dispun de echipament de ultima generatie si de personal specializat. Preturile difera, asa ca daca vrei sa faci o alegere smart, asigura-te ca ai toate informatiile necesare la indemana!