Meniu

Fatete dentare Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te gandesti sa-ti pui fatete dentare in Targoviste? Un astfel de tratament te poate ajuta sa zambesti din nou cu incredere! Fateta reprezinta un invelis subtire, dar rezistent, care imbunatateste in mod considerabil aspectul dintilor. Datorita tehnologiei care evolueaza in mod constant, tratamentul se poate efectua rapid si fara durere.

In functie de clinica pe care te hotarasti sa o vizitezi in Targoviste, experienta de care vei avea parte poate sa difere. De aceea, ideal este sa faci o mica cercetare a clinicilor din oras inainte de a programa pentru o consultatie la una din ele.

Cat costa tratamentul cu fatete dentare in Targoviste?

Inainte de a-ti imbunatati zambetul prin intermediul fatetelor dentare din Targoviste, este important sa iti stabilesti un buget, pe care sa il respecti cu strictete. Pretul tratamentului variaza in functie de materialul din care este confectionata fateta, asa ca nu vei gasi aceleasi tarife peste tot in oras. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea care solutie se incadreaza in bugetul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
RG Dental
Clinica-Verificata
1.700 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.700 Ron
 • Aparatura medicala avansata
 • Echipa medicala specializata
 • Mediu de lucru curat si steril
 • Gama variata de servicii
 • Laborator de tehnica dentara
Etiquette
1.800 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.700 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Echipa dedicata si specializata
 • Gama variata de tratamente
 • Laborator de tehnica dentara
 • Norme de igiena
Clinica Victoria
1.200-1.840 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.200-1.840 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Echipa formata din medici profesionisti
 • Gama variata de servicii
 • Sistem complet digitalizat
 • Laborator de tehnica dentara
Elida Dent
1.200 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.200 Ron
 • Aparatura performanta
 • Echipa specializata
 • Gama completa de servicii
 • Conditii de confort si siguranta
 • Preturi accesibile
Central Mediplus
1.500 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.500 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Diagnostic la cele mai inalte standarde
 • Nu se respecta mereu programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde iti poti pune fatete dentare in Targoviste?

In topul de mai jos sunt prezentate clinicile la care iti poti pune fatete dentare in Targoviste, impreuna cu detalii relevante legate de activitatea personalului medical si aparatura din dotare. Tine cont de aceste informatii pentru a lua o decizie cat mai potrivita:

1. RG Dental

Fatetele dentare din Targoviste, de la clinica RG Dental, sunt obtinute prin tehnologie CAD-CAM, adica proiectarea si fabricarea sunt asistate de calculator. Clinica a fost infiintata in anul 1992, iar de atunci si pana astazi, personalul medical specializat a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, astfel incat un numar cat mai mare de pacienti sa beneficieze de tratamente de calitate. Laboratorul de tehnica dentara din dotarea clinicii are un rol esential in efectuarea unui numar mare de servicii, intrucat in cadrul lui se realizeaza elemente precum puntile, fatetele si diverse proteze dentare. Centrul ofera un spatiu relaxant si elegant, in care pacientii pot uita pentru cateva momente de frica de dentist. Cu privire la tipul de fateta dentara pe care aceasta clinica il pune la dispozitia pacientilor, este vorba de fateta ceramica E-Max.

Pretul pentru o fateta ceramica E-Max este de 1.700 de lei.

Mai multi pacienti au lasat recenzii pozitive clinicii RG Dental, pentru personalul profesionist si experimentat, dar si pentru buna organizare. Atmosfera placuta si serviciile de calitate ii determina pe pacienti sa revina, fie pentru a remedia o problema, fie pentru un control de rutina.

Vezi parerile pacientilor despre RG Dental
Vezi Pareri

2. Etiquette

Tot pentru tratamentul cu fatete dentare E-Max in Targoviste, pacientii se pot duce la clinica stomatologica Etiquette. Echipa din cadrul ei este pregatita sa faca fata chiar si celor mai dificile cazuri, prin intermediul echipamentelor ultramoderne, a tratamentelor de calitate si a mediului relaxant. Clinica dispune de propriul laborator de tehnica dentara, in care Bogdan Brezoi, tehnician dentar, se ocupa cu realizarea lucrarilor necesare pentru serviciile de stomatologie. De asemenea, clinica mai este dotata cu microscop dentar, sistem de amprentare, laser Biolase, centrifuga, purificatoare de aer si alte dispozitive, care ajuta la crearea unor conditii maxime de siguranta.

Costul unei fatete E-Max CAD-CAM este de 1.800 de lei.

Recenziile acordate de utilizatori clinicii Etiquette sunt unanim pozitive, iar acest lucru se datoreaza personalului placut si bine pregatit, care isi desfasoara activitatea cu rabdare, bunatate si profesionalism. Comunicarea este constanta si pe intelesul pacientului, pentru a nu exista nelamuriri in legatura cu modul in care se desfasoara tratamentul.

3. Clinica Victoria

De tratamentul cu fatete dentare din Targoviste, de la clinica Victoria, se ocupa Dr. Ioana Andreea, medic specialist in odontoterapie si protetica. Activitatea personalului medical se caracterizeaza prin incredere, grija fata de pacient si excelenta. Problemele dentare sunt tratate la cel mai inalt nivel de performanta cu ajutorul echipamentelor medicale de ultima generatie si a echipei formate din profesionisti. Lucrarile protetice sunt realizate in cadrul laboratorului de tehnica dentara, iar sistemul complet digitalizat are la baza un scanner intraoral. In scopul de a-l ajuta sa ia o decizie cat mai potrivita, clinica pune la dispozitia pacientului consiliere si materiale pentru preventie si informare, reusind in acelasi timp sa faca stomatologia moderna accesibila unui numar cat mai mare de oameni, atat adulti, cat si copii.

Pretul pentru o fateta integral ceramica variaza intre 1.200 si 1.840 de lei.

Experientele placute de care au avut parte pacientii la clinica Victoria, i-au determinat pe multi dintre ei sa recomande clinica pe diverse platforme de socializare. Medicii sunt tineri si vorbesc pe intelesul pacientilor, iar planul de tratament este adaptat la dorintele lor.

4. Elida Dent

Persoanele care isi doresc fatete dentare la preturi accesibile, in Targoviste, au ca optiune clinica Elida Dent. Activitatea clinicii se bazeaza pe principiul conform caruia fiecare pacient este unic, asa ca doar o echipa de medici specializati poate sa vina cu o solutie personalizata. Clinica este dotata cu tehnologie performanta, precum scannerul intraoral Medit i500, care ofera flexibilitate, o viteza impresionanta, imagini clare si utilizare intuitiva, microscopul Zumax OMS 2350, laserul Biolase Epic X si tehnologia EMS Airflow Prophylaxis. Cu scopul de a le oferi pacientilor o experienta cat mai relaxanta, placuta si usoara in cabinetul stomatologic, tehnologia utilizata este de tip CAD/CAM CEREC. De asemenea, succesul tratamentului depinde si de cooperarea pacientului, asa ca medicii sunt pregatiti sa ofere toate informatiile de care are nevoie.

La Elida Dent, tratamentul cu fateta dentara costa 1.200 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile clinicii Elida Dent au adus aminte in recenziile pe care le-au scris de amabilitatea si dedicarea personalului medical. Chiar daca medicii sunt tineri, ei sunt totodata pregatiti sa ofere solutii personalizate pentru orice tip de problema. Cabinetul este intodeauna curat, pentru ca tratamentul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

5. Central Medical Mediplus

La Central Medical Mediplus, stiinta medicala se imbina cu arta, pentru a oferi tratamente de calitate cu fatete dentare in Targoviste. Tehnologia folosita este CEREC CAD-CAM de la Sirona, cea mai noua din domeniu, care sprijina remodelarea dintilor strambi, inegali sau inghesuiti prin fatetare ceramica, avand un aspect natural. Alte servicii de estetica dentara de care pot beneficia pacientii sunt albirea, aparatele ortodontice, coroanele si puntile dentare, remodelarea gingivala si chiar si remodelarea orala totala.

Pretul pentru o fateta integral ceramica este de 1.500 de lei.

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta la Central Medical Mediplus, au apreciat, printre altele, profesionalismul si amabilitatea personalului medical. Examinarile se realizeaza cu rabdare si atentie, pentru ca fiecare pacient sa beneficieze de un tratament corect. In acelasi timp, unii pacienti au intampinat probleme cu personalul de la receptie si cu respectarea programarilor.

Concluzii

In cele din urma, daca te-ai decis sa-ti imbunatatesti zambetul prin intermediul fatetelor dentare in Targoviste, clinicile prezentate mai sus te pot ajuta in acest sens! Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la o intalnire, in cadrul careia medicul specialist se poate familiariza cu situatia ta, astfel incat sa-ti ofere cea mai buna solutie.