Meniu

Fatete dentare Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Si persoanele care au dinti patati, ciobiti sau de dimensiuni diferite se pot bucura de un zambet impecabil, daca apeleaza la tratamentele cu fatete dentare in Sibiu. In acest oras sunt mai multe clinici stomatologice care pun la dispozitie acest serviciu ce imbunatateste aspectul danturii si functionalitatea acesteia.

Poti descoperi in cele ce urmeaza informatii de interes despre fatetele dentare: pret, clinici si tipuri, astfel incat sa iei cea mai buna decizie, in functie de nevoile, preferintele si bugetul alocat.

Ce pret au fatetele dentare in clinicile din Sibiu?

Pentru fatete dentare, pretul, in Sibiu variaza de la o clinica la alta, in functie de mai multi factori, printre care calitatea materialului (compozit, zirconiu, ceramica). In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele pentru acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Alma Dent
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru o fatetare directa cu material compozit este de 200 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Urgente stomatologice intre orele 9:00-24:00
 • Locatie accesibila, in cartierul Cedonia
 • Buna comunicare medic-pacient
Dentica
1.400 Ron
 • Pretul pentru o fateta dentara este de 1.400 Ron
 • Medici cu experienta, in frunte cu dr. Camelia Stefan
 • Tratamente multidisciplinare
 • Fatete dentare din ceramica
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Curatenie si atmosfera placuta
Liodent Clinique
900 Ron
 • Pretul pentru o fateta dentara este de 900 Ron
 • Servicii de medicina dentara si de medicina generala specializata
 • Personal medical amabil si bine pregatit
 • Clinica moderna
 • Tratamente dentare numeroase
 • Atmosfera placuta
 • Buna organizare
Pearl Smile
1.500 Ron
 • Pretul pentru o fateta dentara din ceramica este de 1.500 Ron
 • Dotari moderne
 • Echipa medicala cu experienta
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Fatete dentare din zirconiu si din ceramica
 • Transparenta si profesionalism
 • Locatie curata si moderna
Smiles by Dr. Buza
1.500 Ron
 • Pretul pentru o fateta dentara din ceramica Emax este de 1.500 Ron
 • Specialisti de top
 • Radiologie digitala
 • Fatete dentare Emax
 • Tehnici si aparatura moderna
 • Personal tanar si amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici din Sibiu ce ofera tratamente cu fatete dentare

In continuare poti vedea un clasament al celor mai bune 5 clinici din Sibiu in privinta fatetelor dentare. Au fost luate in considerare in realizarea acestei ierarhii aspecte precum: calitatea serviciilor, investitiile in aparatura de ultima generatie si, desigur, opiniile pacientilor:

1. Alma Dent

Pentru cei care sunt interesati de fatete dentare in Sibiu, cabinetul stomatologic Alma Dent trebuie sa se afle in fruntea listei de optiuni, din mai multe motive. In primul rand, serviciile sunt unele complete si moderne, care vizeaza domeniile: profilaxie, estetica dentara, odontoterapie, iar echipamentele sunt de ultima generatie. De asemenea, tarifele sunt avantajoase si se garanteaza calitatea si durabilitatea lucrarilor. Echipa medicala este alcatuita din profesionisti specializati pe anumite ramuri ale stomatologiei. In plus, sunt tratate si urgentele stomatologice, in intervalul orar 9:00-24.00.

Pretul pentru o fatetare directa cu material compozit este de 200 de lei/dinte.

Avand in vedere gradul ridicat de satisfactie in randul pacientilor acestei clinici, materializat in numeroase recenzii apreciative in mediul online, se poate spune ca Alma Dent este o optiune de top pentru serviciile stomatologice din Sibiu. Oamenii s-au declarat multumiti de mai multe aspecte: medici amabili si bine pregatiti, care pun accentul pe confort si comunicarea cu pacientul, tratamente fara durere, rezultate bune si in cazul tratamentelor complexe, disponibilitatea in cazul urgentelor dentare.

Vezi parerile pacientilor despre Alma Dent
Vezi Pareri

2. Dentica

Clinica Dentica din Sibiu ofera acces la servicii numeroase din domeniul stomatologiei: de la fatete dentare, la implantologie, ortodontie si numeroase tratamente pentru mentinerea sanatatii orale. Cabinetele clinicii sunt dotate cu echipamente moderne, care fac ca procedurile sa se efectueze rapid si fara sa implice durere. Fiecare pacient al clinicii primeste recomandarile potrivite, atat in privinta planului de tratament, cat si a costurilor, dupa o analiza a situatiei medicale. Dr. Camelia Stefan, medic primar stomatolog, si echipa sa ii intampina pe sibieni cu metode si materiale de ultima ora. Spre exemplu, in  cazul fatetelor dentare sunt utilizate cele din ceramica, cu un aspect natural si stralucitor.

Pretul pentru o fateta dentara este de 1.400 de lei.

Unii dintre pacientii clinicii o recomanda pentru calitatea serviciilor. Ei spun ca medicii sunt empatici si mereu aflati in cautarea celor mai bune solutii la problemele stomatologice, pe care le adapteaza la posibilitatile financiare ale fiecarei persoane. Mai este apreciat si faptul ca totul este igienizat sau sterilizat cu atentie. In plus, mai este punctat si ca micii pacienti se simt foarte bine in aceasta clinica, datorita atmosferei placute si tratamentelor fara durere sau disconfort.

3. Liodent Clinique

Cei care vor un zambet perfect cu ajutorul fatetelor dentare pot lua in considerare si Liodent Clinique, care ofera servicii de medicina dentara si de medicina generala specializata: pedodontie, endodontie, implantologie, chirurgie laser, protetica dentara, tratament cu plasma PRP, radiografii dentare, dermatologie, cardiologie, endocrinologie etc. Tratamentele dentare, inclusiv aplicarea fatetelor cosmetice, sunt asigurate de dr. Oleg Dobrovolschi, medic stomatolog cu competenta in implantologie, doctor in stiinte medicale, dr. Maxim Vasilita si dr. Lorelai Bilinschi.

Pretul pentru o fateta dentara este de 900 de lei.

Sibienii spun despre aceasta clinica numeroase lucruri apreciative. Ei au remarcat ca este o clinica frumoasa, in care medicii isi fac treaba cu profesionalism si totul este bine organizat. In plus, ei spun ca nu se creeaza aglomeratie si ca varietatea serviciilor medicale este generoasa. Cuvintele de lauda merg si catre medici, despre care oamenii spun ca sunt bine pregatiti si au o atitudine deschisa si prietenoasa.

4. Pearl Smile

Clinica stomatologica Pearl Smile din Sibiu are dotari moderne si o echipa de medici specialisti pregatiti pentru orice solicitare: fatete dentare, implantologie orala, protetica dentara, chirurgie dento-alveolara, endodontie, ortodontie, parodontologie, tratamente laser, pedodontie, odontoterapie si estetica dentara. Pe langa toate acestea, in clinica sunt primite si tratate si urgentele dentare. Tehnologia de ultima generatie utilizata asigura tratamente cu rezultate optime pentru fiecare pacient, inclusiv in cazul fatetelor dentare ceramice sau de zirconiu care sunt utilizate aici.

Pretul pentru o fateta dentara din ceramica este de 1.500 de lei.

Clinica este apreciata de cei care i-au trecut pragul, tinand cont de recenziile postate pe internet. Pacientii spun ca Pearl Smile este utilata ultramodern, iar serviciile se aseamana cu cele din Occident. Echipa de medici este si ea apreciata pentru pregatirea si atitudinea prietenoasa, dar si pentru transparenta in ceea ce priveste procedeele si tarifele aferente. Multi spun ca locatia este foarte curata, moderna si inspira incredere inca de la prima vizita.

5. Smiles by Dr. Buza

Un zambet frumos si sanatos, cu ajutorul fatetelor dentare, poate fi obtinut si cu ajutorul specialistilor de la Smiles by Dr. Buza, Sibiu. Echipa este alcatuita din specialisti de top – chirurgi specializati si medici stomatologi care se implica si in cele mai dificile cazuri dentare. In clinica se utilizeaza exclusiv tehnici moderne, care se muleaza pe necesitatile pacientului, oferindu-i cele mai bune solutii. In privinta tratamentelor cu fatete dentare, sunt utilizate fatetele din ceramica Emax, care se realizeaza in laboratorul de tehnica dentara si sunt extrem de subtiri.

Tariful pentru o fateta dentara din ceramica Emax este de 1.500 de lei.

Recenziile postate pe internet arata nivelul de satisfactie a clientilor in privinta serviciilor oferite de aceasta clinica din Sibiu. Oamenii spun ca au avut parte de tratamente fara durere, care i-au ajutat sa-si mentina sanatatea orala. In plus, se spune in review-uri ca personalul este tanar si amabil, zambeste si furnizeaza toate informatiile de care pacientii au nevoie.

Concluziile noastre

Pentru locuitorii din Sibiu, sunt puse la dispozitie tratamente cu fatete dentare in mai multe clinici stomatologice. Medicii care le asigura au experienta in domeniu si, pentru ca folosesc cele mai noi tehnologii, le pot oferi pacientilor solutiile cele mai bune astfel incat sa se bucure de zambetul la care au visat.