Meniu

Fatete dentare Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca intentionezi sa iti pui fatete dentare in Constanta la una dintre numeroasele clinici stomatologice situate in acest judet, este important sa alegi un medic cu experienta in estetica dentara recunoscut pentru calitatea rezultatelor. Acest tratament poate fi potrivit pentru tine daca ai anumite imperfectiuni la nivelul dintelui sau dintilor, in ceea ce priveste culoarea si forma.

Fatetele dentare transforma zambetul pacientului, ceea ce inseamna mai multa incredere in sine. Acestea se integreaza in structura dintelui si rezultatele sunt foarte rapide, fara a fi nevoie de multe vizite in cabinetul medicului stomatolog. Daca ai cautat pe Google „fatete dentare pret Constanta” si ai ajuns la acest articol, parcurge-l in continuare pentru a afla costurile tratamentului si care sunt cele mai bune clinici dentare pe care le poti alege.

Unde iti poti pune fatete dentare in Constanta?

Fatetele dentare sunt un tratament stomatologic modern aflat la mare cautare, atat in Constanta, cat si in alte judete din Romania. Pentru un rezultate rapide si un tratament nedureros, poti alege una dintre clinicile prezentate in tabelul de mai jos, care surprinde informatii ce ti-ar putea fi de folos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Orizont Dent
Clinica-Verificata
350 Euro
 • Pret Fatete dentare 350 Euro
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Medici bine pregatiti, rabdatori si comunicativi
 • Curatenie
 • Echipamente ultramoderne
 • Ambient placut
Infinity Digital Dent
250 Euro
 • Pret Fatete dentare 250 Euro
 • Servicii si rezultate de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Empatie si pozitivitate
 • Tehnologii de ultima ora
 • Curatenie
Step Dental
250 Euro
 • Pret Fatete dentare 250 Euro
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Medici profesionisti si implicati
 • Cabinet curat
 • Aparatura moderna
 • Preturi bune
Toldimed
270-380 Euro
 • Pret Fatete dentare 270-380 Euro
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Tehnologii avansate
 • Raport bun calitate-pret
DaVinci Dental Clinic
300 Euro
 • Pret Fatete dentare 300 Euro
 • Servicii la cel mai inalt nivel
 • Profesionalism si empatie
 • Curatenie
 • Comunicare
 • Unii pacienti spun ca preturile sunt foarte mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica stomatologica se pun cele mai bune fatete dentare in Constanta?

Succesul tratamentelor de estetica dentara este strans legat de experienta medicului si de calitatea materialelor folosite, iar in Constanta exista suficienti medici stomatologi care bifeaza aceste cerinte si pun fatete dentare calitative, rezistente si cu aspect natural.

Pentru a identifica o clinica dentara compatibila cu asteptarile tale, ai la indemana urmatorul clasament, care iti prezinta cele mai bune clinici stomatologice din Constanta, tarifele practicate si cateva motive pentru care au fost incluse in acest top:

1. Orizont Dent

Un cabinet stomatologic din Constanta, care se afla in preferintele multor pacienti ce si-au pus deja fatete dentare sau intentioneaza sa o faca, este Orizont Dent. Aceasta clinica a fost infiintata in 2015 si reuneste o echipa de medici stomatologi specialisti, asigurand servicii din mai multe ramuri ale medicinei dentare. Obiectivul clinicii este de a oferi tratamente de inalta calitate si de a asigura un mediu placut pacientilor, indiferent de complexitatea cazului.

Tariful pentru fatete dentare din ceramica presata este de 350 euro.

Afirmatia conform careia Orizont Dent se afla printre cele mai apreciate clinici dentare din Constanta este sustinuta de numeroasele recenzii pozitive ale pacientilor, care spun ca serviciile oferite sunt de calitate si care ii descriu pe medici ca fiind profesionisti, amabili, responsabili, rabdatori si sociabili. Mai sunt notate drept avantaje curatenia din clinica si folosirea unor echipamente ultramoderne. Ambientul este placut si unii pacienti spun ca au reusit sa scape de teama de dentist la aceasta clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Orizont Dent
Vezi Pareri

2. Infinity Digital Dent

Infinity Digital Dent este una dintre clinicile stomatologice din Constanta recunoscute pentru calitatea serviciilor, iar fatetele dentare fac parte din lista de tratamente oferite. Sunt bifate mai multe arii stomatologice si personalul are experienta vasta, asigurand tratamente moderne pentru rezolvarea mai multor probleme de natura stomatologica. Dr. Amer Hijazi este fondatorul clinicii, acesta avand peste 20 de ani de activitate in domeniu. Istoricul sau academic si profesional este unul complex, ca urmare a absolvirii unui master international si a participarii la cursuri in Statele Unite.

Fateta ceramica E-max sau Empress costa 250 euro la aceasta clinica.

Cei mai multi dintre pacientii care au ales aceasta clinica se declara multumiti de servicii, despre care spun ca sunt de inalta calitate. Bine pregatit, personalul este atent, empatic, pozitiv si amabil. Se folosesc tehnologii de ultima ora si curatenia din clinica reprezinta un punct forte.

3. Step Dental

Oferind tratamente din mai multe domenii ale stomatologiei, Step Dental se inscrie cu succes in topul clinicilor dentare din Constanta pe care le poti alege pentru aplicarea fatetelor dentare. Priceperea si experienta personalului sunt principalele calitati ce asigura calitatea tratamentelor stomatologice, care se adreseaza pacientilor de orice varsta. Clinica a fost infiindata in anul 2016 de catre dr. Petru Mitrasca – care isi consolideaza pregatirea constant prin participarea la cursuri si traininguri in tara si in strainatate – alaturi de sotia sa, dr. Stefania Mitrasca, medic specialist parodontologie. Din echipa clinicii face parte si dr. Corrado Cazacu, absolvent al facultatii de stomatologie, care a urmat cursuri de specializare in strainatate.

La aceasta clinica, vei plati 250 euro pentru fateta ceramica E-max.

Cativa dintre pacientii care au trecut pragul clinicii si-au exprimat aprecierea fata de servicii prin recenzii in mediul online. Tratamentele sunt de calitate, iar medici sunt caracterizati ca fiind profesionisti si implicati. Cabinetul este curat si dotat cu aparatura moderna. Un alt aspect notat pozitiv il constituie preturile.

4. Toldimed

O optiune foarte buna a pacientilor din Constanta interesati de aplicarea fatetelor dentare o constituie Toldimed. In componenta clinicii intra sapte cabinete, dintre care doua sunt dedicate celor mai mici pacienti. Dotarile se aliniaza la normele europene si sunt actualizate constant, prin investitia in tehnologiile de ultima ora din domeniul stomatologiei. Calitatea actului medical este consolidata de nivelul inalt de pregatire al colectivului clinicii.

La aceasta clinica, pretul unei fatete variaza intre 270-380 euro.

Clinica se afla in preferintele multor pacienti pentru ca raportul calitate-pret este foarte bun. Profesionalismul, empatia si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile prin care se remarca echipa acestei clinici. De asemenea, un alt avantaj il reprezinta folosirea unor tehnologii avansate, cu ajutorul carora se realizeaza lucrari calitative si rapide.

5. DaVinci Dental Clinic

O clinica stomatologica din Constanta cu reputatie foarte buna este si DaVinci Dental Clinic, unde se aplica fatete dentare si se efectueaza tratamente diverse pentru un spectru larg de afectiuni dentare. In cadrul clinicii, pacientii de orice varsta pot beneficia de un pachet complet de ingrijire a danturii, serviciile fiind puse la dispozitie de o echipa formata din specialisti. Prin colaborarea cu Dental Studios din California, laborator de tehnica dentara, personalul reuseste sa raspunda celor mai exigente cerinte privind standardele de calitate.

Pentru fatete dentare, tariful este de 300 euro la aceasta clinica.

In mediul online, mai multi pacienti si-au exprimat aprecierea despre servicii, despre care spun ca se ridica la cel mai inalt nivel. Empatia, profesionalismul si explicarea pas cu pas a tratamentelor sunt principalele motive pentru care pacientii recomanda clinica. Un alt aspect pozitiv il constituie curatenia. Exista si persoane care spun ca experienta lor nu a fost cea mai buna, pretul ridicat fiind unul dintre motive.

Concluzii

Fatetele dentare sunt un tratament modern prin care poti obtine zambetul impecabil pe care si-l doreste oricine, iar Constanta este un judet ofertant din privinta clinicilor stomatologice unde se ofera tratamente de estetica dentara.

Tratamentul are numeroase avantaje si remediaza mai multe imperfectiuni ale danturii. De regula, este nevoie de o abordare multidisciplinara pentru aplicarea fatetelor, motiv pentru care este recomandat sa alegi o clinica ce ofera servicii stomatologice complete.