Meniu

Extractie Masea de Minte Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru majoritatea oamenilor, maseaua de minte este echivalenta cu durerea  puternica, dar poti scapa de aceasta neplacere solicitand o extractie masea de minte! In Cluj sunt cateva clinici stomatologice de top in care functioneaza departamente de chirurgie dento-alveolara la care poti apela pentru o astfel de interventie.

Datorita materialelor existente la acest moment, in cabinetele care se respecta, extractiile nu mai sunt dureroase ca pe vremuri. Este nevoie insa sa alegi un medic cu experienta care sa stie cum sa intervina pentru a te scapa de problema. Citeste in continuare pentru a afla unde poti face, in confort si siguranta, o astfel de extractie.

Tarife pentru o extractie de masea de minte in Cluj

Iata cateva informatii despre acest subiect, inclusiv „extractie masea de minte pret Cluj”, acesta fiind unul dintre cele mai cautate subiecte pe internet de cei care au o astfel de problema:

Top Clinici
Top Clinici
Pret extractie Masea de minte
Rating
Website
AnaDent
Clinica-Verificata
270 Ron
 • Tariful pentru extractia unui molar de minte este 270 Ron
 • Medici specializati in diverse probleme dentare
 • Urgente stomatologice
 • Timp scurt de asteptare pentru programari
 • Te poti programa online
 • Unii pacienti nu au fost multumiti de atitudinea personalului
Dentocalm
350-450 Ron
 • Tariful pentru extractia unui molar de minte este 350-450 Ron
 • Echipa de medici cu experienta
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
 • Urgente stomatologice non-stop
 • Extractie simpla sau complexa de molari de minte
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
EB Dent
250-400 Ron
 • Tariful pentru extractia unui molar de minte este 250-400 Ron
 • Medici specializati in diverse probleme dentare
 • Urgente stomatologice
 • Timp scurt de asteptare pentru programari
 • Te poti programa online
 • Preturi mai bune fata de alte clinici
 • Unii pacienti nu au fost multumiti de atitudinea personalului
Paris Dental Clinic
300-400 Ron
 • Tariful pentru extractia unui molar de minte este 300-400 Ron
 • Gama completa de tratamente stomatologice pentru adulti si copii
 • Chirurgie dento-alveolara
 • Tratamente si proceduri simple sau complexe
 • Bun raport calitate-pret
 • Unii pacienti nu au fost multumiti de cum au fost tratati
AdaDent
300-450 Ron
 • Tariful pentru extractia unui molar de minte este 300-450 Ron
 • Gama vasta de servicii
 • Departament de chirurgie dento-alveolara
 • Extractie molari de minte
 • Bun raport calitate-pret
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Cluj unde se fac extractii de masea de minte

O extractie masea de minte, in Cluj, nu este o interventie foarte dificila, dar poate fi provocatoare. Este bine sa te asiguri ca ajungi pe mainile unui medic bun, dintr-o clinica dotata cu aparatura si instrumentar de buna calitate. Iata care ar fi optiunile:

1. AnaDent

Echipa este cea care da valoare unei clinici, iar cei de la Ana Dent au inteles acest lucru si au pus mare pret pe el. Fiecare medic este specializat pe cate un domeniu al stomatologiei, astfel incat clinica sa le poata oferi pacientilor tot ajutorul de care au nevoie. Clinica este localizata in centrul orasului, iar tarifele sale sunt la media pietei. Sunt doua clinici Ana Dent, una langa alta: una destinata adultilor, alta destinata copiilor. Pentru o extractie de masea de minte sau pentru extractii dentare te poti adresa clinicii Ana Dent, iar procedura chirurgicala orala va fi efectuata de un medic cu experienta.

Pretul pentru o extractie de molari de minte prezenti pe arcada, in care se include anestezia, este de 270 de lei.

Foarte multi oameni au tinut sa-si exprime parerea pe internet referitor la aceasta clinica dentara. Acestia spun, aproape la unisor, ca sunt foarte multumiti de serviciile primite si ca au avut parte de o experienta placuta. Comunicarea excelenta cu personalul medical, profesionalismul intalnit aici, seriozitatea, respectul pentru pacient – sunt doar cateva dintre lucrurile ce caracterizeaza acest loc, potrivit celor care l-au vizitat.

Vezi parerile pacientilor despre AnaDent
Vezi Pareri

2. Dentocalm

Printr-un concept care imbina profesionalismul si buna dispozitie, clinica Dentocalm a castigat multe inimi. Pacientii au parte aici de o experienta placuta si nedureroasa, gratie aparaturii, materialelor de ultima generatie si, bineinteles, a celor care pot face minuni, prin cunostintele si experienta acumulate: medicii. Clinica dispune de echipamente care ajuta in tratamentul si procedurile dentare: laser, aparat de inhalosedare, microscop endodontic, tehnologia PRGF Endoret. Un mare plus al clinicii este serviciul de urgente 24/7, la care poti apela inclusiv daca durerile de masele de minte nu-ti dau pace.

Extractia simpla a molarilor de minte costa 350 de lei, iar extractia complexa are tariful de 450 de lei.

Dentocalm se bucura de foarte multa apreciere in randul pacientilor. In mediul online, acestia au postat sute de review-uri in care relateaza experientele placute de care au avut parte. Oamenii spun ca medicii isi dau tot interesul pentru ca pacientii sa fie tratati foarte bine. Profesionalismul lor, calitatea aparaturii si a materialelor folosite, precum si posibilitatea de a fi tratati in regim de urgenta sunt cateva dintre aspectele care sunt cele mai laudate.

3. EB Dent

Clinica a fost infiintata sub tutela medicului Elena Bebeselea Sterp, ce a lucrat ca rezident la spitalul de chirurgie Maxilo-Faciala, iar capacitatea clinicii a ajuns rapid la 4 medici specializati pe diferite probleme dentare: chirurgie, implantologie, endodontie, protetica dentara, estetica dentara. Tratamentele sunt realizate cu aparatura performanta si materiale de buna calitate, iar timpul de asteptare pentru programari este scurt. Pentru extractia maselelor de minte, se pot face inclusiv programari online, existand de asemenea si un serviciu de urgenta.

La EB Dent, tariful pentru extractia unui molar de minte erupt este de 250 de lei. Pentru extractie molar de minte inclus (odontectomie complicata), tariful este de 400 de lei.

Majoritatea pacientilor sunt incantati de serviciile oferite de EB Dent. Printre aspectele cele mai apreciate se numara: preturi mai bune ca la alte clinici, profesionalismul si amabilitatea medicilor, serviciul de urgenta sau timpul de asteptare scurt pentru programari. Oamenii mai spun si ca atmosfera din clinica este foarte placuta. Sunt si cateva nemultumiri la adresa atitudinii personalului.

4. Paris Dental Clinic

Paris Dental Clinic este specializata in gama completa de tratamente stomatologice pentru adulti si copii, prin personalul calificat si aparatura de ultima generatie. Printre numeroasele servicii puse la dispozitie se afla si cel de chirurgie dento-alveolara, in cadrul caruia se pot efectua diverse proceduri, mai simple sau mai complexe. Indiferent ca ai un extract de minte erupt sau inclus, poti apela la serviciile clinicii pentru o extractie.

Tariful pentru extractia unui molar de minte este de 300-400 de lei, in functie de complexistatea interventiei. O consultatie de stomatologie generala costa aici 150 de lei.

Pacientii considera, in mare parte, ca aceasta clinica este una foarte buna, in care  cuvintele de ordine sunt profesionalismul si seriozitatea. Multi spun ca in cabinet au avut parte de toata atentia din partea medicului si ca atentia la detalii este o calitate principala ce se materializeaza in tratamente eficiente si de buna calitate. De asemenea, mai este apreciata si atmosfera din clinica, iar la polul opus sunt cateva persoane nemultumite de servicii sau de modul cum au fost tratate.

5. AdaDent

In clinica stomatologica Ada Dent din Cluj-Napoca vei putea gasi o gama vasta de servicii: implantologie, ortodontie, protetica, odontologie-endodontie, cosmetica dentara. In plus, exista posibilitatea de a merge cu copilul in clinica in weekend, in cadrul ofertei intitulate „Sambata copiilor”, cand cei mici sunt tratati intr-o atmosfera degajata, dedicata special lor. Exista si un departament de chirurgie la Ada Dent, in care se fac diverse interventii: extractii molari de minte, extractii monoradiculari, pluriradiculari si dinti parodontotici, odontectomie, extirpare de formatiuni tumorale gingivale sau jugale, frenoplastii si multe altele.

Tariful pentru extractia unui molar de minte este de 300-450 de lei, in functie de complexitatea interventiei. Pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Pentru unii dintre pacienti, aceasta este cea mai buna clinica dentara din Cluj, prin prisma experientelor placute de care au avut parte. Au fost punctate in review-uri avantaje precum: personal amabil, bun raport calitate-pret, atmosfera placuta, profesionalism.

Concluziile noastre

Inainte de a ajunge intr-un cabinet pentru o extractie masea de minte, in Cluj,  este important sa te informezi care sunt clinicile unde exista garantia unor medici buni si a unor instrumentare si materiale de calitate, pentru ca in asa fel prinzi incredere ca totul va fi bine si ca nu vei simti durere sau neplaceri.

In oricare dintre clinicile prezentate in acest articol sunt departamente de chirurgie bine dotate, iar medicii te vor ajuta sa scapi de probleme cat ai spune „masea de minte”.