Meniu

Fatete dentare Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza tratamentul cu fatete dentare in Alba Iulia? Daca locuiesti aici, trebuie sa stii ca exista mai multe clinici stomatologice dintre care poti alege pentru efectuarea acestei proceduri de estetica dentara.

Fatetele dentare sunt ideale pentru redobandirea aspectului natural al danturii si pentru ascunderea unor mici imperfectiuni, cum ar fi petele de la nivelul dintilor sau fisurile. In orasul Alba Iulia, te poti adresa mai multor clinici stomatologice pentru a afla daca acest tratament ti se potriveste.

Cat costa tratamentul cu fatete dentare in Alba Iulia?

Pacientii din Alba Iulia se pot indrepta catre mai multe clinici stomatologice pentru aplicarea fatetelor dentare. In urmatorul tabel, sunt prezentate pe scurt cele mai bune optiuni de cabinete dentare si pretul pentru o fateta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Madident Clinic
Clinica-Verificata
1.200 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie
 • Preturi accesibile
Open Design
1.200 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.200 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Conditii excelente
 • Echipa profesionista si amabila
 • Buna organizare
 • Aparatura moderna
HleihilDent
1.000 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.000 Ron
 • Tratamente calitative
 • Profesionalism si sinceritate
 • Medici cu experienta
 • Dotari moderne
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici stomatologice poti merge pentru fatete dentare in Alba Iulia?

Daca ai luat decizia de a acoperi imperfectiunile dintilor prin aplicarea fatetelor dentare si ai ales orasul Alba Iulia, pentru ca locuiesti aici sau in vecinatate, urmatorul pas este sa gasesti o clinica stomatologica moderna, compatibila cu nevoile, bugetul si asteptarile tale.

Mai jos, am alcatuit un clasament care iti poate fi de folos in alegerea clinicii dentare pentru aplicarea unor fatete dentare calitative:  

1. Madident Clinic

Una dintre cele mai bune optiuni de clinici stomatologice din Alba Iulia este Madident Clinic, unde se pun fatete dentare calitative si unde se ofera servicii din mai multe ramuri ale medicinei dentare. In aceasta clinica, primeaza conceptul de echipa, ceea ce inseamna ca pacientii beneficiaza de o abordare multidisciplinara. De asemenea, se pune accent pe calitatea serviciilor si se utilizeaza tehnologii de ultima generatie pentru bifarea acestui obiectiv.

Pretul unei fatete dentare din ceramica este de 1.200 lei.

Aceasta clinica este una dintre cele mai apreciate din orasul Alba Iulia, asa cum o demonstreaza si numeroasele recenzii pozitive de pe internet, din partea unor pacienti care spun ca medicii de aici identifica cea mai buna solutie pentru problemele dentare depistate. Serviciile sunt de calitate, iar personalului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, seriozitatea, pasiunea pentru meserie, atentia si rabdarea. Clinica este curata si preturile accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Madident Clinic
Vezi Pareri

2. Open Design

Open Design se inscrie cu succes in clasamentul celor mai reputate clinici din Alba Iulia, fiind o varianta foarte buna pentru pacientii interesati de tratamentul cu fatete dentare. Aici se ofera servicii complete si complexe de stomatologie, pe primul loc fiind indeplinirea unor standarde inalte de calitate. De-a lungul anilor de activitate, clinica a reunit un colectiv format din medici interesati de educatia continua si dedicati meseriei. Asa cum sugereaza si numele clinicii, personalul este format din pesoane deschise spre noutate si cunoastere, astfel ca sunt implementate continuu cele mai noi tehnologii din domeniul stomatologiei.

Pretul pentru o fateta dentara din ceramica porneste de la 1.200 lei.

Recenziile pe care pacientii le-au oferit acestei clinici o plaseaza cu usurinta in topul celor mai apreciate din oras. Serviciile sunt de calitate superioara, conditiile excelente si aparatura folosita este moderna. Echipa clinicii este unita si bine organizata, fiind laudata pentru profesionalismul, atentia, grija si amabilitatea de care da dovada. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor, iar multi pacienti vin chiar si din strainatate pentru serviciile clinicii Open Design.

3. Hleihil Dent

Pentru fatete dentare si pentru alte proceduri stomatologice, pacientii din Alba Iulia se pot adresa clinicii Hleihil Dent, unde lista de servicii integreaza multiple discipline ale medicinei dentare. Alaturi de calitatea superioara a tratamentelor, colectivul din aceasta clinica acorda o foarte mare atentie folosirii materialelor de ultima generatie si de aplicare a tehnicilor noi din domeniu. Din echipa fac parte medici cu experienta vasta, care sunt membrii ai unor asociatii de stomatologie si care sunt interesati de noutatile din medicina dentara.

La aceasta clinica, pretul unei fatete din zirconiu este de 1.000 lei.

Cativa dintre pacientii care au ales serviciile acestei clinici si-au relatat experienta si pe internet. Cei mai multi dintre ei o recomanda mai departe, spunand ca au beneficiat de profesionalism, sinceritate si intelegere din partea colectivului. Medicii si asistentele sunt apreciati pentru experienta si pentru amabilitate. Cabinetul este bine dotat si preturile sunt accesibile.

Concluzii

Aplicarea fatetelor dentare este o procedura disponibila in cadrul mai multor clinici moderne de stomatologie din Alba Iulia. Poti beneficia de servicii calitative si de un raport bun calitate-pret daca alegi una dintre clinicile dentare ce se bucura de o reputatie buna si de feedback pozitiv din partea celor care i-au ales serviciile.

Preturile sunt importante, mai ales daca ai nevoie de mai multe fatete. Totusi, alaturi de tarife, trebuie sa primeze experienta medicilor stomatologi si inclusiv atitudinea fata de pacient.