Meniu

Fatete dentare Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

A avea un zambet frumos si armonios este dezideratul oricarui om, dar pentru cei ai caror dinti naturali nu mai arata bine solutia o reprezinta tratamentul cu fatete dentare in Bucuresti. In clinicile stomatologice din capitala Romaniei se pune accentul pe calitate, pe buna pregatire a medicilor si pe aparatura de ultima generatie. Astfel, nici rezultatele nu intarzie sa apara si se materializeaza in  sanatatea si frumusetea danturii.

Sunt mai multe tipuri de fatete dentare cu care lucreaza medicii specialisti, dar cele mai utilizate, la ora actuala, sunt cele din ceramica sau ceramica presata (emax). Din acest articol vei afla unde anume sa mergi, in Bucuresti, atunci cand iti doresti o astfel de procedura!

Ce pret are un tratament cu fatete dentare in Bucuresti?

In cazul tratamentului cu fatete dentare, pretul, in Bucuresti, variaza de la clinica la clinica, in functie de mai multe aspecte: medicul care il realizeaza, clinica, materialul din care este realizata fateta etc. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele pe care le percep principalele clinici stomatologice din capitala pentru acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Programare Online
DentalMed Luxury
1 Clinica-Verificata
2.500 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara Emax porneste de la 2.500 Ron
 • Standarde inalte de lucru
 • Act medical de calitate
 • Gama diversificata de servicii
 • Medici profesionisti, cu pregatire impecabila
 • Atmosfera primitoare
 • Personal amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Proceduri inovatoare
 • Lipsa durerii in timpul tratamentelor
Dentaline
2 Clinica-Verificata
2.050 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara Emax porneste de la 2.050 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Interventii usoare si nedureroase
 • Amabilitate, empatie si implicare
 • Tehnologii moderne
 • Preturi accesibile
Dental Premier
3
2.400 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara Emax porneste de la 2.400 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa medicala bine pregatita, ce are certificari internationale
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Stomatologie pentru copii si adulti
 • Curatenie si atmosfera placuta
Trident
2.800 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara Emax porneste de la 2.800 Ron
 • Clinica situata in Cotroceni
 • Oferta vasta de servicii
 • Radiologie dentara
 • Fatete dentare de ultima generatie
Dent Estet
2.500 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara Emax este 2.500 Ron
 • Tratamente premium
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
 • Echipa cu pregatire multidisciplinara
 • Spatiu luxos
Miko Dental
1.800 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara Emax porneste de la 1.800 Ron
 • Aparatura de ultima ora
 • Intreg personalul isi face treaba cu profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Fatete dentare din ceramica, emax sau compozit
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Bucuresti unde iti poti pune fatete dentare

Iata un top al clinicilor din Bucuresti unde iti poti pune fatete dentare:

1. DentalMed Luxury Dental Clinic

DentalMed Luxury Dental Clinic este o clinica stomatologica premium, cu peste 17 ani vechime pe piata serviciilor stomatologice din Bucuresti, care se distinge ca furnizor de servicii al Casei Regale a Romaniei, si in care poti beneficia de aplicarea de fatete dentare in cele mai bune conditii. Clinica se remarca printr-o gama completa de tratamente dentare, pacientii avand acces la consultatii de specialitate, interventii chirurgicale avansate, implanturi dentare de calitate premium, terapii pentru parodontoza, proceduri de albire dentara, fatete dentare, estetica si protetica dentara, endodontie cu microscop, ortodontie, detartraj si proceduri de curatare cu air flow, radiografii dentare, optiuni de anestezie si sedare, consultatii dentare complete intr-o singura zi si servicii de urgente stomatologice. Pentru a garanta rezultate optime, procedura de aplicare si design a fatetelor dentare este realizata folosind tehnologia avansata Digital Smile Design, care permite simularea pe computer a esteticii zambetului si prefigurarea aspectului final al fatetelor dentare. Echipa DentalMed Luxury este formata din 50 medici specializati in diverse ramuri ale medicinei dentare, care activeaza in 20 de cabinete din cele doua locatii ale clinicii: DentalMed Luxury Marriot si DentalMed Luxury Primaverii. 

Pentru fatetele dentare provizorii din compozit, tariful este de 500-950 de lei pentru un dinte. Fatetele ceramice IPS Emax te vor costa aici 2.500-3.500 de lei. Fatetele dentare definitive din compozit, realizate prin tehnica stratificarii, au pretul de 1.500-2.500 lei pentru un dinte, in functie de complexitatea lucrarii.

DentalMed Luxury Dental Clinic se remarca prin standardele inalte de lucru, calitatea actului medical, gama diversificata de servicii, complete si complexe, profesionalismul si pregatirea impecabila a medicilor, atmosfera primitoare, amabilitatea personalului, aparatura de ultima generatie, procedurile inovatoare si lipsite de durere in timpul tratamentelor.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed Luxury Dental Clinic
Vezi Pareri

2. Dentaline

Dentaline se situeaza printre clinicile stomatologice de top din Bucuresti pe care le poti alege pentru aplicarea fatetelor dentare. Avand un portofoliu difersificat de proceduri si interventii stomatologice, aceasta clinica stomatologica ofera pacientilor acces la tratamente dentare performante. Din echipa fac parte medici si asistenti cu un parcurs profesional remarcabil, care si-au consolidat experienta prin participarea la numeroase conferinte, congrese si forumuri de specialitate, organizate la nivel national sau international. In cele trei cabinete Dentaline se folosesc tehnologii de ultima ora, care au o contributie semnificativa in eficienta si precizia tratamentelor. 

Pentru tratamentul cu fatete dentare, tariful porneste de la 2.050 lei.

Parerile despre Dentaline sunt foarte bune. Mai multi pacienti si-au impartasit experienta in mediul online, sustinand ca au beneficiat de servicii de calitate ireprosabila in cadrul acestei clinici dentare. Medicii le inspira incredere pentru ca sunt profesionisti, amabili, empatici si implicati. Interventiile sunt nedureroase si decurg fara probleme, iar recuperarea este usoara. La aceasta clinica sunt disponibile tehnologii si aparatura moderna. Un alt avantaj il reprezinta preturile, pe care pacientii le descriu ca fiind accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Dentaline
Vezi Pareri

3. Dental Premier

Clinicile Dental Premier din Bucuresti acorda o importanta deosebita dotarilor de ultima generatie, pentru ca acestea sunt o parte importanta din calitatea tratamentelor, inclusiv in cazul aplicarii fatetelor dentare. Aici, si echipa medicala este „la inaltime”, pentru ca profesionistii au certificari internationale de peste 10 ani, obtinute in tari precum: Germania, SUA, Franta, Italia, Spania etc. Cadrele medicale sunt specializate: in estetica dentara, implantologie, chirurgie orala, astfel ca serviciile sunt si ele unele numeroase, la care pot apela pacientii de toate varstele.

Tariful pentru o fateta dentara ceramica emax este de 2.400 de lei, iar o fateta integral ceramica feldspatica VIP are un pret de 2.500 lei.

Persoanele care si-au impartasit opiniile in legatura cu Dental Premier, in mediul online, spun, in general, ca tratamentele sunt de buna calitate, datorita implicarii si pregatirii medicilor, dar si a echipamentelor si materialelor de ultima generatie. Se mai puncteaza si ca se respecta programarile, dar si ca in clinica este mereu curatenie si o atmosfera placuta. Sunt si unele persoane care nu au fost multumite de anumite tratamente si care spun ca preturile sunt destul de mari.

4. Trident

Clinica stomatologica Trident din Bucuresti pune la dispozitie numeroase servicii, printre care tratamente cu fatete dentare. In plus, este prima clinica dentara care abordeaza solutia moderna de specializare a doctorilor pe etape specifice ale tratamentului. Cele 7 cabinete individuale sunt dotate cu aparatura si tehnologie de ultima ora, care-i ajuta pe profesionisti sa realizeze tratamente in siguranta, confort si fara durere.  In plus, clinica este dotata si cu o camera de sterilizare, dar si cu aparate de radiologie, care reduc timpul de asteptare si efortul pacientilor inaintea procedurilor, pentru ca nu mai sunt nevoiti sa paraseasca locatia pentru a efectua o radiografie dentara.

Pretul pentru o fateta integral ceramica este 2.800, iar pentru o fateta dentara emax high estetics este de 4.500 de lei.

Multi dintre cei care au postat review-uri despre aceasta clinica spun ca serviciile sunt la superlativ. Ei sunt multumiti atat de modul de programare, cat si de faptul ca se respecta orele consultatiilor, ca personalul este atent si disponibil pentru a le oferi ajutorul sau ca medicii dau dovada de profesionalism si grija fata de pacient. Sunt insa si cateva persoane care sunt nemultumite de faptul ca nu exista loc de parcare, ca preturile sunt foarte mari sau ca timpul de asteptare intre programari este destul de mare.

5. Dent Estet

O alta optiune demna de luat in calcul pentru aplicarea de fatete dentare, in Bucuresti, este Dent Estet. Prima clinica grupului a aparut in 1999, venind cu un concept unic pe piata serviciilor de stomatologie din tara: tratamente premium, la standarde internationale, efectuate de o echipa supraspecializata. De atunci si pana acum, s-a format o retea de 15 clinici, in mai multe orase  mari din tara, printre care si in Bucuresti. Din 2016, clinicile acestui brand sunt partenere Medlife, ca o confirmare a serviciilor stomatologice de calitate. Pregatirea multidisciplinara a echipei si tehnologia de ultima generatie fac posibila reabilitarea estetica prin fatete dentare, indiferent de complexitatea cazului.

Tariful pentru o fateta dentara emax este de 2.500 de lei, iar pentru fatetele dentare Aspen Digital Smile, pretul ajunge la 5.470 de lei.

Bucurestenii care isi trateaza problemele dentare la aceasta clinica sunt, in majoritate, multumiti de servicii. Ei spun ca echipa este tanara, cu entuziasm si profesionista si ca te face sa uiti ca esti pe scaun la stomatolog. De asemenea, oamenii sunt incantati si de cum arata spatiul, ca este luxos si bine dotat, dar au si cateva nemultumiri, printre care aceea ca  preturile afisate pe site nu coincid cu cele din clinica.

6. Miko Dental

Nu in ultimul rand, si la Miko Dental iti poti pune fatete dentare, daca esti din Bucuresti si iti doresti un zambet impecabil. Medicii de aici sunt specializati in estetica dentara si implantologie si isi desfasoara activitatea utilizand tehnologie de ultima generatie. Unul dintre cei mai apreciati medici implantologi, dr. Serban Atanasiu, cu o experienta vasta in acest domeniu, activeaza la Miko Dental. In ceea ce priveste fatetele dentare, sunt utilizate fatetele din ceramica presata emax, unele dintre cele mai apreciate la ora actuala, dar si fatete din ceramica sau compozit.

Tariful pentru o fateta dentara ceramica emax este de 1.800 de lei, una din compozit – Inlay, costa 700 de lei, iar o fateta ceramica Premium per dinte are un pret de 2.700.

Pacientii spun ca echipa care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei clinici este foarte implicata, de la personalul responsabil cu curatenia si receptioniste, pana la asistente si medici. Calmul, rabdarea si experienta sunt lucrurile cel mai punctate in cazul medicilor, unele persoane spunand ca datorita acestor calitati au reusit sa scape de frica de dentist si sa se bucure de tratamente fara durere.

Concluziile noastre

Tratamentele cu fatete dentare din aceste clinici din Bucuresti ofera sansa la un zambet frumos si uniform celor care au dintii patati sau cu forme asimetrice, ciobiti, incorect aliniati. Pentru ca se utilizeaza tehnologie de ultima generatie (cum este Digital Smile Design) si pentru ca medicii au experienta in acest domeniu, rezultatele din clinicile prezentate mai sus sunt apreciate de pacienti, care se privesc in oglinda si sunt fericiti cu noul lor zambet.