Meniu

Fatete dentare Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti o solutie estetica si functionala pentru dintii tai si o lucrare efectuata temeinic la un cabinet din proximitatea ta, poti apela cu incredere la clinicile stomatologice de top din zona, pentru aplicare de fatete dentare in Bucuresti sector 5. Rezultatul depinde in mare masura de standardele de lucru ale cabinetelor dentare, de materialele utilizate si de competentele medicilor dentisti, de aceea este normal sa iti doresti cele mai bune servicii pentru sanatatea orala si aspectul zambetului tau.

In articolul de fata vei gasi informatii detaliate despre clinicile din Bucuresti sector 5 in care poti solicita fatete dentare si proceduri personalizate dupa nevoile tale.

Cat costa aplicarea de fatete dentare in Bucuresti sector 5?

Iti doresti o investitie durabila si un aspect impecabil al danturii dupa aplicarea de fatete dentare in Bucuresti sector 5. Stii ca indeplinirea dorintei tale este conditionata de anumite costuri, care trebuie sa se potriveasca bugetului tau, de aceea ai nevoie sa cunosti din timp preturile. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor stomatologice care ar putea constitui alegeri excelente pentru lucrarea dorita, precum si tarifele practicate pentru fatete dentare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 500 Ron
 • Standarde inalte de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Echipamente performante
 • Tratamente complexe
 • Servicii complete
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor
 • Empatie fata de pacienti
Cris Smile Studio
500 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 500 Ron
 • Clinica de top
 • Servicii exceptionale
 • Medici profesionisti si dedicati
 • Solutii personalizate si eficiente de tratament
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Lucrari fara durere
 • Grija si empatie fata de pacienti
Rasmin Dent
1.300 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.300 Ron
 • Clinica stomatologica moderna
 • Servicii la standarde inalte
 • Medici competenti si experimentati
 • Dotari performante
 • Rezultate bune ale tratamentelor
 • Abordare empatica
 • Atmosfera care inspira siguranta si confort
Trident
1.200 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.200 Ron
 • Clinica de nota 10
 • Servicii premium
 • Paleta larga de tratamente
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si implicat
 • Solutii eficiente in lucrarile dentare
 • Rezultate remarcabile
Dr. Durbac
350 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 350 Ron
 • Servicii la superlativ
 • Medicul – profesionist desavarsit
 • Rabdare si blandete fata de pacienti
 • Rezultate excelente ale tratamentelor
 • Proceduri fara durere
 • Incredere si siguranta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care iti poti aplica fatete dentare in Bucuresti sector 5

Inainte de a face o programare la una dintre clinicile mentionate mai sus, pentru aplicare de fatete dentare in Bucuresti sector 5, trebuie sa te incredintezi ca ai ales cabinetul dentar potrivit pentru nevoile tale. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru ale clinicilor stomatologice din top, despre dotarile de care dispun, despre materialele folosite, despre compententele si experienta medicilor si despre parerile pacientilor care au accesat aici tratamente diverse. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. DentalMed Luxury

Clinicile stomatologice DentalMed din Bucuresti se recomanda ca fiind singurul furnizor de servicii dentare al Casei Regale a Romaniei, care ofera pacientilor consultatii, one stage surgery, implant dentar premium, tratament parodontoza, chirurgie dentara, albirea dintilor, fatete dentare, estetica si protetica dentara, endodontie la microscop, ortodontie, detartraj si air flow, radiografie dentara, anestezie si sedare, one day dental check up si urgente stomatologice. In aceasta clinica sunt disponibile fatetele dentare realizate din ceramica (portelan) sau din compozit (fatetele provizorii). Procedura de aplicare si de concepere a fatetelor potrivite fiecarui pacient se efectueaza cu ajutorul tehnicii Digital Smile Design, bazata pe simularea pe computer a esteticii zambetului, pe simularea intraorala a viitoarelor fatete dentare, dupa care se aplica procedura propriu-zisa, cu slefuirea dintilor, daca este cazul, amprentarea si cimentarea fatetelor finale. Pentru estetica dentara, poti conta aici pe o echipa alcatuita din 13 medici bine pregatiti. In Bucuresti sector 5 te vei adresa Clinicii DentalMed Luxury Marriot, din Calea 13 Septembrie nr. 102.

Preturile practicate sunt afisate pe site-ul web. Pentru fatetele dentare din compozit, tariful este de 500-950 de lei pentru un dinte. Fatetele ceramice IPS Emax te vor costa aici 2500-3500 de lei. Variatiile de pret sunt determinate de complexitatea lucrarilor.

Pacientii recomanda DentalMed Luxury, mentionand experiente placute in recenziile din mediul online, ca rezultat al standardelor ridicate de lucru. Se apreciaza ca medicii sunt profesionisti si dedicati meseriei, ca echipamentele sunt performante si asigura succesul unor tratamente complexe. De asemenea, sunt apreciate diversitatea serviciilor, lipsa durerii in timpul procedurilor si empatia manifestata de personal fata de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed Luxury
Vezi Pareri

2. Cris Smile Studio

Cris Smile Studio este o clinica stomatologica din Bucuresti sector 5, infiintata in anul 2007, care ofera servicii stomatologice la standarde inalte si o paleta diversificata de tratamente, realizate cu echipamente moderne si tehnologie de ultima generatie: pedodontie, endodontie, estetica dentara – albirea profesionala a dintilor si fatete dentare, parodontologie, implanturi dentare, ortodontie, chirurgie, protetica dentara, coroane dentare, fast and fixed, aditie osoasa si detratraj. Clinica dispune de microscop, laser, aparatura pentru inhalosedare, Digital Smile Design si echipamente de ozonoterapie. Pacientii pot primi aici fatete dentare cu pregatire prealabila a dintelui sau fatete gata de aplicare (no-prep), in functie de caracteristicile danturii. Pentru infrumusetarea dintilor cu fatete, te vei adresa unuia dintre cei trei medici: dr. Claudia Catana, medic stomatolog, specialist in protetica dentara, dr. Bianca Deliu, stomatologie generala și protetica dentara, sau dr. Flavia Boiangiu, medic stomatolog.

Tarifele sunt publicate pe site-ul web. Fateta ceramica Emax are pretul de 1600 de lei, fateta din zirconiu costa 1400 de lei, iar pentru fateta directa din compozit va trebui sa platesti 500 de lei.

Pacientii sunt foarte multumiti de prestatiile Cris Smile Studio, metionand ca este o clinica de top, cu servicii exceptionale, medici profesionisti si dedicati meseriei, solutii personalizate si eficiente de tratament, tehnologie de ultima generatie, pentru lucrari lipsite de durere, grija si empatie in abordare.

3. Rasmin Dent

Rasmin Dent este o alta clinica dentara din Bucuresti sector 5 in care se practica stomatologia la nivel de excelenta si in care pacientii au acces la o paleta completa de servicii si la tratamente complexe: profilaxie dentara, estetica dentara – albire profesionala, fatete dentare, bijuterii dentare, obturatii estetice, endodontie, coroane ceramice, proteze dentare, chirurgie OMF, radiologie dentara, implant dentar, inhalosedare, aditie os, fast and fixed, parodontologie, aparat dentar, stomatologie pentru copii. Fatetele disponibile in aceasta clinica sunt realizate din material ceramic. Clinica este deservita de o echipa de 12 medici competenti, cu experienta in specializarile in care sunt certificati.

Pentru aplicarea de fatete ceramice, vei plati aici 1300 de lei pentru fiecare dinte.

Pacientii se declara multumiti de rezultatele de care au beneficiat la Rasmin Dent, afirmand ca este o clinica stomatologica moderna, cu dotari performante, medici competenti si experimentati, o diversitate de servicii la standarde inalte, abordarea empatica si rabdare fata de persoanele tratate, precum si o atmosfera care inspira siguranta si alunga frica de dentist.

4. Trident

Clinica Trident a aparut pe piata de stomatologie privata din Capitala in urma cu 20 de ani si s-a impus ca nume de referinta in materie de servicii dentare de calitate si o gama diversa de tratamente moderne pentru sanatatea si estetica orala: chirurgie dentara, chirurgie OMF, cosmetica dentara, estetica dentara – fatete dentare, tehnologia Cerec de scanare intraorala, erndodontie, implantologie, coroane si plombe dentare, ortodontie, parodontologie, profilaxie, pedodontie, protetica dentara si radiologie. In Bucuresti sector 5 te vei adresa Clinicii Trident din Cotroceni, str. Louis Pasteur nr. 1A, unde poti opta pentru fatete dentare din ceramica sau pentru fatete din compozit. Cele doua clinici din Capitala sunt acoperite de activitatea profesionala a unui colectiv alcatuit din 27 de medici stomatologi cu experienta, in care se remarca si cadre didactice universitare.

Pretul pentru fatetele din compozit este de 1200 de lei pentru un dinte, potrivit site-ului clinicii.

Pacientii sunt incantati de experienta avuta la Trident si mentioneaza in recenziile din mediul online ca este o clinica de nota 10, cu servicii premium, o paleta larga de tratamente, medici profesionisti, amabilitate din implicare din partea personalului, solutii eficiente in lucrarile dentare si rezultate remarcabile.

5. Dr. Durbac

La cabinetul stomatologic Dr. Durbac din Bucuresti sector 5, ai toate sansele sa obtii rezultatul dorit in aplicarea de fatete dentare, intr-o unitate medicala moderna, dotata cu echipamente de ultima ora. Dr. Marius Durbac, medic dentist stomatologie generala, implantologie si estetica dentara, are o experienta de peste 12 ani si realizeaza implanturi dentare, proceduri de chirurgie dentara si estetica dentara – fatete dentare. In acest cabinet sunt disponibile mai multe tipuri de fatete dentare. In functie de material, pacientii pot alege intre ceramica, zirconiu si compozit. Medicul stabileste daca este nevoie de pregatirea dintilor, prin slefuire, slefuire minim invaziva sau fatetele se vor aplica fara pregatire.

Preturile se pot consulta pe site-ul web. Pentru fatete provizorii din compozit vei plati 500 de lei, in timp ce fatetele din compozit aplicate direct pe dintii naturali costa 350 de lei. Cele din zirconiu au preturi intre 1500 si 1800 de lei. Fatetele ceramice Emax costa de la 1800 la 2200 de lei.

Pacientii scriu, in recenziile din mediul online, despre servicii la superlativ in acest cabinet. Despre medic se spune ca este un profesionist desavarsit, o persoana deosebita, cu rabdare si blandete fata de cei tratati, iar solutiile de tratament oferite aici au avut rezultate excelente, in timp ce procedurile s-au desfasurat fara durere, intr-un cadru care inspira incredere si siguranta.

Concluzii 

Aplicarea de fatete dentare in Bucuresti sector 5 se realizeaza la standarde inalte de calitate si profesionalism, in clinicile si cabinetele stomatologice prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Metodele de lucru imbina tehnologia moderna digitala cu mana de lucru competenta si cele mai bune materiale, astfel incat rezultatele sa poata satisface si pe cei mai exigenti dintre pacienti. 

Pentru un rezultat remarcabil in estetica zambetului tau, apeleaza cu incredere la clinicile de top din Bucuresti sector 5 si te vei bucura de fatete dentare durabile si functionale, care iti vor infrumuseta aspectul dintilor.