Extractie Masea Minte Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand maseaua de minte nu a erupt complet sau cand nu are destul loc pentru a creste, dar si in cazul in care ingreuneaza igiena molarului vecin, poate fi nevoie de procedura de extractie masea de minte. Pretul in Iasi pentru aceasta operatie variaza de la o clinica stomatologica la alta si in functie de complexitatea cazului, iar in general operatia se recomanda atunci cand maseaua provoaca probleme.

Chiar daca maseaua de minte nu cauzeaza durere, este posibil sa fie necesara extractia acesteia pentru a evita complicatiile viitoare, cum ar fi sangerarile si dezvoltarea unor infectii. Cel mai bine este sa te adresezi unui medic stomatolog, care va stabili daca este sau nu nevoie de extractia molarului de minte.

Extractie masea de minte: pret in Iasi si clinici stomatologice cu servicii de top

Extractia maselei de minte este o procedura chirurgicala care se poate efectua la mai multe clinici dentare din Iasi, fie ca molarul este inclus sau semiinclus. Pentru a afla daca trebuie sa iti scoti maseaua sau maselele de minte si pentru a beneficia de o interventie cat mai confortabila, poti alege una dintre clinicile stomatologice prezentate in tabelul de mai jos, acestea fiind cele mai populare din judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret extractie Masea de minte
Rating
Website
Ozono
Clinica-Verificata
475-570 Ron
 • Pret extractie Masea de minte 475-570 Ron
 • Servicii de calitate
 • Comunicare deschisa
 • Tratamente bine planificate
 • Curatenie si aparatura de ultima generatie
Dentesse
355-1.000 Ron
 • Pret extractie Masea de minte 355-1.000 Ron
 • Tratamente de inalta calitate
 • Personal medical bine pregatit
 • Amabilitate si atentie la detalii
 • Aparatura moderna
 • Parcare privata
 • Preturile sunt considerate prea mari de unii pacienti
Uzina de Zambete
280-500 Ron
 • Pret extractie Masea de minte 280-500 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, implicare si amabilitate
 • Ambianta placuta
 • Tehnici moderne si aparatura de top
 • Design placut
 • Preturile sunt descrise de unii pacienti ca fiind prea mari
Esthetics
250-800 Ron
 • Pret extractie Masea de minte 250-800 Ron
 • Standarde inalte de calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Echipament modern si curatenie
 • Programarile se pot decala uneori
AliDent
250-600 Ron
 • Pret extractie Masea de minte 250-600 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera placuta
 • Profesionalism si rabdare
 • Diversitate de tratamente stomatologice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se face extractie masea de minte la pret accesibil in Iasi?

Clinicile stomatologice de top din Iasi ofera posibilitatea pacientilor sa beneficieze de extractia maselei de minte la preturi accesibile, in cazul in care au nevoie de aceasta procedura. Daca te afli in cautarea clinicii potrivite, este posibil ca urmatorul clasament sa iti raspunda la cateva dintre intrebari si sa te ajute sa faci o alegere inspirata pentru sanatatea danturii tale:

1. Ozono

O clinica stomatologica din Iasi unde se poate face extractia maselei de minte este Ozono, renumita pentru experienta medicilor si pentru folosirea unor echipamente ultraperformante. Aici vei beneficia de tratamente stomatologice personalizate, efectuate de o echipa multidisciplinara care identifica solutii potrivite pentru orice afectiune dentara, indiferent de complexitate. Clinica dispune de laborator de radiologie si bloc operator, astfel ca pacientii nu mai trebuie sa mearga in alte locatii atunci cand au nevoie de examene paraclinice sau interventii complicate;

In ceea ce priveste tarifele, extractia molarului de minte erupt costa 475 lei. Daca molarul de minte este semiinclus, operatia costa 570 lei.

Clinica este foarte apreciata din perspectiva calitatii serviciilor, a personalului, a curateniei si dotarilor. Numerosi pacienti si-au descris experienta prin intermediul recenziilor online, unde au scris ca sunt foarte multumiti de echipa clinicii, care este profesionista, amabila, dedicata si atenta la detalii. Inclusiv personalul auxiliar este apreciat si contribuie la experienta placuta a pacientilor. Comunicarea este deschisa, tratamentele sunt bine planificate si aparatura folosita este de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Ozono
Vezi Pareri

2. Dentesse

Daca locuiesti in Iasi, o clinica stomatologica unde poti beneficia de extractia maselei de minte in conditii foarte bune este Dentesse. Cu peste 15 ani de experienta in domeniu, clinicile din grupul Dentesse se remarca prin interdisciplinaritate medicala, tratamente digitalizate si solutii personalizate. Obiectivul clinicii este de a bifa standarde occidentale de calitate a actului medical, ceea ce justifica investitiile permanente in tehnologizarea tratamentelor si in pregatirea personalului.  

Extractia molarului de minte costa intre 355 si 1.000 lei, in functie de complexitatea cazului.

Pacientii se declara foarte multumiti de rezultatele obtinute la aceasta clinica stomatologica, multi dintre ei spunand ca au reusit sa isi invinga chiar si teama de dentist. Tratamentele sunt explicate pas cu pas si sunt realizate de medici bine pregatiti, rabdatori, amabili si atenti la detalii. Acestia colaboreaza eficient cu asistentele si gestioneaza cu succes orice procedura. Printre avantajele clinicii se mai numara aparatura moderna si parcarea privata. Exista si pacienti mai putin multumiti, care spun ca preturile sunt mari.

3. Uzina de zambete

O clinica dentara cu nume sugestiv, Uzina de zambete este una dintre cele mai bune variante pe care le au pacientii din Iasi ce au nevoie de extractia maselei de minte. Aceasta clinica gazduieste o echipa dinamica, formata din medici care mizeaza pe comunicare eficienta si pe tehnologii de ultima generatie pentru a oferi servicii premium. Sunt acoperite mai multe domenii ale medicinei dentare, iar personalul utilizeaza cele mai avansate tehnici si instrumente in aplicarea tratamentelor si procedurilor.

Daca alegi sa iti scoti maseaua de minte la aceasta clinica, vei plati intre 280 si 500 lei.

In spatiul virtual, foarte multi pacienti si-au exprimat opinia despre serviciile clinicii, pe care le caracterizeaza ca fiind de inalta calitate. Personalul se remarca prin calitati ca profesionalismul, rabdarea, implicarea si amabilitatea. Ambianta din clinica este placuta, iar medicii folosesc tehnici si aparatura de top. Sunt apreciate designul clinicii si curatenia, precum si faptul ca programarile se respecta. Cativa pacienti noteaza ca dezavantaj preturile ridicate din aceasta clinica dentara.

4. Esthetics

Esthetics se inscrie in randul celor mai bune clinici stomatologice din Iasi pe care le poti alege in vederea extractiei maselei de minte. In cele doua locatii, cabinetele reunesc 10 sali de tratament, un laborator de radiologie dentara si o echipa formata din 21 de medici specialisti si 12 asistente. Personalul se afla intr-o dezvoltare continua, prin participarea constanta la cursuri de perfectionare si teambuilding-uri. La aceasta clinica poti beneficia de tratamente stomatologice complete, intrucat sunt acoperite toate specializarile stomatologice. Cu peste 14 ani de experienta, la Esthetics se investeste permanent in actualizarea echipamentelor medicale.

Extractia molarului de minte costa intre 250 si 800 lei.

Foarte multi pacienti recomanda clinica, unde spun ca au avut o experienta foarte buna. Acestia au fost preluati cu amabilitate si caldura, dupa care au beneficiat de tratamente realizate de medici stomatologi care dau dovada de profesionalism, empatie si seriozitate. Un alt punct forte il reprezinta comunicarea medic-pacient. Serviciile sunt la standarde inalte de calitate, iar atmosfera din clinica este prietenoasa. Echipamentul este modern si curatenia ireprosabila. Ca dezavantaje, unii pacienti mentioneaza ca programarile se decaleaza uneori.

5. AliDent

Extractia maselei de minte se poate face si la AliDent, cabinet stomatologic din Iasi unde activeaza o echipa multidisciplinara, formata din medici specializati pe anumite arii ale medicinei dentare. Aici poti beneficia de servicii complexe de reabilitate orala si de tratamente stomatologice personalizate. Siguranta, rapiditatea si eficienta fiecarei proceduri este sustinuta de experienta medicilor stomatologi, precum si de folosirea unor echipamente care se aliniaza ultimelor tendinte din industrie.

Tariful pentru operatia de scoatere a maselei de minte porneste de la 250 lei, daca molarul de minte este erupt, si poate ajunge la 600 lei in cazurile complexe.

Dintre pacientii care si-au relatat experienta in spatiul virtual prin recenzii, majoritatea se arata multumiti de calitatea serviciilor si de diversitatea procedurilor stomatologice disponibile in cadrul acestei clinici. Atmosfera este placuta, iar personalul este bine pregatit, rabdator si prietenos.

Concluzii

Iasi este unul dintre judetele care ofera diversitate si calitate superioara in privinta calitatii serviciilor stomatologice, extractia maselei de minte fiind o procedura care se face in cadrul unor clinici dentare de top, care au primit feedback pozitiv din partea celor mai multi pacienti.

Inainte de a alege o clinica stomatologica pentru aceasta procedura chirurgicala, este important sa te asiguri ca bifeaza cerinte exigente de calitate si ca practica tarife corecte.