Meniu

Fatete dentare Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai saturat sa te feresti cand zambesti, din cauza danturii inestetice, si ai decis in sfarsit sa-ti pui fatete dentare in Targu Jiu? Ai ajuns in locul unde trebuie, pentru ca articolul de fata iti va prezenta pe scurt modul cum se prezinta serviciile de acest tip in clinicile stomatologice bune din oras.

Fatetele dentare sunt la mare cautare in ziua de astazi, tocmai pentru ca sunt o solutie rapida, fara efort si deosebit de atragatoare pentru un zambet sanatos si frumos, ca al vedetelor. In functie de buget, poti opta pentru mai multe tipuri de fatete, dar cele mai cautate pe piata la ora actuala sunt cele din ceramica. Pentru a vedea unde se pun astfel de fatete in Targu Jiu citeste in continuare!

Cat costa un tratament cu fatete dentare in Targu Jiu

Un tratament cu fatete dentare in Targu Jiu nu este mai costisitor decat in alte orase, din contra, se poate spune ca este mult mai accesibil, fata de alte orase mari. In tabelul urmator poti vedea care sunt costurile pentru o fateta dentara, pentru a sti la ce sa te astepti atunci cand incepi un astfel de tratament:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Dr. Ionescu
Clinica-Verificata
750 Ron
 • Pret Fateta dentara 750 Ron
 • Medic cu experienta
 • Oferta vasta de servicii stomatologice
 • Fatete dentare din ceramica
 • Posibilitatea de a plati in rate pentru diverse tratamente
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi rezonabile
EvoDental
900 Ron
 • Pret Fateta dentara 900 Ron
 • Aparatura performanta
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Fatete din ceramica
 • Echipa medicala profesionista si amabila
 • Atentie la detalii si rabdare
Perfect Touch
1.100 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.100 Ron
 • Proceduri si tratamente variate
 • Fatete dentare din compozit si din ceramica
 • Aparatura performanta
 • Tratamente fara durere
 • Doi medici stomatologi
Alpha Dent
1.250 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.250 Ron
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Aparatura moderna
 • Tratamente cu fatete din ceramica
 • Echipa medicala tanara
 • Clinica moderna
Miodent
900 Ron
 • Pret Fateta dentara 900 Ron
 • Perfect pentru familii
 • Consultatii gratuite
 • Medici specializati
 • Locatie accesibila
 • Echipamente si materiale de calitate superioara
 • Radiologie dentara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Targu Jiu ce ofera tratamente cu fatete dentare

In multe clinici stomatologice cunoscute in Targu Jiu se realizeaza tratamente cu fatete dentare. Dintre toate, le-am ales pe primele cinci si ti le prezentam in continuare:

1. Dr. Ionescu Alexandru

Cabinetul dr. Ionescu Alexandru este o prima recomandare pentru fatete dentare in Targu Jiu. Serviciile stomatologice sunt complete, de la igienizare, terapia cariilor si tratamentele endodontice si pana la chirurgie dentara. Cabinetul are dotari moderne, pentru a le putea oferi tuturor clientilor servicii de buna calitate. In privinta fatetelor dentare, se utilizeaza cele din ceramica frezata computerizat prin tehnologia CAD-CAM. Toate serviciile oferite de cabinet sunt eligibile pentru plata in rate, inclusiv cel de fatete dentare.

Pretul pentru o fateta din ceramica este de 750 de lei.

Pentru multi dintre pacientii sai, dr. Ionescu a adus vindecarea de teama de dentist, datorita calitatilor sale deosebite: rabdare, buna pregatire teoretica si practica, maini de aur si calm. Oamenii spun ca medicul este dedicat si priceput, meticulos si amabil, facandu-i pe toti cei care stau pe scaunul din cabinetul sau sa se simta confortabil si in siguranta. In plus, oamenii mai apreciaza si ca aparatura este de ultima generatie si ca preturile sunt rezonabile.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ionescu Alexandru
Vezi Pareri

2. EvoDental

Dr. Cosmin Stroie si dr. Andreea Salapa, de la EvoDental Targu Jiu sunt alti specialisti la care poti merge pentru fatete dentare, atunci cand iti doresti dintii albi si stralucitori. Aparatura performanta, experienta acestor medici si respectarea stricta a normelor de sterilizare si igiena sunt conditii cu ajutorul carora aceasta clinica ofera servicii impecabile, pentru pacienti de toate varstele. In cadrul tratamentelor cu fatete dentare se utilizeaza fatetele din ceramica.

Pretul pentru o fateta dentara din ceramica este de 900 de lei.

Serviciile pe care le ofera aceasta clinica sunt de calitate superioara, acest lucru reiesind din recenziile de pe internet ale pacientilor. Oamenii spun ca intreaga echipa este priceputa si ii face pe pacienti sa se simta confortabil si pe maini bune. In plus, se mai spune si ca procedurile si tratamentele din cabinet se fac cu maxima atentie la detalii si cu rabdare.

3. Perfect Touch

Perfect Touch este o alta recomandare pentru tratamentele cu fatete dentare din Targu Jiu. Echipa de aici isi ofera serviciile pentru clienti din tara si din strainatate interesati de proceduri si tratamente stomatologice de calitate foarte buna, la preturi rezonabile. Cei doi medici stomatologi, dr. Mihaela Diaconescu si dr. Alin Diaconescu pun la dispozitie urmatoarele servicii, pe langa fatete dentare: endodontie, implantologie, protetica, preventie, ortodontie, chirurgie estetica, precum si un laborator de tehnica dentara. Tratamentele de fatetare se realizeaza cu fatete compozite sau din ceramica.

Pentru o fateta dentara din ceramica, tariful este de 1.100 de lei.

Implicarea, pasiunea, profesionalismul si amabilitatea personalului medical de la Perfect Touch – Cristal Dental i-au convins pe multi pacienti sa ramana fideli clinicii. Pe langa calitatile echipei medicale, oamenii au mai remarcat si aparatura performanta cu ajutorul careia sunt oferite tratamente eficiente si fara durere, indiferent de amploare.

4. Alpha Dent

Cabinetul stomatologic Alpha Dent din Targu Jiu are in oferta de servicii atat fatete dentare, cat si multe alte tratamente: estetica dentara, profilaxie, protetica, parodontologie, ortodontie, pedodontie, endodontie, chirurgie dentara. Clinica a fost infiintata in anul 2012 si este dotata cu aparatura moderna, pentru a satisface toate exigentele in acest domeniu. Tratamentele estetice cu fatete dentare se realizeaza cu fatete din ceramica. Ca o facilitate pentru toti clientii, la Alpha Dent, prima consultatie este gratuita.
Pretul unei fatete dentare, la Alpha Dent, este de 1.250 de lei.
Locuitorii din Targu Jiu care au mers cel putin o data la aceasta clinica stomatologica se declara in majoritate multumiti de servicii, dar in special de atentia si profesionalismul cu care au fost tratati. Unii au numai cuvinte de lauda pentru modul cum medicii le-au oferit sansa la un zambet sanatos si la cresterea increderii de sine.

5. Miodent

Corectarea zambetului prin fatete dentare, in Targu Jiu, se realizeaza si la clinica Miodent. Aceasta clinica ofera tratamente stomatologice complete, prin tehnologii noi, echipamente moderne si o echipa medicala pasionata si dedicata, alcatuita din sase specialisti. Serviciile puse la dispozitie sunt de: ortodontie, endodontie, implantologie, protetica, pedodontie, chirurgie, estetica, precum si de radiologie dentara. Tratamentele cu fatete dentare se realizeaza prin fatete din ceramica, care, dupa cum s-a precizat deja, sunt usor de intretinut si au un aspect natural.

La Miodent, fateta dentara ceramica are un pret de 900 de lei.

Persoanele tratate la clinica dentara Miodent din Targu Jiu spun, in majoritate, ca sunt multumite si ca medicii au dat dovada de profesionalism si empatie in relatia cu ele. Tot potrivit recenziilor din online, clinica este moderna si la standarde europene de calitate, un loc curat si primitor, in care medicii sunt devotati, implicati, iar preturile sunt rezonabile.

Concluziile noastre

Inainte de a incepe un tratament cu fatete dentare in orasul Targu Jiu, informeaza-te cu atentie asupra ofertei serviciilor de acest tip din oras. Acest articol iti este de mare ajutor in acest sens, pentru ca te ajuta sa-ti faci o idee asupra unui buget si a calitatii serviciilor care te asteapta.
La mare cautare in cabinetele stomatologice din Targu Jiu sunt fatetele dentare din ceramica, majoritatea medicilor preferandu-le pentru pacientii lor, datorita aspectului, calitatii si intretinerii usoare.