Fatete dentare Cluj

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

In prezent, exista numeroase clinici la care iti poti pune fatete dentare in Cluj. Oamenii au inceput sa acorde o atentie tot mai mare sanatatii danturii si felului in care aceasta arata, iar fatetele dentare sunt ideale pentru a acoperi micile imperfectiuni de la nivelul dintilor.

Obtinerea unui zambet fara defecte estetice, cum ar fi diferentele de culoare sau de forma, inseamna un plus de incredere in sine si o imbunatatire a fizionomiei. Acestea sunt motivele principale pentru care acest tratament atrage atentia unui numar tot mai mare de persoane.

Top clinici pentru fatete dentare in Cluj

Ai decis sa mergi in Cluj pentru fatete dentare? Poti spune ca ai luat o decizie foarte buna, deoarece este un judet cu multe variante de clinici stomatologice renumite. In continuare, poti consulta urmatorul tabel in care sunt prezentate pe scurt informatii cheie despre acest serviciu in cadrul clinicilor de top:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Dentocalm
Clinica-Verificata
500-1.550 Ron
 • Tarif fatete dentare 500-1.550 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal atent si amabil
 • Locatie buna, clinica situata in zona centrala
 • Locuri de parcare
Ana Dent
Clinica-Verificata
600-1.650 Ron
 • Tarif fatete dentare 600-1.650 Ron
 • Tratamente stomatologice complete
 • Empatie si profesionalism
 • Locatie centrala
Implantologie T.
1.450 Ron
 • Tarif fatete dentare 1.450 Ron
 • Atitudine profesionista
 • Buna comunicare
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta
Dental Care Sirbu
350-1.200 Ron
 • Tarif fatete dentare 350-1.200 Ron
 • Tratamente stomatologice multidisciplinare
 • Personal amabil si profesionist
 • Curatenie
Paris Dental Clinic
450-1.400 Ron
 • Tarif fatete dentare 450-1.400 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Profesionalism
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici stomatologice pentru fatete dentare in Cluj

Daca vrei sa iti pui fatete dentare si ai ales Cluj, urmeaza sa afli mai multe despre cinci dintre cele mai reputate clinici de stomatologie din acest judet. Cel mai adesea, oamenii vor sa stie care sunt motivele concrete pentru a alege o anumita clinica si ce o deosebeste de altele. In aceasta idee, clasamentul urmator surprinde aspecte de interes despre activitatea clinicii si tarifele practicate.

1. Dentocalm

Din clasamentul principalelor alegeri ale pacientilor din Cluj care vor fatete dentare face parte si Dentocalm, clinica unde activeaza o echipa de medici si asistente cu experienta si unde se folosesc echipamente de ultima generatie. Conceptul din spatele acestei clinici este de a imbina profesionalismul si buna dispozitie, astfel incat fiecare pacient sa beneficieze de o experienta placuta.

Preturile pentru fatete dentare in cadrul acestei clinici sunt afisate public pe website-ul oficial, la sectiunea serviciilor de protetica. Pretul pentru fateta directa compozit este de 500 lei, pentru fateta ceramica feldspatica 1.550 lei si pentru fateta ceramica stratificata E-Max 1.350 lei.

Serviciile stomatologice ale acestei clinici sunt recomandate de foarte multi pacienti, care sunt multumiti de rezultatele obtinute. Personalul este descris ca fiind profesionist, atent, rabdator si foarte amabil. Clinica este dotata cu aparatura moderna, de ultima generatie, iar locatia clinicii este un alt avantaj – situata in zona centrala, cu suficiente locuri de parcare.

Vezi parerile pacientilor despre Dentocalm
Vezi Pareri

2. Ana Dent

O alta alegere favorita a pacientilor din Cluj care sunt interesati de fatete dentare este clinica Ana Dent, in cadrul careia lucreaza medici specializati pe cate o ramura a stomatologiei, astfel incat sa poata fi oferite tratamente complete. Din echipa medicala fac parte 18 specialisti, iar activitatea clinicii se intinde pe o perioada de 18 ani, cu peste 18.000 de pacienti care au i-au trecut pragul in ultimii 10 ani.

Lista de servicii este una foarte extinsa, iar preturile sunt afisate pe pagina web a clinicii. In categoria estetica, pentru fateta compozit pretul este de 600 de lei, iar pentru fateta integral ceramica 1.650 de lei.

Pacientii se declara foarte multumiti de serviciile oferite in aceasta clinica stomatologica. Personalul da dovada de rabdare, empatie si profesionalism, ceea ce rezulta intr-o experienta placuta. De asemenea, clinica este situata in centrul orasului, in apropiere de o parcare publica si de statiile pentru transportul in comun.

3. Centrul de Implantologie Transilvania

Daca vrei sa schimbi radical imaginea zambetului tau prin fatete dentare la clinici cu experienta din Cluj, trebuie sa iei in calcul si Centrul de Implantologie Transilvania. Echipa medicala este alcatuita din dentisti care au cunostinte stomatologice avansate si care au experienta in acest domeniu.

Cat despre tarife, pretul pentru fatete dentare ceramica E-Max pretul este de 1.450 de lei (pret/fateta).

Multi dintre pacientii care au trecut pragul acestei clinici s-au declarat multumiti, spunand ca si-au recapatat zambetul. De asemenea, ei au amintit in recenziile lor si atitudinea personalului, care este una profesionista si comunicativa, ceea ce se observa inca de la prima interactiune. Serviciile oferite sunt de o calitate foarte inalta, iar aparatura folosita este performanta. Atmosfera este una placuta si personalul se asigura ca explica interventia pas cu pas.

4. Dental Care Sirbu

Din categoria clinicilor de top localizate in Cluj, care ofera si tratament cu fatete dentare, face parte si Dental Care Sirbu. Aici se asigura tratamente stomatologice multidisciplinare, iar personalul este format din persoane specializate pe diferite ramuri ale stomatologiei. Sanatatea pacientilor reprezinta prioritatea din cadrul acestei clinici, motiv pentru care se folosesc echipamente, materiale si aparatura de ultima generatie.

La aceasta clinica, pretul pentru fateta din ceramica E-Max este de 1.200 de lei. Pentru fatetare directa compozit, tariful este de 350 de lei. Sunt disponibile si pachete promotionale, cu reduceri pentru anumite categorii de pacienti, cum ar fi pensionarii.

Recomandarile pacientilor sunt pozitive, iar experienta placuta se datoreaza mediului confortabil, personalului amabil si profesionist, precum si explicatiilor clare cu privire la planul de tratament. Un alt avantaj al clinicii, care justifica numarul mare de recomandari, este atentia pentru igiena si curatenie. Serviciile se ridica la standarde inalte, la fel si profesionalismul echipei.

5. Paris Dental Clinic

Pentru fatete dentare, o optiune foarte buna in Cluj o constituie si Paris Dental Clinic. Personalul calificat foloseste aparatura de ultima generatie si acorda o atentie deosebita relatiei dintre pacient si medic, care trebuie sa fie bazata in primul rand pe respect reciproc.

Pretul pentru fateta integral din ceramica este de 1.400 de lei, iar pentru fateta compozit de 450 de lei.

Echipa lucreaza cu profesionalism, foloseste materiale de calitate si ofera rezultate pe masura asteptarilor, dupa cum au notat multi dintre pacientii acestei clinici. Atmosfera este una prietenoasa, ceea ce se datoreaza amabilitatii intregului personal si conditiilor impecabile din punct de vedere al igienei.  

Concluzii

Ai la dispozitie o multime de clinici stomatologice din Cluj care ofera servicii de calitate, inclusiv fatete dentare. Un astfel de tratament iti poate schimba complet infatisarea, deoarece odata cu aplicarea fatetelor dantura ta va capata un aspect uniform si o culoare placuta, naturala.

In plus, clinicile din judetul Cluj folosesc materiale si tehnica de ultima ora, ceea ce inseamna ca fatetele sunt mai rezistente si ca rezultatul este mai satisfacator.