Fatete dentare Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

A avea un zambet frumos si armonios este dezideratul oricarui om, dar pentru cei ai caror dinti naturali nu mai arata bine solutia o reprezinta tratamentul cu fatete dentare in Bucuresti. In clinicile stomatologice din capitala Romaniei se pune accentul pe calitate, pe buna pregatire a medicilor si pe aparatura de ultima generatie. Astfel, nici rezultatele nu intarzie sa apara si se materializeaza in  sanatatea si frumusetea danturii.

Sunt mai multe tipuri de fatete dentare cu care lucreaza medicii specialisti, dar cele mai utilizate, la ora actuala, sunt cele din ceramica sau ceramica presata (emax). Din acest articol vei afla unde anume sa mergi, in Bucuresti, atunci cand iti doresti o astfel de procedura!

Ce pret are un tratament cu fatete dentare in Bucuresti?

In cazul tratamentului cu fatete dentare, pretul, in Bucuresti, variaza de la clinica la clinica, in functie de mai multe aspecte: medicul care il realizeaza, clinica, materialul din care este realizata fateta etc. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele pe care le percep principalele clinici stomatologice din capitala pentru acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Programare Online
Dentaline
1 Clinica-Verificata
2.050 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 2.050 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Interventii usoare si nedureroase
 • Amabilitate, empatie si implicare
 • Tehnologii moderne
 • Preturi accesibile
DentalMed
2
2.500 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 2.500 Ron
 • Tehnologia Digital Smile Design
 • Medici bine pregatiti, empatici si amabili
 • Personal bine instruit la receptie
 • Mai multe tipuri de fatete dentare
 • Tratamente fara durere
Dental Premier
3
2.200 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 2.200 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa medicala bine pregatita, ce are certificari internationale
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Stomatologie pentru copii si adulti
 • Curatenie si atmosfera placuta
Trident
2.500 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 2.500 Ron
 • Clinica situata in Cotroceni
 • Oferta vasta de servicii
 • Radiologie dentara
 • Fatete dentare de ultima generatie
 • Nu dispune de parcare proprie
Dent Estet
2.500 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 2.500 Ron
 • Tratamente premium
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
 • Echipa cu pregatire multidisciplinara
 • Spatiu luxos
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Miko Dental
1.500 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 1.500 Ron
 • Aparatura de ultima ora
 • Intreg personalul isi face treaba cu profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Fatete dentare din ceramica, emax sau compozit
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Bucuresti unde iti poti pune fatete dentare

Iata un top al clinicilor din Bucuresti unde iti poti pune fatete dentare:

1. Dentaline

Dentaline se situeaza printre clinicile stomatologice de top din Bucuresti pe care le poti alege pentru aplicarea fatetelor dentare. Avand un portofoliu difersificat de proceduri si interventii stomatologice, aceasta clinica stomatologica ofera pacientilor acces la tratamente dentare performante. Din echipa fac parte medici si asistenti cu un parcurs profesional remarcabil, care si-au consolidat experienta prin participarea la numeroase conferinte, congrese si forumuri de specialitate, organizate la nivel national sau international. In cele trei cabinete Dentaline se folosesc tehnologii de ultima ora, care au o contributie semnificativa in eficienta si precizia tratamentelor. 

Pentru tratamentul cu fatete dentare, tariful porneste de la 2.050 lei.

Parerile despre Dentaline sunt foarte bune. Mai multi pacienti si-au impartasit experienta in mediul online, sustinand ca au beneficiat de servicii de calitate ireprosabila in cadrul acestei clinici dentare. Medicii le inspira incredere pentru ca sunt profesionisti, amabili, empatici si implicati. Interventiile sunt nedureroase si decurg fara probleme, iar recuperarea este usoara. La aceasta clinica sunt disponibile tehnologii si aparatura moderna. Un alt avantaj il reprezinta preturile, pe care pacientii le descriu ca fiind accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Dentaline
Vezi Pareri

2. DentalMed

O prima optiune pentru aplicarea fatetelor dentare in Bucuresti este clinica Dental Med. De 15 ani, clinica s-a remarcat pe piata de profil prin tratamentele stomatologice fara durere, devenind si furnizor al Casei Regale. Pentru ca dispune de tehnologia Digital Smile Design, prin care se realizeaza scanarea digitala intraorala, renuntandu-se la clasicele amprente dentare, se permite laboratorului de tehnica dentara sa realizeze modele printate 3D pentru realizarea fatetelor perfecte, in fiecare caz. La Dental Med se aplica atat fatete dentare din ceramica, dar si fatete dentare din compozit sau fatete de ultima generatie – emax.

Pretul pentru o fateta emax porneste de la 2.500 de lei, iar o fateta dentara din compozit costa de la 500 de lei.

Sunt peste o mie de review-uri pe internet in dreptul Dental Med Bucuresti, in care se vorbeste, in majoritate, la superlativ despre serviciile clinicii. Cel mai mult sunt apreciate aspecte precum: buna pregatire, profesionalismul, rabdarea si empatia medicilor, tratamentele fara durere, amabilitatea personalului de la receptie. Sunt si cateva persoane care au avut parte de o experienta neplacuta si care afirma, in principal, ca raportul calitate-pret nu este cel mai bun.

3. Dental Premier

Clinicile Dental Premier din Bucuresti acorda o importanta deosebita dotarilor de ultima generatie, pentru ca acestea sunt o parte importanta din calitatea tratamentelor, inclusiv in cazul aplicarii fatetelor dentare. Aici, si echipa medicala este „la inaltime”, pentru ca profesionistii au certificari internationale de peste 10 ani, obtinute in tari precum: Germania, SUA, Franta, Italia, Spania etc. Cadrele medicale sunt specializate: in estetica dentara, implantologie, chirurgie orala, astfel ca serviciile sunt si ele unele numeroase, la care pot apela pacientii de toate varstele.

Tariful pentru o fateta dentara ceramica emax este de 2.200 de lei, iar o fateta integral ceramica feldspatica VIP are un pret de 2.500.

Persoanele care si-au impartasit opiniile in legatura cu Dental Premier, in mediul online, spun, in general, ca tratamentele sunt de buna calitate, datorita implicarii si pregatirii medicilor, dar si a echipamentelor si materialelor de ultima generatie. Se mai puncteaza si ca se respecta programarile, dar si ca in clinica este mereu curatenie si o atmosfera placuta. Sunt si unele persoane care nu au fost multumite de anumite tratamente si care spun ca preturile sunt destul de mari.

4. Trident

Clinica stomatologica Trident din Bucuresti pune la dispozitie numeroase servicii, printre care tratamente cu fatete dentare. In plus, este prima clinica dentara care abordeaza solutia moderna de specializare a doctorilor pe etape specifice ale tratamentului. Cele 7 cabinete individuale sunt dotate cu aparatura si tehnologie de ultima ora, care-i ajuta pe profesionisti sa realizeze tratamente in siguranta, confort si fara durere.  In plus, clinica este dotata si cu o camera de sterilizare, dar si cu aparate de radiologie, care reduc timpul de asteptare si efortul pacientilor inaintea procedurilor, pentru ca nu mai sunt nevoiti sa paraseasca locatia pentru a efectua o radiografie dentara.

Pretul pentru o fateta integral ceramica este 2.500, iar pentru o fateta dentara emax high estetics este de 4.500 de lei.

Multi dintre cei care au postat review-uri despre aceasta clinica spun ca serviciile sunt la superlativ. Ei sunt multumiti atat de modul de programare, cat si de faptul ca se respecta orele consultatiilor, ca personalul este atent si disponibil pentru a le oferi ajutorul sau ca medicii dau dovada de profesionalism si grija fata de pacient. Sunt insa si cateva persoane care sunt nemultumite de faptul ca nu exista loc de parcare, ca preturile sunt foarte mari sau ca timpul de asteptare intre programari este destul de mare.

5. Dent Estet

O alta optiune demna de luat in calcul pentru aplicarea de fatete dentare, in Bucuresti, este Dent Estet. Prima clinica grupului a aparut in 1999, venind cu un concept unic pe piata serviciilor de stomatologie din tara: tratamente premium, la standarde internationale, efectuate de o echipa supraspecializata. De atunci si pana acum, s-a format o retea de 15 clinici, in mai multe orase  mari din tara, printre care si in Bucuresti. Din 2016, clinicile acestui brand sunt partenere Medlife, ca o confirmare a serviciilor stomatologice de calitate. Pregatirea multidisciplinara a echipei si tehnologia de ultima generatie fac posibila reabilitarea estetica prin fatete dentare, indiferent de complexitatea cazului.

Tariful pentru o fateta dentara emax este de 2.500 de lei, iar pentru fatetele dentare Aspen Digital Smile – 5.200 de lei.

Bucurestenii care isi trateaza problemele dentare la aceasta clinica sunt, in majoritate, multumiti de servicii. Ei spun ca echipa este tanara, cu entuziasm si profesionista si ca te face sa uiti ca esti pe scaun la stomatolog. De asemenea, oamenii sunt incantati si de cum arata spatiul, ca este luxos si bine dotat, dar au si cateva nemultumiri, printre care aceea ca  preturile afisate pe site nu coincid cu cele din clinica.

6. Miko Dental

Nu in ultimul rand, si la Miko Dental iti poti pune fatete dentare, daca esti din Bucuresti si iti doresti un zambet impecabil. Medicii de aici sunt specializati in estetica dentara si implantologie si isi desfasoara activitatea utilizand tehnologie de ultima generatie. Unul dintre cei mai apreciati medici implantologi, dr. Serban Atanasiu, cu o experienta vasta in acest domeniu, activeaza la Miko Dental. In ceea ce priveste fatetele dentare, sunt utilizate fatetele din ceramica presata emax, unele dintre cele mai apreciate la ora actuala, dar si fatete din ceramica sau compozit.

Tariful pentru o fateta dentara emax este de 1.500 de lei, una din compozit – Inlay, costa 300 de lei, iar o fateta ceramica Creation Willi Geller pe dinte are un pret de 2.500.

Pacientii spun ca echipa care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei clinici este foarte implicata, de la personalul responsabil cu curatenia si receptioniste, pana la asistente si medici. Calmul, rabdarea si experienta sunt lucrurile cel mai punctate in cazul medicilor, unele persoane spunand ca datorita acestor calitati au reusit sa scape de frica de dentist si sa se bucure de tratamente fara durere.

Concluziile noastre

Tratamentele cu fatete dentare din aceste clinici din Bucuresti ofera sansa la un zambet frumos si uniform celor care au dintii patati sau cu forme asimetrice, ciobiti, incorect aliniati. Pentru ca se utilizeaza tehnologie de ultima generatie (cum este Digital Smile Design) si pentru ca medicii au experienta in acest domeniu, rezultatele din clinicile prezentate mai sus sunt apreciate de pacienti, care se privesc in oglinda si sunt fericiti cu noul lor zambet.